Sabredenler Kulübü 2012 :)

kuzum bugün döktürüyon maşallahhhh çok doğru dedin herşeyin vakti var benim de başıma çok geldi biliyorum o yüzden mesela ben eşimle artık evlenemicez diyodum çünkü işleri o kadar kötüye gidiyodu ki eşimin olmaz gözüyle bakıyodum artık ama bir anda işi oldu ailesine dedi bir ay için de evllendik şaka gibi hemen oluverdi herşey o yğzden üzülme hayalimduam vardır bir vakti üzülme lütfen senin de bebişine aldığın cicleri ultrason fotolarını paylaşacağın gün gelecek emin ol kuzum

hamile değilim ama ölüyorum çok kötüyüm ya

adetin yeni bitti yoksam adet mi oluyosun ki nasıl böle emin konuştun yahu :26:

canım benim ne güzel anlatmışsın öyle,çok çok çok haklısın.Rabbi'm benim de içime o güzel rahatlığı nasip etsin inşallah,haklısın canm adetim gelirse Rabbi'min bana nasibidir.Zaten gelmesini bekliyorum ki,bir sonraki ay için umutlarım devam etsin.Haklısın....Şimdi kendi kendime daha da rahat hissettim,adet olmam da sağlık göstergesidir.Ama Klomen kullanmıştım,çatlatma iğnesi olmadan yumurtam çatlamıştı,bu içimde hala bi şüphe,sağlıklı olduğum için mi çatladı,yoksa bu anormal bi durum muydu,bilmiyorum

bizde istiyoz sayın raraaviss hanıımmmm gördüğünüz o güzel mobilyaları görmeyiiii kız adersi yolla bizde bakak hem sana belkim fikir de veririk

canım benim yaaaaaaaaaaa,,bugün çok duygulandırdınız beni,sağolun

cnm valla iyi bnm sıpa :)) ben hala sıpam diye seviyorum onu..da bnm hamileleik zorluyo cnm enfeksiyon var hala böbreklerde sorun çıkarttı.ama olsun diyorum.yeter ki o iyi olsun..

sen nasılsın senin oğluş nasıl? daha zamanı var eminim güzel senin yakışıklıya yakışır bi isim bulursunuz..

mobilya düşün cnm ya yap her istediğini..sen hele onları bi yakından gör de sonra birini alıp çıkmazsan iyi o mağazadan :))

bnde oyun parklı beğendim bitane üstünde cibinliği de var süslemişler çok tatlı olmuş onu alıcam herhalde..

şöyle odasını hazırladığın zaman bi resim istiyorum..göreyim miniğin odasını :))

hiç kendini sıyırma başkalarından foto isteyip ruhsar hanıımmm sizinkileride bekliyoozz şöle datlu datlu şeylleri bizde görelim yeğenciklerimize neler neler yapılıyomuş bakarnısız bizlerde yeğenlerimize ufask tefek şeyler yollarıkkk

inşallah be canım hamileyimdir ama hiç umudum yok tedavileri bıraktım artık yaptırmayacağım ama böğürtlen suyu içiyorum bel ki belki

inşallah iyidir bizimkisi. bugün üçlü test sonucu çıkacak. Allah'ım diyorum doktor böyle iç karartıcı şeyler demez inşaallah.

Ben de dün baktığım yeri gugul efendiden buldum ama Ankara'daymış gideceğim inşallah. bebekom mağazanın ismi. çok hoş şeyler vardı. ama fiyatları da çok hoştu. bilmiyorum ortalama fiyatlara göre nedir ne değildir?
Ah odasını ayarlarsam bir ne mutlu olacağım! şu an o oda kiler halinde ve içinde ne ararsan olabilir yani o derece facia. benim onları bir an önce boşaltıp odayı hazır etmem lazım ki ona göre de gidip birşeyler bakayım.
benim çoğu mobilyam kelebek bugün aklıma geldi bir de ona bakayım bakalım var mı birşeyler diye? bu mobilyalar da pek kallavi. ama bazıları büyüyünce de kullanılacak cinsten işte o yüzden alınabilir. 7-8 yaşla sınırlı kalmaz yani.

kısslaaarrr nasılsınız beni de aranıza alır mısını znolaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr almazsanız bakın kendimi kaldırımdan aşşa atarım haaaa o kadarda ciddi biriyimdir

adetime 9 gün var üşütmüş olabilirim diye düşünüyorum canım

kızlar benim gidip ocağa yemeği koymam lazım. öğlen de misafirliğe gideceğim gecikiyorum saate baktım da! iş bitince gelebilirsem görüşürüz!

inşallah yanılıyosundur kuzum bebektir inşallah seni böle rahatsız eden
kızlar benim gidip ocağa yemeği koymam lazım. öğlen de misafirliğe gideceğim gecikiyorum saate baktım da! iş bitince gelebilirsem görüşürüz!
hadi bakalım lkolay gessin sana kuzum gelebilrsen bekliyok haaa

hirkese benden kahveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi bakalım almayan kalmasınn çene var burda dedikodu var burda birerde cigara yakın içneler yaksın içmeyenlerde benim gibi sanal cigara içsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…