Sabredenler Kulübü 2012 :)

tedavı falan goruormusun ney problem canım mesajlar gec gelıyorda anca

dr.a gittim bir problem çıkmadı eşimin testlerinide iyi bir üroloğa götürdük çok beğendi
onda da sorun çıkmayınca dr.2 ay klomen verdi ilk ay 2 sonraki ay 4 yumurtam oldu çatlatma iğnesi kullandım buna rağmen gebelik oluşmayınca bende bıraktım dr.u 1,5 yıldır dr.a falan gitmiyorum arada alternatif tıp deniyorum işte adet düzenim bozulduğu için hayıt içtim soğan suyu içtim geçen aylarda 2 ay kadar hayıt hapı içtim
arı sütü+bal+polen yedim vs.. vs şimdi hepsini bıraktım sadece dualarımı bırakmadım
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah..

Allahım ınsallah ısteyen herkese aratmadanen kısa zamanda bızlerede saglıkla beraber verır ya off ısyan yok

kızlaaaarr kızlaaarrrr kızlar..
müjde müjde adet oldum
çok şükür 8 günlük gecikmeden sonra bu gün sökülmeye başladı.
yarında çınarcıka gidecektik eşimle..
o plan yattı ama olsun adet oldum ya şükür..
haftaya gideriz artık denize..
bu kadar çalışmanın sonunda adet olduğuma bu kadar sevinicem aklıma gelmezdi valla..

Nolduki adetmi olmuyodun canim?? bukadar çalisma dedin? bende müjde yazdiginda hamileyim diceksin sandim

sen nekadardır ugrasıorsun elvancım

Canim ben daha yeni karar verdim.. bu ay olur diye çok umud etmistim daha 2 hafta var reglime ama kan testine negatif çikti.. kasiklarimda agri vardi bende suphelendim gittim yaptirdim.. hos hala var ama.. ins çok bekletmeden nasip eder Allahim.. çok sabirsizim beklemek zormus gerçekten..
Sen nezamandir deniyosun?

bnm 11 ay oldu 1 tane dusugum oldu suan aglıorum guclu durmaya calıorum bosu bosuna dusuk yaptım progestorum 0.3 cıktı gecen ay zaten adetımde 8 gun one gelmıstı tam yumurtlama donemımdeyken adet olmustum ılac verecek doktor galıba keske cahıllık yapmayıp onceden doktora gıtseydım sen sen ol sakın ıhmal etme butun kan hormon prolaktın progesteron tahlıllerını yaptır ALLAHIM

Canim Allah sabir versin dilerim en kisa zamanda hersey istedigin gibi olur..

Biliyomusun bu kan tehlillerini, folik asit olsun hepsini kaç tane doktora sorduysam hepside gerek yok dedi.. Esimede biz önlemimizi alalim diyorum bos isler bunlar diyor
Nolcak sanki diyor, burda dogum yapan kim yaptirmis diyor..
Akrabalarima sordum kuzenlerime her biride öyle bi baktiki bana sanki arapça konusuyomusm gibi hiçbiri yaptirmamis kan tahlili.. Zaten gebeliginin ilk ayinda yapiliyomus gereken bütün testler diyorlar.. oyzden ins öyle bi sorunla karsilasmam ilerde..

ben dusugumden once yaptrsydm progesteron takvıyesı falan yaparlardı sanırım bak 0a 0 elde war o zaten gecen ay hıssetmedım yumurtladıgımı cunkı adet olmustum folık asıtım yuksek cıktı yanı ıyı kulan bence hem kullananlar var cewremde bebeklerı 4kılo dogdu war mutlaka yararı olmasa werırmı doktor ya bende dusuk yapınca 3 ay kullanmadım sımdı basladım yıne sen tahlıllerını yaptr canım bence

kızlarrrrrrrrrrrr kaan sonucumu aldım hamileyimmmmmmmmmm nazar nazar
1000 çıktı sonucummmmmmmmmmmmmmmm
canlarım benim Allah hepinizden razı olsunnnnnnnnnnn

ınanmıyorum cok mutlu oldummmm senın adına ne kadarlık pekı moralımı yerıne getıren bır haber aldım senden

çok geçmis olsun.. Peki simdi yaptirdinmi tahlillerini? Burdaki doktorlar hamileligin ilk ayinda yaziyorlarmis folik asiti..

Aklimi karistirdin yaptirsammi kan tahlili ya.. Doktora diyorumki herhangi bi tahlil yapmicakmisiniz doktor diyoki yoo ne tahlili.. hamile kalinca gel.. :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…