- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.441
amin cnm ins hayirlisiyla. darisi isteyen herkesin basinacanlarım 2 gündür giremiyoordum sizlerden güzel haber almışız.inş keseyi görürsünüz bebişlerinizin kalp atışlarını da duyarsınız.rabbim bize de bu duyguları yaşatsın inş
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarımm, dualarınıza aminnn diyorummm. Çok şükürki inançlı insanlarız Her şeyin Rabbimden geldiğini biliyoruz ve yine ona dönüleceğini de...bu inançtır beni ayakta tutan.. Yavrumun ömrü o kadarmış diyorum hep
çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz içinngüç topladıkça gelirim hepinizi çok öpüyorumm
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarımm, dualarınıza aminnn diyorummm. Çok şükürki inançlı insanlarız Her şeyin Rabbimden geldiğini biliyoruz ve yine ona dönüleceğini de...bu inançtır beni ayakta tutan.. Yavrumun ömrü o kadarmış diyorum hep
çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz içinngüç topladıkça gelirim hepinizi çok öpüyorumm
Canım benim seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum ilk başlarda herşey çok donuk, durmuş gibi oluyor hiçbirşey hissedemiyorsun ama o şok hali geçtikten sonra için öyle bir yanıyor ki kavruluyor resmen şuan acını teselli edecek hiçbir kelime, cümle yok sadece içine atma ve kimsenin üzüntünü bastırmasına izin verme. İnanıyorum ki en kısa zamanda rabbim tekrar göbüşüne bir melek konduracak kendine çok iyi bak canım...
Aleyna canım hatırlamamışsındır beni ben hatırladım seni ne zamandır girmiyorum topiğe hamileymişsin yeniden hayırlı olsun canım
heee sende mi girmiyordun topice? Ne zamandır girmiyorsun diye okuyorumben de girmiyordum ne zamandır tekrardan daha yeni girmeye başladım.
merhabalarr soran sormayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ama size kötü haber vereceğimm
dirayetli olup güçlü gibi görünmek çok zorr ve bugün olgunlaştığımı anladım hayatın her şeye rağmen devam ettiğini anladım, kuşlar yine ötüyordu hastaneden çıktığımda,
şehir tüm kalabalığıyla üzerime geliyordu, güneş ise yakıyordu...
ben mi... adım atıyordum ama nereye atıyordum, ağlamak istiyordum ama nereye gönderecektim o kadar yaşı....eşim üzülmesin diye öyle bir durmuşum ki kaskatıyımmm
her şeyden arındırılıp geldim evime, balıklarıma baktıp, acıkmışlardı koştum yanlarınaa sonra ne yapıyordum ki ben, unutmaya hemen mi başlamıştım yoksa...
neyi mi yavrum artık yok, Rabbim ona o kadar ömür biçmiş beynimm beynim o dadikalarda ne hissetiğimi silmiş bana iyilik mi yaptı kii
büyümesi durmuş kalbi atmaya başlamış, ve durmuşş yapacağımız bir şey kalsa her şeyi yapardık dediler başka bir doktor daha baktı
Yavrum artık yokk... yazamadım daha yorgum vücudum...
hepinizi çok öpüyorummmmm
canlarım 2 gündür giremiyoordum sizlerden güzel haber almışız.inş keseyi görürsünüz bebişlerinizin kalp atışlarını da duyarsınız.rabbim bize de bu duyguları yaşatsın inş
Bugün sdtive arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
kuzularım bu liste tamamlandığı zaman sizlerin de onay vermesiyle hafta sonları liste güncellenmicek çünkü hemen hemen kimse gelmiyo topiğe dua günü olan kişi arada kaynıyor gibi oluyor. Lütfen fikirlerinizi yazın ona göre başa döndüğümüzde haftasonlarını çıkartıcam....
GÜNAYDIN KUZULAR....
dün bütün gün evde dinlendim,60gelsin arkadaşımın haberini duyunca altüst oldum,onun da hiç belirtsi yoktu,benim de yok:18::18:
Rabbi'm yavrumu,yavrularımızı korusun inşallah.Sürekli sağ ayağım,kalçamın altı ve kasığım,belim ağrıdı dün.:18:
canım asıl sorun da o.ailem ve özellikle eşim bu denli kafadan olduğum için taaa 16'sına gün aldırdılar,kesinlikle gitmeyeceksin dediler.stres yapma bebeğine zararcanım herkesin bir olcak diye bişey yok ki,e ağrıların varmış,belirti işte daha ne olsun bacım,sen doğurmadan rahat edemeszin,ya bırak allah aşkına tadını çıkar bol bol dua et,yeniden ne zaman gitcen doktora?
canım asıl sorun da o.ailem ve özellikle eşim bu denli kafadan olduğum için taaa 16'sına gün aldırdılar,kesinlikle gitmeyeceksin dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?