Sabredenler Kulübü 2012 :)

AYYYYYYY CANIMMM BENİMMYAAAAAAAAAAA......
inşallah inşallah düşünüp söylemen bile yeterli

cnmmm onlar bi gelsin hele...ki gelecekler de uğraştırıyolar annelerini gelince şöylee bi güzel popolarına vurmak lazım :))
ben bnmkine vurucam mesela doğar doğmaz eşek sıpası dicem az uğraştırmadın beni :))

sen bu ay da git doktoruna güzelce bi taklibini yaptır..gerekirse günaşırı git baksın yumoşlar gelişmeye başladı mı hergün çalış..bak ciddi söylüyorum ne zaman çatladığını bilemiyebilirsin iğne yapmazsa eğer o yüzden kocanla kavga da etsen sinir de etse seni hiiiç takma kapa gözünü çalış :)) bebiş gelince alırsın intikamını :))

bak ben napıyorum bilio musun sinirlenince kocama tam pijamalarını giyiyo koltuğa uzanıyo keyif yapacak kakl diyorum cnm şunu çekti git al :)) hehehe sinir oluyo ama bişey diyemio giyinip gidio:)) bnm dee tüm sinirim geçio keyifleniyorum valla :))

sen de öyle yaparsın şimdilik biriktir bi yerde..

helal olsun ruhsarcım,hamiş olsan da kopmadın topiğimizden,raavis,60gelsin de..

aaaa cnm cnmm ben sizi bırakamam yaa sizler bnm için çoooooook özelsiniz..senin friedmanın,şaşkınannenin,sdtivenin betsel,sinhus..
ve adını hatırlayamadığım arkadaşların hamiş olduğunu görmeden rahat etmicem :))

eh sonra zaten başka bi topic açıcaz Sabreden derviş muradına ermiş:)) orda bebişlerden doğum hikayelerinden konuşucaz doğurmamış olanların gözünü korkutucaz fln..
sonra bebişlerin resimlerini koyucaz cicileriyle :))

ayyyyy ne güzellll bana bakın 1 ay kocalarla kavga etmekl yok..şuan velinimetiniz onlar iyi davranın..sonra düşünürsünüz bişeyler :))

çok çalışın bu ay çoooooooooooook :))

sadece ikimiz olduğumuz için topikte,ondan kismenin haberi yok.bi de geçmiş sayfalardaydı,kimse bakmamıştır herhal,gizli kaldı konuşma

evet sayın misafirler an itibbariyle kamuoyuna sunmuş bullunuyoruz yeni kararımızı topiğimizde canlarımız kanllarımız olan daimi kuzularımız hamile olanllara her ay birine bebişleri için hediyeller yollancek sonra gelen hediyeler burda paylaşılcekkkk veeeeeeee çok güzel olcek kabul edenler beğene tıklasın etmeyenlar topiği terketsin oylama başlamıştır

canım Allah'ın izniyle bu ayı güzel değerlendireceğiz.Allah'ım mani engel göstermezse inşallah.Her ay bir sebep yapışıyor yakamıza.Olsun,sağlık olsun.
İnşallah o açacağımız topiği en yakın zamanda hayata geçiririz.

AYYYYYYY CANIMMM BENİMMYAAAAAAAAAAA......
inşallah inşallah düşünüp söylemen bile yeterli

helal olsun ruhsarcım,hamiş olsan da kopmadın topiğimizden,raavis,60gelsin de..

ben varım canlar :)) hem hatıra olur teyzelerinden :))

ama kararlaştıralım önceden neler alınabileceğini kimse kendini çok fazla zorlamasın..

hele bi olsun,sana da göndeririz kuzum.Rabbi'm nasip eder inşallah hediyeleşmeyi.
amiinnn hepimize inşallah

ne güzel bugün hep buralardaydık sohbet ettik dolu dolu
hep olacak inşallah bu böyle devam edecek

ben varım canlar :)) hem hatıra olur teyzelerinden :))

ama kararlaştıralım önceden neler alınabileceğini kimse kendini çok fazla zorlamasın..

evet haklısın hepimiz aynı durumda olmayabiliriz bazı şeyler olur ne bilem ona göre ortaklaşa karar alınabilir birde sıralamaya koyarız her ay birine yollarız herkese biranda sıkıntı olur ama nasıl yaparız nasıl olur onu bilmem

ben geldim uleeennnn çekilin :)bu akşam kayınvalideme geçicem zatim 2 gün yokum siz burda neler konuşcaksınız meraktan çatlıycam.perihanın güzel haberlerini de geç öğrenicem ...ama olsun geç olsun da güç olmasın dimi :))

Son düzenleme:
kızlarr hediyeleşmeyi kabul edenlerin dua listesin de adının yanına bir işaret kayom en azından belli olur kesin kararımızı alıncada hep beraber konuşur anlaşırız ayyyyyyyyyyyyy heyecan yaptım şimdiden gidip alışveriş yapasım geldii

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]22 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]23 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]24 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]25 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]26 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]27 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]28 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]29 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]30 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]1 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 temmuz
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün uzul29 arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

budaaaaaaaaaa hediyeleşmeye katılanların simgesi kızlaaaaaaaaaarrr :) hadiyeleşmeyi kabul ediyorum diyenler özelden mesaj atsın yaza buraya yazsın yazdığım yazı geride kaldı çünkü göremeyebilirim

Son düzenleme:
gel anam gelll buda gözel şeyler var
döktürmüşsünüz yine cnm maaşallah allah neşenizi eksik etmesin.benim de öğrencim vardı.sonra da komşuya geçtim.topikte kalamadım fazla.benim adımın karşısında da dualarımız kabul oldu yazacakmı acaba.herkes arkamdan konuşuyomuş zaten çocuk meselesinden.komşuya gittim sinirim bozuldu geldim.sırf milletin dediklerini duymayım diye kendimi eve kapadım zaten.dışarı çııkmıyorum çıkarsam sadece kocişle akşamları o kadar. bi de kayınvalideme gidip geliyorum çok bunaldım.iyi ki varsınız ya valla sizin yazdıklarınızı okuyunca bile stres atıyorum yüzüm gülüyo

kızlar kociş gelir yemek hazırlayam ben artıkım hepinizi öpüyorum çok güzel bi gündü özlemişim burda böyle sohbet etmeyi hadi görüşürüz allaha emanet olun

perihanım kuzum okunan ezanlar yüzü suyu hürmetine Rabbim evladını sana bağışlasın kuzum iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…