Sabredenler Kulübü 2012 :)

slm kızlar ben geldimmmm huuuu huuuu 2 güzel hbr aldım eskı dostlarımın 2 side hamiş hayalimduam 60gelsinim cokkkkkkkkkk tbk ederimmmmmmmm sizleriiii Allahım sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallah cok sevındım kuzular

Slm kızlaarr çarşamba günü 2 büyük şişe serum yedim kendime geldim çok şükür, bakalım ne kadar tutacak :26: Doktorum da gelmişken bebeğe de bakalım dedi ooyyyy kuzum hareket etmeye başlamış ayaklarını tepiştiriyor parmağını azına sokup çıkarıyor cinsiyetine bakmaya çalıştı çok uğraştı ama göremedi erkeğe benzettim dedi. Annesi yiir onu yiiirr

kuzuuummm hoş geldinnn

tatilin nasıl geçti kuzummm nasılsınnn

ooo kimler gelmiş nasılsın, neler yaptın bakalım?

ayyy maşallah ya, ne keyiflidir onu izlemek kim bilir
biz de teyzemi hamileyken periyodik olarak hastaneye yatırırdık, serumu yiyince kendine gelirdi.. inşallah bir daha gerek kalmaz tatlım

canım kaşınmaya dün akşam başladı geçen hafta c.tesiden yumurtasının başıma yerleştiğini var sayarsak 5 günde henüz canlısı çok yoktur ama olanıda kaşındırmaya başladı sabah erken kalktım aynadan şaşı olana kadar baktım başıma temizledim elimin yettiğinde ama bu akşam bi sünnete gitcez ordan çıkışta nöbetçi eczanaden spreyini alacam o yuvrularınıda öldüryomuş zor valla dal geçiyo eşim benle yhaaaa

evet tatlım çok keyifli ve insana şaka gibi geliyor. İnşallah canım yaa gerek kalmaz bir daha.

kizlar dualariniza cok ihtiyacim var.aksam test yaptim pozitif cikti. sanirim hamileyim:)) Rabbim ayni aciyi yasatmasin ins tekrardan

kizlar dualariniza cok ihtiyacim var.aksam test yaptim pozitif cikti. sanirim hamileyim:)) Rabbim ayni aciyi yasatmasin ins tekrardan

cnmm çok sevindim..allah bidaha göstermesin cnm bilirim çok zor inşallah bu defa sağlıkla kucağına alırsın cnm cidden çok mutlu oldum..

peki düşükten sonra kaç hafta geçmişti cnm? biliyormusun bilmiyorum ama gebelik sonlandıktan sonra vücuttaki betahcg 6 haftada atılır..bu süre içinde yaptığın testler yanıltıcı olabilir sen bence 2 gün arayla kan testleri yaptır o zaman kesinleşir ve inşallah da bebiş vardır cnmm

ay cnım bnm çok sevindimm inanki inşallah bu sefer bebişin tutuncak sana kızlarrr ölürüz meraktan gidin doktorlarınıza ve bize hemen haber verin,kısa bi özet geçin o bile yeter,pazartesi uzun uzun konuşuruz bide friedman bacım yaa benim aklıma tee ne zaman geldi de diyemedim sana bi türlü,haftasonu dua günü yapmasak mı acaba haftasonuna gelen kişi kaynıyo resmen,hadi c.tesi gene iyi bazı giren arkadaşlar oluyo ama pazar hemen hemen hiç kimse giremiyor..şahsen ben çoğu zaman haftasonu dua günü olan arkadaşlara dua edemiyorum ama bu sadece bi öneri tabiki yine de sen bilirsin canımm:26::26::26::26:

ayyyyyyy kuzum hadi gözün aydın inşallah bu sefer tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın canım ayy ne güzel darısı bizlere olsun inşallahh
aslında mantıklı kuzum bunu hiç düşünmemiştim fakat hafta sonlarına gelen kişinin pek de iyi olmadığını farketmiştim ama çözüm aklıma hiç gelmemişti bence de uygun bu liste tamamlansın o zamana kadar duyururum herkese hafta sonları dua listesi güncellenmez kuzum safol canım güzel bir fikir

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]22 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]23 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]24 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]25 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]26 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]27 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]28 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]29 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]30 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]1 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mahzen
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün yagmurdmls arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

kuzularım bu liste tamamlandığı zaman sizlerin de onay vermesiyle hafta sonları liste güncellenmicek çünkü hemen hemen kimse gelmiyo topiğe dua günü olan kişi arada kaynıyor gibi oluyor. Lütfen fikirlerinizi yazın ona göre başa döndüğümüzde haftasonlarını çıkartıcam....

kuzularıııııımmmmmmmmmm hadi hemen yavaş yavaş gelin ki bizleri merakta bırakmayınn sizlerden hayırlı haberler bekliyoruuuuuuuuuzzzzzzzzzz

bence de çok mantıklı bende c.tesi öğleden sonra ve pazar pek giremiyorum..sonradan görüyorum listeyi o yüzden haftasonu dua listesi olmasın cnm...
ayyy hepimiz bugün anlaşmış gibi doktora gidiyoruz:))

beni heyecan sardı şimdiden sıpa napıyo acaba içerde :)

tamam canım,anlaştık o zaman:13:

ay biz bile heyecanlıyız burada,inşallah hepiniz iyi haberlerle gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…