- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.141
dördüz geliyoooo friedman(ismin bile yazamıyorum)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tsemavi gemiiiiççççççççççççççç kuzum nasılsın bakem ne var ne çok sınavlar nasıl geçti hiç görünmüyosun yaa nerelerdesin sen
sınav sonuçlarını merak ediyorum,eylüle hangi dörtlü ya da beşli ile gireceğim meraklardayım,(şimdi sigara içilir işte sanalda. )
ve kulvarda elosercemmmm gözüküyor,sağ düzlük temiz,yorumlarını bekliyoruz cancağızım
abooooooooooo yaraya tuz bastım valla :18:ben de içiyom valla ben de mearkla bekliyom işin kötü yanı 3 dersimden birer soruyla kalma ihtimalim var eğer birir soruda doğru olursa yalşadım yoksa teze yidim (pok yani )
ben bi soru iki soru değl,baya baya kalma ihtimailim var.yandım yani.Sağlık sıhhat olsun,teselli cümlelerine ihtiyacım var.
AYYYYYYYY manakk kendimi at yalrışında gibi hissettim herkesi geride bırakıp biran önce ben almalıyım yarışı
ayyy tezavrat edesim geldi hadi eloserce hadi hadi hadiiiiiiiiiiiii
aklıma teselli kelimeleri gelmiyo şuan aklımda olan teselli kuzum üzülme teselli
hiç kendini sıyırma başkalarından foto isteyip ruhsar hanıımmm sizinkileride bekliyoozzşöle datlu datlu şeylleri bizde görelim yeğenciklerimize neler neler yapılıyomuş bakarnısız bizlerde yeğenlerimize ufask tefek şeyler yollarıkkk
hiç teselli olamadım valla,sana aöf üzerinden 49,50 veriyorum,kal da gör
kızlar siz hiç ateş ölçer kullandınız mı takip için
hoşgeldiiiiiiiiinnnşekerler bnm net gtimişti sohbetten uzak kaldım bisüre..ama yine döndüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm..
buarada cnm sen istersin de koymaz mıyım çekeyim resimlerini koyuyorum hemen :))
kızlar siz hiç ateş ölçer kullandınız mı takip için
kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr gelinimizden haber aldıımmm ikinci gittiği doktor direk bu miyom demiş rahim dışındaymış sorun olmaz demiş tahlilleri istemiş hemen
ohh şükürler olsun yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?