- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.341
evrak yerleştirme fln yaptım canım...
hımmm, çok oraya buraya uzanmasaydın tatlım sen ya. ne olur ne olmaz kendine dikkat et
siznen bir foto paylaşıp kaçıyom hemen geri patlican kızartecem kuzularım sonra görüşürük
slm kızlar ben geldimmmm huuuu huuuu 2 güzel hbr aldım eskı dostlarımın 2 side hamiş hayalimduam 60gelsinim cokkkkkkkkkk tbk ederimmmmmmmm sizleriiii Allahım sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallah cok sevındım kuzular
slm kızlar ben geldimmmm huuuu huuuu 2 güzel hbr aldım eskı dostlarımın 2 side hamiş hayalimduam 60gelsinim cokkkkkkkkkk tbk ederimmmmmmmm sizleriiii Allahım sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallah cok sevındım kuzular
Slm kızlaarrçarşamba günü 2 büyük şişe serum yedim kendime geldim çok şükür, bakalım ne kadar tutacak :26: Doktorum da gelmişken bebeğe de bakalım dedi ooyyyy kuzum hareket etmeye başlamış ayaklarını tepiştiriyor parmağını azına sokup çıkarıyor cinsiyetine bakmaya çalıştı çok uğraştı ama göremedi erkeğe benzettim dedi. Annesi yiir onu yiiirr
aaaaa bitli bitli bitli!
canım üzüldüm vallahi yaaa. peki kaşınıyor mu? annen hakkından gelinir onların hiç canını sıkma sen.
bana da olmuştu çocukken, gaz yağıyla mı ne öyle birşeyle yıkamıştı annem, hatırlıyorum...
ustalarla da işiniz varmış, çok çok kolay gelsin
hoşgeldin, ben de yemek yedim geldim. neyse ki bugün cuma yaaa. tatilden sonraki hafta çok zor geçiyor
ooo kimler gelmişnasılsın, neler yaptın bakalım?
ayyy maşallah ya, ne keyiflidir onu izlemek kim bilir
biz de teyzemi hamileyken periyodik olarak hastaneye yatırırdık, serumu yiyince kendine gelirdi.. inşallah bir daha gerek kalmaz tatlım
kizlar dualariniza cok ihtiyacim var.aksam test yaptim pozitif cikti. sanirim hamileyim:)) Rabbim ayni aciyi yasatmasin ins tekrardan
kizlar dualariniza cok ihtiyacim var.aksam test yaptim pozitif cikti. sanirim hamileyim:)) Rabbim ayni aciyi yasatmasin ins tekrardan
Canımmm Tebrik ederimmm...İnşallah bu sefer bebişin sana tutunur ve uzun ömürler yaşamak için doğar yavrun....Sağlıkla,sıhhatle inşallah...
aslında mantıklı kuzum bunu hiç düşünmemiştim fakat hafta sonlarına gelen kişinin pek de iyi olmadığını farketmiştim ama çözüm aklıma hiç gelmemişti bence de uygun bu liste tamamlansın o zamana kadar duyururum herkese hafta sonları dua listesi güncellenmez kuzum safol canım güzel bir fikiray cnım bnm çok sevindimm inanki inşallah bu sefer bebişin tutuncak sanakızlarrr ölürüz meraktan gidin doktorlarınıza ve bize hemen haber verin,kısa bi özet geçin o bile yeter,pazartesi uzun uzun konuşuruz bide friedman bacım yaa benim aklıma tee ne zaman geldi de diyemedim sana bi türlü,haftasonu dua günü yapmasak mı acaba haftasonuna gelen kişi kaynıyo resmen,hadi c.tesi gene iyi bazı giren arkadaşlar oluyo ama pazar hemen hemen hiç kimse giremiyor..şahsen ben çoğu zaman haftasonu dua günü olan arkadaşlara dua edemiyorum ama bu sadece bi öneri tabiki yine de sen bilirsin canımm:26::26::26::26:
ay cnım bnm çok sevindimm inanki inşallah bu sefer bebişin tutuncak sanakızlarrr ölürüz meraktan gidin doktorlarınıza ve bize hemen haber verin,kısa bi özet geçin o bile yeter,pazartesi uzun uzun konuşuruz bide friedman bacım yaa benim aklıma tee ne zaman geldi de diyemedim sana bi türlü,haftasonu dua günü yapmasak mı acaba haftasonuna gelen kişi kaynıyo resmen,hadi c.tesi gene iyi bazı giren arkadaşlar oluyo ama pazar hemen hemen hiç kimse giremiyor..şahsen ben çoğu zaman haftasonu dua günü olan arkadaşlara dua edemiyorum ama bu sadece bi öneri tabiki yine de sen bilirsin canımm:26::26::26::26:
tamam canım,anlaştık o zaman:13:ayyyyyyy kuzum hadi gözün aydın inşallah bu sefer tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın canım ayy ne güzel darısı bizlere olsun inşallahh
aslında mantıklı kuzum bunu hiç düşünmemiştim fakat hafta sonlarına gelen kişinin pek de iyi olmadığını farketmiştim ama çözüm aklıma hiç gelmemişti bence de uygun bu liste tamamlansın o zamana kadar duyururum herkese hafta sonları dua listesi güncellenmez kuzum safol canım güzel bir fikir
bence de çok mantıklı bende c.tesi öğleden sonra ve pazar pek giremiyorum..sonradan görüyorum listeyi o yüzden haftasonu dua listesi olmasın cnm...
ayyy hepimiz bugün anlaşmış gibi doktora gidiyoruz:))
beni heyecan sardı şimdiden sıpa napıyo acaba içerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?