Sabredenler Kulübü 2012 :)

kuzum gülerek oturursun inş evinde, ayyy hep beraber ev görmesine gelşirdik sana yakın olsaydık canım
mutlu bereketli sağlıkla inş kuzum

hayalimmm kuzumm sabrımızın sonu selamet olur inş canım... bizler plan yapıyoruz ama Rabbiminde bizim için hayırlısını bildiğini biliyoruz...

inş buradan biz de o mutlu haberi veririz kuzum...

çok şükür iyiyim ben de okula git gel tatlım tatil geliyorr az kaldı memlekete gideceğiz eşimle bir müddet olmayacağım yani sık sık

ins cnm oledir. bu guzel gunler yuzu suyu hurmetine kabul olur dualarimiz. bat 2 yada 3 haziran cok var daha. dun sanki adet olucak gibiydim. akiverecek gibi hissediyordum. bugun ole degil. hayirlisi ins

Çook haklısın valla kuzum ben de giriyorum listeyi yenileyip çıkıyorum sınavlara az kaldı puufffff hiç çalışamadım hayırlısı bakalım

Allh yardimcn olsun cnm ins bute falan kalmadan halledersin.

cnm ins yarin testim var. nasil ilerliyor diye bakacaklar. progesteron eksikligi falan varsa jel veririz demisti. Ins sonu dedigin gibi olur:)

Aminnnnnnnn:)

Allh yardimcn olsun cnm kucana aldiginda hic birini hatirlamicaksn ins:)

ben iyym kendi adima. bi umutla bi umutsuzlukla gun sayiyorum. sen nasilsin?
cnm hamile bir kadinin erkek cocugu oldunu gormesi kiz olacagina, kiz gormesi de erkek olacagina isaretmis. daha dun okumustum ruya tabirlerinde

kuzum gülerek oturursun inş evinde, ayyy hep beraber ev görmesine gelşirdik sana yakın olsaydık canım
mutlu bereketli sağlıkla inş kuzum

ayy çok isterdm biliyo musun,ben hepinizi çok merak ediyorum,bir araya gelip sohbet etmeyi isterdim ama burda da maşallah yüz yüze etmiş kadar iyi sohbetlerimiz oluyo,gerçi bu aralar biraz olamiyo ama olsun ben biliyorum hava değişikliği çarptı bizim topikimizi,ypksa biz böyle değiliz ayrıca tekrar tekrar teşekkür ederim amin canım

rabbim güle güle oturmaya nasip etsin cnm.inş bebişinizde gelir yeni evinizi şenlendirir tatlım

[Su anda kuafordeyim saçlarımı koyuya boyatiyorum:)
Hastahaneden aradılar 22 yumurtam toplanmış 18 tanesi dollenmis 14 tanesi saglikliymi yarın sabah 10 da transferim var ins:)
Embriyolara bacaklar donacak kdr kaliteli olanları donduracaklar doktor cok kaliteli olmadıgı sürece dondurmayiz dedi yarın kac hücreli olacağı belli olacan 8 ve üstü hücreli olur dedi :) l

ne güzel.tatlım bütün duaların kabul oluya.kandil günü transfer olsun demiştin öyle olacak inş ve kandil gecesini rahminde bebişlerinle geçireceksin inş sana sıkı sıkı tutunurlar cnm.
şimdi boyat saçlarını daha 9 ay boyatamayacaksın

ne güzel.tatlım bütün duaların kabul oluyo.kandil günü transfer olsun demiştin öyle olacak inş ve kandil gecesini rahminde bebişlerinle geçireceksin inş sana sıkı sıkı tutunurlar cnm.
şimdi boyat saçlarını daha 9 ay boyatamayacaksın

cnm rabbim gönlündekini hayırlısıyla verir inş.bu mübarek aylarda mucizelerimize bebişlerimize kavuşuruz inş:))

Cok istedim kandilde transferim olsun diye cok sukur Rabbimin her gunü mübarek ama ozellikle kandil gunü olması icimi çız ettiriyor dualarınızı eksik etmeyin cok heycanliyim

minikgelin bacıııımmm ayy evet kandil günü olması çok güzel,zaten başından beri hep mübarek güne geliyo,cumaya,rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı ikizler vercek sana bak gör bizi müsait olduğunca haberdar et,ayy yüzdün yüzdün kuruğuna geldin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...saçlarını da güle güle kullan 9 ay boyatamıcaksın,güzel bişey yaptır güzel hamiş ol

cnm ne guzel kandlde olacak. Ins hayirli evlatlar olacaklar:) Abdstli olmayi ihmal etme islemden once

hayalimduam canım bende kendi adıma cvp vereyim iyiyim Allaha şükür halen daha kolum askıda yarın gidicem dra inş kurtulurum biranönce....
sdtive bacım sende yoğunmuşsun bu yoğunlukta işine konsontre olduğun için inş bebişin süpriz yapar sana...
minikgelin canım kaçtır yazıyorum herkese cvp veriyosun ama bana vermiyosun sanırım gözünden kaçıyor tatlım...
egemn canım yeni evinde bebişin sana süpriz yapar ve hemen gelir inşş....
ay_she,bulantılarınla uğraşıyomuşun fermiciminde dediği gibi bu iyiye alamet,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

şimdiden herkesin kandili mübarek olsun canlarım yarın giremem belki ve 3aylarınız mübarek olsunnn.....

senin de kandilin mübarek olsun cnm.omuzun iyileşir,kurtulursun inş kolundaki askıdan..

bu yaza da bebeksiz giriyorum.kimbilir daha kaç yazı böyle geçiricem.herkes çocuklarını alıp parka götürüyo.ben yalnız....allahım nolur dayanma gücü ver

bu yaza da bebeksiz giriyorum.kimbilir daha kaç yazı böyle geçiricem.herkes çocuklarını alıp parka götürüyo.ben yalnız....allahım nolur dayanma gücü ver

canım bacım neden böyle şeyler söylüyorsun aaaaaaa bak ne güzel yaz geldi üç aylara girdik yarın kandil Allah'ım bizleri evlatsız bırakmicak seneye yazın bizler de parklar da çocuklarımızla koşturcaz hatta bizi bazen kızdırıcak du eşek sıpası diye kızıcaz onlara biz yaz hamilesi olamadık ama kış hamilesi olez inşallaaaaaahhhhhhhh

minik gelin canım inş. transferin iyi bi şekilde sonuçların seni de listemize hamiş olarak ekleriz.

hayalimduam allah razı olsun çok şükür iyi olmaya çalışıyorum. bu aralar işler yoğun pek uğrayamıyorum.

kib arkadaşlar hepiniz allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…