- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.101
canlarım, merak edersiniz diye yazıyorum,
eve gelip testimi yaptım ancak sonuç negatif..
dediğim gibi zaten tahmin de ediyordum ben.
minikgelinim, keşke rüyan çıksaydı ama kısmet değilmiş demek ki...
inşallah kırmızılar çok da gecikmeden gelir.
ramazandan sonra doktora gidiyim de, yumurta takibi istiyim diyorum, bakalım...
gunaydınnn kızlar hayırlı cumalar nasılsınız bakem
hayırlısı olsun tatlım şimdi rahat beklersin reğlini diğer türlü insan çok stres oluyo.gerçi bu hamilelik testlerine de artık güven kalmadı ama olsun.
hayırlısı olsun kuzum ama kırmızılar gelmediyse hala umudumuz var inşallahama gelecekse de dediğin gibi geciktirmeden gelmesi en iyisi
yavru ceylanlarım sabah kalktığımdan beri öğ öğ geziyorum midem kalkıyo lavaboya koşuyorum ama çıkarmakta zorlanıyorumben adet olacağımda hafif bulantı gibi birşey olurdu önceden ve adet başladığı günde çıkartırdım tabi kürtajdan sonra öyle birşeyimde kalmadıydı üç aydır adet belirtim hafif yaşıyorum şükür ama bu şimdi neyin nesi anlamadım acep hamielmiyimdir yoksam saksı moduna girdim de yanlış mı anlıyom herşeyi bu kadar erken belirti olur mu ki :26:
canım erken belirti olabilir ama bu kadar erken bulantı olabilir mi onu bilemedim ben. sanki o daha geç bir belirti oluyor... ama herkesin durumu da farklı. ne desem yanıltıcı olabilir
haklısın sanırım erkenden ümütlenmemek gerek belkim üşütmüşümdür
günaydın kızlar. bugün misafirim var. gün içinde gelemem. şimdi bir iki lokma birşeyler yiyorum ama acayip midem kalkıyor. friedman sen de demişsin inş seninki hamileliktendir. benim sabah bulantım kalmamıştı o yüzden hamilelikten değil biliyorum :) sabah namaztan sonra da doğru dürüst uyuyamadım üşüttüm galiba. neyse şu misafirleri sağ salim atlatayım gerisi kolay :)
yani yine de belli olmaz tabii
canım ben yoğunum, bir süre gelemeyeceğim, yine uğrarım
Günaydın kuzular....günaydın kızlar. bugün misafirim var. gün içinde gelemem. şimdi bir iki lokma birşeyler yiyorum ama acayip midem kalkıyor. friedman sen de demişsin inş seninki hamileliktendir. benim sabah bulantım kalmamıştı o yüzden hamilelikten değil biliyorum :) sabah namaztan sonra da doğru dürüst uyuyamadım üşüttüm galiba. neyse şu misafirleri sağ salim atlatayım gerisi kolay :)
yani yine de belli olmaz tabii
canım ben yoğunum, bir süre gelemeyeceğim, yine uğrarım
hayalimduam hoşgeldiinnnirde kaldın ayol
veeee son olarak friedmancimm
inşallah hamişliktendir bulantı ve kusman...İnşallah kuzum
canım hiçbişi yapmak istemiyo cnm,hatta çalışmama modundayım bugün.tuşlara basarken bile can sıkıntısı var,kim kullanacak şimdi klavyeyi.
günaydın hanımlar..
hayırlı cumalar...
uzat klavyenin senin yerine basarım ben tuşlara
ooo kimler gemiiçççnerelerdesin kuzum sen ne zamnadır heç gelmiyon
buralardayım canım :)
bakıyorum çıkıyorum..
hadi inşş gebesindir.
hayırlı haberler ver bize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?