Sabredenler Kulübü 2012 :)

bacım gelmişsin topiğe ama yine karşılaşamadık tabiki alerjin geçmemiş.bi daha görün bakalım doktora ne diyecek.omuzun tamamen iyileşti mi ağrın oluyomu yine

canım bacım saat ayarlıyalım en iyisi görüşmek için,omuz tam olarak geçmiş sayılmaz ufak tefek skntılarım oluyor fakat şu alerjiden kaşınmaktan omzumu unutmuş durumdayım...iyice yayılmaya başladı bugün yine dra gittim 2taane daha krem verdi,geçmezse pazartesi alerji testi yaptırıcam 4tane ilaç kullanıyorum 1tanesi hap bu ayda bebiş yok gözüm aydınnnnnnnn..........

bacım geçmiş olsun... vardır bundada bi hayır ilaçlarını kullan canım mutlaka ihmall etme...inş düzelirsin biran önce kavuşursun yavruna....
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş....

arkadaşlar umarım allah hepinizin gönlüne göre verir tez zamanda kucagınızı doldursun ,sakın ümitsizlige düşmeyin çünkü hormanları çok kötü etkiliyo üzüntü olacagı varsada olmaz,ben geçen sene 2011 temmuz ayında evlendim ee okuldu işti,düzgün insan olsun derken yaş oldu 32 ,eşimle tanıştık kısmetmiş evlendik eşimi çok seviyorum herşeyden çok o benim dünyam oldu evlenince ,evliligimizde hep kayınvalide sorunları vardı eşinden boşanmış bir kaynana ,ruh hastası ogluna aşık resmen ,hep beni üzer kırardı oglunu kıskanırdı el ele gezemezdik ondan korkumuzdan aman yine kavga çıakrtacak diye anlatsam roman olurya neysee,beni boşanmanın eşigine getirmişti daha 6-8 aylık evlilikte o kadar çok üzüntü yaşattıki anlatamam,hep derdim allahım bana bir çıkış yolu göster bir ışık ver ,ben bu kadınla ne yapcam yuvamı yıkmasına izin verme diye dualar ederdim,bebek fikri aklımdan geçmezdi eee sorun var evliliktee eşimde engel olamazdı anasınaa deli çünkü,biz korunurduk ikimizde istemiyoduk çünkü 1 kere korunmadım bıraktım ama aklımdan hamielik geçmiyodu bilee,neysee dedim bir kereden hemen kim hamile kalmış aldırmadım,eee adet günü geldi çattı yok bişeyy 4 gün bekledim baktım yok yinee,süphelendim iyice içimde bir korku endişe daha konduramıyorum hamile oldugumu ,test aldım işyerinde yaptım eve bekleyemedim,baktım pozitifi,eşime telefon açıp söylemedim bilee nasıl bir psikoloji isee,akşam söyledim tabi oda şokk,çünkü bebek fikrimiz yok evlilik yeni farklı şehir ,deli bir kaynana ,tartışmalar vs,ben aldırmak istedigimi söyledim eşime oda ilk etapda tamam dedi ikimizde hazır deigliz dedik korkularım vardı bu evlilikle ilgili çünkü,amaa günler geçtikçee bebek ilişkimizi farklı yönde iyileştirmeye başladı birbirimize daha sıkı tutunduk ve aldıramayacagımıza karar verdik içimizde allah korkusu var nasıl yapcaz dedik hadi bidahah rabbim vermezse bu nimeti dedik ve o anasıyal konuştu kadın benden özürdiledi yaptıkları için bende bişey demedim affettimmi? aslaaaa,ama o anda yapcak başka bişey yoktu eşim için affettim o gündür bu gündür ugraşmaz benimle kadın nedendir bilemiyorum keramet hamileliktemi yoksa aklı başınamı geldi bilinmez şimdi 30.haftamdayım ama içimde korkular çok fazlaa,hazır deiglim diyorum ,hadi annelik duygusunu dogunca hissedemezsem diyiorum,eşimle dialogumuz azalırsa falan falann çok şeyler geçiyo evlilik için erken ama yaşı düşününce degil bende ne istedigimi bilmeden hamile kaldım yanii halada ne istedigimi bilmiyo gibiyim umarım bebegim dogunca allah içime çok sevgi verirde anneligi yaşarım,cümlemize yaşatsın tabiki

zor dönemlerden geçmişsin dışardan bir insan ki bu kim olursa olsun evliliği olumsuz etkiler kaldı ki eşinin annesi neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. ama sana verilmiş bir hediye allahın bir mucizesi bence bebeğin..tüm bu sorunların ortasında çıkış yolu ararken gelmiş sana ki bence çook iyi olmuş..küçücük bir şey insan hayatını ne denli değiştiriyor neler yapabiliyor işte senin bebeğin de senin hayatını değiştirmiş daha gelmeden..korkuların çok ama çok normal..ben çok istediğim halde bnmde aklımdan geçmiyor değil acaba hazır mıyım acaba iyi anne olabilecek miyim diye..
ama sana şunu söyleyebilirim onu kucağına aldığında kokusunu 1 kez içine çektiğinde tüm bu soru işaretleri kaybolacak aklından buna emin ol..

inşallah canım dedigin gibi olmasını ümid ediyorum her anne gibi bende bebegime çok güzel bir gelecek vermek isterim elbet imkanlar dahilinde ama plansız hamilelik olunca insan ister istemez çok duygu seline kapılıyoo,sanırım insan hiç bir zamanda kendini tam hazır hissedemiyooihayatda akıp geçiyo işdi, kredi idi,evlilik düzeni idi vs alışma derken zaman hızla akıyoo rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin ,bebek isteyen tüm kullarına versin amin

cnım çok sağoll...İnşallah dediğin gbi olur.Bu ay da boş geçti,her ay bebeğin olmaması için çeşitli bahaneler buluyoruz,Rabbi'm böyle nasip etmiş,yapacak bişi yok.

cnım çok sağoll...İnşallah dediğin gbi olur.Bu ay da boş geçti,her ay bebeğin olmaması için çeşitli bahaneler buluyoruz,Rabbi'm böyle nasip etmiş,yapacak bişi yok.

hayırlısı değilmiş demekki canım ....
hayırlı zamanda gelir inş kuzucuklarr...
bak benimde başım birtürlü skntıdan kurtulmuyor,demekki hakkımda hayırlısı böyleymiş yapacak birşey yok...
rabbim inş bunca skntıdan sonra bizi yavrularıımızla mükafatlandırır....

canım benim,inşallah hayırlı zaman en yakın zamandadır.RAbbi'm hepimize nasip etsin.

Siz kaç ay sonra kavuştuğunu bebeginize

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]22 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]23 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]24 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]25 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]26 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]27 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]28 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]29 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]30 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]1 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]13 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]14 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 haziran
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün gündüz arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

tekrar geçmiş olsun cnm vardır bunda da bi hayır bizim bebişler ne kadar daha bekletecek bizi bakalım...

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]22 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]23 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]24 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]25 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]26 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]27 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]28 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]29 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]30 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]1 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]13 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]14 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 haziran
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün hnf10 arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

günaydın kızlar herkes nasıl..

2 gündür gelemiyorum biliyorsunuz başımdaki yoğunluğu dünde dolabımın rengi kapakları ile uğraşcam diye işlerimi yarım bıraktım

kasığımda bi ağrı var sağ kasığımda neden oluyor bilmiyorum ama aniden giriyor birdende geçiyor fazla kötü bi ağrı diil ama ilk kez yaşadığım kesin...

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

allahım mübarek cuma gecesi yüzü suyu hürmetine, peygamberimizin hatırına, şu anda tüm sıkıntı, acı, keder, çıkmazda olan, dara düşmüş kullarına sen merhamet et yarabbim! Bizleri ellerimiz boş çevirme biz günahkar kullarına sen merhamet et bağışlaması bol olan rabbim senden baska gidecek yerimiz yok. Allahım! Senden başka isteyecek dilek kapımız yok, sen bizi sıkıntılarımızdan,işlediğimiz günahlarımızdan kurtar yarabbim. Yüce allahım! Dert çeken derman arayan kullarının imdat çığlıklarına sen hayırlı çareler nasip et ! şükürler olsun sana rabbim aminnn.selam ve dua ile rabbime emanetsiniz canlarım hayırlı cumalar olsun inş.......

aminnn aminnnn....aminn....
Canım hayırlı cumalar....
Hayırlı cumalar cümlemize..

AMİN cnmm bu cuma gününde duamız da senden oldu..allah herkesi sıkıntılarından kurtarsın..

Aminnnn canim benim, aminnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…