- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.701
Herkese iyi günler!
üç aylarınız mübarek olsun, yarın da kandil şimdiden onu da tebrik edeyim.
Minikgelin! okudum geçmiş sayfalarımı gözlerim doldu. o kadar sevindim ki Rabbim inşallah yüzünü güldürecek işte :) bence ikiz olacak :)
sdtive senin yazdıklarını da okuyorum ya inşallah aşacaksınız eşinle bu sorunları aklımda ve duamdasın herkesle birlikte.
ay_she Allah kolaylık versin. mide bulantısı zor hakkaten benim dah yeni hafifledi ama tiksinti tam gaz devam :)
ben de doktora gittim. ultrasona girdim bebişin böbreklerini falan gördü doktor pek tuhaf oldum. bit kadar şey böbreği mesanesi bilmemnesi hepsi var. Rabbim ne büyüksün dedim :) ikili test yaptırmadım. doktorla konuştum aldırmayı düşünmüyorum o yüzden beni gerecek şeyleri istemiyorum diye. bakalım üçlü testde bazı tedavi edilebilecek şeyler bilinebiliyormuş. o yüzden onu yaptıracağım galiba. bir de cinsiyet öğrenmeme savaşım var. gelecek kontrolde iş iyice belirginleşebilir. doktorlara mutlaka tembih edeceğim söylemeyin diye. :)
ben çok sık gelemiyorum ama sanırım herkes aynı durumda. Ara ara bakmaya çalışıyroum işte. herkese selamlar. bol bebişli günlere :)
5+5 olduk bugun canımbiraz erken başladı bulantılarım amın amın ınsllah Rabbım bu sefer
kucağıma almayı da nasib eder inşallahh Allah ımmm
canım ınan hep dua eıdyorum hep dualarımda allah ım olmayanalra da ver allah ım kimseyee aratma diye
hep dua ediyorum ınsallah sizin de en kısa zamanda gelir bebeklerinizz
senin de kandilin ve üç ayların mübarek olsun,Rabbi'm hayırlara çıkarsın bu güzel günleri....
demek bebişin cinsiyetini süpriz olarak istiyosun,o zmn bebiş giysileri,eşyaları beyaz olacak...Senin adına çok sevinçliyim,burada tanışmıştık ve mucizene kavuşacaksın hayırlısıyla,biz hala mucizemizin haberini bekliyoruz.
cnm tam 5 hafta var aramızda demek ki bnmki de 10+5 oldu bugün..
mide bulantıların birkaç hafta sonra azalacak ama kötü haber bnm hala geçmedi..özellikle akşamları fena oluyor..
kalp atışlarını duymana da çok az kaldı cnm inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek..ikimizde sağ sağlim kavuşacağız bebeklerimize allah nasip ederse :)
bi de ben ruyalarımda hep bebeğimi görüyorum..doğmuş simsiyah saçlı esmer bi oğlan görüyorum allah hayır etsin..
haftalar ilerledikçe cinsiyet merakı arttı bende..hoş ikisine de deli olurum biliyorum ama yine de merak bi de ona bişeyler almak istiyorum kendime söz verdim cinsiyetini öğrendiğim gün bişeyler almaya başlayacağım :))
Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
inşallah hepiniz bu hisleri yaşayacaksınız. ben bu cinsiyet işini bekarlıktan beri hayal ederdim sürpriz olsun diye. kıyafeti mavi olsun bebek kız olsun çok mu dert? zaten ben beyaz mobilya seviyorum evim hep beyaz bebeğe de öyle alırız ya da doğal ahşap rengi. amaan renk falan hikaye sağlıklı olsun yeter :) insan hergün daha minicik bir şey için bu kadar endişe edebilir miymiş şaşıyorum kendime. dün doktora gidip de ultrasonda herşey normal diye duyana kadar içim içim yiyordu. tehlikeli haftları geçtim şükür olsun ama şimdi de endişelerim devam ediyor. Anladım ki annelik bundan kıymetliymiş. annemle çok tartışırdım zıt yapılı insanlarız. ama şimdi diyorum ki demek ki kadın işte benim şimdiden hissettiğim endişelerle herşeyden korumak için çırpınıp duruyor :) ne bileyim tuhaf hisler. Rabbim inşallah hepinize nasip etsin!
Ne güzel senin yaşın çok genç daha. İnşallah erken anne olacaksın. kafana takmamak için elinden geleni yap. bak burada da duydum kendi çevremde de; kafandan saplantı şeklinde bebek fikrini çıkarıp keyfine baktığında, başka şeylere yoğunlaştığında oluyor bu iş diye. ben de emin ol nasıl olsa hamile olmayacağım yumurta falan yokmuş bu ay dediğim ve öylece rahat hareket ettiğim an hamile kaldim. İnsan içinde bulunduğu duruma öyle kilitleniyor, istediği olsun diye öyle yoğunlaşıyor ki hayırlı mı hayırsız mı düşünmüyor bile. geçmişte daha erken yaşta evlenmeyi, bebek sahibi olmayı çok isterdim. üzülürdüm. ama yaşadıkça Allah'ın en uygun zamanda nasip ettiğini farkettim. Şimdi ben nasipse 30 yaşımda anne olacağım. düşün bak. bu çocuk okula falan başladığında ben 35 mi ne olacağım (şimdi 5-5.5 yaş diyorlar ya) e biraz daha zorlasam 40 yani. yaşlanmış gibi.Ama demek ki ben ancak bu yaşta çocuk yetiştirebilecek hale gelebildim. Ne bileyim çok yazdım biliyorum ama insan böyle düşününce aman niye olmadı niye şöyle niye böyle demek yerine o anki durumun keyfini çıkarıyor inan ki. bunu da acayip pimpirikli ve herşeyi kafasına takan biri söylüyor bu arada
ben cinsiyet beklemeden almak istiyorum ama daha çok erken diye kendimi frenliyorum. yakın zamanda doğum yapan arkadaşlarımdan tavsiyeler alıyorum şimdilik. şu gerekli bu gereksiz falan diye :)
Ay_she,recsn,sinhus,eloserce,sdtive,madamarica,ruhsar_86,dderyaa,raavis,fermi,60gelsin,egemn,sweet85,ezo01,minikgelin.....umarım iyisinizdir arkadaşlar.....Ve diğer bebişi göbüşünde olan hamişlerimiz de iyidirler inşallah....
kendinize iyi bakın.
Ay_she,recsn,sinhus,eloserce,sdtive,madamarica,ruhsar_86,dderyaa,raavis,fermi,60gelsin,egemn,sweet85,ezo01,minikgelin.....umarım iyisinizdir arkadaşlar.....Ve diğer bebişi göbüşünde olan hamişlerimiz de iyidirler inşallah....
kendinize iyi bakın.
cnm kendi adıma söyleleyim ben iyiyim..
sen de iyisindir umarım..bu aydan da umutsuzsun inşallah hiç umudun yokken birden sevinirsin cnm:)
kendine çok ama çok dikkat et ve bütün kötü düşüncelerini sil at kafandan..
sen de hamileyimm diye bağıracaksın burda bizimle paylaşacaksın en kısa zamanda :) allahım o günleri biran önce göstersin cnm sana..
canımmm sağol ben de iyiym benden de kötü haber,adet oldumamaaaan alıştım artık 6 ay oldu sen de kendine iyi bak canım,hayırlısı olsun napalım
kendinize iyi bakın.
kendi adıma ve arkadişlerim adına cup veriyoommhepimiz çok şükür iyiyiz minikgelin güzel haber verdi bizlere yüreğimize umutlar yeniden serpildi üç aylara girdik bereket aylarındayız bundan sonra inşallah topiğimiz de bereketlenceeeekkk ben de sabırsızlıkla bu ayında geçmesini bekliyorum kuzum sonraaaaaaaaaa allaaahh yapılsın çalışmalaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?