Sabredenler Kulübü 2012 :)

Canım 1 haftalık gebelik nasıl oluyor anlamadım ben zaten regl günü geldiğinde 4. haftayı tamamlamış oluyorsun :26:

Canım 1 haftalık gebelik nasıl oluyor anlamadım ben zaten regl günü geldiğinde 4. haftayı tamamlamış oluyorsun :26:

geç döllenme olmuştur tatlım.son adet tarihine göre hamileliği hesaplıyolar ama o bana çok saçma geliyo.adet günü 4 haftalık hamile olman için son adetinden temizlendiğin gün hamile kalman gerekiyo halbuki yumurtlama zamanı bile neredeyse temizlendikten 1 hafta sonraya denk geliyo 14.gün civarı yani

valla bende size katılıyorum doktora daha bir kere gittim bir haftalıkçık dedi ama adetim 10 haziranda başlamıştı 25 ve 26 sı yumurtlama gunumdu anlıcağınız, imzamda da hesapladım hamileliğimin 5. haftası içindeyim çıktı, bu cuma doktor kontrolüm var tekrar soracağım...

size kesinlikle katılıorum ama, bir deben yeniyim daha anlamam çocuk nasıl hesaplanıyor yumurtlama gunu esas alınmıyor sanırım

o zaman tahmini 2 haftalık sanırım kanda sonucum 166 çıktı ona göre söyledi doktor

cnm cok gecmis olsun. boyutunu soyledimi doktor. kucukse adetle atilir ins canini SIKma sen

cnm bnm ins hamilesindir de ondan cikmistir cift cizgi. bnm de 5 gun erken yaptigimda cok cok silik cikmisti.bi kac gun sonra tekrarla testi koyulasir ins

evet canım bunları ben de biliyorum SAT a göre hesaplanıyor çünkü döllenmenin tam olarak ne zaman olduğu bilinmiyor. Evet saçma olabilir ama hepimiz buna göre takip etmek zorundayız gebeliğimizi.

inşaalahhh canımmmmmm ama kanda negatif çıkmıştı dün

o zaman tahmini 2 haftalık sanırım kanda sonucum 166 çıktı ona göre söyledi doktor

tatlım doktorlar her zaman son adet tarihine göre gebeliği hesaplar imzada da o şekilde hesaplanır.bebeğin gelişimi de o tarihe göre kontrol edilir çünkü doktor kimsenin ne zaman ilişkiye girdiğini bilmiyo onun için insan en iyi kendi bilir ne zaman hamile kaldığını çünkü bazen her zaman ilişki olmuyo ilişki olduğu zamanlar dikkate alınırsa sende aşağı yukarı ne zaman hamile kaldığını hesaplarsın

evet canım bunları ben de biliyorum SAT a göre hesaplanıyor çünkü döllenmenin tam olarak ne zaman olduğu bilinmiyor. Evet saçma olabilir ama hepimiz buna göre takip etmek zorundayız gebeliğimizi.

Arkadaşlar sata göre hesaplanıyor çünkü, adetle birlikte yeni yumurta gelişmeye başlıyor, döllnediği tarih, yumurtanın yeterli olgunluğa ulaşıp çatladığı tarih. o nedenle, döllendiğinde yumurtanın belli bir hacmi var. ve o yumurtanın büyümeye başladığı ilk günden doğuma kadar geçen hafta tam 40 hafta. Bu nedenle, sonuçların tutarlı olması için sat referans alınıyor. yani adetinin bittiği gün hamile kalman gerekiyor mantığı yanlış. doktorlar bunu düşünerek vermiyor o tarihi. yumurta gelişimi adetle birlikte başladığı için veriyor...

hem bir önemi yok, önemli olan hamile olma durumu hamileler sağlıkla doğursun, olmayanlar da tez zamanda hamile kalsın inşallah

teşekkür ederiz kuzum bizi bilgilendirdiğin için zaten bu topikte ne kadar çok şey öğrendim doktor olcaminş hepimiz hamiş kalırız ama bi de şu var gebelik öğrenildiğinde o zaman doktorların bebek 4 haftalık değilde yumurtan 4 haftalık demeleri lazım

slm kızlar :)
transferim bu ayın 20-30 gibi olacakmış:)
nsl gececek bu zaman:)
bide oruç tutamıycam ilaçlardan dolayı allahım afetsin inşş kaza ederim hepsini sonra tutarım:)

bide oruç tutamıycam ilaçlardan dolayı allahım afetsin inşş kaza ederim hepsini sonra tutarım:)

hadi hayırlısı kuzum inşaallah tutar bu sefer

minikgelin seni burda gördüğüme çok sevindim. mesaj sayım fazla olmadığı için sana özel mesaj atamadım aslında ilginç bir şey yaşamiştım onu söylemek istedin. geçen hafta kandil olduğu gün forumda yazılarınızı okuyordum okumaya o kadar geriden başladım ki ta 2011den itibaren seni okudukça merak ettim acaba hamile kaldın mı diye derken 2012 ye geldim ve konu kopanmış. o gece eve gttim ve namaz kıldım bebeği olmayanlar için dua ediyordum ve bi anda gözümün önüne ismin geldi, alla alla dedim tanımıyorum ben bu kzı ama demekki duaya ihtiyacı var ve sana çok dua ettim o gece..

ertesi gun sana yazmak istedim ama yazamadım, arkadaşlık isteğini de bu yüzden göndermiştim

kızzz yoksa minikle beni merak eden senmiydin geçen konuşmuşduk :)))))

Canıımmmm inşallah bu sefer Allahın izniyle tutunacak bebişlerin sana olsun bebeğim sen hamiş kal da sonra tutarsın borçlarını çok öpüyorum seni canım benim kendine dikkat et.

hadi hayırlısı kuzum inşaallah tutar bu sefer
inş cnmm inşşş hepimiz hamiş kalalım..çok istiyorum cok

bakkkkkkkkkk bi tuhaf oldum şuanda aglattın benii 2011 den beri bekliyorummmm ve hatta bi ara eşime kısır dedi doktorlar cocugun olmaz dedii..düşün o ruh halimi.. şimdi iyiyim eşimde sperm çıktı artık rabbim nasip edene kdr deniycezççinş bu ikinci denememizde yüzümüz güler.. dua ettigin için rabbim senden razı olsun.. inşş hiç darda bırakmasın seni ettigin dualar kabul olsun arkadşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…