- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.721
herkese günaydıııııııııııınnnnnbugün kuru temizlemeye verdiğim kışlıklar gelcek,evime kavuşmama 2 gün kaldı çok heyecanlıyım kızlaaaaaaaaaaaaarrrr allahım yarabbim herkese nasip etsin,sokakta yatan evsizlerin,çoluğun çocuğun yardımcısı olsun mübarek aylar yüzü suyu hürmetine
Ay_she,recsn,sinhus,eloserce,sdtive,madamarica,ruhsar_86,dderyaa,raavis,fermi,60gelsin,egemn,sweet85,ezo01,minikgelin.....umarım iyisinizdir arkadaşlar.....Ve diğer bebişi göbüşünde olan hamişlerimiz de iyidirler inşallah....
kendinize iyi bakın.
bacım dur niye hemen umudunu kırıyosun,ne güzel işte adet sancısı gibi sancı oluyomuş ya herkes öle diyo yani hamile olanlar,inşallah hamilesindir canım,bata kaç gün kaldı? ne zmaan test yapcan,veya doktorun şu gün yaptır dedi mi? dikkat et kendine inş.hamilesindir
Çook haklısın valla kuzumben de giriyorum listeyi yenileyip çıkıyorum sınavlara az kaldı puufffff hiç çalışamadım hayırlısı bakalım
cnm umutlandırmak istemem ama iğneden sonra adet ağrılarına benzer ağrılar oluyo..bunlar illa ki adet olacağını göstermez..benim de olmuştu öyle ağrılarım hatta kan testimi alana kadar adet olacağıma inanıyordum :))
inşallah sen de adet olmayı beklerken mucizen gelir sana :))
yarabbim el açtık yalvarıyoruz bu listedeki ve daha ismini bilmedğimiz anne olmak içinm ailesini büyütmek için evlad duygusunu tatmak içini sana el açıp yakaran yüreklerin kucaklarını doldur yuvalarını bereketlendir hepimize hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbim... şu mübarek recep ayınmda (senin ayında) senden bizler içinde hayırlı zamanda ol demeni istiyoruz bizleri geri çevirme rabbim...
Günaydın kızlarr naıslsınızz
hala mide bulantıları ile savaşıyorumm
o var birde iğne vurundugum yerler hep morardı artık ne olduysa batırmakta zorluk cekıo eşim iğneyı
gecen akşam baya zorlaıdk resmen girmedı iğne artık bundan sonra koldan bacaktan seklınde devam edicezz sanıyorum :26:
ben iyym kendi adima. bi umutla bi umutsuzlukla gun sayiyorum. sen nasilsin?Ay_she,recsn,sinhus,eloserce,sdtive,madamarica,ruhsar_86,dderyaa,raavis,fermi,60gelsin,egemn,sweet85,ezo01,minikgelin.....umarım iyisinizdir arkadaşlar.....Ve diğer bebişi göbüşünde olan hamişlerimiz de iyidirler inşallah....
kendinize iyi bakın.
cnm hamile bir kadinin erkek cocugu oldunu gormesi kiz olacagina, kiz gormesi de erkek olacagina isaretmis. daha dun okumustum ruya tabirlerindecnm tam 5 hafta var aramızda demek ki bnmki de 10+5 oldu bugün..
mide bulantıların birkaç hafta sonra azalacak ama kötü haber bnm hala geçmedi..özellikle akşamları fena oluyor..
kalp atışlarını duymana da çok az kaldı cnm inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek..ikimizde sağ sağlim kavuşacağız bebeklerimize allah nasip ederse :)
bi de ben ruyalarımda hep bebeğimi görüyorum..doğmuş simsiyah saçlı esmer bi oğlan görüyorum allah hayır etsin..
haftalar ilerledikçe cinsiyet merakı arttı bende..hoş ikisine de deli olurum biliyorum ama yine de merak bi de ona bişeyler almak istiyorum kendime söz verdim cinsiyetini öğrendiğim gün bişeyler almaya başlayacağım :))
kuzum gülerek oturursun inş evinde, ayyy hep beraber ev görmesine gelşirdik sana yakın olsaydık canım
mutlu bereketli sağlıkla inş kuzum
ayy çok isterdm biliyo musun,ben hepinizi çok merak ediyorum,bir araya gelip sohbet etmeyi isterdim ama burda da maşallah yüz yüze etmiş kadar iyi sohbetlerimiz oluyo,gerçi bu aralar biraz olamiyo ama olsun ben biliyorum hava değişikliği çarptı bizim topikimizi,ypksa biz böyle değilizayrıca tekrar tekrar teşekkür ederim amin canım
[Su anda kuafordeyim saçlarımı koyuya boyatiyorum:)
Hastahaneden aradılar 22 yumurtam toplanmış 18 tanesi dollenmis 14 tanesi saglikliymi yarın sabah 10 da transferim var ins:)
Embriyolara bacaklar donacak kdr kaliteli olanları donduracaklar doktor cok kaliteli olmadıgı sürece dondurmayiz dedi yarın kac hücreli olacağı belli olacan 8 ve üstü hücreli olur dedi :) l
Hastahaneden aradılar 22 yumurtam toplanmış 18 tanesi dollenmis 14 tanesi saglikliymi yarın sabah 10 da transferim var ins:)
Embriyolara bacaklar donacak kdr kaliteli olanları donduracaklar doktor cok kaliteli olmadıgı sürece dondurmayiz dedi yarın kac hücreli olacağı belli olacan 8 ve üstü hücreli olur dedi :) l
ne güzel.tatlım bütün duaların kabul oluya.kandil günü transfer olsun demiştin öyle olacak inş ve kandil gecesini rahminde bebişlerinle geçireceksin inş sana sıkı sıkı tutunurlar cnm.
şimdi boyat saçlarını daha 9 ay boyatamayacaksın
Cok istedim kandilde transferim olsun diye cok sukur Rabbimin her gunü mübarek ama ozellikle kandil gunü olması icimi çız ettiriyor dualarınızı eksik etmeyin cok heycanliyim
rabbim güle güle oturmaya nasip etsin cnm.inş bebişinizde gelir yeni evinizi şenlendirir tatlım
hayalimduam canım bende kendi adıma cvp vereyim iyiyim Allaha şükür halen daha kolum askıda yarın gidicem dra inş kurtulurum biranönce....
sdtive bacım sende yoğunmuşsun bu yoğunlukta işine konsontre olduğun için inş bebişin süpriz yapar sana...
minikgelin canım kaçtır yazıyorum herkese cvp veriyosun ama bana vermiyosun sanırım gözünden kaçıyor tatlım...
egemn canım yeni evinde bebişin sana süpriz yapar ve hemen gelir inşş....
ay_she,bulantılarınla uğraşıyomuşun fermiciminde dediği gibi bu iyiye alamet,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
şimdiden herkesin kandili mübarek olsun canlarım yarın giremem belki ve 3aylarınız mübarek olsunnn.....
bu yaza da bebeksiz giriyorum.kimbilir daha kaç yazı böyle geçiricem.herkes çocuklarını alıp parka götürüyo.ben yalnız....allahım nolur dayanma gücü ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?