- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.361
tamam canım,anlaştık o zaman:13:
ay biz bile heyecanlıyız burada,inşallah hepiniz iyi haberlerle gelirsiniz
cnm sen nasılsın? heyecan var mı :))
ayy inşallah cnm cnmmm
hayalimduam keseyi görsün
60gelsin bebişinin kalp atışlarını duysun
benim de oğluşumun iyi olduğunu söylesin doktor
sonra da burdaki bütün teyzeleri için kardeş istiyoruz bide oğluma
Allahımm Kabul eyleeeee AMİN
canım merhabalr...
çok heyecan var da kendimi frenlemeye çalışıyorum,bişeylerle oyalanıyorum
amiiiiiiinnnn rabbim hayırla ve sağlıkla kimseyi daha fazla bekletme,hamile kardeşlerimizi de sağlıkla kucaklarını doldur,bir avazda kurtar allahııııımmmmmm
eminim bgn hepinizden de iyi haberler duyucaz
selamlar canımmm..amin inşallah Rabbi'm hayırlısıyla sana da bu güzel duyguyu tattırır inşallah,başlarda nasıl bi duygu anlaşılmıyor ama görünce başlıyor sanırım hisler.
ayy canım benim inşallahh....güzel şeyler duymaya ihtiyacım var,kendimi kötüye de hazırladım ama kötü şeyler duymaya alıştırmak istemiyorum,kötüyü çağırmak istemiyorum,Rabbi'm inşallah sağlıklı kılmıştır yavrumu.
kizlar dualariniza cok ihtiyacim var.aksam test yaptim pozitif cikti. sanirim hamileyim:)) Rabbim ayni aciyi yasatmasin ins tekrardan
kuzuuummm hoş geldinnn
tatilin nasıl geçti kuzummm nasılsınnn
kızlar ben geldim doktordan sağ overimde 1,33 mm yumoş oluşmuş salı sabahı tekrardan gidecem bu arada bolbol çalışma ödevi verdipopo altına yastık koy en az 1,5 saat kalkma yataktan dedi içimde büyük bi umut var allahım bu defa yüzümü güldrücek sanırım
ooo kimler gelmişnasılsın, neler yaptın bakalım?
iyiyim cnm sen nasılsın guzelce yorulduk geldık bebiş çalışmalrına başladık sen ne yaptın tatılde bakem kuzum senlede görüşemedık uzun zaman oldu
iveeeeeeeettttttt ilk doktordan gelen arkadaşımızda güzel haberler aldık darısıkalanlara olsun
elosercem kuzum inşallah bu ay olur tutunur bebişin çook mutlu eden inşallah seniayyy benim de tutsun bu ay yaaaaaaa
ben de geldiiiiim :))
allaha çok şükür oğluşum gayet iyiymiş kızlar..herşey yolundaymış :))
4lü test için kan verdim haftaya belli olcak inş o da temiz çıkart :)
hayalimduamla 60gelsin yok mu hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?