Sabredenler Kulübü 2012 :)

selamlar kızlar....

idrardaki bol lokositten sonra şimdi de kaşıntı tuttu kızlar yaa,,bu ay çok fena..kuruluk da başladı cumartesi adet fora...Ama kaşıntıya çare bulmam lazım...:18::18::18:

Canım denk gelemiyoruz maalesef ama hep aklımdasın.İçimdeki ses bebeğinle sen sapasağlam atlatacaksınız diyor bu durumu.İçimdeki his bebeğinde problem olmadığını söylüyor.TAbiki Rabbi'm bilir.Yaşayacak hayat,nefes nasip ederse,bebeğin senle olacaktır.Duanı eksik etme,biliyorum zaten ediyosun dualarını.

Son düzenleme:
selamlar kızlar....

idrardaki bol lokositten sonra şimdi de kaşıntı tuttu kızlar yaa,,bu ay çok fena..kuruluk da başladı cumartesi adet fora...Ama kaşıntıya çare bulmam lazım...:18::18::18:

kaşıntı için ne yapman gerek bilmiyom ki kuzum doğal yollardan ama mantar olabilir kuzum doktora görün diyecem arkadaş doktor doktor gınalık geldi artıkın bizlerede aaaaaaaaaaaaa aklıma ne geldiiiiii annem olmuştu bir keresin de üç dört gün boyunca sabah akşam ılık su ve sabumla yıkamıştı ve geçtiydi onu dene kuzum

aynen canım doktordan gına geldi.Birisinden de şeyi duydum sirkeli suyla yıkayın dedi.bi de sebamed jel varmış.

Son düzenleme:
canım üstte yazdığımı gördün mü??

kırmızılar gelecek yine benim,kuruluk 3-4 gün öncesinden başlardı ve başladı kuruluk.

kuruluk başalyınca hemen umudumuz bitiyo ama belli olmaz kuzum biz ne diyoruz heeppp kırmızıyı görmeden her zaman bir umut vardır üzülme hayırlısı bakalım kuzum onların bize geleceğini ve kış annesi olacağımıza inanıyorum beeennnn

aynen canım doktordan gına geldi.Birisinden de şeyi duydum sirkeli suyla yıkayın dedi.

sirkeli suyu duymadım ama annem öle yaptıydı sirkeli suyunda zararı olmaz diye düşünüyorum günde iki defa yap kuzum geçer inşallah

recsn eloserce sinhus betsel saskinanne ciceklara ııımmmm ve aklıma gelmeyen diğer kıslaarrr nirdesiniz yaaaaaaaaaa tatillemi gittiniz hepicinizzzz

kuzum sağolasın aminnnn...

burada ne zamandan beri birlikteyiz her şeyimizi paylaşıp, ortak olduk...

yine yanyanayız, sizinle birlikte atlatacağım inş bu süreci... tatlışimm

yarın randevum varr :18:

hem kuruluk var hem de hiçbir hamilelik belirtisi her zamanki gibi hamile olmadığım için yok.Kısmet artık,Rabbi'm biliyor,bugünlerde daha da alaşağı oldum,oluyorm.

kuzum biliyomusun içinde seninle ilgili garip bir rahatlık var inşallah iyi olacak haa inşallaaaaaahhhhhhhhhhhhhh az kaldı yarın herşey belli olacak inşallah bize güzel haberlerle dönücen
hem kuruluk var hem de hiçbir hamilelik belirtisi her zamanki gibi hamile olmadığım için yok.Kısmet artık,Rabbi'm biliyor,bugünlerde daha da alaşağı oldum,oluyorm.

kuzum böyle en çaresiz artık yok bitti olmayacak dediğimiz anlarda bir mucize dokunuyo bizlere buna inan belki bu ay olmaya bilir ama artık bu sıkıntının sonuna geldin inşallah baak hep derim ve inanırım buna karanlığın en koyulaştığı an aydınlığa en yakın olduğumuz andır buna gerçekten inanıyorum ben

oo süpper 60gelsinim geldiii
CAnım benim hayrlısıyla hamilelik sürecinde de doğumuna kadar paylaşmaya devam edeceğiz herşeyimizi.

oo süpper 60gelsinim geldiii
CAnım benim hayrlısıyla hamilelik sürecinde de doğumuna kadar paylaşmaya devam edeceğiz herşeyimizi.

inş kuzum, bakalım bebiş inş büyümüştür :18:

yarın belli olacakkk çok tuhaf hissediyorum her duruma hazırladım kendimi becerebildim mi bakalımm

sinhusum yarın tatile gidiyorr kuzumm

belki bugün uğrarr :18:
anaa uzun bir süre olmaz oda burda neyse gitsin kafa dağıtsın gessin

sdtive de gelmiyo,tatilde o da.Başka diğercağızlarım neredeler acep,umarım iyidirler.

oda artıkım gelir epeydir yok çünkü :26:

elosercede ev işi görümcesinin düğünü var onlarla uğraşıyo ee gerisiii ha birde recsn de acaba alerjisiyle mi başı dertte acep :26:

sanırım ramazan da hep burdayız kıslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

temmuzun 9u gibi de biz gidiyoruz kızlarr memlekete tabii

eylüle kadar ara ara uğrabilirm annemlerde net var çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…