Sabredenler Kulübü 2012 :)

vallaaaa eskiden 46 kilodan yukarı çıkmayan ben şimdi 55 den aşagı düşmüyorumbakalım bu seferde bebek olmassa sıkı rejim yapcam inş gerek olmaz hamile kalırım tostopalak olurum:)

ay inşş inş cnm bnmmmmmmmm bi an diyorum hamile kalmaya aaz kaldı bi an diyorum yine hamile kalamam..
nebilimmm kısmet abkalım bekleyip görcem ilk tedaviye göre daha rahtım şükür kafamda kurmuyorum artık:)

Allah kolaylık versin kilolar için ya. ben de daha çok kilo almadım ve seviniyorum ama esas bundan sonra alınıyormuş zaten. dotor da bugün az kilo alıp bol yürüyüş yaparsan normal doğum kolayca yaparsın dedi. bakalım nasıl olacak?

kalbini ferah tut. En hayırlısı en hayırlı zamanda gelecektir!

cnm 5 ten dusuk olunca 3 ay bekliolar genelde. kendi kendine gidiyor cunku. bnmde vardi gecen yil 5 ten kucuk 3 ay bekle olmazsa hap kullanirsin dedi. elh gecti 3 ayda. tabi calismayada ara vermemis oluyorsun

babam geçen hafta evdeydi sonra yine gitti yazmıştım faceden hatırlarsan o gün arkadaşını aradı benim kız kadro bekliyordu falan bir gelişme varmı diye adam yanıma mutlaka uğrasın demiş eşimle birlikte annemlere geldik o gitti çalıştığı için ben kaldım adamın yanına gittim ki bu adam rektör yard. sonradan ne olduysa beklentin olmasın dedi bana üzüldüm sesim kısıldı konuşamadım döndüm baktım saat 12.00 randevum 13.30 da gideyim bahçede otururum kafam dağılır dedim çok sinirlerim bozuktu belki dedim bebek varsa iyi olurum ama o da yok beyaz akıntım başladı ve adetten önce başlar hep. çok mutsuzum

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]9 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]10 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]11 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]12 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]13 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]16 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]17 temmuz[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]23 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]24 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]25 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün elsal arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

canımm minikgelinim allah razı olsun inşallah geçer yaa,hap kullanmak istemiyorum,adetle gider inşallah,rabbimden hayırlısı bizi haberdar et gelişmelerden inşallah bu sefer tutucak canım

canım bugün inşallah tanışırsın miniğinle gelince bize de haber ver gelişmelerden iyi dileklerin için allah razı olsun inşallah adetle gider

canım allah razı olsun,alıntı yapamadım k.bakma:) inşallah gebeliğini sağlıklı bi şekilde tamamlarsın rabbim bi avazda kurtarsın

haydeee kızlar şaşı bak şaşır oynuyoruz sabah ilk idrarım testte 2. çizgi hayalet çizgi gibi belli belirsiz

mrb hatunlar dicem de kımsecıkler yok olsun ben gene diyim gelen görür ben hastalandım gene yahu keyfim pek yok o yuzden fazla girmiyorum içimden gelmıyor kendıme gelim gelcem gene kib
şaşkınanne bende hayal gibi gördün çizgini inşallah yanıltıcı değildir sende cok seyler atlattır inşallah sevınırsın artık

bugün güzel bir haber aldım hatta az önce birde bebişim varsa deymeyin keyfime

ayy benım içime sen hamişsin gbi doğuyoo belkim değerlerin düşüktür ondan silik çıkıyodur ne bilim senide umutlandırmak istemiyorum ama neyse bi kaç daha bekle zaten adetine var daha

inşaallah canım yarın başka bir marka alıp yapacağım tekrar

hadi bakalım biz de hayırlı haberlerini bekliyoruz.yaw kendi bat ımı beklemedm seninkini beklediğim kadar,4 gün kaldı sanırsaminşşşş iyi haberler alırız senden de

5 gün kaldı canım senin ne kadar var? ama bu idrar testlerine güvenilmiyorki

kızlar ya bişey sorucam.sizlerde korku oluyor mu?yani ben nerdeyse gölgemden korkar hale geldim sebebini bilemiyorum.zaten haşerlerden,büyük küçük tüm hayvan alemlerinden korkuyordum bu yeni bişey değildi ama artık baya baya psikopata bağlamış gibiyim.10 yaşındaki kardeşim ördek yavrusu almış seviyor besliyor eline alıyor,ben çığlık çığlığa kaçıyorum sakın benim yanıma getirme diye.bakmadığım tarafta bi hareket hissedersem zıplıyorum yine(tabi genelde ya rüzgar oluyor,ya bi sinek ya da gölgem) ya ben iyice işkillenmeye başladım bu durumdan.sebebi ve çözümü ne olabilir acaba.dua okuyorum sürekli kendime,üzerimde de taşıyorum.ama geçmiyor.sizde oluyor mu böyle şeyler???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…