Sabredenler Kulübü 2012 :)

inş bacım ama hiç yakın zamanda hamile kalacakmışım gibi gelmiyo.içime hiç öyle bi his doğmuyo.bunalıma girdim resmen.orhan velinin dediği gibi beni bu güzel havalar mahvetti.tedaviler sonuç vermediğinden üzülüyo diye eşime başka doktorada gidelim diyemiyorum.üstüne gitmek istemiyorum.boş boş oturuyoruz.böyle elim kolum bağlı durmak da canımı sıkıyo.ağladığımı eşime bile göstrmiyorum.
bu aralar tek moral bulduğum yer bu topik,sizler.burada yazışınca rahatlıyorum.seviçlerinizi,üzüntülerinizi paylaşmak hoşuma gidiyo.iyi ki varsınız

dualarımız seninle cnm.sen de bizleri dualarından eksik etme tatlım:))

Oyyy gece gündüz dua ederim cnm bnm herkese bebek bekleyen isteen herkese:) yarın yine hissedecek dualarınızı biliyorum. :)
Âmin cnm bnm inan su anın hayalini edemedim gecen hafta cok şükür Rabb'ime imkansız diye bs yokmuş anladım:) hepimiz anne oluruz ins Rabbim nası eder:)
cnm ne guzel kandlde olacak. Ins hayirli evlatlar olacaklar:) Abdstli olmayi ihmal etme islemden once
âmin ins cnm bnm kandil olması beni daha cok sevindirdi:)
Cnmmmmmmmmm(( gercekten görmemesim yoksa yazmammi sana inan aynı anda 3-4 topike bakıyorum ondan gözümden kaçmıyor farketmemisimdir bana kırılma olurmu valla uzulurm

İns cnm bnm ins o listede hamiz diye ismim gecer hapımızın karşısında hamiz yazsın 2013 e herkes haymiş girsin:)

tıkkk tıkkk kimse varrrrr mııı ??*

ben geldimmm, günayyyydınnnn herkeseeee

hepinizi öpüyorumm

kandiliniz mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallah....
Rabbi'm dualarınızı,dualarımızı kabul eder inşallah.....

minikgelincim bugün senin için büyük gün....İnşallah herşey yolunda gider ve bu süreçte hamile kalırsın...Dualarımız seninle ve bu yolda yürüyen herkesle.

bende de durumlar aynı canım,hiç bi değişiklik yok.Adet ağrım bu gün daha da hissettiriyor,hissetmek kötü...hissetmeden adet olmak istiyorum ya...

senin de 3 ayların mübarek olsun.

evet sabrın sonu selamet..Rabbi'm sabrımızı bol bol vermiştir inşallah nefsimize...İnşallah terbiye olur bir an önce benliğimiz ve sınavımız biter,evlatsız geçen her günümüzün acısını çıkartırız inşallah...Dualarımız bolca,Rabbi'm bizim mucizemiz için de en yakın zamanda 'ol' der inşallah...

ben iyym kendi adima. bi umutla bi umutsuzlukla gun sayiyorum. sen nasilsin?

c
ben hep aynıyım canım,gittiğimden beri durumum biraz da ağır geçecek bu ay,öyle hissediyorum şimdiden duygulanmaya başladım,ilaç içtim o kadar,fayda etmedi hamileliğe.Sanırım benim yolum aşılamaya ve hatta tüp bebeğe bile gidebilir.Rabbi'm yardımcımız olsun,bu konuda korkuyorum,daha fazla aratmadan mucizemi versin diye dua ediyorum

gunaydınnn herkese kımse yokmu allah ım su mu mubarek gunde herkesın duasını kabul etsın ıns duyy sesımızı yarabbım su muıbarek gunde elını acıpta senın ıcın dua eden benım ve herkesın dualarını kabul et hayırlısıyla amin

bu yaza da bebeksiz giriyorum.kimbilir daha kaç yazı böyle geçiricem.herkes çocuklarını alıp parka götürüyo.ben yalnız....allahım nolur dayanma gücü ver

hepinize günaydın veee kandiliniz mübarek olsun rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine ellerimizi boş çevirmesin inşallah canım niye öyle diyosun ama ümidimizi kaybetmek yok,burası sabredenler kulübü sabretmeye devam çok çok çok dua edelim 3 aylarda hepimiz hamile kalalım inşallah

ya bısey sorucamn cnm ya bılgın varmı bılmıyrm adete 10 gun kala kahve leke ama az akıntı gıbı cok az nedır ıdrar yollarımı acaba bılgısı olan

burası herkese iyi geliyor bence de... şimdiye kadar yapılan tedaviler sonuç vermese de bu bundan sonrakilerin de sonuç vermeyeceği anlamına gelmez. bence bıkmadan yol aramak lazım. Tabi ki sonunda nasip edecek olan Rabbim ama bizler vesile olacak yolları aramalıyız. oturup sadece mucize beklemekle olmaz ki. gidin başka doktorlara da. bakın biz eşimin isteksizliğiyle başlayan yolda 3 üroloji doktoru değiştirdik. şimdi ilaveten psikolojik danışmanlık da alacağız. siz de yapın imkanlarınız verdiğince, her yolu deneyin, yılmayın

tıkkk tıkkk kimse varrrrr mııı ??*

ben geldimmm, günayyyydınnnn herkeseeee

hepinizi öpüyorumm

günaydın canım, hayırlı kandiller

amin tatlım, bu mübarek günler bizler için hayır getirecek inşallah.
bu süreç minikgelinle başlasın da, topiğin sahibesi yine yolumuzu açsın

ya bısey sorucamn cnm ya bılgın varmı bılmıyrm adete 10 gun kala kahve leke ama az akıntı gıbı cok az nedır ıdrar yollarımı acaba bılgısı olan

kaç günde bir adet görüyorsunuz bilmiyorum ama birçok şey olabilir;
yumurtlama akıntısı olabilir, bazen kahverengi ya da pembe akıntı oluyor yumurta çatlarken
yerleşme kanaması olabilir, eğer 1-2 seferlik bir akıntı ise, ve yumurtlama gününüz 4-5 gün önce ise, ve o gün ilişki olmuşsa, bebek rahme yerleşiyor olabilir (ama bu sizi umutlandırmasın)
yakın zamanda zorlayıcı ya da tahrişe sebep veren bir ilişki olmuşsa renkli akıntı gelebilir
eğer rahim ağzında yaraya sebep olacak kadar ağır enfeksiyon varsa akıntı olabilir (bu akıntı daha uzun süreli devam eder)

yani eğer kısa sürerse çok önemsemeyin, ama uzun sürerse bir kadın doğum doktoruna görünün derim

dun pcetede 1 2 damla gıbı bugun sıldım 2 3 damla gıbı pembe degıl rengı cnm kahverengı bıde yumurtlamadan yenı cıktım bıde sık tuvaletım gelıyor ıns ....

merhaba bayanlar hepimizin kandili mubarek olsun.. minik gelin haberini yeni alıyorum girememiştim nete çok sevindim adına çokkk. inşallah işlemin çok başarılı geçer bebeğin seninle olur müjdeli haberini alırız. rabbim bu mubarek günler yüzü suyu hürmetine gönüllerimizdeki ni hayırlıysa bize versin inşallah.. amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…