- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.481
vallaaaa eskiden 46 kilodan yukarı çıkmayan ben şimdi 55 den aşagı düşmüyorumbakalım bu seferde bebek olmassa sıkı rejim yapcam inş gerek olmaz hamile kalırım tostopalak olurum:)minikgelinim, mübarek zamanlarda koyacaklar bebişi göbüşüne...
şimdi dondurulmuş embriyolar konacak sanırsam...
inşallah güzelce çöznürler, sıkıca tutunurlar sana.
ya benim de zayıflamam lazım ama beceremiyorum. çünkü fikren hep açım, canım hep birşeyler yemek istiyorRamazanla nefsimi biraz terbiye ederim inşallah diye umuyorum. Rabbim yardım etsin. artık aldığım kilolar yumurtlama ve adet düzenimi bozmaya başladı
ay inşş inş cnm bnmmmmmmmm bi an diyorum hamile kalmaya aaz kaldı bi an diyorum yine hamile kalamam..çok geçmiş olsun. inş bu kist adetle birlikte geçer gider sen de hemen hamile kalırsın. Şimdiye kadar olmadığının mutlaka bir sebebi var. Biz kullar dar fikirlerimizle plan yapıyoruz ama Rabbimin çok daha güzel planları var. senin bebişin de en güzel zamanda gelecektir inşallah.
hayırlı olsun. şağlıkla kucağına al inşallah!
daha çok erken ama çok umutlu bir durum galiba! İnşallah güzel güzel emin olursun bebişden!!!!
Hadi hayırlısıyla bu sefer tutar belki de ikiz olur geçen ayın tutmayan bebişi de kaza etmiş olursun böylece
minikgelinim, mübarek zamanlarda koyacaklar bebişi göbüşüne...
şimdi dondurulmuş embriyolar konacak sanırsam...
inşallah güzelce çöznürler, sıkıca tutunurlar sana.
ya benim de zayıflamam lazım ama beceremiyorum. çünkü fikren hep açım, canım hep birşeyler yemek istiyorRamazanla nefsimi biraz terbiye ederim inşallah diye umuyorum. Rabbim yardım etsin. artık aldığım kilolar yumurtlama ve adet düzenimi bozmaya başladı
vallaaaa eskiden 46 kilodan yukarı çıkmayan ben şimdi 55 den aşagı düşmüyorumbakalım bu seferde bebek olmassa sıkı rejim yapcam inş gerek olmaz hamile kalırım tostopalak olurum:)
ay inşş inş cnm bnmmmmmmmm bi an diyorum hamile kalmaya aaz kaldı bi an diyorum yine hamile kalamam..
nebilimmm kısmet abkalım bekleyip görcem ilk tedaviye göre daha rahtım şükür kafamda kurmuyorum artık:)
sweet85 canım allah razı olsun,kist maalesef büyük 4,5 cm çapında
canımm yazamadım sana k.bakma bn de kist çıktı biliyo musunyazdım önceki sayfalarda kaldı neyse senin adına çok sevindim..inşallah bu sefer tutucak mübarek ramazan ayında rabbim hayırla ve sağlıkla göndercek meleklerini,dualarımız seninle bizi her gelişmeden haberdar et lütfen
noldu bebişim içinmi sıkıldı
rabbim hiç bi zaman bi derdi unutturacak başka dert vermesin kuzum... şuanda benim tek derdimmmm sorunum bebek olmaması onun haricinde şükür herşeye..
hep diyorum anneme babama kardeşlerime eşime bi zarar ziyan gelmesinnnn saglık sıhat versin öncelikle istegim bu hep... sonrasında bebiş... ama hangisinin yoklugu seni çok üzer dersen ilk söyledigim sevdiklerimin yoklugu.. onlar var olsun bileyim iyi olduklarını bebek olmasada dayanırım..
inşş rabbim bu dünyada annelik duygusunu tattırır hepimize ileride bi gün benim içinde evladım rabbime annem babama saglık sıhat ver diye dua eder...
canımm minikgelinim allah razı olsun inşallah geçer yaa,hap kullanmak istemiyorum,adetle gider inşallah,rabbimden hayırlısıinş cnm inş olsunda tek olsun ama ikiz olursa ayrı sevirinirm:) aslında 3 embriyo itiyorum bu sefer ama ya hepsi tutarsa :) minyon tipliyim taşıyamam 3 tanesini sonrasından bi tanesini almak zorunda kalırsa doktor üzülülürüm:) bide eşim tüp bebek oldugu alaşılır üçüzde diyor:)
yaaaaaaa okumadım cnmmmm geçmiş olsun ama kisti olmayan kadın çok nadirdir zaten üzülme.. hafif bi narkozla hemen alırlarrr hiç bekleme aldır kurtul cnm bnmm .yada ilaçla küçülüyorsa ilaç kulan kuzum.. benim arkadaşımdada büyük bi kist vardı sezeryan olurken aldı doktor.. ama sen yinede öncesinden al kurtul:)
egemn canım benim çok geçmiş olsun inş adetle beraber aatarsın o kistide,bidahaki ay bebişin konar göbişine dualarımdasın canım...
kızlar ben yarın dra gidicem ne olur benden dualarınızı eksik etmeyin olurmu miniğimi göreyimmmm
cnm 5 ten dusuk olunca 3 ay bekliolar genelde. kendi kendine gidiyor cunku. bnmde vardi gecen yil 5 ten kucuk 3 ay bekle olmazsa hap kullanirsin dedi. elh gecti 3 ayda. tabi calismayada ara vermemis oluyorsun
Günaydın kızlaarrr mutlu sabahlar herkeseeee
mrb hatunlar dicem de kımsecıkler yok olsun ben gene diyim gelen görürben hastalandım gene yahu keyfim pek yok o yuzden fazla girmiyorum içimden gelmıyor kendıme gelim gelcem gene kib
şaşkınanne bende hayal gibi gördün çizgini inşallah yanıltıcı değildir sende cok seyler atlattır inşallah sevınırsın artık
bugün güzel bir haber aldım hatta az önce birde bebişim varsa deymeyin keyfime
bugün güzel bir haber aldım hatta az önce birde bebişim varsa deymeyin keyfime
ayy benım içime sen hamişsin gbi doğuyoobelkim değerlerin düşüktür ondan silik çıkıyodur ne bilim senide umutlandırmak istemiyorum ama neyse bi kaç daha bekle zaten adetine var daha
hadi bakalım biz de hayırlı haberlerini bekliyoruz.yaw kendi bat ımı beklemedm seninkini beklediğim kadar,4 gün kaldı sanırsaminşşşş iyi haberler alırız senden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?