Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım hala adetin gelmemesi umut demek değil mi?

Yok canlarım benim hamile değilim insan hisseder zaten bende o his yok gayet hissizim :) adet olucam

yaşıyorum çok şükür ama keyifsizim canım,durumumu yazmıştım.

cnm evet gördüm yazdıklarını..büyük ihtimalle enfeksiyondur yaşadıkların. sen bence en kısa zamanda doktoruna git bi idrar testi yaptır ilaç verecektir sana zaten sonrasında geçer hemen..
ben de toz ve fitil kullandım geçmiş çok şükür..

canım gittiğim geldim,bi tane toz verdi ve 375mglık antibiyotik verdi.

bugün yine bir arkadasın hamile olduğunu öğrendim çevrmde su gün kadar 10 kişi hamile kaldı. onlar adın çok seviniyorum. Rabbim bizim kucağımızıda boş bırakmaz inşallah.

bu arada 20.günümdeyim kanda gebelik yaptırdım ilaç için.000000000000000000000000000,bu ay da yok,başım kazan gibi ağrıyo şimdi.

yaşıyorum çok şükür ama keyifsizim canım,durumumu yazmıştım.
insan hamile kaldığında adet sancısı olmaz mı? hisseder mi?adet olmayacak mış gibi mi hisseder? nasıl bir duygu bilmiyorum hakikaten. sancılar mens olmadan 1-2 gün önce başlar bende.

Son düzenleme:
hayır canım,turuncu kutu.urocare yazıyo,doktorun verdiği içinde bi tane doz var.

cnmm onu bilmiyorum hiç kulanmadım ama iyi gelecektir eminim..
bu ay da böyle geçmiş olsun adeini ol, enfeksiyonundan kurtul sonra daha sağlıklı bi şekilde başlarsın çalışmalara..

inşallah rabim tez zamanda güldürür yüzünü :))

inşallah en hayırlı zamanı bekliyor bebeğim gelmek için.

gerçekten öyle hayırlı zamanı bekliyorlar onlar..bugün biraz geçmişi okuyayım dedim..yazdıklarıma yaşadıklarıma döndüm biraz..

çok değil bundan 5-6 ay önce nasıl karamsardım.. o günlere gittim geldim ve şimdi sadece bi tebessüm oldu bende..

sizler de böyle olacaksınız eminim..sadece biraz daha sabır....

canımmmmmm sana bişey sorucam
adetim gelmedi gelmediği gibi çamaşırımı ıslatacak kadar akıntım var ya kahretsin ümitlenmek istemiyorum nolur bana ümitlenmemem için bişeyler söyle adetimde geçti artık beklemedeyim adet sancılarım var gerçi 10 gündür vardı birde daralıyorum sanki uzun maraton koşmuş gibiyim

cnm yaa umutlandırmak istemem çünkü umutlanınca adet gördüğünde sonu hüsran oluyor..
sadece biyerde okumuştum. böyle tutunamayan gebeliklerde adet birkaç gün gecikmeli ve normaliden biraz daha fazla kanamalı oluyormuş tabi bunu anne adet gecikmesi sanıyormuş senin de öyle olabili cnm

ama olmayadabilir.. benim de hamile kaldığım ay çok akıntım geldi özellikle beyaz akıntım vardı..hiç kuruluk hissetmedim..
canım peki göğüslerinde acıma var mı? hani böyle sıktığında duyulan acıdan bahsetmiyorum elini değdirdiğinde bile acı olur göğislerde ben bütün hamileliklerimde bunu yaşadım..

göğüslerimde acı yok canım sadece bel ağrısı, adet sancısı, nefes darlığı, akıntı var ama ben umutlanmak istemiyorummmm

göğüslerimde acı yok canım sadece bel ağrısı, adet sancısı, nefes darlığı, akıntı var ama ben umutlanmak istemiyorummmm

cnm bir kaç gün daha bekle dediğim gibi belki gecikme yapmıştır sendeki bu durum.

ama kendini sakın kötü hissettme..bu bence bebeğinin sana kısa zamanda gelceğine dair bi işaret bence..

cnm bir kaç gün daha bekle dediğim gibi belki gecikme yapmıştır sendeki bu durum.

ama kendini sakın kötü hissettme..bu bence bebeğinin sana kısa zamanda gelceğine dair bi işaret bence..

annemde ne dedi "bacağı içerde olurmuş hemen hamile kalırmışım" :)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…