Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm arkadaşım hakkında hayırlısı olsun benim işlerim var biraz çamaşır falan yıkıcam evi toplucam çıkıyorum cnm Allaha emanet ol hersey gönlundekı gibi olsun

kuzum ben eşimden dolayı bu konularda uzman oldum nerdeyse.sperm sayısı ve hareketlilik normal ama morfoloji bozuk.normal morfoloji en az %40 olması gerekir diye biliyorum.hızlı hareketli ve yavaş hareketlinin toplamı en az %50 olmalı o da %59 normal görünüyo fakat dediğim gibi morfoloji için tedavi görmesi lazım.ilaçlarla hemen düzelir sanırsam

topiğe giriyorum ama yazamadan çıkıyorum ancak yaazabildim tatlım...

tatlım bebeğin inatla direniyo hayata tutunmaya.inş gelişimi de normale dönmüştür.randevuyu erkene almanız iyi olmuş.bir an önce öğrenir sonuçtan bizleri haberdar et cnm.dualrım seninle ve burdaki tüm arkadaşlarımla

cnm sayi ve hareketlilik iyi ama morfoloji biraz dusuk. bizde bu konularda cok arastirdik. esim simdi doktora gitti degerler normale donmustu hala iyimi ogrencez ins

of alışverişe gidip geldim. ala ala bir terlik aldım gerçi onu da almam lazımdı ayakalrım öldürüyor beni :) mağazalarda pek birşey göremedim buraya gelince şu kk'da da reklamı çıkıyor ya un.. diye o sitede friedman ın dediği taytlardan falan satıylrar of ya çok tatlı alsam mı acaba? fiyatları da ucuz mu değil mi bilemedim işte. dışarı gitmişken sordum, hastane çıkışları dışarıda 50-150 arası değşiyor. sanki büyük adama elbise alıyorsun. avuc içi kadar bebe için yoluyorlar valla! neyse bu hastane çıkışını falan annemlere aldırmak en iyisi olacak he he :)
bu arada hamile bayanlar elevit kullanıyor musunuz? ben d eyeni başladım doktor verdi ama sanki midemi de bulandırıyor biraz biraz pek sevmedim yani

ne iyi ettin valla, gerçi bu sıcaklarda bi yere çıkılacak gibi değil ama,bak sen gittin gezdin geldin biz hala buralardayız hayırlı olsun canım sadece bi terlik alabilmişsin ama bana göre iyisin ben gidip gezip eli boş döndüğümü bilirim bişey bulamadım diye bu arada çocuk kıyafetleri hakkaten büyüklerinkinden pahalı.icabında sen alırsın bi kaç yıl giyersin ama bebişlere bi giydirdiğin bir daha olmuyor, ama bi o kadar da pahalılar.bi de bu zıbındı pijamaydı onları çok fazla kullanıyorsun bildiğim kadarıyla,o yüzden sana tavsiyem pahalısına kaçmadan bi sürü al,sadece hastane çıkışını iyisinden alsan orda gelenler görürler filan diye yeter bence.tabi yine de nenelere yıkmak daha karlı tabi

yine dalmışım buraya benim mesai bitmiş.kalıp toparlanayım ben de en iyisi. bugünlük benden bu kadar yarın görüşürüz kızlarrrrrrrrrrr

kuzum takılma öle şeylere yavaştan heveslendikçe al Rabbimin izniyle birşey olmaz inşallah sanırım ben dayanamam alırım şimdi bile alasım varda eşim şşşşş du bakim diyo
yaa kuzum bilmediğim yerden sordun buzdolabının kokusunu nasıl gideirisin hiç bi fikrim yok yahu ama bak senden bişiler öğrenmiş olduuuuuummmmmm inşallah çözüm bulursun birde buzluğun kirlendimi ondan mıdır acaba orda uzun süredir duran bir yiyecek varsa ondan da olabilir :26:

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]22 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]23 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]24 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]25 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]26 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]27 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]28 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]29 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]30 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]1 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 temmuz
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün mademarica arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

günaydın herkese hayırlı bi gün olsun...

dün kuaföre gittim dip boyamı yaptırdım ve 3-4 saat sonra kırmızı kartı yedim...

iyikide boyamı yaptırmışım yoksa renk farklı oluyomuş..

kırmızıların gelmesinden çok kocişle bilmediğim bi sebepten aram bozuldu çözemiyorum neden öyle davrandığını tavır yapıyor bende tavır yapmaya başlasam çözülür hemen söler derdini yada bırakır tavır yapmayı ama bende tavır yaptığım zaman illaki sonu kavgayla bitiyır...

listeci başımız tatilde gelince yeni batımı söylerim artıkın ne yapim

oohhh güle güle eskit saçını şekerim ben de kestirmek istiyom tembellik yapıyom saçıma bakım yapmam lazım kalınlaşması için bakalım artıkım yaparım birgün inşallah
kuzum ara sıra eşlerimiz de böyle naz mı yapıyo acaba :26: büyük birşey yoktur inşallah kuzum senden ilgi bekliyodur belki kuzum böylesi durum en iyisi senin de naz yapmadan alttan alman kuzum en güzeli tatsızlık yoksa hat safaya ulaşıyo biliyosun

günaydın!
ya saça kalınlaşması için ne bakımı yapıyorsun? benim saçlarım o kadar ince telli ki neredeyse görünmüyor elime alınca teller ...
acayip bir rüya gördüm. şu üçlü test sonucunu beklerken çok moral bozucuydu. hayra yorucam inşaalah hayır çıkar. karnım falan ağrıyordu kalktığımda onların sıkıntısıdır diyorum. of ya şu sonuçlardan da iyi bir haber geleydi....

kuzum henüz birşey yapmadım işin açığı ama bir iki aydır şampuan olarak biobis kullanıyorum bim de satılıyo o saçımı kalınlaştırdı biraz ama saçı serleştiriyo tabi bunda çözümü saç kremi kullanınca hiç bişi olmuyo saç dökülmem de eskisi gibi kalmadı ben kapalıyım o yüzden boya yapmıyorum gerçi şimdilik gerekmiyor ama kestirince saçımı kına yakıcam kınayı çay demi ile karıştırıp içine bir yumurta biraz da hakiki zeytinyağı koyuyorum parlaklık veriyo ve canlı duruyo saç bir de burda okumuştum şey yapacam bir litre ılık suya bir avuç kadar karanfil koyup demlendiriyomuşsun onu bir hafta kadar sonra onu fıs fıs şişelere koyup banyodan sonra falan saç diplerine yedirecek şekil de sıkıyomuşsun onun sonrasında birşey yapmıyosun yıkamıyosun saçı normal tarıyosun o kadar öle okumuştum ve diplerden saç geldiğini yazmışlardı ben de kolay bir yöntem ve zararı olacağınıda düşünmediğim için öle yapmayı düşünüyorum bir de güzel kokuyomuş

kuzum rüyanda hayırlara vesile olsun ama bazı rüyalara takılmamak gerekiyo çünkü bilinç altı olabiliyor bebişin sonuçlarını merak ve sıkıntıyla bekliyosun o yüzden rüyana öyle gelmiştir kuzum içini ferah tut birşey olmaz inşallah

Günaydınlar.....

Rüya konusu açılmış,ben de rüyalara çok büyük anlam yükleyenlerdenim.Ama yüklememem gerektiğini anladım.istiare rüyası görmüştüm,hastanede muayene oluyodum hamilelikle ilgili.Doktor bikaç güne belli olacak hamileliğin demişti.Adetim de 3 gün sonraydı ve adet oldum.Rüyamda hamileliğimi kanıtlamak için doktorun evine bile gittim.Fakat noldu,adet oldum,ben o rüyayı gördükten sonra hamileyimdr diyodum,çünkü doktorun üstü beyazdı,hastane temizdi,ve nufus cüzdanım turuncuydu.(kız dedim çocuğum )
Eşim de rüyasında peynirli poğça yemişti annemden.Kesin bu aylarda olur dedi önce Allah'ın izniyle.ondan sonra rüyalarımda hep hamilelikle ilgili güzel yorumlanabilecek rüyalar gördüm.hayırlısı dedim,hamileliğe yordum.Ama olmadı.Rüyalara pek takılmamanın farkına vardım,beynimin oyunu.Pek tabiki rüyaları görmemizin de amacı var,Rabbi'm bunu bize nasip etmiş.Ama rüyaları bir takım durumlara yormak,insanı da yoruyor,etrafındakiler de yoruluyor.

heç bişe demez olarmıyız yahuuu bu rüyalarımızın bir çoğu bilinç altıyla ilgili kuzum takılmamak gerekiyor ama bak istihareye yatmışsın beyaz görmüşsün bu çok güzel birşey ama bunun hemen olacağını düşünme bu rüyanın anlamı bebeğine kavuşucan inşallah mutlu son olacak ama hemen bu ay olmayabilir kuzum fakaattt güzel olacak sonu bak gör

ben de inan üç aydır hep rüyamda bak kürtaj oldum olalı ya üç bebk görüyorum ya üç kuş görüyorum yani sürekli bir üç görüyorum ne olduğuna bir anlam veremedim gelinizmizde 3 çocuğun mu olacak acaba dedi belki dedim ama şimdi ne oldu biliyo musun teyze kızı hamile gelinimiz hamile belki bu ay da ben hamile olurum ve üçün anlamı ortay açıkar ama bak bu böle çıkarsa düşün üç aydır ben böle rüyalar görüyorum ara ara :26:

kimisi şeytandandır rüyalarımızın kimi allahtan inan bana allahtan olanları yüreğimiz hissediyor

slm canlar sğlun betsel ve sweet ben spermıde düşük diye düşünmüştüm sayılardan demek normalmiş bişey daha öğrenmiş oldum kuzenede söleyemedım daha üzülmesin diye en azından çaresiz değil bunada şükür tşkler kızlar

rüyan hayırlara çıksın inşallah canım,

dediğin gibi zamanı var,Rabbi'm daha fazla bekletmesin inşallah seni de beni de,herkesi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…