- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.041
selamlar kızlar....
idrardaki bol lokositten sonra şimdi de kaşıntı tuttu kızlar yaa,,bu ay çok fena..kuruluk da başladı cumartesi adet fora...Ama kaşıntıya çare bulmam lazım...:18::18::18:
çok haklısın yaaaaa
kaşıntı için ne yapman gerek bilmiyom ki kuzum doğal yollardan ama mantar olabilir kuzum doktora görün diyecem arkadaş doktor doktor gınalık geldi artıkın bizleredeaaaaaaaaaaaaa aklıma ne geldiiiiii annem olmuştu bir keresin de üç dört gün boyunca sabah akşam ılık su ve sabumla yıkamıştı ve geçtiydi onu dene kuzum
canım üstte yazdığımı gördün mü??
kırmızılar gelecek yine benim,kuruluk 3-4 gün öncesinden başlardı ve başladı kuruluk.
aynen canım doktordan gına geldi.Birisinden de şeyi duydum sirkeli suyla yıkayın dedi.
sen de gitme friedmannnnnnnnnn
Canım denk gelemiyoruz maalesef ama hep aklımdasın.İçimdeki ses bebeğinle sen sapasağlam atlatacaksınız diyor bu durumu.İçimdeki his bebeğinde problem olmadığını söylüyor.TAbiki Rabbi'm bilir.Yaşayacak hayat,nefes nasip ederse,bebeğin senle olacaktır.Duanı eksik etme,biliyorum zaten ediyosun dualarını.
recsn eloserce sinhus betsel saskinanne ciceklara ııımmmm ve aklıma gelmeyen diğer kıslaarrr nirdesiniz yaaaaaaaaaa tatillemi gittiniz hepicinizzzz
kuruluk başalyınca hemen umudumuz bitiyoama belli olmaz kuzum biz ne diyoruz heeppp kırmızıyı görmeden her zaman bir umut vardır üzülme hayırlısı bakalım kuzum onların bize geleceğini ve kış annesi olacağımıza inanıyorum beeennnn
sirkeli suyu duymadım ama annem öle yaptıydı sirkeli suyunda zararı olmaz diye düşünüyorum günde iki defa yap kuzum geçer inşallah
kuzum sağolasın aminnnn...
burada ne zamandan beri birlikteyiz her şeyimizi paylaşıp, ortak olduk...
yine yanyanayız, sizinle birlikte atlatacağım inş bu süreci... tatlışimm
yarın randevum varr :18:
hem kuruluk var hem de hiçbir hamilelik belirtisi her zamanki gibi hamile olmadığım için yok.Kısmet artık,Rabbi'm biliyor,bugünlerde daha da alaşağı oldum,oluyorm.
kuzum sağolasın aminnnn...
burada ne zamandan beri birlikteyiz her şeyimizi paylaşıp, ortak olduk...
yine yanyanayız, sizinle birlikte atlatacağım inş bu süreci... tatlışimm
yarın randevum varr :18:
oo süpper 60gelsinim geldiii
CAnım benim hayrlısıyla hamilelik sürecinde de doğumuna kadar paylaşmaya devam edeceğiz herşeyimizi.
sinhusum yarın tatile gidiyorr kuzumm
belki bugün uğrarr :18:
anaa uzun bir süre olmaz oda burda neyse gitsin kafa dağıtsın gessinsinhusum yarın tatile gidiyorr kuzumm
belki bugün uğrarr :18:
sdtive de gelmiyo,tatilde o da.Başka diğercağızlarım neredeler acep,umarım iyidirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?