- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.001
kızlar kuzenım eşinin sperm testi yorumlarsanız sevınırım
TOPLAM SPERM SAYISI 63.92 milyon > 40 milyon
NORMAL MORFOLOJ 13 %
ANORMAL MORFOLOJi 87 %
HIZLI HAREKETLi 31 % > %50 HAREKETLiLiK
YAVAş HAREKETLi 28 %
YERiNDE HAREKETLi 23 %
HAREKETSiZ 18 %
bana biraz düşük geldi ama bu durumda ne oluyor erkege tedavımı uygulanıyor onu bılmıyorum 25inde doktor randevusu kızda panık yapıyor bekleyemıyor bilenler yorumlarmı lütfen
kızlar kuzenım eşinin sperm testi yorumlarsanız sevınırım
TOPLAM SPERM SAYISI 63.92 milyon > 40 milyon
NORMAL MORFOLOJ 13 %
ANORMAL MORFOLOJi 87 %
HIZLI HAREKETLi 31 % > %50 HAREKETLiLiK
YAVAş HAREKETLi 28 %
YERiNDE HAREKETLi 23 %
HAREKETSiZ 18 %
bana biraz düşük geldi ama bu durumda ne oluyor erkege tedavımı uygulanıyor onu bılmıyorum 25inde doktor randevusu kızda panık yapıyor bekleyemıyor bilenler yorumlarmı lütfen
of alışverişe gidip geldim. ala ala bir terlik aldım gerçi onu da almam lazımdı ayakalrım öldürüyor beni :) mağazalarda pek birşey göremedim buraya gelince şu kk'da da reklamı çıkıyor ya un.. diye o sitede friedman ın dediği taytlardan falan satıylrar of ya çok tatlı alsam mı acaba? fiyatları da ucuz mu değil mi bilemedim işte. dışarı gitmişken sordum, hastane çıkışları dışarıda 50-150 arası değşiyor. sanki büyük adama elbise alıyorsun. avuc içi kadar bebe için yoluyorlar valla! neyse bu hastane çıkışını falan annemlere aldırmak en iyisi olacak he he :)
bu arada hamile bayanlar elevit kullanıyor musunuz? ben d eyeni başladım doktor verdi ama sanki midemi de bulandırıyor biraz biraz pek sevmedim yani
günaydın herkese hayırlı bi gün olsun...
dün kuaföre gittim dip boyamı yaptırdım ve 3-4 saat sonra kırmızı kartı yedim...
iyikide boyamı yaptırmışım yoksa renk farklı oluyomuş..
kırmızıların gelmesinden çok kocişle bilmediğim bi sebepten aram bozuldu çözemiyorum neden öyle davrandığını tavır yapıyor bende tavır yapmaya başlasam çözülür hemen söler derdini yada bırakır tavır yapmayı ama bende tavır yaptığım zaman illaki sonu kavgayla bitiyır...
listeci başımız tatilde gelince yeni batımı söylerim artıkın ne yapim
günaydın!
ya saça kalınlaşması için ne bakımı yapıyorsun? benim saçlarım o kadar ince telli ki neredeyse görünmüyor elime alınca teller ...
acayip bir rüya gördüm. şu üçlü test sonucunu beklerken çok moral bozucuydu. hayra yorucam inşaalah hayır çıkar. karnım falan ağrıyordu kalktığımda onların sıkıntısıdır diyorum. of ya şu sonuçlardan da iyi bir haber geleydi....
Günaydınlar.....
Rüya konusu açılmış,ben de rüyalara çok büyük anlam yükleyenlerdenim.Ama yüklememem gerektiğini anladım.istiare rüyası görmüştüm,hastanede muayene oluyodum hamilelikle ilgili.Doktor bikaç güne belli olacak hamileliğin demişti.Adetim de 3 gün sonraydı ve adet oldum.Rüyamda hamileliğimi kanıtlamak için doktorun evine bile gittim.Fakat noldu,adet oldum,ben o rüyayı gördükten sonra hamileyimdr diyodum,çünkü doktorun üstü beyazdı,hastane temizdi,ve nufus cüzdanım turuncuydu.(kız dedim çocuğum)
Eşim de rüyasında peynirli poğça yemişti annemden.Kesin bu aylarda olur dedi önce Allah'ın izniyle.ondan sonra rüyalarımda hep hamilelikle ilgili güzel yorumlanabilecek rüyalar gördüm.hayırlısı dedim,hamileliğe yordum.Ama olmadı.Rüyalara pek takılmamanın farkına vardım,beynimin oyunu.Pek tabiki rüyaları görmemizin de amacı var,Rabbi'm bunu bize nasip etmiş.Ama rüyaları bir takım durumlara yormak,insanı da yoruyor,etrafındakiler de yoruluyor.
heç bişe demez olarmıyız yahuuubu rüyalarımızın bir çoğu bilinç altıyla ilgili kuzum takılmamak gerekiyor ama bak istihareye yatmışsın beyaz görmüşsün bu çok güzel birşey ama bunun hemen olacağını düşünme bu rüyanın anlamı bebeğine kavuşucan inşallah mutlu son olacak ama hemen bu ay olmayabilir kuzum fakaattt güzel olacak sonu bak gör
ben de inan üç aydır hep rüyamda bak kürtaj oldum olalı ya üç bebk görüyorum ya üç kuş görüyorum yani sürekli bir üç görüyorum ne olduğuna bir anlam veremedim gelinizmizde 3 çocuğun mu olacak acaba dedi belki dedim ama şimdi ne oldu biliyo musun teyze kızı hamile gelinimiz hamile belki bu ay da ben hamile olurum ve üçün anlamı ortay açıkarama bak bu böle çıkarsa düşün üç aydır ben böle rüyalar görüyorum ara ara :26:
kimisi şeytandandır rüyalarımızın kimi allahtan inan bana allahtan olanları yüreğimiz hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?