- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.461
günaydın herkese...
kanımı dondurdu gördüüm izledim bu olay..
bi kendimi düşündüm, bi benim gibi olanları..
birde bu videodaki insanlar..
hiçbirşey bulamadım söyleyecek..
Allah herkeze merhamet vicdan versin..
Baclar'da sokak ortasnda doum - Hrriyet Gndem
elosercem benim öyle problemim yoktu,geçen pazar oldu öyle,bi de dün gece oldu.şu anda yok da....bilemiyorum bu ay hep kan gördüm yaws.2 ay önce testte kızarıklıktan bahsetmişti doktor,ilaç kullanmıştım.
Rabbim dualarımızı kabul eder inş ve en yakın zamanda bebişin seninle olur kuzuuumm
günaydın herkese...
zaten agliyordum videoyu izleyince iyice koptunm yaakizlar kahverengi akintim var bi kac gundur. dualarinizi eksik etmeyin olur mu
günaydın herkese...
Slm bacılarım nslsiniz yine guzel haberler var
Sweet bacımdan sonra 60 gelsin bacım hamile allahimmmmm kolay hamilelik donemi ve sonrasında kolay doğumlar nasip etsin cok sevindim cok:)
Ben bı süre gelmiycektim ama dayanamadım arada bakmadan duramam onu anladım...
Evimi topluyorum yavaş yavaş malum tasinacam
Yarın doktora gitcem hemen denemek istiyorum tup bebek ama doktor telde olmaz 1 ay bekle dinlen dedi..ama etrafımda herkes rahim gebeliğe alıştırmışken kendini hemen dene diorlar..yarın konuscaz bakalım en geç Temmuz ortasında deniycez :)
Moralim iyi sizi ozledimmmm :)
60gelsin bacımmmm telden okudum kan testinde bebişin kesinleşmiş ama misafirlerim vardı girip tbk edemedim gönul koyma bana sakın Allahım sağ salim kucağınada almaya nasip etsin
aminnnn kuzuma Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bebişler nasip eder inş
dualarımdasınncanımm
Kııızzlarrrrrrrr nasılsınız ne var ne çok bakem hiç kimseden ses soluk çıkmıyo hepimiz sezxon finali mi yaptık ne :26:
cnm bnm doktorunla konuştun mu? progestan fln kullanıyo musun?
bnm de öyle oldu doktor progestan verdi düzeldi cnm korkuya kapılma ama dikkatli ol..kendini yorma çalışıosan mutlaka bikaç gün izin al yat, ayaklarını mümkün olduğunca dik uzanırken..
hayalimduam, canım... dert ortağım...
Rabbim sana gönlünde olanı hayırlı kılarak tez zamanda nasip etsin inşallah...
Dularını kabul etsin...
Kızlar,
ben yıllık izindeyim ya, evde ufak tefek işlerle uğraşıyorum, çok giremiyorum nete. bir de kırmızılar geldi ya, moraller bozuk azıcık. bu ay eşim de çok üzüldü, yumurtlama günlerinde ilişki olunca heveslenmişti. Ama ben sanki şunu anladım, ben o yoğun kasık ağrısını hissettiğim gün değil o günün ertesinde yumurta atıyorum galiba. Çünkü bu ay 5 haziranda regl olmam lazımdı hesabıma göre, eğer 15. günümde yumurtlamışsam. Ama 6 haziranda oldum, demek ki yumurtam 16. günümde çatlamış...
kısmet işte, herşey sebep aslında. biz artık erteliyoruz bebeği. bu ay umursamıcam ben, zaten tatilde olucam, havuzdan denize cup cup atlayıp yüzerken zaten bebk olmaz gibi geliyorsonrasında da terapiye başlayacağımız için ilişki yasak zaten... artık hakkımda hayırlısı olsun. yani hepimiz hakkında hayırlısı
malesef cnm kanamam basladi. kanda bakcaklar kan verdim. hayirlisi ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?