- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.441
Kuzum sonunda vermişsin müjdeli haberi dün girememiştim nete şimdi gördüm:)rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inş tatlım
selam kızlaaaarevde net yok giremiyorum,60gelsin hamileymiş,tekrar tebrik ederim canımmm,darısı başımıza denemede kaçıncı ayındı? özel bişey yapmadın sanırım,yumurtlama günlerini takip ettin mi?
başka gelişme yok sanırım,biz de çalışmalar tam gaz devam,yumurtlama falan takip etmiyorum,ovu.testi de yapmadım,gün aşırı çalışıyoz bakalım nolcakhadi öptüm hepinizi aeo
kuzum geçen ay doktora gitmiştik biliyorsun maceramıhiiç bir şey yapmadık, hatta istediğimiz için o işi yaptık:26:
hiçç belirtim olmadı kuzum, ve hiçç beklemeden geldi, çünkü ilaç kullanıyordu eşim hemen tesiri olmaz bu ay zaten gelmez bebiş dedik
RAbbim nasip edince her şey oluverdi kkuzummm
Rabbim herbirimize nasip etsin inş, daim olsun
Ne güzel maşallah canımpeki denemede kaçıncı ayindi:26:
tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hikayen benimkine çok benziyo :) 9 aylık deneme sonrası tedaviye karar verme ve ilaç kullanırken hiç beklemediğin bi anda mucizenin gelmesi :)kuzum geçen ay doktora gitmiştik biliyorsun maceramıhiiç bir şey yapmadık, hatta istediğimiz için o işi yaptık:26:
hiçç belirtim olmadı kuzum, ve hiçç beklemeden geldi, çünkü ilaç kullanıyordu eşim hemen tesiri olmaz bu ay zaten gelmez bebiş dedik
RAbbim nasip edince her şey oluverdi kkuzummm
Rabbim herbirimize nasip etsin inş, daim olsun
tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hikayen benimkine çok benziyo :) 9 aylık deneme sonrası tedaviye karar verme ve ilaç kullanırken hiç beklemediğin bi anda mucizenin gelmesi :)
arkadaşım iyi akşamlar..
merakımı mazur gör..
tedavi süreci ilaç filan demişsin..
neydi ki problem..
ne ilacı kullanıyordun..
daha doğrusu tedavi süreci nasıl başladı.
biliosun ben uzun sğre gelmedim..
o yüzden tam olarak ne olduğunu bilmiyorum..
anladım canım..kuzum eşimde hareket sorunu vardı proxeed plus kullanmaya başlamıştı
demekki ilaç daha doğrusu vitamin etkisini hemen gösterdi
tabi Rabbim de izin verdi..başka da bir sorunumuz yoktu kuzumyani en azından doktor öyle demişti...
UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
Bugün hayalimduam arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
kızlar endişe duyduğum bişey var,ilişkiden sonra akıntımda kan oluyor,kılcal damar şeklinde,bi süre gelip,kesiliyor.Anlayamadım,bu tür durum duyan bilen var mı?
Enfeksiyon,kist,mantar....aklımda hep kötü şeyler var,hatta kist bile.
günaydın herkese...
kanımı dondurdu gördüüm izledim bu olay..
bi kendimi düşündüm, bi benim gibi olanları..
birde bu videodaki insanlar..
hiçbirşey bulamadım söyleyecek..
Allah herkeze merhamet vicdan versin..
Baclar'da sokak ortasnda doum - Hrriyet Gndem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?