Sabredenler Kulübü 2012 :)

tamam canım,anlaştık o zaman:13:

ay biz bile heyecanlıyız burada,inşallah hepiniz iyi haberlerle gelirsiniz

ayy inşallah cnm cnmmm
hayalimduam keseyi görsün
60gelsin bebişinin kalp atışlarını duysun
benim de oğluşumun iyi olduğunu söylesin doktor
sonra da burdaki bütün teyzeleri için kardeş istiyoruz bide oğluma

Allahımm Kabul eyleeeee AMİN

amiiiiiiinnnn rabbim hayırla ve sağlıkla kimseyi daha fazla bekletme,hamile kardeşlerimizi de sağlıkla kucaklarını doldur,bir avazda kurtar allahııııımmmmmm

bugün forumda çoğu anne adayımız için büyük gün....Rabbi'm hepimizin yüzünü güldürür inşallah...
batı 24-25-26-27 olan yeni hamileler kese görmeye 7-8 haftalık olanlar da kalp atışı duymaya gidiyor....
Rutin muayeneler de çoğunlukla bugünde..İnşallah güzel bir gün olur.

amiiiiiiinnnn rabbim hayırla ve sağlıkla kimseyi daha fazla bekletme,hamile kardeşlerimizi de sağlıkla kucaklarını doldur,bir avazda kurtar allahııııımmmmmm

selamlar canımmm..amin inşallah Rabbi'm hayırlısıyla sana da bu güzel duyguyu tattırır inşallah,başlarda nasıl bi duygu anlaşılmıyor ama görünce başlıyor sanırım hisler.

eminim bgn hepinizden de iyi haberler duyucaz

ayy canım benim inşallahh....güzel şeyler duymaya ihtiyacım var,kendimi kötüye de hazırladım ama kötü şeyler duymaya alıştırmak istemiyorum,kötüyü çağırmak istemiyorum,Rabbi'm inşallah sağlıklı kılmıştır yavrumu.

selamlar canımmm..amin inşallah Rabbi'm hayırlısıyla sana da bu güzel duyguyu tattırır inşallah,başlarda nasıl bi duygu anlaşılmıyor ama görünce başlıyor sanırım hisler.

a.s canım..iyi dileklerin ve duaların için çooook teşekkür ederim sen benim umut kaynağımsınn zaten ben bu zmana hiç stres olmamıştım,adet olduğumda üzülmemiştim ama bu ay yani haziran ayı 7.ayımdı ve artık stres olmaya başlamıştım ama senin hamile olduğunu öğrenince yok dedim binnur sen sakın hiç umudunu kaybetme her şeyin bi zamanı var demekki bakalım,18 temmuz evlilik yıldönümüm olursa süper olucak

sağlıklıdır cnım hiç korkma sakin sakin git doktoruna,heyecana kapılma iyice sor doktora için rahat etsin doktotrdan çıkınca acaba deme,çünkü sen çok evhamlısın aha bide anne adayı oldun tamam evham had safhada ama senden çok iyi anne olur ben bu kadar zamandır yazıştıklarımızdan biliyorum

kuzular bende birazdan doktora gidecem ama bende ne kese ne kalp atışı yumoş büyümüşmü diye baktırmaya amaaaaa gelecek aya kese görünecekmi diye heyecenla gideriz bu son tek gidişim olacak doktora bundan sonra kociş götürcek beni hamilesin sen araba kullanma diyecek izin vermeyecek uehueheu ayyyy allahım hayalini kurduğumda bileeeee kalpim pıtpıt atıyor hamişken çok heyecanlı olurum ben ilk hamişliktede öyle olduydum neyse randem 1:30 da ama ben az erken giderim kitap okurumn orda arabaya koydum "küçük mucizeler dükkanı" okuyan var mı bilmiyorum ama çok güzel bi kitap neyse ben yavaş yavaş işlerimi toplayayaımda en yokken ortalıkkarışmasın masamda hadi öptüm herkesten güzel haberler bekliyorum inş allahım hepimizin bu gün yüzünü güldürür mutluluktan ağlarız ağlarız doymayız

mujukksssss XXXX

kızlar ben geldim doktordan sağ overimde 1,33 mm yumoş oluşmuş salı sabahı tekrardan gidecem bu arada bolbol çalışma ödevi verdi popo altına yastık koy en az 1,5 saat kalkma yataktan dedi içimde büyük bi umut var allahım bu defa yüzümü güldrücek sanırım

iveeeeeeeettttttt ilk doktordan gelen arkadaşımızda güzel haberler aldık darısıkalanlara olsun

elosercem kuzum inşallah bu ay olur tutunur bebişin çook mutlu eden inşallah seni ayyy benim de tutsun bu ay yaaaaaaa

ben de geldiiiiim :))

allaha çok şükür oğluşum gayet iyiymiş kızlar..herşey yolundaymış :))
4lü test için kan verdim haftaya belli olcak inş o da temiz çıkart :)
hayalimduamla 60gelsin yok mu hala?

kızlar maalesef benden kötü haber...
doktor kese mese hiçbişey görmedim,kan testimi söylemeden önce hamilelik yok bile dedi.
Sağ tarafımda çatlamamış yumurtan var,hamilelik yok dedi.Sonra kan testini görünce haftaya tekrar gel,henüz küçük olabilir diye lafı çevirdi.

ben de geldiiiiim :))

allaha çok şükür oğluşum gayet iyiymiş kızlar..herşey yolundaymış :))
4lü test için kan verdim haftaya belli olcak inş o da temiz çıkart :)
hayalimduamla 60gelsin yok mu hala?

oh ohh patır patır dökülü kuzularım benim hadi gözün aydın kuzum çok sevindim inşallah 4 lü de temiz çıkar ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel iki güzel haber aldık şimdiden

az önce tekrardan kan testi yaptırdım geçen pazar 84'tü.şimdi 672-700lerde mi çıkması lazım 1000'lerde mi,hesabı biliyor musunuz kızlar_?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…