- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.981
inşaalah sağ sağlim devam eder gebeliğin, endişelrin yerine mutluluklar gelir!herkese merhaba ne güzel bugün pek kalabalığız...
bende çok şükür dualarla iyiyim kızlar,, doktorun yüzdeyüz kendiliğinden düşer dediği bebeğim düşmedi
hoş düşmezse de ben alırım diyor ya...
cumartesiye kadar bekleyelim dedik ama başka bir doktor için,belki o vakte kadar kendisi düşerbilemiyorum öyle zor bekleyişler ki
süt koymadım bir de kömür koymadım. şimdi demlenmiş çay otlarını kurtuyorum onları koyacağım. olmadı sıradan süt ve kömür olayına da girişicem artık. of ya ne beter bir iş bu sıcak günlerde! hem de hamile hamile kokular hiç çekilmiyor yani...buzdulabı kokusu için bir kase açık süt koymakiyi geliyormuş süt kokuları çekiyormuş
canım merhaba iyisindir ınslalah hoşgeldın
inşallah hakkında hayırlsıı olur canım
canım satına göre takıp etsene ??? sne sata gore takıp et dr bebege gore takıp etsın bak benım tıckerımda sata göre su an
9+3 10. haftanın ıcındeyım ama bebegım 4 gun önde gidiyomuşyani 10+0 bu durumda da
11. haftanın cııne gırmsı oluyorum ama ben yıne de sata göre takıp edıyorum cunku gelsıım atakalrı değişkendir...
bi bakarsın 4 gun ıelrde gıden bebek satıyla tam gıtmeye baslamsı bı bakarsın 10 gun gerıden gelen bebek
hızlıca gelıserek o 10 gunu kapatıp satıyla uyumlu olmus bu gebelık boyucna değişir ve bunu takıp edemezsın
doktorlar bebek gelısımıne gör ekaç haftalık old. ölçüolar cunku ıelrkı haftaalrda geri kalam durumu olursa müşahade altına alınıyrosun
ama bu ılk haftaalr ıcın önemli değil.. bu yanı canım sen sata göre akıp et gec döllenem erken döllenem olabilir veya zamanında
döllenmsıtır ama yavas buyyodur gerıen gelıodur hızlı buyyodur ıelrden gıdıyodur olur ööle :) daha kaç kere değişicek
hatta daha onceden ayzmıstım bebek ölçümleri karın genıslıgı kafa genıslıgı ve boy olmak uzree yapılıyo
kafa gelısımıne göre 20 haftalık boy gelısmıen göre 21 haftalık karın çapıan göre 21+5 oalbılıyo han gıısne bakıcaksın da bişi diceksın
bişi diyemezsın bu kafa boy gelsıımı genetık aktarıma da bakar anne baba uzundur bebsı uzun olru onun gıbı :)
dr sormustur cunku 6 haftalıkken dahı bebegının hareket ettiğnii iddai eden ınsanalr var 16. haftaan gelmıssın
bazısı 16. haftada hareket eder ama bu genelde ıkıncı üçüncü gebelıkelrde olur
slm kızlar bacım burdaymışsın cok sevındım bebişin düşmemiş sıkı sıkı tutunmuş cnm benım içime öyle kötu birşey doğmuyor gittiğinde düzeldiğini görceksin ama başka doktora git cadıcuk vardı ya onada öle demişlerdi şimdi maşallah bebişinin gelmesini bekliyor sendede öyle olur inşallah
kızlar kuzenım eşinin sperm testi yorumlarsanız sevınırım
TOPLAM SPERM SAYISI 63.92 milyon > 40 milyon
NORMAL MORFOLOJ 13 %
ANORMAL MORFOLOJi 87 %
HIZLI HAREKETLi 31 % > %50 HAREKETLiLiK
YAVAş HAREKETLi 28 %
YERiNDE HAREKETLi 23 %
HAREKETSiZ 18 %
bana biraz düşük geldi ama bu durumda ne oluyor erkege tedavımı uygulanıyor onu bılmıyorum 25inde doktor randevusu kızda panık yapıyor bekleyemıyor bilenler yorumlarmı lütfen
kızlar benımde ialçlarım bitti buay çalışmalara tekrar baslıcam inşalllah şuan reglim bitmek üzere perşembe tatıle gitcem tam yumurtlama gunlerım tatıle denk gelcek stressiz olur bu ayda benımde bebişim gelir inşallah gelmezse bıdahakı ay doktora g,tcez eşimle ikimiz komple ne yapılması gerekıyorsa yaptırcaz görecez akla karayı yaz kızlar bişey rica etcem kuzenım eşisperm testı yaptırmış bana biraz düşük geldi sonuçlarını yazsam yorumlarmısın
kuzumm çokk özledimmm seninerelerdesinnn
inş kuzummm bebişin hemen gelir sana da annesi
sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar Rabbim nasip etsin inş
ohh bacım sana yazdım gelır gelmez cıktın dedım kı kustu bana heralde özelden maj atcaktım kusme bana diye msjını görunce sevındım cnm erkek kardeşimin kızarkadaşıyla tanışma gittik gecen hafta bu haftada onların ailesi geldi anneme yardım ettim buarada düğünler falan oldu annem memlekete gitcek onun hazırlanmasına yardım ettim biz tatile gitcez alışverişe bavul hazırlamaya arada yatılı misafirim geldi gelipte iki lafın belini kıramadım bacım sen nasılsın demicem seni takip ettim cnm nasıl olduğunu tahmın edebılıyorum ne sevıncıne bılıyorsun ne üzülebılıyorsun bie umutla beklemedesın boşluktasın dun gece okudum yazını nasıl dua edeceğimi şaşırdım sana dedim hakkında hayırlısı olsun diyebildim sadece
valla bu test işleri konusunda hiç bilgim yok. o yüzden yorum yapamıyorum...
benim de artık çıkmam lazım. biraz alışverişe gitmem gerekiyor. herkese güzel günler!
sğl cnm Amin cümlemize inşallah bak sana 3 yada 4 ay önce özelden msj atmıştım hatırladın mı cnm inşallah bebişin sana tutunur da sıra bana gelir
aminnn kuzummm ben sana küser miyim hiççç aaa
denk gelemedik kuzucum çok şükür sağlık haberlerimizi aldık..
bu tatil çok iyi gelir inş sana canımmne güzel telaşlar şimdi yenievlenme aşamasında olanlar için değil mi
zaman geçtikçe beklentilerimiz de değişiyor tecrübebiz de artıyorr hatırlıyorum da evlilik hazırlıklarımızı çok güzeldiii
kusmez benım guzel bacımbu ay dınlenmede cok ıyı geldı cnm kafam dağıldı bıraz 10 ay yumurtlama gunu takıp et yat kalk uzat psikolojım bozulmuştu tatilde bana bir bebiş gönderse ne guzel olcak ama hayırlısı olsun bakalım neler yaşayacağız bu sureçlerde Allah bilir evet onlar telaş yaptıkça biz eşimle biz şöyleydık biz böyleydık diyip duruyoruz keşke 5 senede bir düğün yapılsada biz tekrar heyecanlansak şimdi bende gelıne dedim ki cnm ya gelınlığını düğün olduktan sonra birgun bana verirmisin bende giyinsem die
evettt bende yazmıştım buradan sana,sıra sende diyee
belki de gelmiştir bile sırannberaber devam ederiz inş bu yolda kuzummm
ayy evet tekrar giymek isterdim ben de ama içine sığmazdım benimkininçok feci bir durum
olsun tatlım içine sığanından alırız sanada bebişinide kucağına alırsın ne hoş olur gelın abla gidin bide fotograf cekının ben evlenırken sarıydı sacım simdi kahve oldu değişik olur dıo aklıma yatmadı değilama önce benım biraz zayıflamam lazım sana olması için dedi bende arkası çapraz ipli alırsan gerek kalmaz dedim
evet bir de bu saç rengiyle denemek lazım yakışırdı kuzumaa
oyy benım tatlı bacım ya hanı sen carsamba gitcektin doktora neden c.tesini beklıyorsun cnm
kuzum eşim şimdi randevu aldı perşembeye...
halleltti hemen
ohhh iyi offf ama ben perşembe sabahı gitcem ve 1 hafta sonramı görcem ya nasıl beklıcem nys inşallah inşallah inşallah bebişin sağlıklıdır cnm ben geldiğimde kalp atışlarını bile duymuş ol inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?