Sabredenler Kulübü 2012 :)

hastayım kızlarrr hemde çok hastayım kasıklarımda ağrı var diyordum ya üşüttüm ondanmış herhelde ağrısı yetmez gibi bağırsaklarım alt üst oldu çok kötüyüm

cnm çook geçmiş olsun..o kasık ağrısı fenadır ayaklarını sıcak tutmaya çalış bi de bol bol yat..

cnm çook geçmiş olsun..o kasık ağrısı fenadır ayaklarını sıcak tutmaya çalış bi de bol bol yat..

sağolasın kuzum. kaç gündür acaba döllenme oldu da ondan mı ağrıyor diyordum ama dün gece tuvalete gidip gelmeler başlayınca anladım meğer bundanmış(( bende şans olsa zaten bebek döllenir bende onu hissederim anaaaaa kasıklarım ağrıyor tuttu falan derim ama nerdeeee

günaydın kıslar napıyonuz bakim.misafirleerim gelecek benimde hazırlıklarımı yaptım.şimdi kendim süslencem.süslenmeden bi yazıyım dedim.bugün giremem.friedman kuzum inş gebeliktendir bulantılarınpazartesi hamiş haberlerini bekliyos.ben kayınvalidemde olurum belki ama gelince bakarım:))

yemeğe nereye gittiniz kuzuuuu

bi et lokantasına gittik tatlım :))

cnm döllenmeyi anlayamazsın zaten bizim beklediğimiz belirtiler olmuyor o durumda..

şimdi bat.a ne kadar kaldı cnm senin..belli mi olur belki bi süpriz gelir bu ay da sana :)

geldim kızlar ama ara ara çıkmam gerekebilir...

ben de kırmızıları bekliyorum bugün, dünkü negatiften sonra, zaten göğüs hassasiyetim de iyi azaldı, sivilcelerim de geçti. tam gelme zamanı yani

iş yerimde bir arkadaş daha bebiş planlıyormuş. korunmamışlar bu ay. yakın zamanlarda hamile kalsak çok güzel olur. ama birimizin olur da öbürümüzün olmazsa, olmayan için üzüntü oluşturacak bu durum, Rabbim o durumu göstermez inşallah.

hastayım kızlarrr hemde çok hastayım kasıklarımda ağrı var diyordum ya üşüttüm ondanmış herhelde ağrısı yetmez gibi bağırsaklarım alt üst oldu çok kötüyüm

çok geçmiş olsun kuzum kendine dikkat et ayağına tuluk koy gerçekten faydası oluyor

inşallah kuzum inşallah bakalım neler olcek dananın kuyruğu pazartesi kopcek artıkım gelince bakarsın kuzum ev kadını olmana çook sevindim ohh ne güzel valla bu olaya bayılıyorum

inşallaaaaaahhh kuzumm kolay gele misafirlerinle iyi oturmalar kuzum

canım hemen karamsarlığa kapılma biliyorsun idrar testi negatif çıkıpta hamile olan birçok kadın var. Ya şu belirtilere bakıp da hemen olucam gelicek az kaldı falan demeyin regl belirtileriyle gebelik belirtileri aynı

Günaydın bu arada herkese

cnm döllenmeyi anlayamazsın zaten bizim beklediğimiz belirtiler olmuyor o durumda..

şimdi bat.a ne kadar kaldı cnm senin..belli mi olur belki bi süpriz gelir bu ay da sana :)

9 gün kaldı da zannetmem ya

genç kızken ne güzeldi 29 günde adet olurdum gecikmezdi bir gün önce ağrısından anlardım şimdi bat için gün sayıyorum

kasıklarım ağrımasa iyiydi ama ağrıyor

Geçmiş olsun canım diikat et kendine daha da kötü olma ayaklarını sıcak tut çıplak ayakla yerlere basma.

kızzz friedman sana her yazışım da eski rumuzunu yazasım geliyor :)))) hamişmisin yoksammm sen internette bişey okudum döllenmeden 8-10 saat sonra ilk kusma gerçekleşir yazıyordu miden kötü ya belki tutmuşturrrrr inşaallahhhhhhhhhhhh

günaydın tatlım...
tamam belirtiler aynı olabilir ama, yaşanan karın ağrısının şekline kadar mı aynı...
bayağa bayağa regl sancısı hissettiğim ya, tam kanama başlamadan önceki yani.
kasık ağrısı falan değil... yani hamilelikteki de o kadar aynı mı? :44::44::44:

Geçmiş olsun canım diikat et kendine daha da kötü olma ayaklarını sıcak tut çıplak ayakla yerlere basma.

benim döllenme belirtileri foooos çıktı tatlım :))))) okadar döllendiki kabına sığamadı bağırsak düzenimi bozdu hehehehehe. şimdi simit falan yedim de midem düzeldi yavaş yavaş geçer sanırım

evet canım aynısı eğer idrar yolu enfeksiyonu falan yoksa ( o olunca daha şiddetli oluyor sancılar) tıpkısının aynısı oluyor ben yüz kere lavoboya gidip ya da müsait olduğum her yer de indirip bakıyordum heh bu sefer kesin oldum diye.

ne eskisi benim eski rumuzun yok beni biriynen karışıtıryor olabilersin ben aranıza bu nicklen katıldım

ayyyy kuzum inşallah yaa ama 8 10 saat sonra gerçekleşiyosa ben şuan adet bekliyom yumurtlama falan kalmadı ki nasıl oluyo o yahu :26:

benim döllenme belirtileri foooos çıktı tatlım :))))) okadar döllendiki kabına sığamadı bağırsak düzenimi bozdu hehehehehe. şimdi simit falan yedim de midem düzeldi yavaş yavaş geçer sanırım

inşallah geçer en kısa zamanda. Benim de tabağım önümde saat 9 dan beri yemeye çalışıyorum 1 tane haşlanmış patatesi yarın annem de gidiyor ne yapıcam bilmiyorum eşim gelene kadar aç kalırım

seni döverim kızzzzzz nereden biliyorsun bu kadar hamile adet ağrısı çekerken hamiş olduğunu öğrendi ya sen eskiden bu kadar takmazdın şimdi neden böyle oldu rahat ol kuzum olacak olduktan sonra değiştiremiyoruz ki. ben o testlerde kaç defa pozitifi gördüm ama bebek yokmuş yani test kul yapımı bişey bekle bakalım. adetin geciktiyse geçen ayda böyle oldun dimi sen yoksa önceki aymıydı neyse geç yumurtluyorsun o yüzden ilişki sıklığı olması lazım sende. eğer bebek yoksada üzülme çok istiyorum, friendman, sen, minikgelin hamiş kalın eski arkadaşız buradan ahhh keşke

bak eski arkadaş diyincik gerçekten de en eskiler hala bekliyok mu niy çüricez burda ayol

o kadar aynı diyorsun...
ne biliyim ya. eğer bugün gelmezse, yarın sabah ilk idrarla bir test yaparım ama hiç bebeiş varmış gibi hissetmiyorum ya ben...sanki olsa içime doğardı diyorum.amaaaan saçmalıyorum işte. neyse, sen nasılsın?

kız yumurtlama değil döllenme hani döllenme biter bebek yerleşir ya o zaman:))

bakkkk sana da sopa geliyor :)))) kuzum yesene yemeğini zordur tahmin edebiliyorum ama mecbursun yani kendi başına olsan yemezsen yeme ama karnındaki senden bekliyor. ayyy ben bir hamile kalsam vallahi dünyayı yerim herhalde :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…