- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.941
kızlaaaaarrrrrrrrrrrrr günaydıııııın asılsınız bakem ne var ne çok haftamız çooooookkkkkkkk güzel geçsin emiiii
yaaaa kızlar bebek kıyafetlerine taktım iki gündür veee bişi gördüümmmm sizlerde görmüş olabilirsiniz ama sormak istiyom busha tayt diye yazınca gugili amcaya poposu baskılı bebek taytları çıkıyo allahım onlar ne kadar tatlı şeyler öleeeeeee bayıldım valla onlarahayal bilem ettim sürünmeye başladığında o taytlardan giydiricen kocaman poposuynan nasılda datluu olaarrr ayyyyy sapıttım vallaaaaaaaa :111::111: onlardan alalım kıslaaarrrrrr hepimiz emi
evet canım biliyorum o taytları çoooooooookkkkkkk şirinlerhele bi de kız çocukları için iç çamaşırlar var öyle,pembiş pembiş külotları giydiriyon arkasında yine baskı var.bence de çok güzel olur hepimiz alalım,(benimki de doğmamış çocuğa don biçmek gibi oldu ama neyseee )
sonraaaaaa aklıma bişiler geldi topiğimiz pek sessiz kaldı artıkım bişiler yapıp hareketlendirelim belki hepimiz aynı konudan konuşmaktan sıkılmış olabilirizo yüsdeeeeeeeennn bir birimize özel bakımlarımızdan falan bahsedebileriizz mutfak maceralarımızdan bahsedebileriz değişik şeler yapalım kıslar hadiiiiiiiiiii
ewt ya bugünlerde bütün topikler böyle sessiz sedasız,giriyom çıkıyom belki birileri gelmiştir, iki çift hanek ederik belki diye ama kimse yok.(iki çift hanek etmek deyimi de anteplicede kullanılır,sohbet etmek anlamında,seviyorum bu deyimi kullanmayı)
kıısss benimkisi de öle olduortada fol yok yumurta yok ama onları ben yeni gördüm bayıldım yaaaaa süper valla ama ben onları yabancı sitede satılırken gördüm bide gitti gidiyorda var böle normal gidip elimizle seçip alacağımız yerler yok mu acaba :26:
var canım çok var, inşşş nasip olur da bebek alışverişine başlarsan hayırlısıyla daha neler var nelerrrben de eşe dosta alırken hep gördüm,bi de benim küçük bir bacım var o da elimde büyüdü,ordan biliyorum. sen nerde oturuyon? bence istanbul da şu büyük pazarlarda filan da vardır.ya ist.un bi çarşamba pazarını gördüm buranın çarşısı ancak o kadardır heralde
kuzum asılsıınn ne var ne çok nasıl gidiyo hamişlik ben de bu ay başlıyorum kıss çalışmalara
canım benim iyiyim hamdolsun....hersey yolunda :)
bitek bugun merdivenden dustum ama bıseyım yok sırtım kolum bacagım morardı o kadar
bulantım var daha gecmedi...cumartesı bebısı gordum kolalrı sallamaya baslamıs hiç durmuyodu
öle işte dr ii dedi güzel beslemıssın dedi çok şükür pek yiyip içemıom ama bu bulantılar kusmalar beni öldürecekk
çok şükür Rabbime size bol bol dua ediyorum canım en ksıa zmaand anasib olsun diye :) inşallahh
doğmamış bebeğe bişiler almak iyi değildir diye bişiler söylerler ama ne bilim insan dayanamıyo bence ona kendini bağlama aklında o olmasın hem bir kaç aylık olunca bebek yada doğmasına yakın mecbur alınacak ne bilim yaa biraz batıl inaç gibi biraz bizi tedirgin eden gerçek gibi bilmiyom ne olacakya ben çok seviyom bebek alışverişi yapmayı ama gözüm korktu benim ya!batıl inançtır belki, belki tesadüftür ama hamile kaldığımda ben bişey alınca bebeğim beni bırakıp gidiyor(acaba aldıklarımı mı beğenmiyor bu sıpalar) en son gebeliğim güzel gidiyordu kahverengi lekelenmeler vardı ama kırmızıya pek dönüşmemişti.tesadüfen bi oyunca gördüm çok hoşuma gitti aldım bende yatesadüfse de bu kadar mı olur!!!?!?!!! c.tesi aldım inanmazsınız pazar günü adet kanaması gibi kanamam başladı.salı günü de kaybettik bebeğimi. bi de bazılarına bebek için alışveriş yapmak yaramıyormuş diye bişi duymuştum,o yüzden bilemiyorum belki de bi dahakine hiç bişey almayabilirim bebeğime bu korkuyla
canım benim iyiyim hamdolsun....hersey yolunda :)
bitek bugun merdivenden dustum ama bıseyım yok sırtım kolum bacagım morardı o kadar
bulantım var daha gecmedi...cumartesı bebısı gordum kolalrı sallamaya baslamıs hiç durmuyodu
öle işte dr ii dedi güzel beslemıssın dedi çok şükür pek yiyip içemıom ama bu bulantılar kusmalar beni öldürecekk
çok şükür Rabbime size bol bol dua ediyorum canım en ksıa zmaand anasib olsun diye :) inşallahh
ya ben çok seviyom bebek alışverişi yapmayı ama gözüm korktu benim ya!batıl inançtır belki, belki tesadüftür ama hamile kaldığımda ben bişey alınca bebeğim beni bırakıp gidiyor(acaba aldıklarımı mı beğenmiyor bu sıpalar) en son gebeliğim güzel gidiyordu kahverengi lekelenmeler vardı ama kırmızıya pek dönüşmemişti.tesadüfen bi oyunca gördüm çok hoşuma gitti aldım bende yatesadüfse de bu kadar mı olur!!!?!?!!! c.tesi aldım inanmazsınız pazar günü adet kanaması gibi kanamam başladı.salı günü de kaybettik bebeğimi. bi de bazılarına bebek için alışveriş yapmak yaramıyormuş diye bişi duymuştum,o yüzden bilemiyorum belki de bi dahakine hiç bişey almayabilirim bebeğime bu korkuyla
kıss dikkat et allah esirgesin bişi olur amaa yeğnimi öle şimdiden adrenaline alıştırma eccik sakin ossunmaşallah kuzum inşallah hayırla kucağına lırsın valla hep aklımda oluyosun dua ediyorum inşallah bebeğin fotolarını koyduğunuda görürüz bulantılarda geçer inşallah kuzum...
haaa bebişine deişik bişiler alırsan bizimle de paylaş yaaa hem fikir ossun bize hem bakarsın bizde alırık
canım dıkkat edıyorum ama nası oluysoa oluyo gecen ramazan bır gunde 3-4 kez farklı yerlerde
merdivenden yuvarlandım sersem gibi olmusutm artık nazar mı degıyo ne ben anlamadım hayırlısı olsun ıns...
ınsallah canım o gunelrde gelrı yaa ben de merakla ve heeycanla beklıyorum :)
ben bısey almıycam doğana kadar sözüm var bu sefer :)
doğmamış bebeğe bişiler almak iyi değildir diye bişiler söylerler ama ne bilim insan dayanamıyo bence ona kendini bağlama aklında o olmasın hem bir kaç aylık olunca bebek yada doğmasına yakın mecbur alınacak ne bilim yaa biraz batıl inaç gibi biraz bizi tedirgin eden gerçek gibi bilmiyom ne olacakben de kürtaj olunca annem birşey yapmicam artık diye elline birşey almadı battaniye ör diyom yok diyo önce ilk üç dört ayını atlat olsun bebek öle diyo
ya ben böyle düşünüyom ama bi yandan da aklıma görümcem geliyor,kız kendi çeyiziyle birlikte bebek çeyizide hazırladı,yani öyle hepsini değilde bir kaç parça bişeyler koymuştu.hatta annemler filan da tepki verdiler iyi değil şimdiden hazırlama filan diye,maşallah kız evlendi sanırım 3-4 yıl oldu,şimdi bi kızı bi oğlu var:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?