- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.321
ayy çok tatlı bişey bu. inşallah hamile kalırız. benim gözüm patiklerde. küçük küçük çok tatlılar.
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr benim tontiş elifimi yoğun bakımda yatıyo ya annesiyle konuştum makinaya bağlanmadan nefes alamaya başlamış şükür iyiye gidiyomuş dua edin hemen çıksın yoğun bakımdan anacığının kucağına gelsinn
kızlar hayıelı cumalar olsunhepinize sabah işe gittim az önce geldim balkon ve pencerelere ferforje taktırıyoruzda adamları bekliyom geri işe dönecem bende mutfaka geldim açtıp laptopu yaktım cuvaramı uheueheugirdim topike başka ne isterimbirde bebiş olsa yok dimem..
neyse çok kötü bişi geldi başım .... BAŞIMA diyorum çünki geçen hafta düğün kına kuaföre gittim orda bitlenmişim eyvah ne yapacam derken anacuğumu aradım sen yarın gel ben temizlerim dedi anam yaşım 29 oldu bu yaşta bitlenmek zoruma gitti yaaa
ilaç sıkacak yıkayacak sonrada eliyle tektek bakacak kalmış mı diye en son 7-8 yaşıda ilk okulda salgından gelmişti çok utanç verici bişey bu yaaaa
cevap virmeden gitmiyem didim sana kuzum üzülme kuzucum utanmada benim de yengemin öyle olmuştu yaşıda 35 falan bu yaş dinlemiyo kuzum biz bakımı yapıyoruz ama şampuanlarada az şey katmıyolar hani belki ondan bile olmuş olabilir hemencik geçer anneciğin yıkar temizler bişi kalmaz kuzum
kızlar hayıelı cumalar olsunhepinize sabah işe gittim az önce geldim balkon ve pencerelere ferforje taktırıyoruzda adamları bekliyom geri işe dönecem bende mutfaka geldim açtıp laptopu yaktım cuvaramı uheueheugirdim topike başka ne isterimbirde bebiş olsa yok dimem..
neyse çok kötü bişi geldi başım .... BAŞIMA diyorum çünki geçen hafta düğün kına kuaföre gittim orda bitlenmişim eyvah ne yapacam derken anacuğumu aradım sen yarın gel ben temizlerim dedi anam yaşım 29 oldu bu yaşta bitlenmek zoruma gitti yaaa
ilaç sıkacak yıkayacak sonrada eliyle tektek bakacak kalmış mı diye en son 7-8 yaşıda ilk okulda salgından gelmişti çok utanç verici bişey bu yaaaa
ben kaçtım kuzular hepizini öptüm bugün cuma dua edelim bir birimize karnımda acıktı eccik yemek yiyem öptüm szleriiiiiiiiiiiii
bebişler ben kaçıyom uzanacak biraz bu herfilerin geleceği yok bari kestireyim azcık çok uykum geldi öptüm sizi allaha emanet olun....
canım geçmiş olsun,anacığın bakar çaresine.
bu işlerin yaşı yok valla her an bulabiliyor lanetler.
randevulardan sonra müsait zamanda hemen buraya yazın tamam mı, merak ederiz biz de...
canım hiç hamileymişim hissetmiyorum ya, bu ay da olmadı bence. artık tümüyle terapiye odaklanacağım ben...inşallah olumlu sonuçlar alacağız
huuuuuuuuuuuuu kimseler yokmu ayol yoksa benle konuşmuyormusunuz mahallede bitli çocuklarla konuşmaz ya bitsizler yoksa sizde bulaşır diye uzak mı durceksiniz benden
şaka bi yana hava çok sıcak evdetekim sıkıldım acıktım uykum geldi ve ferforje takacak ustlar hala gelmedi pofffffffffffff pooffffffffffff
ben geldm tatlışşşlarrr....
hoşgeldin, ben de yemek yedim geldim. neyse ki bugün cuma yaaa. tatilden sonraki hafta çok zor geçiyor
ben de yoruldum bugün eğil kalk valla..Allah esirgesin yavrumu,şimdi uzattım ayaklarımı
sen nerde çalışıyordun tatlım, yoğun mu işin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?