Sabredenler Kulübü 2012 :)

sonraaaaaa aklıma bişiler geldi topiğimiz pek sessiz kaldı artıkım bişiler yapıp hareketlendirelim belki hepimiz aynı konudan konuşmaktan sıkılmış olabiliriz o yüsdeeeeeeeennn bir birimize özel bakımlarımızdan falan bahsedebileriizz mutfak maceralarımızdan bahsedebileriz değişik şeler yapalım kıslar hadiiiiiiiiiii

evet canım biliyorum o taytları çoooooooookkkkkkk şirinler hele bi de kız çocukları için iç çamaşırlar var öyle,pembiş pembiş külotları giydiriyon arkasında yine baskı var.bence de çok güzel olur hepimiz alalım,(benimki de doğmamış çocuğa don biçmek gibi oldu ama neyseee )

kıısss benimkisi de öle oldu ortada fol yok yumurta yok ama onları ben yeni gördüm bayıldım yaaaaa süper valla ama ben onları yabancı sitede satılırken gördüm bide gitti gidiyorda var böle normal gidip elimizle seçip alacağımız yerler yok mu acaba :26:

ewt ya bugünlerde bütün topikler böyle sessiz sedasız,giriyom çıkıyom belki birileri gelmiştir, iki çift hanek ederik belki diye ama kimse yok.(iki çift hanek etmek deyimi de anteplicede kullanılır,sohbet etmek anlamında,seviyorum bu deyimi kullanmayı )

anaa ne diğişikmiş öleee valla hanek edemiyok epeydir ben de tek bizim topik sanıyodum içim rahatladı valla o vakit herkes tatile falan gidiyo :26:

var canım çok var, inşşş nasip olur da bebek alışverişine başlarsan hayırlısıyla daha neler var nelerrr ben de eşe dosta alırken hep gördüm,bi de benim küçük bir bacım var o da elimde büyüdü,ordan biliyorum. sen nerde oturuyon? bence istanbul da şu büyük pazarlarda filan da vardır.ya ist.un bi çarşamba pazarını gördüm buranın çarşısı ancak o kadardır heralde

ben istanbuldayım ama böyle nerde güzel ve uygun şeyler var bilmiyorum 2 yıl oldu geleli o yüzden pek bilmiyorum

ayyyyyyyyyyyyyy kankim gemiiçççç eloserceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee seni görüncük pek bi mutlu oluyom kısssss ne ettin bakem dolap işini falann

kuzum asılsıınn ne var ne çok nasıl gidiyo hamişlik ben de bu ay başlıyorum kıss çalışmalara

canım benim iyiyim hamdolsun....hersey yolunda :)

bitek bugun merdivenden dustum ama bıseyım yok sırtım kolum bacagım morardı o kadar

bulantım var daha gecmedi...cumartesı bebısı gordum kolalrı sallamaya baslamıs hiç durmuyodu

öle işte dr ii dedi güzel beslemıssın dedi çok şükür pek yiyip içemıom ama bu bulantılar kusmalar beni öldürecekk

çok şükür Rabbime size bol bol dua ediyorum canım en ksıa zmaand anasib olsun diye :) inşallahh

ya ben çok seviyom bebek alışverişi yapmayı ama gözüm korktu benim ya!batıl inançtır belki, belki tesadüftür ama hamile kaldığımda ben bişey alınca bebeğim beni bırakıp gidiyor(acaba aldıklarımı mı beğenmiyor bu sıpalar ) en son gebeliğim güzel gidiyordu kahverengi lekelenmeler vardı ama kırmızıya pek dönüşmemişti.tesadüfen bi oyunca gördüm çok hoşuma gitti aldım bende yatesadüfse de bu kadar mı olur!!!?!?!!! c.tesi aldım inanmazsınız pazar günü adet kanaması gibi kanamam başladı.salı günü de kaybettik bebeğimi. bi de bazılarına bebek için alışveriş yapmak yaramıyormuş diye bişi duymuştum,o yüzden bilemiyorum belki de bi dahakine hiç bişey almayabilirim bebeğime bu korkuyla

kıss dikkat et allah esirgesin bişi olur amaa yeğnimi öle şimdiden adrenaline alıştırma eccik sakin ossun maşallah kuzum inşallah hayırla kucağına lırsın valla hep aklımda oluyosun dua ediyorum inşallah bebeğin fotolarını koyduğunuda görürüz bulantılarda geçer inşallah kuzum...
haaa bebişine deişik bişiler alırsan bizimle de paylaş yaaa hem fikir ossun bize hem bakarsın bizde alırık

doğmamış bebeğe bişiler almak iyi değildir diye bişiler söylerler ama ne bilim insan dayanamıyo bence ona kendini bağlama aklında o olmasın hem bir kaç aylık olunca bebek yada doğmasına yakın mecbur alınacak ne bilim yaa biraz batıl inaç gibi biraz bizi tedirgin eden gerçek gibi bilmiyom ne olacak ben de kürtaj olunca annem birşey yapmicam artık diye elline birşey almadı battaniye ör diyom yok diyo önce ilk üç dört ayını atlat olsun bebek öle diyo

ayyyy allah korusun canım,bununla geçmiş olsun inş allah'ım esirgesin

canım bu benım 4. gebelıgım ılk ucunu kaybettım ılkında bısey almaıstım daha 11 haftalıktı kaybettım

ıkıncı 28 h aftalıktı e doğal olrk ufak tefek bişiler almsıtım ama gene de diğer arkadaslara nazaran bıseyım yoktu

herkes bisürü şey almsıtı ben temkınlı davranıyodum o bebegımıde kaybettım sonra 5+4 de kaybettım bişşey almamsıtım

bu sefer de eşimelde katraralsgtırdık herseyını secıcez....eşyası besıgı ben bebısle hastanedens ağ salim cıkıcna ınsallah

eşim gidicek alıp gelıcek hepsını bebek gelemdne bısey almıycak ıns bu sefer....bir tulıum dahı almayı dusunmuyorum

belkı o gunelr gelırde hast cantası hazırlama gunu gelrıse bi tulum alıp koyarım o kadar..

canım dıkkat edıyorum ama nası oluysoa oluyo gecen ramazan bır gunde 3-4 kez farklı yerlerde

merdivenden yuvarlandım sersem gibi olmusutm artık nazar mı degıyo ne ben anlamadım hayırlısı olsun ıns...

ınsallah canım o gunelrde gelrı yaa ben de merakla ve heeycanla beklıyorum :)

ben bısey almıycam doğana kadar sözüm var bu sefer :)

kendini sürekli oku üfür kuzum dışarı çıkarken allah esirgesin ben nazara inarım ve korkarım :18: hadi bakalım hayırlısı olsun kuzum elde para olduktan sonra toplu alması bilem güzel olur hayıra kucağına alda tek onların hepsi hallolur

ya ben böyle düşünüyom ama bi yandan da aklıma görümcem geliyor,kız kendi çeyiziyle birlikte bebek çeyizide hazırladı,yani öyle hepsini değilde bir kaç parça bişeyler koymuştu.hatta annemler filan da tepki verdiler iyi değil şimdiden hazırlama filan diye,maşallah kız evlendi sanırım 3-4 yıl oldu,şimdi bi kızı bi oğlu var :44:

ohhh maşallah valla,birşey olmaz inşallah yaa aklımıza iy şeyler getirelim iyi düşünelim ama tabi bizler gibi bir düşüğü olanların hemen aklına farklı şeyler geliyo ya yine kaybedersem diye kıyaftelerine bakıp bakıp ağlıyoz sonra ben almıştım şimdi duruyo ilk zamanlar ikinci olursa nasıl giydiricem diye düşündüm eşim kızdı ne alakası var diye sonra birisine vermeye kıyamadım geri aldım elime allahım giydiricek bebek nasip etsin dedim kaldırdım duruyolar çok datlılaarr

kıslaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben kaçıyom yaa daha bulaşığım duruyo karşı komşuyu çağırıcam hiç bişi yapmadım hazırlanayım sonra görüşürüz byyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…