- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.221
allah ne diyem sana emiii kızzzzz gusüle hiç mani olaarr hem gusül abdestimiz de kalmıyo ki bizde bir uyuyunca yada tuvalete gidince o yüzden kuzum için rahat etsin kocişin kaşımıyosa no problem
kız kaşıyınca hoşuma gidiyo ondan dediydim..töbe töbee,konuşturdun beni
yine kimse kalmadı friedman.
kız kaşıyınca hoşuma gidiyo ondan dediydim..töbe töbee,konuşturdun beni
kuzum yazdığımı okudun muu bebişin kıyafetini nirden alıyon diyee baktın mıı :26:
ayyy inşallahh kıssssss ben de yeğnime gidem bişiler alam sonra onları koyam buryaaaaaaben de aldımdı bebekime bişliler yaa neyse eğer hamile olursam tekrar onları koyarım
senin bide hayalimduamın bebişi bi gelsin bnm kırmızı tulumlardan bulursam alıp göndericem size :)) küçük tavşanlara giydiririz :)
kızlarr ben geldim sabahta açtım ama yazamadım bi türlü bu gün kırmızılarımın 2, günü sabah doktora gittim serop... diye ilaç verdi 5 gün kullanıp 30 haziranda tekrar yumuoş takibine gitcem yaram iyileşmiş hatta benden 1 ayönce yarasını yaktıran bayan şuanda hamileymiş ayyy bu ay çok umutluyum onun hamiş olduğunu duyunca çok sevindimneyse herkes nasıl geçmişi okumaya fırsatım olmadı yarın kına var görümcemin koşturmaca geçiyor zaman hava zaten cehennem gibi adanada öğle yemeğimi 5 dk önce yedim zaten
hepibnizi çok çok öpüyortum mucukss XXXXXXXXXXx
senin bide hayalimduamın bebişi bi gelsin bnm kırmızı tulumlardan bulursam alıp göndericem size :)) küçük tavşanlara giydiririz :)
cnm tam sana cvp yazmaya çalışırken net gitmişti..yol çalışmaları var sanırım ondan gidip geliyo sürekli..
yeniden gitmeden cvplayayım.. fatihte civil vardı ordan aldım onları..bi tulumunu sadece küçük bi mağazadan aldım..
genelde o mağazada bebek ve çocuk için herşey bulunuyo hem de çeşit çok insan öyle başka yerleri aramaya ihtiyaç duymuyo ama yine de nerde neyi beğenirsem onu alırım herhalde :))
bide doğuma yakın eminönünde toptancılar var çok gerekli şeyleri ordan toptan alıcam.hem çok daha ucuza geliyo hem de seri halinde alıyosun uzun süre idare ediyo bakalım..
eylüle kadar bişey almak yok artık para biriktiriyoruz. eylülde kış sezonu için ürünler çıkınca alışveriş yaparım artık
ayyyyyyyyyyyyyy kuzuuuummm vallaa beni nasıl mutlu ettin hamile gibi bilem hissettim kendimiiisenin bide hayalimduamın bebişi bi gelsin bnm kırmızı tulumlardan bulursam alıp göndericem size :)) küçük tavşanlara giydiririz :)
kuzucuk bak ruhsar teyzesinden bizim ufaklıklar daha gelmeden ciciler sözü adıkhemen doğurasım geldi
yaa orda uygun mu fiyatları kuzum orda bir ara fiyatlar iyi diye duymuşltum ama sonra uçmuş fiyatlar diyolardı öle mi :26: ben de bebekim için olursa inşallaaahhh oraları düşünüyomda fikir alam diye soruyom sorması ayıp olmasa fiyatlarını söyleseyebilin mi
ayyyyyyyyyyyyyy kuzuuuummm vallaa beni nasıl mutlu ettin hamile gibi bilem hissettim kendimiiikıssss du ben de yolliyim sanaaa şirin datlı bişiii
bende isteremelma yanaklardan bende isterem kiraz dudaklardan
kırmızı da güzelmiş yani,tavşancıklar.....
Ay Allah'ım nasip eder inşallah,şimdi şu an hamile olasım geldigetirin kocişi.
cnmcm bence çok pahalı diil piyasayla aynı hemen hemen mesela tulumların 2si 16 tl diğeri takım olan korsanlı 17 tl..arada bazen kampanyalı ürünler de oluyo faydalanabiliyosun..güzel yani ürünleri fln da güzel beğendim ben..
inşallahhh en kısa zamanda gelsin bebişin tekrar sana sonra gel fatihe beraber yapalım alışverişini :))
buarada sen istanbuldaydın değilmi?
helal olsun ruhsarcım,hamiş olsan da kopmadın topiğimizden,raavis,60gelsin de..
zaten anlaştık topikde ki bu dostluğumuz adına bebeciklerimize hediyeler göndericezhoş bunu ben ve hayalimduam konuşmuştuk sadece kismenin haberi yok ama biz sadık kalanlarıda hemen kattık işin içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?