Sabredenler Kulübü 2012 :)

iyiyim cnmm bebiş de iyi..

sen nasılsın? bi gelişme var mı kırmızılarda?

bende iyiyim dün kansızlık ölçümü için doktor tahlil istemişti sağlık ocağında sabah onu yaptırdım eve geldim pijamaları giydim oturuyorum boş boş
kırmızılar yok ta yerine bol akıntı var ama şekli değişti kremsi oldu akıntım rengide sarıya döndü

hayırlı cumalar kızlar,
bugün misafir gelecek ama ne ev toparlamaya ne de birşey yapmaya halim yok fena grip oldum dua edin

keyfini çıkar cnm yaa ben evde öyle boş boş oturmak için ölüyorum şuan :))
iyice zor geliyo artık çalışmak allahtan az kaldı çıkıcam işten ..

cnm ne diyeyim kırmızılar gelmemiş inş sevindirici bişeyler vardır ondan gelmiyodur..

yoksa da gelsin bitsin biran önce yeni çalışmalara başla hemen :))

benim derdimde o gelsin bitsin eşimi yanıma yaklaştırmıyorum delirdi artık :))))
bana da 40 saat ders verecekler temmuzdan itibaren ramazanı işte geçiricem şimdi evde iyiyim ama

benim derdimde o gelsin bitsin eşimi yanıma yaklaştırmıyorum delirdi artık :))))
bana da 40 saat ders verecekler temmuzdan itibaren ramazanı işte geçiricem şimdi evde iyiyim ama

:)) yazık adama neyse şimdiden alışsın bebiş gelince hiç yanaşamıyo yanına..

bizim yasağımız var ne kadar devam eder bilmiyorum eşim kafayı yedi bnm de :)))

cnm inşallah senin de kısmetin bnmkine benzer.. işe girdikten 1 ay sonra hemile kaldım senin de öyle olur umarım :)

canım malesef kaderimiz benzemedi 1 senedir çalışıyorum :))) yaz döneminde kurs açılacakmış bana ders verdiler :)))
ben birde vajinismus yaşadım ya aslında ilk deneme bakalım ne olacak
heyecanlıyım ama olmazsada üzülmem Allahım herşeyin hayırlısını versin
öyle yasak oluyormu hamile kalınca

evet cnm herşeyin hayırlısı..hayırlı zamanda gelsin bebişin sana :))

cnm bnde düşük riski vardı kanamalarım da oldu o yüzden daha ilk haftalarda yasakladı doktor..son kontrolde de aşağıdaydı hala o yüzden risk hala geçmiş değil bende..

böyle sorunlar yaşayanlar için yasak geliyo..ama ilk haftalarda doktorlar genelde dikkatli olmak için uyarıyorlar ki sende istesen de yapamıyosun bebeğime bişey olur mu diye

kuzummm benim teyzesinin gülü risk geçer inşaallah burada resimlerini de görürüz
sen nerede oturuyorsun canım

evet riskli gebeliklerde ilişki yasak oluyor genelde,bizde de yasaktı. eşim bu defa hamile kalırsan ya git annenlerde kal ya da ben gidip annemlerde kalayım,en azından görmemiş oluruz birbirimizi diyor.bizler için kolay da erkekler perişan oluyorlar

hu huu kimse yok mu haftasonu geldi yarın kocişle elbise almaya gidecez düğün için bu günden işlerimizi bitirrisem süper olacak o yüzden topike takılamıyorum fazla..... öptüm herkesi

kuzummm benim teyzesinin gülü risk geçer inşaallah burada resimlerini de görürüz
sen nerede oturuyorsun canım

inşallah cnm bnm için buralara gelmek bile bi hayaldi..ama geldik..şimdi inş 4 aylık olunca yukarı çıkması gerekiyomuş o zaman biraz daha rahatlayacağım..az kaldı sabır diyorum :))

ben istanbulda oturuyorum cnm sen nerdesin il olarak?

:)) iyi fikir gerçekten yanyana olunca zor oluyor.. bide sinir basıyo bnmkini başına vurdu herhalde:) ama napim bebiş isteyen katlanacak artık:)

canımmmmmmm sana msj attım acil bakarmısın

ruhsar canım benim kafam karıştı moralim bozuldu bir yanım evet hamilesin diğer yanım 2 gün sonra kırmızılara hazır ol diyor
ben kalkıp banyo falan yapayım başıma ağrı çıktı

canımmmmmmm sana msj attım acil bakarmısın

cnm hakkında hayırlısı olur inşallah..
bence p.tesi yaptır 1 gün daha bekle zaten pazar adet olman gerek bildiğim kadarıyla..
olmazsan yaptırırsın.
olursan da kısmet değilmiş deriz önümüzdeki ay için umutla bekleriz :)) ama senin çoook kısa zamanda olacak inanıyorum buna..belki de p.tesi sevineceğiz beraber burda :))

ay allahım inşallahhhhh dua edicem sana bol bol:))

buarada cnm sen hangi ildeydin?

canım yemek falan yaptım ancak gelebildim inşaallah canım Allahım rahmetini esirgemesin
konyadayım canım

Kızlar merhaba umarım herkes iyidir uzun zamandır girmiyorum hepinizi çok özledim

Birşey sorucam nolur cevap verin. Bundan 15 gün önce regl oldum bittikten sonrada 1-2 kez birlikte olduk ve bugün akşam afedersiniz pembe bir akıntı geldi bu ne şimdi ya tekrar mı regl olucam neden olmuş olabilir içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin nolur

cnm adetin 15. gunuyse yumurtluyor olabilirsin. bazi insanlarda yumurtlama zamani oluyor ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…