Sabredenler Kulübü 2012 :)

hayırlısı olsun kuzum ama kırmızılar gelmediyse hala umudumuz var inşallah ama gelecekse de dediğin gibi geciktirmeden gelmesi en iyisi

gunaydınnn kızlar hayırlı cumalar nasılsınız bakem

günaydın şeker iyiyim canım sen nasılsın

yavru ceylanlarım sabah kalktığımdan beri öğ öğ geziyorum midem kalkıyo lavaboya koşuyorum ama çıkarmakta zorlanıyorum ben adet olacağımda hafif bulantı gibi birşey olurdu önceden ve adet başladığı günde çıkartırdım tabi kürtajdan sonra öyle birşeyimde kalmadıydı üç aydır adet belirtim hafif yaşıyorum şükür ama bu şimdi neyin nesi anlamadım acep hamielmiyimdir yoksam saksı moduna girdim de yanlış mı anlıyom herşeyi bu kadar erken belirti olur mu ki :26:

öncelikle herkese hayırlı cumalar...

hayırlısı olsun tatlım şimdi rahat beklersin reğlini diğer türlü insan çok stres oluyo.gerçi bu hamilelik testlerine de artık güven kalmadı ama olsun.

hayırlısı olsun kuzum ama kırmızılar gelmediyse hala umudumuz var inşallah ama gelecekse de dediğin gibi geciktirmeden gelmesi en iyisi

haklısınız kızçeler, hayırlısı olsun. ben zaten beklemiyordum, hissetmiyordum, zaten benim hesabıma göre bugün regl olmam gerekiyor. nitekim, hafif sancım var ve sanki akıntım renk değiştirmeye başladı. tahminimce bu akşama kadar gelirler

canım erken belirti olabilir ama bu kadar erken bulantı olabilir mi onu bilemedim ben. sanki o daha geç bir belirti oluyor... ama herkesin durumu da farklı. ne desem yanıltıcı olabilir

günaydın kızlar. bugün misafirim var. gün içinde gelemem. şimdi bir iki lokma birşeyler yiyorum ama acayip midem kalkıyor. friedman sen de demişsin inş seninki hamileliktendir. benim sabah bulantım kalmamıştı o yüzden hamilelikten değil biliyorum :) sabah namaztan sonra da doğru dürüst uyuyamadım üşüttüm galiba. neyse şu misafirleri sağ salim atlatayım gerisi kolay :)

kolay gelsin şekerim sana misafir ağırlamak çok zor yahu şu sıcakta hayırlısı olsun yaa ne diyem şuan mide bulantım falan kalmadı umudum da kalmadı

Günaydın kuzular....
canım sana da kolay gelsin,atlatırsın güzellikle inşallah bugünü.
ben de evde oturup,misafir ağırlamak istiyorm,çalışmaktan gına geldi ya 16 senedir çalış çalış...

canım hiçbişi yapmak istemiyo cnm,hatta çalışmama modundayım bugün.tuşlara basarken bile can sıkıntısı var,kim kullanacak şimdi klavyeyi.

uzat klavyenin senin yerine basarım ben tuşlara
günaydın hanımlar..
hayırlı cumalar...

ooo kimler gemiiççç nerelerdesin kuzum sen ne zamnadır heç gelmiyon

hastayım kızlarrr hemde çok hastayım kasıklarımda ağrı var diyordum ya üşüttüm ondanmış herhelde ağrısı yetmez gibi bağırsaklarım alt üst oldu çok kötüyüm

Kızlar günaydınn:))

friedmancım inş bebiş vardır merakla bekliyoruz sonucunu ama ben sonucunu göremeyeceğim maalesef pazar günü annemlere gidiyoruz sanırsam ramazanı da orda geçiricem ve sizlerden uzun bi süre ayrı kalıcam :))

buarada yeniden evkadını oldum :)

yiyip içip yatıcam diyodum ki evdeki misafiri gönderince eve şöylee bi baktım ki yatmak mümkün diil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…