Sabredenler Kulübü 2012 :)

unuturmuyuz kuzum sseni hiç dualarımız hep seninle ayyyyy kıss hadi bakalım ikimizde güzel haberler veririz inşallah bolca dinlen bomba gibi dön burya yolun açık olsun görüşürüz kuzum

ayyy kuzum sorma coştuyduk sabah sabah ama yorullduk dağıldık ben de yatacam yatmadan bi bakem dedim sankim yatmıyomuşum gibim yatacam şimdi yatacam derken uyumak için diil dizi izlemek için

kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr gelinimizden haber aldıımmm ikinci gittiği doktor direk bu miyom demiş rahim dışındaymış sorun olmaz demiş tahlilleri istemiş hemen
ohh şükürler olsun yaaaaaaaa

ohhh çok şükür canım,bak değdimi dün o kadar kendini yıpratmana,Allah büyük herşey ondan! inşşş kucağına aldığınıda görürsünüz,ondan hemen sonrada seninkini kucağınıza alırsınız inşşşşşşşş

manyaksın kısımm sen yaaaaaaaa
iveeeeeeeeeeetttttttttttt eccik var ben de arızalık

şükür yaa dün ömrümüzden ömür gittiydi şükürler olsun şimdi iyi inşallah kucağınada sağ sağlim alır ayyy darısıda hepimize olur inşallah

inş canım... ben de bugün doktora gittim sabah,aylık kontrole gidiyom artık.bugün bi de kist çıkardı başıma.yumurtalıklarda küçük küçük kistler var dedi,inş önemli değildirler soğan kürü yapıcam inş önümüzdeki hafta nasıl içerim onu da bilmiyom ama bakalım hele:26: herşey çok güssselll olur inş

canım benimde kalçaya doğru yerleşmiş bir myomum var 5 cm oldu şu an 6 cm de alınması lazım doktor hamile kalırsan çok zorlanırsın dedi myom büyürmüş gebelikte kendine dikkat etsin

selam kızlarr..
güzel bi gün olsun hepimiz için..
sabah jinekologa gittim.
biraz şikayetlerim vardı kasıklarımda ağrılar filan.
kistten şüphelenmiştim..
şükür olsun yokmuş..
idrar tahlili istedi.. enfeksiyondan olabilirmiş ağrılar..
sonucu akşam üstü alıp göstercem.
birde biliyosunuz bizm morfoloji sorunumuz vardı..
dün ben kaan hocaya mail attım..
sperm sonucumuzu yazmıştım..
bu gün cevap gelmiş..
aynen kopyalıyorum..

Spermdeğerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Ama 1 yıldan fazla süredirbeklemenize rağmen olmamışsa, başka yönlerden araştırılmanızda fayda var. Benimizlediğim yol ise, önce spermlerin içyapısını detaylı ortaya koyan DNA hasar analiziyapmaktır. Eğer bunda bir sorun varsa, önce 2-3 ay tedavi verip düzelmesinibekliyorum. Daha sonra da, önce doğal yolu bekleyip, olmazsa 2 siklus aşılama,arkasından da tüp bebeği öneriyorum. Özellikle morfoloji bozukluklarında sperm DNA hasarları önem kazanır.

bu testi yaptıran varmı..
varsa nerde ve nekdara yaptırdınız..
ben istanbuldayım..
önerilerinizi bekliorum hepinizi öpüyorum..

annaaaaaaammmmm...ne kadar çok yazmışsınız kıslar.oku oku zor bitirdim.iyi kaynatmışsınız ama he:)))ben uykucu olduğum için sabah muhabbetlerine yetişemiyom,öğlene de topik dağılıyo sıcaktan galibam(

tatlım konu hakkında hiç bi bilgim yok inş biran önce şifasını bulursunuz kuzum.bizim de spermlerde hareketlilik sorunu var.biz de eylülde kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz.bakalım nasip.rabbim şifamızı neye saklamış bilmiyoruz.her yola başvuruyoruz...

kuzum o kaşıntı sorunu bende de vardı.1 ay çektim.doktora da gitmek istemedim.selda arkadaşımızın dediği gibi hergün sabunla yıka ve hergün çamaşrını değiştir tatlım.o şekilde atlattım o sorunu.bu şekilde seninde geçer diye düşünüyorum

canım benimde kalçaya doğru yerleşmiş bir myomum var 5 cm oldu şu an 6 cm de alınması lazım doktor hamile kalırsan çok zorlanırsın dedi myom büyürmüş gebelikte kendine dikkat etsin
bizim gelinde 6 cm olmuş kuzum ama doktor sorun yok demiş şükür. şimdi evinde oturuyo yaptığı birşey yok valla annem zaten yaptırmazda gerçi evi ayrı inşallah birşey olmaz o bizimkiler için kıymetlidir kuzum zarar görsün istemezler

uykucuuuu gelseydin bak neler ettik biz ama senlede olur inşallah kuzuuuuuuummmmmmmmm

çok sevindim gelininize Rabbim daraltıp da bunaltmasın inş...

canımmmm dualarınızı hissediyorum yarın için çokk heyecanlı ve korkuyorummm hemen haberdar etmeye çalışacağım

ayyyy bir tuhaf oldum şimdi, gideyim de uzanayım halsizim nedense kuzum çooook öpüyorum seni

bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, yarın beni dualarınızda hatırlayın inş

tamam canım,dediklerinizi yapacağım,çok sağol yardım için.bu gün daha az kaşınıyor ama devam.dün gece uyandığımda oramı kaşıyodum hart hart.bi de tatlı kaşınıyor,gusül abdeste mani değildi demi sonuçta mahremiyet bölgesi.:))

Son düzenleme:
ne var ne yok tembellikten geçmişi okumadım işlerim var... bi bakemde çıkam dedim...
ama merak eden de yok sanırım beni...
inş hepiniz iyisinizdir

allah ne diyem sana emiii kızzzzz gusüle hiç mani olaarr hem gusül abdestimiz de kalmıyo ki bizde bir uyuyunca yada tuvalete gidince o yüzden kuzum için rahat etsin kocişin kaşımıyosa no problem

hadi dinlen kuzum sen dualarımız hep seninle canım benim üzme sen de kendini kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…