- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.121
kısslaaarrr nasılsınız beni de aranıza alır mısını znolaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr almazsanız bakın kendimi kaldırımdan aşşa atarım haaaa o kadarda ciddi biriyimdir
hayırlısı olsun inşallah tez zaman da bebiş gelir yanınaböğürtleni ilk defa duydum :26:
oohhhh ne güzel ha şöle yaaaaaaaaaaaaheveslendim bak kendine kahve aldın bizi unuttun ben de yapam da içem
nescafemi aldım,yudumluyorum,umrumda mı dünya modunda olmak üzereyim.:120::120:
çatlak mısın kız sen
iki üyelik suç değil mi korktum şimdi,ben ismini değiştirdin sandım.
inşallah faydası olur canımevet canım teyzemin komşusu hamile kaldı bende duymuştum deneyim dedim
hirkese benden kahveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi bakalım almayan kalmasınn çene var burda dedikodu var burda birerde cigara yakın içneler yaksın içmeyenlerde benim gibi sanal cigara içsin
teşekkürşer canım....afiyet olsun canım yarasın
sanki sırtımdan ateşler çıkıyo şimdi kızlar ilaç getirdi içtim iyi gelir inşallah
kayfemi paylaşabilirim,eğer tiksinmezsen aynı bardaktan içebilirik.
sigaraya hayır,hamilelik hayaliyle tutuşanların eline sigara yakışmıyor...olmaaaaaaaaaaazzzzzzzzz
sanki sırtımdan ateşler çıkıyo şimdi kızlar ilaç getirdi içtim iyi gelir inşallah
çaktım köfteyi...aramızda kalsın...biraz kırıklık var hacı sorma
onu kullanmıyom kine artıkımşşşş sus kisme duymasın deşifre oldumdu yaa o yüzden tamamen bilgilerimi değiştirdim ben burda herkese bi güssün diyin yazdım ondan şşş çaktırma
inşallah faydası olur canım
çaktım köfteyi...aramızda kalsın...
teşekkürşer canım....
geçmiş olsun tatlım,dikkat et kendine,gerçii ben de hastayım
yaaa sanalı eğlenceli oluyo amaaa nolar sanalını kullanaakkbaksana ne gözel gözler bir hoş olmuç kendinden geçmiç
inşallah iyi gelir ilaç gebeliğe zararı olmayacak birşey içseydin ne olur olmaz tedbiri almak lazım
canım benuuuuuuuummmmmmmmmmhadi içek ben hirkise birer bardak sundum kisme almadı mıı
yaaa sanalı eğlenceli oluyo amaaa nolar sanalını kullanaakkbaksana ne gözel gözler bir hoş olmuç kendinden geçmiç
inşallah iyi gelir ilaç gebeliğe zararı olmayacak birşey içseydin ne olur olmaz tedbiri almak lazım
inşallah canım ağzın bal yesin :) keşke nelerimi vermezdim
iveet baya gizli oldu hacı bu böle ikimzin arasında kaldıkisme haberdar diil artıkım
evet canım ben duymuştum :)))))))))))))) hamile olabilirsin
kıslaaaarrrrrrrrrr canım mezdeke oynamak çektimezdeke oynamaka aş eriyo olabiler miyimmm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?