- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.081
aynen öyle tatlım nys lafı cevırme fazla yemek varmı konuyu değiştirme hemen
ok bekliyorum canım,yok benim yemeğimde aklımda kolay bişey var onu yapcam aslında onu yapasımda yokta işte milföy böreği yapcem gönderem sanada he he
diğer kolayı ne kız onuda yazaydın aradan seceydimben öyle umduğunu yıyenlerden değilim
kız var didim ya, ver adresi gönderem
benım koca milföyun hazır olduğundan habersiz ya cnm sen ne guzel yapıyorsun bu böreği der bende afiyet olsun derim hiç ses etmempek bi severiz bizde ama hamur işi biraz kılo verdim geri almamak için dikkat ediyorum
bak sen hele misafir umduğunu değil bulduğunu demişler he he
kız kolay olan milföy böreği,yanınada patates salatası......
ama onları yapmayada üşeniyorummmmmm
o gelene kadar soğur soğuyuncada yenmez en iyisi kalk bacım yemeklerımızı yapalım çene bize bişey kazandırmaz
he he yazık adama
benim eşimde çok sever, ben zaten saldım gitti kilo falan herşey üstüste geldi ne olcek bu halim bilmem
hem patates hem hamur cıksss bacım patatesi çıkar hem işin kolaylaşırır yanına ayran yap bende gidem imam bayıldı yapem bakim kocamda bayılcakmı
göndereydim iyiydiii,ama yol uzak soğur demiii
bencede kalksak iyi olur canım yapıştım sanki ben laptopa ya,yoksa kocişler aç kalcekk
bir bıraktın mı dur diyemıyorsun cnm ama başladın mı kılo vermeye bu seferde gonlun razı olmuyor almaya kafiyeye gel kafiyeye
uzak bacım ya hiçte kalkasım yok ama burda kılo die akıl verıyom bı aklımda kalk git hamburger ye kurtar dıo kov kızzz benııı hadi
he he bayılır eminim,sen yaparsında bayılmazmı kızzzzzz
yok kız ne kovayım banada sipariş et dermişim,şaka bi yana bende yarın alışverişten sonra bi hamburger menü yemeyi düşünüyorummmmm
nysem haydi görüşürük,sakın yeme ha burger verdiğin kiloları düşünnn
canlarım, merak edersiniz diye yazıyorum,
eve gelip testimi yaptım ancak sonuç negatif..
dediğim gibi zaten tahmin de ediyordum ben.
minikgelinim, keşke rüyan çıksaydı ama kısmet değilmiş demek ki...
inşallah kırmızılar çok da gecikmeden gelir.
ramazandan sonra doktora gidiyim de, yumurta takibi istiyim diyorum, bakalım...
hayırlısı olsun tatlım şimdi rahat beklersin reğlini diğer türlü insan çok stres oluyo.gerçi bu hamilelik testlerine de artık güven kalmadı ama olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?