Sabredenler Kulübü 2012 :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tsemavi gemiiiiççççççççççççççç kuzum nasılsın bakem ne var ne çok sınavlar nasıl geçti hiç görünmüyosun yaa nerelerdesin sen

sınav sonuçlarını merak ediyorum,eylüle hangi dörtlü ya da beşli ile gireceğim meraklardayım, (şimdi sigara içilir işte sanalda.)

sınav sonuçlarını merak ediyorum,eylüle hangi dörtlü ya da beşli ile gireceğim meraklardayım, (şimdi sigara içilir işte sanalda.)

abooooooooooo yaraya tuz bastım valla :18: ben de içiyom valla ben de mearkla bekliyom işin kötü yanı 3 dersimden birer soruyla kalma ihtimalim var eğer birir soruda doğru olursa yalşadım yoksa teze yidim (pok yani )

abooooooooooo yaraya tuz bastım valla :18: ben de içiyom valla ben de mearkla bekliyom işin kötü yanı 3 dersimden birer soruyla kalma ihtimalim var eğer birir soruda doğru olursa yalşadım yoksa teze yidim (pok yani )

ben bi soru iki soru değl,baya baya kalma ihtimailim var. yandım yani.Sağlık sıhhat olsun,teselli cümlelerine ihtiyacım var.

anaaa o vakit eloserce ve ben kalıyoz birimizi yir otururuk sonra ohh sende kenarda izle ah seni seniiiiiiiiiii uyanıııııııkkkkkkkkkkkkkkkk

şekerler bnm net gtimişti sohbetten uzak kaldım bisüre..ama yine döndüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm..

buarada cnm sen istersin de koymaz mıyım çekeyim resimlerini koyuyorum hemen :))

hoşgeldiiiiiiiiinnn
ahanda valllaa foto geliyoooooo heyecan yaptım haaaaaaa

kızlar siz hiç ateş ölçer kullandınız mı takip için

ben de denemediimm nasıl bişi hiç bilmiyom

kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr gelinimizden haber aldıımmm ikinci gittiği doktor direk bu miyom demiş rahim dışındaymış sorun olmaz demiş tahlilleri istemiş hemen
ohh şükürler olsun yaaaaaaaa

ne oldu birden topik sessizleşti tüm ses hayalimduam ve benden mi çıkıyodu yoksam :26: biz de çok yaramaz öğrencileriz haaa

kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr gelinimizden haber aldıımmm ikinci gittiği doktor direk bu miyom demiş rahim dışındaymış sorun olmaz demiş tahlilleri istemiş hemen
ohh şükürler olsun yaaaaaaaa

hayırlısı olur inşallah canım , ter bastı beni ya kızlar nane limon yapmışlar arkadaşlarım bakıyo bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…