Sabredenler Kulübü 2012 :)

bi ara bozmuştum kafayı rüyalarla,çok etkileyici rüyalar görüyordum,uyandıktan sonra ağlıyordum etkilenip,güzeldi hepsi,Rabbi'm hepimizin rüyasını hayra çıkarsın.

kızlaaaarr neredesin neden kimse yok yaaa neden ben hiç iyi değilim canım mı acıyo bilmiyorum niye böyle oluyo onuda bilmiyorum gelinimiz hamileydi Rabbim ona hemen bebek nasip etti geldliği akşam hamile kalan şanslılardan oldu ama bugün doktora gitmişlerdi miyom var demiş doktor fakülteye havale etmiş bebeğin durumu iyiymiş ama miyom var demiş gellinle tam konuşmadım oturdum ağllıyorum konuşurum onuda ağlatırsam diye zaten kendi de ağlamış miyom 6 cm miş annemin dediğine görede rahim ağzındaymış ve burada falan okuduğum kadarıyla düşük yapanlar olmuş kimisi tabi normal şekilde de sancılarla gebeliğini de atlatmış şimdi bizimki ne olacak yaa annemle konuştum üzüldüm diyo benim çocuklarıma neden böyle oluyo diye ben çok kötüyüm yaaaaa eşim gelince ağladığım için kızacak ama dayanamıyorum eğer birşey olursa neler hissedeceğini biliyorum inşallah sağlıkla alır kucağına bebeğini dua edin kızllar

canım üzme kendini o kadar,hayırlısı neyse o olur inşş! eğer gideceği varsa ne yaparsa yapsın gider ama bu dünyada rızkı varsa değil myom ne olursa olsun bişey olmaz allahın izniyle. benim de bebişlerimi beni bırakıp gittiler.kızkardeşimin 5 aylıkken gelişmesi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldı benim de annem şimdi ne yapacağını bilemiyor niye benim kızlarıma böyle oldu diyor,bize pek bişey diyemiyor ama biliyorum çok üzülüyor bahtsız kızlarım diye ama ne yapalım elimizden gelen bişey yok,ne bizim ne onun.takdir Allah'ın.ezan okunuyo şimdi rabbim bu ezanın hürmetine isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşş aminnnnnnnnn

Rabbim yardımcınız olsun kuzum, onu da seni şu an en iyi anlayanlardanım sanırım..

dua etmektenbaşka çaremiz yok, ben de öyleyim dua edip hayırlısını istiyorum Rabbimden işte o zaman bir ferahlık çöküyor ruhuma...

İnş en hayırlısı olur canımm, inş kucağına alır bebeğini ...

canım sen nasılsın bu arada,c.tesiyi mi bekliyordun sen yanlışmı hatırlıyorum acaba???

aminnn canımm ne güzel yazmışsın

canım sen nasılsın bu arada,c.tesiyi mi bekliyordun sen yanlışmı hatırlıyorum acaba???

perşembeye aldık canım randevuyu, başka bir doktora görüneceğim kısmetse...

çok şükür bir sıkıntım yok şimdilik, Rabbimin takdiri dediğin gibi bekliyorum dua ediyorum güzel haberler duyayım diye

İnşallah Rabbim sağlıklı evlat verir Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın ne kadar zor yaa bebeğimi kaybettim canım çok yandı çok üzüldüm şimdi onu benim yerime koyuyorum neler düşüneceğini ve hamile görünce nasıl üzüleceğini tahmin ediyorum inşallah öyle olmaz kaybetmez bebeğini benim gibi olmaz inşallah

Rabbim gönlümüze göre versin

amin kuzum amin ne senin ne gellinimizin nede diğerler hamilelerin gözünü yaşlı bırakmasın Rabbim çok acı biliyorum İnlşallah senden iyi haberler gellir kuzum ben de annem gile başka doktorada gidin dedim inşallah iyi haber alır bakalım hayırllısı Allahım ne verirse hayırlısını versin

canım hep hayırlısını iste Allah'tan.eğer hayırlıysa sağlıklı bir şekilde iyi haberler alırsın inşşş.ama ısrarcı olmamak lazım.sonuçta ne diyor rabbim"sizin hayır sandığınızda şer,şer sandığında hayır olabilir.siz bilemezsiniz Allah bilir". daha net ve açık bir şey olabilir mi.rabbimin amelinden sual olunmaz,yalnızca hayırlısıyla nasip etmesi için dua etmek en iyisi bence.......

ne kdar doğru dedin kuzum Rabbim yazgımızı kabullenecek yüreği sabırı versin bizlere senden gelene razıyım diyebilen diller gönüller versin isyan ettirmesin bizi hiç bir zaman

kuzum çok zor ve üzücü bi durum.rabbim inş sonunu hayır eder.şu an seni ondan daha iyi anlayan olamaz tabi.bu acıyı yaşayan daha iyi bilr.ama en kötü ihtimal allah göstermesin şimdi bi sorun çıkarsa bu hamileliğinde olmasa bile bi dahakine sen de o da sağlıklı evlatlar alacaksınız kucaklarına.rabbim büyüktür inş kucaklarımız boş kalmayacak.her şerrin iyi tarafını düşünmemiz lazım.teselli olmaz belki fakat en azından hamile kalabildiğinizi biliyosunuz cnm.

doğru diyosun bacım hamile kalabildiğimizi biliyoruz inşallah bebeğe birşey olmadan 9 ayını geçirir inşallah Rabbim hepimize bebek nasip eder sağlıkla...

benim de bu ay çalışma başladı ama adetim bitti biteli bir kere oldu oda bittiği gün daha da olmadı bugün olur diye düşünüyodum hiç tadım yok artık ne olu rbilmiyorum

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]22 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]23 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]24 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]25 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]26 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]27 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]28 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]29 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]30 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]1 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 temmuz
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün uzul29 arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

günaydın milleeeeeetttttttttttt güzel birgün bizlerin olsun dün çok kötürydümağladım sızladım kendimi sonra annemi ve gelinimizi teselli ettim oturdum İnşallah hiçbirşey olmicaakk

sonraaaaaaa topik gezdm biraz bir topik gözüme çarptı vee aralarındaki ilişkiye heveslenmedim desem yalan olur hamileleri var onlarında bizimkinde olduğu gibi yeni doğum yapmış kimisi birbirlerinden haberdarlar telefon numaralarına kadar var birbirlerinde gece bire ikiye kadar doğum yapanı beklemiş topiktekiler ama bizim topikte hamile olan pırrr uçuyo niden bizde onların heyecanınına ortak olamıyok ki daha kaçıncı haftasında olduğunu bilmediğimiz hamilelerimiz var neyse bakalım hayırlısı ne diyelim

haklısın canım dün ben de takip ettim orayı ve çok güzell
ben şahsen bırakmak istemem topiğimi ve sorunlarım olduğu için sık giremiyorum

bir de şöyle düşünüyorum hamile kalanlar, diğer arkadaşların belki moralini bozmak istemeyerek gelmeyebilirler diye düşündüm tabi herkesin kendi düşüncesi...

ama inş bizde öyle bir bütün oluruz ben şahsen çok isterimm hep birlikte olalımmm

İnşallah sen de sorunları atlatacaksın kuzum birşey kalmayacak inşallah

senin dediğin de aklıma gelmiyor değil hani moral bozmamak için mi gelmiyorlar diyorum bazen ama şuda var diğer topiklerde de hamile olmayanlar var daha ama hemilelerin sevincini de birlikte yaşıyorlar ne bilem ben yaa o kadar dertlerimizi paylaştık sevinçlerimizi paylaşamayacak kadar yüreğimiz yokmu sankim bizden mi sıkılıyolar acep ben de yazıyorum bazen başka topiklere ama olmuyo ısınamıyorum ne bilim burası hem seviyeli hem samimi geliyo bana ben burdakilerini seviyom hamile ossamda dırakmam valla bak hamiel oldumdu daha önce bırakmadımdı valla adamlar b,rbirlerine güccük altın bilem takıyo biz hayalimduamla geyiğini yamıştık o meselenin aklıma hemen o geldi topiğe herkes bağlı kalsın diye hamile kalana bir küçük altın takıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…