Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlarrrrrr nasılsınız ben geldimmmmm:
)

kızlar biraz önce kpss önlisansa başvurdum,ama sonradan farkettim soyadım bekarlık soyadım yazıyo,siteye girdim değiştiremedim,sınava girerken sorun olur mu acaba:26: büroları da aradım hep meşgul çalıyo:26::26:

hey beybiler bugün niden kisme yokkkkkk pazartesi senromumu var yoksam bizim topikde deeeeeeee :26: be bugün iyiyim şükür benim minik elifime anne sütü vermeye başlamışlar iyileşiyomuş ama biraz yavaşmış olsun yeter ki iyileşsin de yavaş olsa da razıyız

raraavis canım bence çocuğun yatağı konusuha takılma sen gardolabını iyi ve uzun süre kullanılacak birşey seç şimdilik oyun parkı bence en ideali biraz daha büyüyünce de güzel bir yatak alırsın genç odasını döşersin rahatlarsın kuzum tabi bu benim şahsi fikrim sen yinede en iyisini bilirsin lakiiin takma kafana bir dee aklına kötü şeyler getirme birşey yoktur karışmış yada kaybolmuştur ben de evlenirken eşimle kan verdiğimizde kaybetmişlerdi doğru düzgün haber bile vermiyolar geç veriyolar o yüzden iyi düşün iyi ollsun

canım bavurular bitmeden bence hemen hallet çünkü karşına çıkacak hoca insaflı olmayabillir. Çünkü bu birazda hocasına bağlı ben de aöf de bekarlık soyadım vardı ama halledemeyecek kadar kısa süre kaldıydı evlilik cüzdanın bile götürmüştüm birşey derlerse diye hoca allahtan büyütmeden tamam dedi o yüzden halledebiliyosan değiştir kuzum canın sıkıldığına değmez

ama nasıl değiştircem ki,başvuru yaptığım okulda benim gibi netten yapıyo,bürolarda telefonu açmıyo..neyse birazdan bi daha arıyım bari çok sağol canım

bu arada gözünüz aydın canım,çok sevindim elifinizin iyi olmasına,rabbim daha beterinden korusun beslenmesi falan hızlanır zamanla inşallah

ay kötüdür o bulantılar da yaaa. inşallah kısa sürede biter tatlım.
ben de hayal kırıklığı ve üzüntü yaşıyorum evet ama, 3-5 güne geçer eminim. artık vücudum da bunları yaşamaya alıştı. hayırlı zamanda gelsin bebişim. bir kızım olmasını çok istiyorum. aslında etrafımdaki herkes de kız istiyor, çünkü yakınlarımın bebişleri hep erkek oldu yakın zamanda. Rabbim akıl ve beden sağlığı yerinde bahtı güzel bir evlat versin de bana, zamanını ve cinsiyeti hayırlısı olsun diyorum artık.

Ben de çok istedim bir kızım olsun ama ediğin gibi sağlığı yerinde olsun eli ayağı düzgün olsun da cinsiyeti önemli değil kız da olsa erkek de olsa annesinin herbişeyi olacak Allahım herkesin gönlündekini verir inşallah.

ama nasıl değiştircem ki,başvuru yaptığım okulda benim gibi netten yapıyo,bürolarda telefonu açmıyo..neyse birazdan bi daha arıyım bari çok sağol canım

başvuru yaptığım okula gittim sorun olmaz kimliğin arkasında zaten yazıyo önceki soyadı diye dedi,sevindirik oldumm

biraz okudum falan kafayı dağıttım geldim tekrar buraya bir bakayım dedim. evet abarttım ben bugun haklısınız ya. of birilerine naz yapasım var. esim gelsin de biraz mızmızlanayım bari. rapor için aradım yine ulasamadım. amaan zaten sonuc ne olursa olsun farketmez. Allah'ım oyle hastalıkla imtihan etmesin inş. yine de merak ediyor insan pek tabi. gerci bu oglan cok hareketli hasta cocuk boyle olur mu? durtup duruyor beni oda işini de artık akışına bırakıcam.belki tümden mobilyadan vazgeçerim. gelinlik kıza alır gibi kristal taşlı, oymalı kakmalı mobilya alıcam da bebeğin umruna mı olacak? bir tek anne koltuğu alırım belki çünkü onlar pek hoş duruyor bayıldım.
aleyyna Allah bulantılarında yardımcın olsun. Ben gene iyi atlatmışım şimdi anlıyorum. Ama kız istiyorsun ya kızda çok bulantı oluyor diye duymuştum. Esasen ben de farkettim ki ben de kız istiyormuşum hatta nedense bir daha ultrasona gidince kız diyecekler gibime geliyor. Hayırlısı :)

bu arada gözünüz aydın canım,çok sevindim elifinizin iyi olmasına,rabbim daha beterinden korusun beslenmesi falan hızlanır zamanla inşallah
sağol canım sağoollll
başvuru yaptığım okula gittim sorun olmaz kimliğin arkasında zaten yazıyo önceki soyadı diye dedi,sevindirik oldumm

iyi bari kıısss dedim ya bende de oldu birşey demediler ama sorup rahatlatman içini daha iyi orda hoca bişi derse savunacak bişin var en azından

Teşekkür ederim çoğu gitti azı kaldı inşallah Kimisi de bulantılarından belli zaten erkek olacağı diyor o hiç farketmiyor canım herkes farklı şey söylüyor, ablam da aşırı bulantı yaşadı oğlu oldu gerçi ben ondan daha fenayım kusmam da var benim serum takıldı ama 2 gün iyi oldum sonra yine aynı. Anne koltuğunu eşim dün gidip almış çarşamba gelecek biz şimdiden başladık cinsiyet kesinleşince eşim hemen dizecek herhalde bebeğimizin odasını

Allah razi olsun cnm

ahhh cnm yaa ins. Rabbim saglikli sihatli dogmasini nasip eder ins bu sefer. Ins seninde bu seferki transferin cok basarili olucak ve guzel haberlerini alicazzzzzzzz belki ona bile gerak halmicak

bugün burada kimsecikler yok. tam da hep böyle olur bana. azıcık birileriyle sohbet edeyim dediğim zamanlar herkes ortalardan kaybolur...

Çok teşekkür ederim canlarım, sağ olun sizlerle paylaştıkça rahatladım ve dua ile... Rabbim sabrını da veriyor, çok şükür iyiyim, iyi olmam lazım...

Her zaman dediğimiz gibi her şerde bir hayır vardır inş Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun tatlılarımm

bu arada sweetcimm tebrikkk ederim kuzumm nasıl sevindim anlatamamm

cnm saolasin. doktor sana su kadar bekle falan dedi mi? ins sen de hemen hamile kalip uzuntunu unutursun

cnm saolasin. doktor sana su kadar bekle falan dedi mi? ins sen de hemen hamile kalip uzuntunu unutursun

bir ya da iki adet dönemi dedi ama pazartesi kontrolüm var o zaman netleşir sanırım,
bakalım hayırlısı Rabbim çok büyük imtihandayız ve mutluluk da hüzün de hep bizim için...

bu arada kızlar pazartesi günü yolcuyuz kısmetse, eşimle ailelerin yanına gidiyoruz. malesef çok sık olmasa da girmeye çalışır, güzel haberlerinizi alırım inş.

erkenden günaydın diyeyimm

kızlarrrrrr günaydın bi haftadır girmiyodum iyisinizdir inşallah durun size başımdan geçenleri anlatayım adet olmama 1 hafta kala 3 erken gebeliktede silik çizgiyi gördüğüm için çok heveslenmiştim ayın 26. da haziranda özel bi polikıliniğe kan vermeye gittim adetime tam 4 gün varken yani sonucu bi aldık koca bir NEGATİF o kadar yılıldım ki bı sefer çok ümitliydim ve değer 1,4 çıktı sinirden evin şeklini değiştirdim kanepeleri ittim masayı kaldırdım ama banim adet öncesi hiç akıntım olmazdı çok geliyo die şşüpelendim ve kan testinden bir gün sonra yine evde kendim test taptım ve 2. silik ç.izgi çıktı orda dedim umudumu yitirmicem neyse adet günümde yaptım testi çizgi çok belirgin çıktı adet te olmayınca tam heveslendim ve gecikmemin 3. günü yani dün kan verdim ve 4+4 haftalık hamileyim değerimde 163 çıktı nasıl sev,indim anlamadığım kan testinin anlamadığını o kıytırık testlerr nasıl anladı

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]22 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]23 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]24 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]25 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]26 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]27 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]28 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]29 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]30 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]1 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mahzen
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün saskınanne arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

kuzularım bu liste tamamlandığı zaman sizlerin de onay vermesiyle hafta sonları liste güncellenmicek çünkü hemen hemen kimse gelmiyo topiğe dua günü olan kişi arada kaynıyor gibi oluyor. Lütfen fikirlerinizi yazın ona göre başa döndüğümüzde haftasonlarını çıkartıcam...

gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama neden öyle birşey olmuş anlamadım :26: amaaann boşver önemlimi sanki hamilesin ya ona bak sen

Hayırlı haberler desin doktor kuzum bence çok bekleme bizi de çok bekletme kuzum Zaten ben bilyom sen ilk sefer de hamiş olcen bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…