- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.741
canım bacım neden böyle şeyler söylüyorsun aaaaaaa bak ne güzel yaz geldi üç aylara girdik yarın kandil Allah'ım bizleri evlatsız bırakmicak seneye yazın bizler de parklar da çocuklarımızla koşturcaz hatta bizi bazen kızdırıcak du eşek sıpası diye kızıcaz onlarabiz yaz hamilesi olamadık ama kış hamilesi olez inşallaaaaaahhhhhhhh
dualarımız seninle cnm.sen de bizleri dualarından eksik etme tatlım:))
Âmin cnm bnm inan su anın hayalini edemedim gecen hafta cok şükür Rabb'ime imkansız diye bs yokmuş anladım:) hepimiz anne oluruz ins Rabbim nası eder:)minikgelin bacıııımmm ayy evet kandil günü olması çok güzel,zaten başından beri hep mübarek güne geliyo,cumaya,rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı ikizler vercek sana bak görbizi müsait olduğunca haberdar et,ayy yüzdün yüzdün kuruğuna geldin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...saçlarını da güle güle kullan 9 ay boyatamıcaksın,güzel bişey yaptır güzel hamiş ol
âmin ins cnm bnm kandil olması beni daha cok sevindirdi:)cnm ne guzel kandlde olacak. Ins hayirli evlatlar olacaklar:) Abdstli olmayi ihmal etme islemden once
Cnmmmmmmmmmhayalimduam canım bende kendi adıma cvp vereyim iyiyim Allaha şükür halen daha kolum askıda yarın gidicem dra inş kurtulurum biranönce....
sdtive bacım sende yoğunmuşsun bu yoğunlukta işine konsontre olduğun için inş bebişin süpriz yapar sana...
minikgelin canım kaçtır yazıyorum herkese cvp veriyosun ama bana vermiyosun sanırım gözünden kaçıyor tatlım...
egemn canım yeni evinde bebişin sana süpriz yapar ve hemen gelir inşş....
ay_she,bulantılarınla uğraşıyomuşun fermiciminde dediği gibi bu iyiye alamet,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
şimdiden herkesin kandili mübarek olsun canlarım yarın giremem belki ve 3aylarınız mübarek olsunnn.....
minik gelin canım inş. transferin iyi bi şekilde sonuçların seni de listemize hamiş olarak ekleriz.
hayalimduam allah razı olsun çok şükür iyi olmaya çalışıyorum. bu aralar işler yoğun pek uğrayamıyorum.
kib arkadaşlar hepiniz allaha emanet olun
hayalimduam canım bende kendi adıma cvp vereyim iyiyim Allaha şükür halen daha kolum askıda yarın gidicem dra inş kurtulurum biranönce....
sdtive bacım sende yoğunmuşsun bu yoğunlukta işine konsontre olduğun için inş bebişin süpriz yapar sana...
minikgelin canım kaçtır yazıyorum herkese cvp veriyosun ama bana vermiyosun sanırım gözünden kaçıyor tatlım...
egemn canım yeni evinde bebişin sana süpriz yapar ve hemen gelir inşş....
ay_she,bulantılarınla uğraşıyomuşun fermiciminde dediği gibi bu iyiye alamet,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
şimdiden herkesin kandili mübarek olsun canlarım yarın giremem belki ve 3aylarınız mübarek olsunnn.....
hayalimmm kuzummsabrımızın sonu selamet olur inş canım... bizler plan yapıyoruz ama Rabbiminde bizim için hayırlısını bildiğini biliyoruz...
inş buradan biz de o mutlu haberi veririz kuzum...
çok şükür iyiyim ben de okula git gel tatlımtatil geliyorr az kaldı memlekete gideceğiz eşimle bir müddet olmayacağım yani sık sık
ben hep aynıyım canım,gittiğimden beri durumum biraz da ağır geçecek bu ay,öyle hissediyorum şimdiden duygulanmaya başladım,ilaç içtim o kadar,fayda etmedi hamileliğe.Sanırım benim yolum aşılamaya ve hatta tüp bebeğe bile gidebilir.Rabbi'm yardımcımız olsun,bu konuda korkuyorum,daha fazla aratmadan mucizemi versin diye dua ediyorumben iyym kendi adima. bi umutla bi umutsuzlukla gun sayiyorum. sen nasilsin?
c
bu yaza da bebeksiz giriyorum.kimbilir daha kaç yazı böyle geçiricem.herkes çocuklarını alıp parka götürüyo.ben yalnız....allahım nolur dayanma gücü ver
inş bacım ama hiç yakın zamanda hamile kalacakmışım gibi gelmiyo.içime hiç öyle bi his doğmuyo.bunalıma girdim resmen.orhan velinin dediği gibi beni bu güzel havalar mahvetti.tedaviler sonuç vermediğinden üzülüyo diye eşime başka doktorada gidelim diyemiyorum.üstüne gitmek istemiyorum.boş boş oturuyoruz.böyle elim kolum bağlı durmak da canımı sıkıyo.ağladığımı eşime bile göstrmiyorum.
bu aralar tek moral bulduğum yer bu topik,sizler.burada yazışınca rahatlıyorum.seviçlerinizi,üzüntülerinizi paylaşmak hoşuma gidiyo.iyi ki varsınız
tıkkk tıkkk kimse varrrrr mııı ??*
ben geldimmm, günayyyydınnnn herkeseeee
hepinizi öpüyorumm
kandiliniz mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallah....
Rabbi'm dualarınızı,dualarımızı kabul eder inşallah.....
minikgelincim bugün senin için büyük gün....İnşallah herşey yolunda gider ve bu süreçte hamile kalırsın...Dualarımız seninle ve bu yolda yürüyen herkesle.
ya bısey sorucamn cnm ya bılgın varmı bılmıyrm adete 10 gun kala kahve leke ama az akıntı gıbı cok az nedır ıdrar yollarımı acaba bılgısı olan
kımse yokmuu bısey sordum ama
kızmıyorum canlrım ya yenıyım evet ama onemlı bnm ıcn yumurtlama donemım bıtelı 1 2 gun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?