Sabredenler Kulübü 2012 :)

folık asıt normalde hamıle kalınmadan once werılıyor 3 ay once doktora cocuk dusunuorum dedıgımde wermıstı bana suanda gıttıgım doktorda prof bana dedıkı bazı testlerı hamıle kalmadan once yaptıracaktınkı hamılelıkte sorun cıkmasın sen bılırsın tbıkı hrkes yaptrmyrdr

kızlarrrrrrrrrrrr kaan sonucumu aldım hamileyimmmmmmmmmm nazar nazar
1000 çıktı sonucummmmmmmmmmmmmmmm
canlarım benim Allah hepinizden razı olsunnnnnnnnnnn

canım çok tebrik ederimmmm maaşallah değerin çok güzel çıkmış rabbim hayırla ve sağlıkla kucaklamayı nasip etsin şimdi anlat bakalım bu ay özel bişey yaptın mı,belirtin var mıydı? hamile olduğunu hissettin mi????????????

Bende öyle biliyorum.. Arayip sordum gittim sordum.. hepside hamileligin ilk ayinda dedi.. Bi cinsler iste.. Neyse dilerim kavusursun bebegine çok kisa zamanda

Allah razı olsun tatlımmmmm
bu ay özel bişey yapmadım alerji için ilaç kullandımya hiç böyle bi beklentim yoktuuuu......
aslında plan yapmıştım ama gün aşırı hiç uyamadım bide daha öncede sölemiştim ben bu ay yumurtladığımı anlamadım hele ondan dolayı hiç beklentim yoktu....
belirtilere gelince adet ağrısı gibi ağrım vardı ama tek taraflıydı,tabi ben üşüttüğümü sanmıştım
gögüslerim 2hafta öncesinden acımaya başlamıştı onuda her adet öncesi olduğu için önemsemedimmm
3-4gündür yorgunluk var bide akşamları sanki tansiyonum düşüyor fena oluyor midem falan ama dediğim gibi hiç yormadım hamileliğeee

Allah razı olsun tatlımmmmm
bu ay özel bişey yapmadım alerji için ilaç kullandımya hiç böyle bi beklentim yoktuuuu......
aslında plan yapmıştım ama gün aşırı hiç uyamadım bide daha öncede sölemiştim ben bu ay yumurtladığımı anlamadım hele ondan dolayı hiç beklentim yoktu....
belirtilere gelince adet ağrısı gibi ağrım vardı ama tek taraflıydı,tabi ben üşüttüğümü sanmıştım
gögüslerim 2hafta öncesinden acımaya başlamıştı onuda her adet öncesi olduğu için önemsemedimmm
3-4gündür yorgunluk var bide akşamları sanki tansiyonum düşüyor fena oluyor midem falan ama dediğim gibi hiç yormadım hamileliğeee

haydi ben kaçtım canlarımmmmmmm öptümmmmmmmm görüşürüzzzzzzz
rabbim tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın inşşşşşşş

cevap için teşekkürler,hadi görüşürüz canımm

kızlarrrrrrrrrrrr kaan sonucumu aldım hamileyimmmmmmmmmm nazar nazar
1000 çıktı sonucummmmmmmmmmmmmmmm
canlarım benim Allah hepinizden razı olsunnnnnnnnnnn

çok sevindim!!! Allah sağlıkla tamamına erdirsin! evet bir hamişimiz daha oldu çok şükür!!!

Son düzenleme:

eveet ben artık kesin kanaat getirdim ki bu veletler özel şeyler yaptıkça kaçıyorlar. bak kim o ay özel bir şey yapmayıp kafayı takmayı bıraktıysa oluyor. demek ki neymiş? sal çayıra mevlam kayıra mantığı çocuk için birebirmiş

Canım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Ben de hamile kaldığım ay yumurtlamamdan hiçbirşey anlamamıştım demek ki döllenme olduğu için birşey anlamıyoruz.

slm yavru ceylanlar ayyyyyyyy recsn hamileymiş çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaa tebrik ediyorum ayy bana umut kaynağı oldun konuşmuştuk bir iki gün önce hiç dert yandıkydık emmeee hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşş darısı kalanlarımıza kuzulaaaaaarrrrrrrrr

bu arada kıslar ben de sınavdan çıktım geldim oohhh güzelce attım attım geldim ayy ne oldu biliyonuz mu burda sanırım egemn sormuştu yanlışta hatırlıyor olabilirim sınav giriş kağıdında kızlık soyadım yazıyo nüfürs cüzdanında evlilik soyadı sınava bişr girdim dumur oldum biz netten düzeltmiştik daha doğrusu başvurduğum yerede düzelttirmiştik ama değişmemiş çok korktum biran sonra hocayı çağırdım taam sorun diil dedi sonra eve gelince baktık netten ösym de soyadım açarken kızlık soyadı çıkıyo bilgilerimde evlilik anlamadım giiti :26: neyse ama şükür girdim çıktım fena değil işte sınavda bakalım niler olcek

slm kızlar nslsınız..
ben hala hasta olamadım normalde adet tarihimden 3-5 gün erken olan bennnn bu ay 10 gün geciktiii
dün malatyaya gitmeye üşendimmm elazıgda kadın dogumcuya gittim komple bidaha muayene oldum idrar yolu enfeksiyonu falan hepsine baktırdım hiç bşy yok tertemiz...
doktor hamile olabilirsin kan testi ver dedi bende ısrarla deilim dedim ama ayıp olmasın diye verdim tabiki negatif..
adet söktürücü verdi 5 gün kulanıyormussun 6. gun adet oluyormussun...
dogu fertili aradım doktor 5 gün daha bekle olmazsan ara beni dediii..
neden bukdr gecikti ilaçlardanmııı acaba
evi taşımamız lazım ama taşınacagımız ev daha bitmemiş ramazandan sonraya kaldı..
stres oldummmm evimi topladım sanki heran taşınıyor gibi eve giresim gelmiyor zaten bu sıra evdede durdugum yok..
hayırlısı ile bi hasta olaydımmm haftayada olmassan doktoruma giderimm
recsn cnm hayırlıııııııııııııııııııııııııııı olsun daarısı bizlere innnnnnnnnnnnnnş:)

hadi cnmm kurtuldun sınav stresinden inşş sonuclarda iyi olur istedigin gibi gelir:)

bu arada rüyamı anlatmak istiyorum kızlar:)
ruyamda eşim cocuk esirgeme yuvasından iki çocuk getiriyor nufusuna almışş.
1 kız 1 erkek..
kız 4-5 yaşlarında erkekse 7-8 yaşlarında..
eşime kızıyorum iyiki adetim biraz gecikti hemen gittin cocukmu evlat edindin ben daha tüp bebek yaptırcaktım diyorum...
o sıra çocuklar etrafımda anne anne diye dolanıyorlar..
neyse erkek olan banyo yapcak banyoya giriyor..kafamı uzatıyorum ne yapıyor diye bi bakıyorum iç çamaşırları ile banyo yapıyor.. o an acaip üzülüyorum yuvada demek böyle yıkıyorlar diyorum...acaippp üzülüyorummmm öle böle deil o an uyandım zaten:)
hayır olsunnnnn inş:)

Son düzenleme:
UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]22 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]23 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]
Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]25 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]26 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]27 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]28 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]29 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]30 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]1 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mahzen
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün mahzen arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

kuzum kullandığın ilaçların etkisi olabilir birde sürekli kafanda stres yapınca da gecikir. Bu aralar topikdekilerinde böyle bir şşikayeti var acaba mevsimsel de olabilir mi gecikmen kuzu :26:

hadi cnmm kurtuldun sınav stresinden inşş sonuclarda iyi olur istedigin gibi gelir:)
inşallah canım inşlallah

rüyana gelince çok hoşuma gitti rüyan hayırla vesile olsun kuzum inşallah bu ay hamiş haberi alıcaz kuzum rüyan bebeğe delalet ediyor çünkü benim içime kesin hamile olacağın düştü birden ama yinede sözüme çok bel bağlama belli olmaz lakiiiiinnnn bekleyelim görelim hep beraber sevinelim

Hadi gözün aydın kurtuldun bu stresten de atıp da tutturan çok var inşallah sen de tuturmuşsundur

valla cnmmmm dün başka doktora gittim doktora gerekirse rahim flimi çekelim dedim gerek yok tertemiz hersey dedii.. hala içimde vesvese var :)
eşim diyor doktorlar kötü haber vermek için dünden razıdır yoksa yok işte niye stres oluyorsun diyor:)
aslında ben her ay yumurtladıgımı bilirim akıntıdan.. bu ay bayaaaaaaaaaa gec geldi o yumurtlama akıntısı tam gününü hatırlamıyorum ama haziranın sonlarına dogruydu.. eger tahminim dogruysa bu 3-4 güne olurum en gec...neden korkuyorum biliyormusun adetim gecikince transfer olduktan sonra bi sorun olurmu diyorum saçma sapan şeyler düşünüyorum:))::)
of nebilim ben çok pimpirikliyimmm evim havada bekliyor evi taşıyamadık hala bu gidişlede ramazandan sonraya kalacak..eşimin salladıgı yok bense istiyorumki transferden sonra ev taşımakla ugraşmayayım.. eşim annesine babasına güveniyor onlar taşır biliyor.. bende kendi işimi kendim görmekten haz alırım:) nebilim ya aslında gereksiz takılıyorum nezaman olursa ozaman taşınırım demi ama ya::))
öle işte bacum çenem açıldı:)
senin bölüm ney kuzum yğksek puan gerekiyormu kpss için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…