Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar benımde ialçlarım bitti buay çalışmalara tekrar baslıcam inşalllah şuan reglim bitmek üzere perşembe tatıle gitcem tam yumurtlama gunlerım tatıle denk gelcek stressiz olur bu ayda benımde bebişim gelir inşallah gelmezse bıdahakı ay doktora g,tcez eşimle ikimiz komple ne yapılması gerekıyorsa yaptırcaz görecez akla karayı yaz kızlar bişey rica etcem kuzenım eşisperm testı yaptırmış bana biraz düşük geldi sonuçlarını yazsam yorumlarmısın

inşaalah sağ sağlim devam eder gebeliğin, endişelrin yerine mutluluklar gelir!
buzdulabı kokusu için bir kase açık süt koymakiyi geliyormuş süt kokuları çekiyormuş
süt koymadım bir de kömür koymadım. şimdi demlenmiş çay otlarını kurtuyorum onları koyacağım. olmadı sıradan süt ve kömür olayına da girişicem artık. of ya ne beter bir iş bu sıcak günlerde! hem de hamile hamile kokular hiç çekilmiyor yani...

sata göre gidersem ben şu an 18. haftada oluyorum. ya o kadar da olmasam gerek ya. ben 23 martta gebeliği öğrendim. doktor o zaman için alttan ultrasonla kese görmüştü ve 3 haftalık demişti. ben de ona göre hesap ediyorum 40 haftayı falan. amaaan neys eişte bir hafta önce bir hafta sonra. sağ sağlim gelsinler de!

kuzumm çokk özledimmm seni nerelerdesinnn

kızlar kuzenım eşinin sperm testi yorumlarsanız sevınırım
TOPLAM SPERM SAYISI 63.92 milyon > 40 milyon
NORMAL MORFOLOJ 13 %
ANORMAL MORFOLOJi 87 %
HIZLI HAREKETLi 31 % > %50 HAREKETLiLiK
YAVAş HAREKETLi 28 %
YERiNDE HAREKETLi 23 %
HAREKETSiZ 18 %
bana biraz düşük geldi ama bu durumda ne oluyor erkege tedavımı uygulanıyor onu bılmıyorum 25inde doktor randevusu kızda panık yapıyor bekleyemıyor bilenler yorumlarmı lütfen

valla bu test işleri konusunda hiç bilgim yok. o yüzden yorum yapamıyorum...
benim de artık çıkmam lazım. biraz alışverişe gitmem gerekiyor. herkese güzel günler!

inş kuzummm bebişin hemen gelir sana da annesi

sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar Rabbim nasip etsin inş

kuzumm çokk özledimmm seni nerelerdesinnn

ohh bacım sana yazdım gelır gelmez cıktın dedım kı kustu bana heralde özelden maj atcaktım kusme bana diye msjını görunce sevındım cnm erkek kardeşimin kızarkadaşıyla tanışma gittik gecen hafta bu haftada onların ailesi geldi anneme yardım ettim buarada düğünler falan oldu annem memlekete gitcek onun hazırlanmasına yardım ettim biz tatile gitcez alışverişe bavul hazırlamaya arada yatılı misafirim geldi gelipte iki lafın belini kıramadım bacım sen nasılsın demicem seni takip ettim cnm nasıl olduğunu tahmın edebılıyorum ne sevıncıne bılıyorsun ne üzülebılıyorsun bie umutla beklemedesın boşluktasın dun gece okudum yazını nasıl dua edeceğimi şaşırdım sana dedim hakkında hayırlısı olsun diyebildim sadece

aminnn kuzummm ben sana küser miyim hiççç aaa

denk gelemedik kuzucum çok şükür sağlık haberlerimizi aldık..

bu tatil çok iyi gelir inş sana canımm ne güzel telaşlar şimdi yenievlenme aşamasında olanlar için değil mi

zaman geçtikçe beklentilerimiz de değişiyor tecrübebiz de artıyorr hatırlıyorum da evlilik hazırlıklarımızı çok güzeldiii

sğl cnm Amin cümlemize inşallah bak sana 3 yada 4 ay önce özelden msj atmıştım hatırladın mı cnm inşallah bebişin sana tutunur da sıra bana gelir

evettt bende yazmıştım buradan sana,sıra sende diyee

belki de gelmiştir bile sırann beraber devam ederiz inş bu yolda kuzummm

kusmez benım guzel bacım bu ay dınlenmede cok ıyı geldı cnm kafam dağıldı bıraz 10 ay yumurtlama gunu takıp et yat kalk uzat psikolojım bozulmuştu tatilde bana bir bebiş gönderse ne guzel olcak ama hayırlısı olsun bakalım neler yaşayacağız bu sureçlerde Allah bilir evet onlar telaş yaptıkça biz eşimle biz şöyleydık biz böyleydık diyip duruyoruz keşke 5 senede bir düğün yapılsada biz tekrar heyecanlansak şimdi bende gelıne dedim ki cnm ya gelınlığını düğün olduktan sonra birgun bana verirmisin bende giyinsem die

ayy evet tekrar giymek isterdim ben de ama içine sığmazdım benimkinin çok feci bir durum

ayy evet tekrar giymek isterdim ben de ama içine sığmazdım benimkinin çok feci bir durum

olsun tatlım içine sığanından alırız sanada bebişinide kucağına alırsın ne hoş olur gelın abla gidin bide fotograf cekının ben evlenırken sarıydı sacım simdi kahve oldu değişik olur dıo aklıma yatmadı değil ama önce benım biraz zayıflamam lazım sana olması için dedi bende arkası çapraz ipli alırsan gerek kalmaz dedim

evet bir de bu saç rengiyle denemek lazım yakışırdı kuzumaa

Allah razı olsun canım arkadaşımmm senin duaların yeterrr
ben sana özelden yazarım geldiğinde hemen bilgin olur

tatiliniz çokkk güzel geçer inş kuzummm benim çok teşekkür ederim özlemişiz yahu

şimdilik müsade alayım kociş geldi açııımmm diyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…