Sabredenler Kulübü 2012 :)

kısslaaarrr nasılsınız beni de aranıza alır mısını znolaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr almazsanız bakın kendimi kaldırımdan aşşa atarım haaaa o kadarda ciddi biriyimdir

çatlak mısın kız sen
iki üyelik suç değil mi korktum şimdi,ben ismini değiştirdin sandım.

çatlak mısın kız sen
iki üyelik suç değil mi korktum şimdi,ben ismini değiştirdin sandım.

biraz kırıklık var hacı sorma
onu kullanmıyom kine artıkım şşşş sus kisme duymasın deşifre oldumdu yaa o yüzden tamamen bilgilerimi değiştirdim ben burda herkese bi güssün diyin yazdım ondan şşş çaktırma
evet canım teyzemin komşusu hamile kaldı bende duymuştum deneyim dedim
inşallah faydası olur canım

hirkese benden kahveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi bakalım almayan kalmasınn çene var burda dedikodu var burda birerde cigara yakın içneler yaksın içmeyenlerde benim gibi sanal cigara içsin

sigaraya hayır,hamilelik hayaliyle tutuşanların eline sigara yakışmıyor...olmaaaaaaaaaaazzzzzzzzz

kayfemi paylaşabilirim,eğer tiksinmezsen aynı bardaktan içebilirik.

canım benuuuuuuuummmmmmmmmm hadi içek ben hirkise birer bardak sundum kisme almadı mıı

sigaraya hayır,hamilelik hayaliyle tutuşanların eline sigara yakışmıyor...olmaaaaaaaaaaazzzzzzzzz

yaaa sanalı eğlenceli oluyo amaaa nolar sanalını kullanaakk baksana ne gözel gözler bir hoş olmuç kendinden geçmiç
sanki sırtımdan ateşler çıkıyo şimdi kızlar ilaç getirdi içtim iyi gelir inşallah

inşallah iyi gelir ilaç gebeliğe zararı olmayacak birşey içseydin ne olur olmaz tedbiri almak lazım

çaktım köfteyi...aramızda kalsın...

gözler fena

evet canım,ben de hamile olmadığım kesinleşince antibiyotik içtim bu ay.doktora gözükmeden içme,ne olur ne olmz.

inşallah canım ağzın bal yesin :) keşke nelerimi vermezdim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tsemavi gemiiiiççççççççççççççç kuzum nasılsın bakem ne var ne çok sınavlar nasıl geçti hiç görünmüyosun yaa nerelerdesin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…