- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.524
- 448
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.481
Günaydın kızlar
ne dıyordu haluk levent ben bu gece özlemzsem ölmem ölmem hıcbır vakıt
aynısı benım ıcın gcerli bulantı istifra derken kendımden gectım gecıcem peff :S
canım ınsallah hayırlı guzel haberler alırsın :)
canım bavurular bitmeden bence hemen hallet çünkü karşına çıkacak hoca insaflı olmayabillir. Çünkü bu birazda hocasına bağlı ben de aöf de bekarlık soyadım vardı ama halledemeyecek kadar kısa süre kaldıydı evlilik cüzdanın bile götürmüştüm birşey derlerse diye hoca allahtan büyütmeden tamam dedi o yüzden halledebiliyosan değiştir kuzum canın sıkıldığına değmezkızlar biraz önce kpss önlisansa başvurdum,ama sonradan farkettim soyadım bekarlık soyadım yazıyo,siteye girdim değiştiremedim,sınava girerken sorun olur mu acaba:26: büroları da aradım hep meşgul çalıyo:26::26:
canım bavurular bitmeden bence hemen hallet çünkü karşına çıkacak hoca insaflı olmayabillir. Çünkü bu birazda hocasına bağlı ben de aöf de bekarlık soyadım vardı ama halledemeyecek kadar kısa süre kaldıydı evlilik cüzdanın bile götürmüştüm birşey derlerse diye hoca allahtan büyütmeden tamam dedi o yüzden halledebiliyosan değiştir kuzum canın sıkıldığına değmez
Biraz uzanıyorum biraz bakınıyorum buraya canım. Çok kötüyüm bulantım çok şiddetli demin de fenalaşır gibi oldum vücudum bi tuhaflaştı bayılacağım sandım. Allahım bitsin artık şı bulantılar da hamileliğimi yaşayayım doya doyaCanım okadar çok şey istiyor ki istediğim anda da ıııyyyy oluyorum yemek yemeği özledim
hayırlısı olsun canım şuan nasıl bir hayal kırıklığı içinde olduğunu biliyorum. Elbet o kırmızıların gelmediği gün de olacak. İnşallah bu son gelen kırmızı olur rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin canım benimm
ay kötüdür o bulantılar da yaaa. inşallah kısa sürede biter tatlım.
ben de hayal kırıklığı ve üzüntü yaşıyorum evet ama, 3-5 güne geçer eminim. artık vücudum da bunları yaşamaya alıştı. hayırlı zamanda gelsin bebişim. bir kızım olmasını çok istiyorum. aslında etrafımdaki herkes de kız istiyor, çünkü yakınlarımın bebişleri hep erkek oldu yakın zamanda. Rabbim akıl ve beden sağlığı yerinde bahtı güzel bir evlat versin de bana, zamanını ve cinsiyeti hayırlısı olsun diyorum artık.
ama nasıl değiştircem ki,başvuru yaptığım okulda benim gibi netten yapıyo,bürolarda telefonu açmıyo..neyse birazdan bi daha arıyım bari çok sağol canım
sağol canım sağoollllbu arada gözünüz aydın canım,çok sevindim elifinizin iyi olmasına,rabbim daha beterinden korusun beslenmesi falan hızlanır zamanla inşallah
başvuru yaptığım okula gittim sorun olmaz kimliğin arkasında zaten yazıyo önceki soyadı diye dedi,sevindirik oldumm
biraz okudum falan kafayı dağıttım geldim tekrar buraya bir bakayım dedim. evet abarttım ben bugun haklısınız ya. of birilerine naz yapasım var. esim gelsin de biraz mızmızlanayım bari.rapor için aradım yine ulasamadım. amaan zaten sonuc ne olursa olsun farketmez. Allah'ım oyle hastalıkla imtihan etmesin inş. yine de merak ediyor insan pek tabi. gerci bu oglan cok hareketli hasta cocuk boyle olur mu? durtup duruyor beni oda işini de artık akışına bırakıcam.belki tümden mobilyadan vazgeçerim. gelinlik kıza alır gibi kristal taşlı, oymalı kakmalı mobilya alıcam da bebeğin umruna mı olacak? bir tek anne koltuğu alırım belki çünkü onlar pek hoş duruyor bayıldım.
aleyyna Allah bulantılarında yardımcın olsun. Ben gene iyi atlatmışım şimdi anlıyorum. Ama kız istiyorsun ya kızda çok bulantı oluyor diye duymuştum. Esasen ben de farkettim ki ben de kız istiyormuşum hatta nedense bir daha ultrasona gidince kız diyecekler gibime geliyor. Hayırlısı :)
merhaba kızlar, geçmişi biraz okuyayım dedim
hayalimduam ve sweet85 tebrikler tekrardan :) 60 gelsin çok geçmiş olsun. Ama unutmamak gerek ki böyle erken biten gebeliklerde bebek sağlıklı olmadığından bitiyor genelde. Evet bu acını hafifletmez ama Rabbim sana daha sağlıklı bir bebek verecek inşallah o yüzden de sabretmek lazım...
Slm bacılarım nslsiniz..
60gelsin bacım cok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda bidaha nasip etsin sımsıkı tutundursun sana...bak hamile kalıyorsun normal yollarla inan bu bile paha biçilmez bi duygu...
Sweet bacimmmm hamilesinnnnnn Oley oleyyyyy oleyyyyyyy:) benim3 gun arkadasım dogum yaptı 10 aylık evli henüz..
İlk ayında hamil kaldı dusuk yaptı...adet olmadan diger ay yine hamile kaldı ..sende öle oldun sanki cok beklemedin demi:) dikkat et kendinden bolca dinlennnnn:)
Benim adetim her ay 5 gun once oluyordu son zamanlarda..
Şimdi bat tarihime göre iki gun gecikti...
İns daha fazla gecikmez 4 gözle bekliyorum herkes arıyor adet olacagim gunu ezberlemisler:) oldumu diyip soruyorlar...ins bende etrafındakiler daha fazla bekletmez :)
Bu sıra etrafımda cok bebek ve hamile var uzuluyorummmmm boynum bükük hissediyorum Rabbim ins daha fazla bekletmez
bugün burada kimsecikler yok. tam da hep böyle olur bana. azıcık birileriyle sohbet edeyim dediğim zamanlar herkes ortalardan kaybolur...
günaydın kızlargüzel haberler almak umuduyla açtım topiği ama çok çok üzüldüğüm haberlerle karşılaştım 60gelsin canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan,burada birçok arkadaşımızın başına geldi bu olay ama hemen tekrar hamile kaldılar çoğu,inşallah rabbim aratmadan sana da nasip edicek sağlıkla ve hayırla meleğini
sdtive canım adet öncesi gerginlik umutsuzluk var sende..olsun,hep allahım hayırla ve sağlıkla nasip et demiyomuyuz,demekki senin için hayırlı değilmiş bu ay da bebek
allah,kalbimizdekileri hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin inşallah..hep böyle dua et canımbir de istersen yaptır yumurta takibi bence iyi olur
hayalimduam şekerim sanırım o densiz doktorun(!) çatlamamış yumurta dediği kesedeğerin gayet güzel artmış,meleğin seninle inandın dimi artık hamilesin yani başka doktora görn istersen fazla vakit kaybetmeden belki kullanman gereken ilaç milaç bişeyler vardır
ruhsar86 canım çok sevindim bebğinin sağlıklı olmasına,inşallah test sonuçları temiz çıkarrabbim bize de göstersin bu günleri
bana gelince;henüz yumurtlama dönemindeyim,çalışmalar devam ediyo,yumurtlama takip etmiyorum,kafaya göre takılıyoruz,ohh bee dünya varmış valla
Çok teşekkür ederim canlarım, sağ olun sizlerle paylaştıkça rahatladım ve dua ile... Rabbim sabrını da veriyor, çok şükür iyiyim, iyi olmam lazım...
Her zaman dediğimiz gibi her şerde bir hayır vardır inş Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun tatlılarımm
bu arada sweetcimm tebrikkk ederim kuzummnasıl sevindim anlatamamm
cnm saolasin. doktor sana su kadar bekle falan dedi mi? ins sen de hemen hamile kalip uzuntunu unutursun
bir ya da iki adet dönemi dedi ama pazartesi kontrolüm var o zaman netleşir sanırım,
bakalım hayırlısı Rabbim çok büyük imtihandayız ve mutluluk da hüzün de hep bizim için...
bu arada kızlar pazartesi günü yolcuyuz kısmetse, eşimle ailelerin yanına gidiyoruz. malesef çok sık olmasa da girmeye çalışır, güzel haberlerinizi alırım inş.
erkenden günaydın diyeyimm
kızlarrrrrr günaydın bi haftadır girmiyodum iyisinizdir inşallah durun size başımdan geçenleri anlatayım adet olmama 1 hafta kala 3 erken gebeliktede silik çizgiyi gördüğüm için çok heveslenmiştim ayın 26. da haziranda özel bi polikıliniğe kan vermeye gittim adetime tam 4 gün varken yani sonucu bi aldık koca bir NEGATİF o kadar yılıldım ki bı sefer çok ümitliydim ve değer 1,4 çıktısinirden evin şeklini değiştirdim kanepeleri ittim masayı kaldırdım ama banim adet öncesi hiç akıntım olmazdı çok geliyo die şşüpelendim ve kan testinden bir gün sonra yine evde kendim test taptım ve 2. silik ç.izgi çıktı orda dedim umudumu yitirmicem neyse adet günümde yaptım testi çizgi çok belirgin çıktı adet te olmayınca tam heveslendim ve gecikmemin 3. günü yani dün kan verdim ve 4+4 haftalık hamileyim değerimde 163 çıktı nasıl sev,indim anlamadığım kan testinin anlamadığını o kıytırık testlerr nasıl anladı
bir ya da iki adet dönemi dedi ama pazartesi kontrolüm var o zaman netleşir sanırım,
bakalım hayırlısı Rabbim çok büyük imtihandayız ve mutluluk da hüzün de hep bizim için...
bu arada kızlar pazartesi günü yolcuyuz kısmetse, eşimle ailelerin yanına gidiyoruz. malesef çok sık olmasa da girmeye çalışır, güzel haberlerinizi alırım inş.
erkenden günaydın diyeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?