- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.481
dua et güzel annecikkkkk şirin annecik dua et bolca :) ama yorma kendini dinlen tammıımı ilk iki ay önemliii kendine bebişe dikat et teyzeleri sana kızar yoksa ona göre:)
ben de bu akşam şehir dışına çıkıyorum,yumurtlama günü ve sonrası ilişki olmayacak.Olmaması ile birlikte biraz hüzün ve birazcık da rahatlık var,Bu ay hayırlısıyla bebek hayalini gözleyip adetle dumura uğramam.Hakkımızda hayırlısı olsun,vardır bunda da bir hayır,tam yumurtlama günümde şehir dışındayım,ilişki mümkün değil,.Hüzünle birlikte 10.ay da benim foss çıkacak,şimdiden söylemesi.(Hayırlısı tabiki.Allah'ın işine karışlmaz.ama önce tedbir sonra tevekkül derler.Ben en önemli günlerde ilişki yapmayıp,Hadi hamile kalayım dersem yanlış bence.)
kac gun ayri kalacaksiniz bilmiyorum ama biliyorsundur spermler 5-7 gune kadar yasayabiliyor...yumurtlamaya kadar 5 gunluk bir suren var yani, tam gunu biliyorsan eger...hakkinizda hayirlisi...
günaydın kızlarrrkaç gündür evdeyim evde de net yok yazamadım pek...bgn işteyim ama yoğunum kızlar şimdi bi selam veriyim dedim...ve dua günümmüş,mübarek günde rabbim hepimizin gönlüne göre versin,yumurtlama dönemimdeyim dualarınızı esirgemeyin öptüm hepinizi,aeo ha bu arada sweet85 bacım allah hayırlısıyla sana bağışlasın evladını,gelişmelerden haberdar et bacım hayalimduam hayırlı yolculuklar canım sana da sdtive bacım hadi sana da kolay gelsin
aaa bugün egemnciğimin dua günü.Bu mübarek cuma gününde,Rabbi'm gönlünde olan hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin,Güzel yüzün bebek haberiyle gülsün,Allah tez zamanda kalp atışlarınız duymayı,tekmelerini hissetmeyi ve bebişinin sağlıkla ağlama seslerini duymayı nasip etsin....
Bu güzel duayı herkes için ediyorum,Rabbi'm kabul etsin.
kuzular günaydın hayırlı cumalar olsun inş....
ben 3 gündür hastayım yatıyom bademcikim şişmiş inanamadım salı günü gece acile götürdü kociş iğne oldum ilaç aldım 1000 mg lık antibiyotik içiyorum berbat boğazım hiçbişi yiyemiyorum boğazım resmen kapandı dün işe geldim dayanamadım kemiklerim kırılmışcasına ağrıyordu yattım kociş işten geldiği gibi beni acile tekrar götürdü bu kez serum verdiler ayağa kalktım çok şükür bugün işe geldim ama ağzımın içi yara oldu ateştan antibiyotikten miğdem allak bullak hastalığın biri gelio biri gidiyo kacişide çook ihmal etmişoldum yawwww
çook geçmiş olsun kuzum ben de diyorum ki neden hiç görünmüyo bizim kıss meğersem hastaymışsın geçmiş olsun bacım dikkat et kendine bademcik kötüdür bilirimpapatya çayı iç yumuşatır boğazını şekerim
malesef cnm kanamam basladi. kanda bakcaklar kan verdim. hayirlisi ins
sağol cancağızım hastalıktan kurtulamadım arkadaşlar dalga geçiyor eskiyi getir yeniyi götür yokmu falan diye kocişe çürük karı almışsın diyolar bende ben serinini sonuyum fabrikada hammadde bitti üretim durdu benle idare edecek diyorum
he canım 1 gün iğne bi gün serum yedim yumurtlama günümde geçti hasta hasta halvet olmadı zatenonada üzüldüm
çok şükür serumdan sonra kendime geldim....
canım yaa,endişelenme sakın,inşallah bebişin seninledir,yüreğini ferah tut,eğer tehlikesi varsa bebişinin doktor bi şekilde sana tutunsun diye ilaçlar verecektir ve bu süreci bebeğnle atlatırsın inşallah.
günaydın kızlarrrkaç gündür evdeyim evde de net yok yazamadım pek...bgn işteyim ama yoğunum kızlar şimdi bi selam veriyim dedim...ve dua günümmüş,mübarek günde rabbim hepimizin gönlüne göre versin,yumurtlama dönemimdeyim dualarınızı esirgemeyin öptüm hepinizi,aeo ha bu arada sweet85 bacım allah hayırlısıyla sana bağışlasın evladını,gelişmelerden haberdar et bacım hayalimduam hayırlı yolculuklar canım sana da sdtive bacım hadi sana da kolay gelsin
cnmm inşallah bişey olmaz biran önce kesilir kanaman..her kanama kötü sonuçlanacak diye birşey yok..umarım bebişin tutunur cnm sana dikkat et kendine...dualarım seninle cnm..
cok saolalun kizlar dualariniz ve destekleriniz icin ama malesef dun aksam parcada geldi. Rabbim bundan sonra geleceklere saglik sihat versin ins.Nasip degilmis kucagimiza almak. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin
Çok üzüldüm bacım hayırlısı olsun üzülme desem de biliyorum üzülücen eğer içinden ağlamak geliyorsa tutma kendini ağla için rahatlasın kuzum Rabbim tez zaman da tekrar nasip etsin inşallah sağlıklı sihatli bir bebek
cnm dun o kadar cok agladim ki sonunda esimde dayanamadi sarildik agladik. ama bugun daha iyiym elh.
Seni çok iyi anlıyorum kuzum ama daha ileri safalarda olupda bebeği kaybetmek daha kötü ben hep öyl eteselli ettim kendimi o yüzden daha çabuk atlattım ama bu ay bırakıcaz korunmayı kısmetse korku düşüyo içime bazen yine kalp atışını duyamaz ve kürtaj olursam diyeinşallah sağlıkla Rabbim nasip eder meleklerini bizlere
senin ne kadarlikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?