- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.241
heh oldu mu şimdi,rahatladın mı,uğraştır dur bakalım
ayy inşallah tatlım az kaldı 9 gün sonra kısmetse doktorda göreceğim yavrumu..İnşallah iyidir.
dün gece kalkıp su içtim,o zaman işkillenmiştim zaten,yatınca içim karıştı gibi geldi,sabah kalktım,bulantım var,istifra edecekmişim gibi oldu tuttum,bir sonraki sabah ne olcak bakalım,inşallah sadece bulantı kısmında kalır.
iyidir canım iyidir,akıntı falan yok,miden de bulanıyo e tamam işteçarçabuk geçer inşallah şu 9 gün bnm de belli olur o zamana hamiş olup olmadığım
inşallah canım ya çünkü çok kötü oluyomuş,yemek falan yenmiyomuş,inşallah çok sürmezayy ben de hamile olsam,benim de midem bulansa
ay canım benim,Allah'ın izniyle rahat bırak kendini,bunu söyleyeceğime hiç ihtimal vermezdim ama ben bu ay tamamen ümitsizdim,İlla ümitsiz olma demiyorum ama rahat takıldık,günlerde bile olmadı.Olacakla öleceğe çare bulunmazmış,oldu bebiş kondu göbüşe.
Ama burada çok ümitsiz olduğumu yazmıştım,yine adet olacağım demiştim de bu tamamen kendimi adete hazırlamak için.İçimde bu ay hamileyim dedim bikaç kere.Hatta 20,günde enfeksiyon geçirdim,doktor bana normal ilaç verecekti,ben kadın doğumcudan hamileye yazılabilen ilaçtan yazdırdım lafımı da hiç unutmam,
"siz hamile deilsiniz"
"olsun siz yine de hamileymişim gibi ilaç yazın.ne olur ne olmaz."
"tamam o zaman genelde hamilelere verdim,onların kullandıklarından yazıyorum,zararı yok."
canım yaa süpersinbn de bu ay yumurtlama takip etmedim,hep 32 günde oluyodum haziranda 28.gün geldi,onun için karıştı ne zmaan yumurtladığım bn de ovu.test falan yapmadım salladım gitti neyse ama bat yaklaştıkça düşünüyorum tabi,heyecanlanıyorum,haklısın eğer olacaksa kısmetimde varsa bu ay gelir bebiş peki hani diyolar ya hamile olduğumu hissettim,içime doğdu falan o doğru mu? sen hissiyat olarak diğer aylardan farklımıydın? yoksa yine hep stres yapıp bekledin mi
bende değişiklik şöyle oldu;genelde adetten önce hep ağlıyordum adet olacağm diye,bu ay ağlamadım,ağlayamadım.içimden bir ses ağlama adet olmayacaksın diyordu.Ama ben kendimi teselli etmek için hazırlamak için hep adet olacağım dedim,bu da psiklojik.içimdeki sesi dinlersem adetim gecikir diye düşünmüştüm.
hmm anladımmben de hiç öle bişey yok valla,beklemek zorrr
hatta burada arkadaşlar teselliye de başlamıştı,boşver bi dahaki ay olur,zaten ilaç da kullanmışsın,ilişki de olmamış,olmaması normal,rahat ol dediler hep.Tamamen adete hazırdım,ama korkuyordum tabi.İnsan adet olacak diye korkar mı?biz anne olmak için hayaller kuranlar için tamamen korkulu bir rüya.
ayy sen ne diyosun bıktım artık,böle beklemek istemiyorum,stres olmak istemiyorum,ama kendime engel olamıyorum,bu ay da olmazsa umudum direk eylül ayı,ramazanda doğru dürüst çalışma olmaz zatenilk ayda olsaydı şimdiye doğmuştu bile
canım benim inşallah bu ay mucizene kavuşursun...eylüle de 2-3 aylık hamile olarak girersin.
kızlarrr gunaydın hormon tahlılı yaptrmstm 1 hafta once adetım 8 gun one gelmıstı gebelıkle ılgılı kanım az dusuktu bugun sonuclar cıkmıs ama korkumdan bakamıorum sıteyı gocertıodum kapatırken sayfayı napcem ben yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?