- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.261
hosgeldın aramıza canım moralım bozuk azcık yazını sımdı farkettım nekadardır ıstıosun nekadarlık ewlısın canım
tedavı falan goruormusun ney problem canım mesajlar gec gelıyorda anca
Allahım ınsallah ısteyen herkese aratmadanen kısa zamanda bızlerede saglıkla beraber verır ya off ısyan yok
kızlaaaarr kızlaaarrrr kızlar..
müjde müjde adet oldum
çok şükür 8 günlük gecikmeden sonra bu gün sökülmeye başladı.
yarında çınarcıka gidecektik eşimle..
o plan yattı ama olsun adet oldum ya şükür..
haftaya gideriz artık denize..
bu kadar çalışmanın sonunda adet olduğuma bu kadar sevinicem aklıma gelmezdi valla..
sen nekadardır ugrasıorsun elvancım
bnm 11 ay oldu 1 tane dusugum oldu suan aglıorum guclu durmaya calıorum bosu bosuna dusuk yaptım progestorum 0.3 cıktı gecen ay zaten adetımde 8 gun one gelmıstı tam yumurtlama donemımdeyken adet olmustum ılac verecek doktor galıba keske cahıllık yapmayıp onceden doktora gıtseydım sen sen ol sakın ıhmal etme butun kan hormon prolaktın progesteron tahlıllerını yaptır ALLAHIM
kızlarrrrrrrrrrrr kaan sonucumu aldım hamileyimmmmmmmmmm nazar nazar
1000 çıktı sonucummmmmmmmmmmmmmmm
canlarım benim Allah hepinizden razı olsunnnnnnnnnnn
ınanmıyorum cok mutlu oldummmm senın adına ne kadarlık pekı moralımı yerıne getıren bır haber aldım senden
Tebrik ederimm ya çok sevindim darisi bizeeeee
ben dusugumden once yaptrsydm progesteron takvıyesı falan yaparlardı sanırım bak 0a 0 elde war o zaten gecen ay hıssetmedım yumurtladıgımı cunkı adet olmustum folık asıtım yuksek cıktı yanı ıyı kulan bence hem kullananlar var cewremde bebeklerı 4kılo dogdu war mutlaka yararı olmasa werırmı doktor ya bende dusuk yapınca 3 ay kullanmadım sımdı basladım yıne sen tahlıllerını yaptr canım bence
allah razı olsun canım darısı tüm isteyenlerin başına inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?