Sabredenler Kulübü 2012 :)

kuzum yazdığımı okudun muu bebişin kıyafetini nirden alıyon diyee baktın mıı :26:

cnm tam sana cvp yazmaya çalışırken net gitmişti..yol çalışmaları var sanırım ondan gidip geliyo sürekli..

yeniden gitmeden cvplayayım.. fatihte civil vardı ordan aldım onları..bi tulumunu sadece küçük bi mağazadan aldım..
genelde o mağazada bebek ve çocuk için herşey bulunuyo hem de çeşit çok insan öyle başka yerleri aramaya ihtiyaç duymuyo ama yine de nerde neyi beğenirsem onu alırım herhalde :))

bide doğuma yakın eminönünde toptancılar var çok gerekli şeyleri ordan toptan alıcam.hem çok daha ucuza geliyo hem de seri halinde alıyosun uzun süre idare ediyo bakalım..

eylüle kadar bişey almak yok artık para biriktiriyoruz. eylülde kış sezonu için ürünler çıkınca alışveriş yaparım artık

kızlarr ben geldim sabahta açtım ama yazamadım bi türlü bu gün kırmızılarımın 2, günü sabah doktora gittim serop... diye ilaç verdi 5 gün kullanıp 30 haziranda tekrar yumuoş takibine gitcem yaram iyileşmiş hatta benden 1 ayönce yarasını yaktıran bayan şuanda hamileymiş ayyy bu ay çok umutluyum onun hamiş olduğunu duyunca çok sevindim neyse herkes nasıl geçmişi okumaya fırsatım olmadı yarın kına var görümcemin koşturmaca geçiyor zaman hava zaten cehennem gibi adanada öğle yemeğimi 5 dk önce yedim zaten

hepibnizi çok çok öpüyortum mucukss XXXXXXXXXXx

ayyy inşallahh kıssssss ben de yeğnime gidem bişiler alam sonra onları koyam buryaaaaaa ben de aldımdı bebekime bişliler yaa neyse eğer hamile olursam tekrar onları koyarım

senin bide hayalimduamın bebişi bi gelsin bnm kırmızı tulumlardan bulursam alıp göndericem size :)) küçük tavşanlara giydiririz :)

hoşgeldin cnm iyileşmene çook sevindim.. yumoşlar güzelce çatlasın bebiş tutsun onlar ve sende bütün bu çektiklerinin acısını çıkar inş bu ay cnm :))

yarında kına varmış bak eğlen kurtlarını dök hamiş olunca dikkat etmen gerekicek :))

yaa orda uygun mu fiyatları kuzum orda bir ara fiyatlar iyi diye duymuşltum ama sonra uçmuş fiyatlar diyolardı öle mi :26: ben de bebekim için olursa inşallaaahhh oraları düşünüyomda fikir alam diye soruyom sorması ayıp olmasa fiyatlarını söyleseyebilin mi
senin bide hayalimduamın bebişi bi gelsin bnm kırmızı tulumlardan bulursam alıp göndericem size :)) küçük tavşanlara giydiririz :)
ayyyyyyyyyyyyyy kuzuuuummm vallaa beni nasıl mutlu ettin hamile gibi bilem hissettim kendimiii kıssss du ben de yolliyim sanaaa şirin datlı bişiii

kırmızı da güzelmiş yani,tavşancıklar.....
Ay Allah'ım nasip eder inşallah,şimdi şu an hamile olasım geldi getirin kocişi.

cnmcm bence çok pahalı diil piyasayla aynı hemen hemen mesela tulumların 2si 16 tl diğeri takım olan korsanlı 17 tl..arada bazen kampanyalı ürünler de oluyo faydalanabiliyosun..güzel yani ürünleri fln da güzel beğendim ben..
inşallahhh en kısa zamanda gelsin bebişin tekrar sana sonra gel fatihe beraber yapalım alışverişini :))

buarada sen istanbuldaydın değilmi?

bende isterem elma yanaklardan bende isterem kiraz dudaklardan

ayyy ben dudak verebilirem gözeldir benimkiler :60
kırmızı da güzelmiş yani,tavşancıklar.....
Ay Allah'ım nasip eder inşallah,şimdi şu an hamile olasım geldi getirin kocişi.

ben de istiyom kocişiiiiiiiiiiiiiiiii

olur valla ne güzel olur ben de ispatlumdayıımmm kızz tulumlar ucuzmuş arkadaşım geçen aldı tanesi 15 20 lira iyiymiç essahh gayette kaliteli görünüyo senin cicişler

helal olsun ruhsarcım,hamiş olsan da kopmadın topiğimizden,raavis,60gelsin de..

zaten anlaştık topikde ki bu dostluğumuz adına bebeciklerimize hediyeler göndericez hoş bunu ben ve hayalimduam konuşmuştuk sadece kismenin haberi yok ama biz sadık kalanlarıda hemen kattık işin içine

zaten anlaştık topikde ki bu dostluğumuz adına bebeciklerimize hediyeler göndericez hoş bunu ben ve hayalimduam konuşmuştuk sadece kismenin haberi yok ama biz sadık kalanlarıda hemen kattık işin içine

sadece ikimiz olduğumuz için topikte,ondan kismenin haberi yok.bi de geçmiş sayfalardaydı,kimse bakmamıştır herhal,gizli kaldı konuşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…