Sabredenler Kulübü 2012 :)

merhaba kızlar, geçmişi biraz okuyayım dedim
hayalimduam ve sweet85 tebrikler tekrardan :) 60 gelsin çok geçmiş olsun. Ama unutmamak gerek ki böyle erken biten gebeliklerde bebek sağlıklı olmadığından bitiyor genelde. Evet bu acını hafifletmez ama Rabbim sana daha sağlıklı bir bebek verecek inşallah o yüzden de sabretmek lazım...

bugün burada kimsecikler yok. tam da hep böyle olur bana. azıcık birileriyle sohbet edeyim dediğim zamanlar herkes ortalardan kaybolur...

bugün çoook yoğunum kızlar ya hiç gelemiyorum,
zaten kırmızılar da yolda, keyfim yok, suratımı sivilceler bastı
burda hava da serin ve kapalı...
pek hoş bir pazartesi olmadı yani...

raraavis sen nasılsın ttalım? bebek nasıl?

Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatırsın bu durumu

sivilcelere aldanma tatlım benim de suratımı sivilce basmıştı ikisinde de. Gebelik belirtileriyle regl belirtileri birbiriyle aynı üstelik gebeyken umutsuzluk ve moral bozukluğu daha hat safhada oluyordu bende son ana kadar umudunu yitirme canım benimm çookk öpüyorum seni

benim de pek keyfim yok bu sıralar. acayip bir alınganlık ve hassasiyet modundayım. ağlamaya yer arıyorum. üçlü test yaptırdım sonucu haftalardır çıkamadı. sinir etti. kendime daha doktor ayarlayamadım. şu an gittiğim doktordan haber bekliyorum. hafta sonu siteler e gittim çok yoruldum ama bebek odaları hiç kafamdaki gibi değil.bir sürü mağaza var aşağı yukarı hepsinde aynı şeyler. ya çok pahalılar ya da fazla süslü. ankara'da başka nereye bakılır bilemiyorum. Allah'tan ufaklık arada tekmeliyor da hareketini hissedip mutlu oluyorum.

aleyna doğru söylemiş. adet belirtileri gib başlıyor gebelik çoğu zaman. inşallah sana da hayırlısıyla nasip olacak!

canım benim sağol ya, ama bunlara inandırmak istemiyorum kendimi. içimdeki ses 1 haftadır tutmadı diyor zaten, ben hislerime çok güvenirim. bir de benim regle 1-2 gün kala sanki v.a.j.i.n.a.m ağrıyomuş ya da acıyomuş gibi olur. yani öyle birşeyler hissederim. sanırım rahim aşağı iniyor diye. yine onları hissediyorum. herhalde çok bekletmeden gelirler.

hamilelikte bunlar çok yaşanıyor ya. abimin eşi de için sıkılıyor der der ağlardı. kimilerinde daha yoğun oluyor bu duygu. bazıları da çok sinirli oluyor. böyle durumlarda ebbişi hissetmek hakikaten iyi geliyor olmalı. bebek mağazalarında da bebek mobilyaları satılıyor. yani aslında mobilye mağazası olmayan yerlerde de. Bir de ulusta biryerler var sanırım. ama neresi olduğunu ayrıntılı bilemiyorum. Abimler oralarda bir yerlere yaptırmışlardı siparişle.

evet galiba öyle içim sıkılıyor benim de. siteler'de bir sokak sadece bebek mobilyacısı dolu. oraya baktım. hemen hemen aynı şeyler. hoş ne bekliyordun diyebilirsin zaten de ne bileyim işte kafamda çok daha spor tarz şeyler vardı. yoğunlukla beyaz renk ve işte efenim ya üstünde çiçek resimleri boyalı şekilde, ya da ahşap çiçek oymalı falan mobilyalar. renklilere hiç bakmıyorum bile çünkü alınca uzun soluklu olsun istiyorum. fiyatlar da yüksek. bebek eşyalarını kız tarafı alırmış annemler biz yardım edicez diyorlar ama kim yardım ederse etsin öyle fiyatlar var ki anlatamam. mesela bir mağaza vardı. böyle yalıydı köşktü öyle yerlerde oturursan güzel duracak şekilde yapılmış bebek mobilyaları vardı bir tanesi 17000 liraydı. düşün artık. 17000 e tüm evi cillop gibi döşersin. ama ortalama fiyatlar 2000 küsur 3000 arası dolanıyor. onlar da çok pahalı. bazı markalar var ya o fiyatlar tüm ev mobilyası satıyor :) e fiyatlar böyle olunca içime sinsin istiyorum ama yok bir türlü tamam bu olur diyemedim. mecbur kalırsam seçeçeğim galiba. esasen güzel bir park yatak ve ikeadan falan gardırop bulup öyle bir takım mı oluştursam diyorum biraz büyüyünce yatak alırım vs. amaan işte deli mal bulmuş yer bulamamış misali :)
ben en çok sü testin sonucu ve doktor işinden bunalıyorum galiba. neden bu kadar gecikti bu sonuc aanlamadım. kayıp falan mı oldu nedir? dün gece tüm bunları düşündüm. niye bu çocuğun işleri böyle zor olmaya başladı yoksa bu çocukda bir sıkıntı mı olacak diye yordum. kafayı yedim galiba. neyse ben kalkıp biraz evi toplayayım, oturup Kuran okuyayım da rahatlarım inşallah...

Slm bacılarım nslsiniz..
60gelsin bacım cok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda bidaha nasip etsin sımsıkı tutundursun sana...bak hamile kalıyorsun normal yollarla inan bu bile paha biçilmez bi duygu...
Sweet bacimmmm hamilesinnnnnn Oley oleyyyyy oleyyyyyyy:) benim3 gun arkadasım dogum yaptı 10 aylık evli henüz..
İlk ayında hamil kaldı dusuk yaptı...adet olmadan diger ay yine hamile kaldı ..sende öle oldun sanki cok beklemedin demi:) dikkat et kendinden bolca dinlennnnn:)

Benim adetim her ay 5 gun once oluyordu son zamanlarda..
Şimdi bat tarihime göre iki gun gecikti...
İns daha fazla gecikmez 4 gözle bekliyorum herkes arıyor adet olacagim gunu ezberlemisler:) oldumu diyip soruyorlar...ins bende etrafındakiler daha fazla bekletmez :)
Bu sıra etrafımda cok bebek ve hamile var uzuluyorummmmm boynum bükük hissediyorum Rabbim ins daha fazla bekletmez

tatlım çok yanlış yerlere gidiyor düşüncelerin, neden sıkıntı olsun bebeğinde ki? ayrıca ben bu anlattıklarında ters hiçbirşey göremedim. biraz kararsız kalmışsın o kadar. sonucun da çıkar endişelenme, karışmış olabilir belki. hastanelerde en çok olan şey o, size özgü değil ya... ankarada bir ton doktor var, hem çok iyi olanlardan da bu sitede sıklıkla bahsediliyor. sen de belirlersin bir tanesini.
içine sinen şey bulana kadar da alma. o bebeğe 3-4 ay sadece minik bir beşik yetecek. illa ben odasını doğduğu anda düzmek zorundayım diye neden sıkıyorsun kendini? olur hepsi yavaş yavaş...biraz oku rahatlarsın hakikaten...hadi kolay gelsin sana

tatlım benim kırmızılar geldi gelecek, bugün öncü sancılarım başladı
ben de seni merak etmiştim, acaba başladılar mı ilaçlara diye. demek gelmedi kırmızılar. bakarsın bir süpriz olur
benim de bütün yaşıtlarım hamile internetten resimlerini görüyorum. bazıları hatta doğurmuş bile inşallah bize de kısmet olur tatlım yaa. sen iyice yaklaştın zaten, Allahın izniyle

kızlar dehşet bir başağrım var...ve akıntımın rengi koyulaşmış. yani kahverengiye dönüyor. bunun sonu da kırmızı. zaten haziranın kaçında regl olduğumu net olarak hatırlayamıyorum. eğer 5inde olduysam bugün 28. gün, eğer 6sında olduysam bugün 27. gün. yani yarın falan olmam normal aslında.

nasıl da eve gidip yatasım var anlatamam yaaa

bugün bir sessiz buralar yahu...

Biraz uzanıyorum biraz bakınıyorum buraya canım. Çok kötüyüm bulantım çok şiddetli demin de fenalaşır gibi oldum vücudum bi tuhaflaştı bayılacağım sandım. Allahım bitsin artık şı bulantılar da hamileliğimi yaşayayım doya doya Canım okadar çok şey istiyor ki istediğim anda da ıııyyyy oluyorum yemek yemeği özledim

hayırlısı olsun canım şuan nasıl bir hayal kırıklığı içinde olduğunu biliyorum. Elbet o kırmızıların gelmediği gün de olacak. İnşallah bu son gelen kırmızı olur rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…