- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.441
valla bende bu ay neredeyse ümidi kesmiştim dedim o kadar belirti okuyorum bitanesi yok anasını satayım göüğslerimde sızlama bile tek umutlandıran 4-5 gun önce leke geldi bir kere, onada dedim erkene geldi adetim, bu ayda bi cacık yok adet olmayı beklerken bi daha bakayım dedim teste ve çift çizgiimeğersem yavrum 1 haftalıkmış götünü yerim ben onunn
rabbim gönlüne göre versinn inşallah
adetim 15 yada 16 temmuzda olacak canımgerçekten miiii ve adetine de daha varrallahım inşallah inşşallah hamilesindir sen bir iki güne yine test yapmalısın
Canım 1 haftalık gebelik nasıl oluyor anlamadım ben zaten regl günü geldiğinde 4. haftayı tamamlamış oluyorsun :26:
geç döllenme olmuştur tatlım.son adet tarihine göre hamileliği hesaplıyolar ama o bana çok saçma geliyo.adet günü 4 haftalık hamile olman için son adetinden temizlendiğin gün hamile kalman gerekiyo halbuki yumurtlama zamanı bile neredeyse temizlendikten 1 hafta sonraya denk geliyo 14.gün civarı yani
geç döllenme olmuştur tatlım.son adet tarihine göre hamileliği hesaplıyolar ama o bana çok saçma geliyo.adet günü 4 haftalık hamile olman için son adetinden temizlendiğin gün hamile kalman gerekiyo halbuki yumurtlama zamanı bile neredeyse temizlendikten 1 hafta sonraya denk geliyo 14.gün civarı yani
kızlar doktordan geldim..bu sefer başka doktora gittim,kendisi doçent..neyse başımdan geçenleri anlattım,geçen sene ameliyat olduğumu..ameliyattan bu yana da adetten 10 gün önce lekelenme başladığını söledim..bunu üst üste yaşayınca ameliyatımı yapan doktora gittim,bana cyclo progynova verdi dedim...doktor aynen şunları söyledi;
ben bu doktoru anlamıyorum nasıl sana açık ameliyat yapar,bu kist laporoskopiyle alınabilirdi,ne gerek vardı açık ameliyata dedi...ayrıca bu cyclo progynova hiç bi işe yaramaz,bununla yumurtlayamazsın bile dedihatırlıyosanız bn size diyodum kızlar yumurtladığımı hissetmiyorum diye oysa o salak doktor bana bu hapı kulanırken gebe kalırsan bebeğine zararı olmaz demişti allah onu bildiği gibi yapsın çok moralim bozuk neyse sonra muayene etti ve sol yumurtalıkta kocaman kist bununla gebe kalamazsın dedi adet olunca 3 gün içinde gel,kanamayla atamazsan hap vericem dedi basit bi kist türü ameliyata gerek yok dedi bide aynı hastaneye gittim bn,adam ameliyatımı yapan kadını tanıyo tabi aynı hastanede doktor ikisi de...neden aynı hastanede ona gittin de bana en başta gelmedin dedi..bn de kem küm ettim,ona kadın diye gittin dimi dedi,lütfen ama lütfen böyle ayrım yapmayın,çevrende de herkese söyle önemli olan sağlık,çok mu iyi oldu şimdi böyle dedi siz siz olun iyice araştırıp,iyi seçin doktorunuzu nolur kızlar bide nolur dua edin adetle gitsin şu kist
kızlar kaççç gündür kasık ağrılarım var dün doktora gitmiştim ama sabah annemin zoruyla ki anneme anlattım anne testte çıkmaz dedim ama anlamadı ( bu arada 5 gündür anneciğimin evindeyim :))) ) test yaptım 2. çizgi silik çıktı doktor da kanda baktı 0.82 çıktı negatif yani adetime 6 gün vardı ve benim ilişkimin üstünden 4 gün falan geçmişti. neyse kul icadı dedim geçtim. bugün annem sağlık ocağına gitti yanında bende gittim orada doktora sordum acaba yükselirmi o da demesin mi bazı gebelikler kanda çıkmaz yaw ne alaka dedim orada bana idrar testi verdi hatta 2 tane istedim birini sabah yaparım dedim eve geldim idrara sıkışıktım zaten hemen yaptım 2. çizgi yine silik içimden ohaaaa demek geliyor terbiyem müsade etmiyor :)))) ama o kadar az belliki fotoğrafını çektim fotoda belli bile olmuyor. ama adet olacağım ağrılarım başladı ne bileyim ben kafam allak bullak
cnm cok gecmis olsun. boyutunu soyledimi doktor. kucukse adetle atilir ins canini SIKma sen
cnm bnm ins hamilesindir de ondan cikmistir cift cizgi. bnm de 5 gun erken yaptigimda cok cok silik cikmisti.bi kac gun sonra tekrarla testi koyulasir ins
o zaman tahmini 2 haftalık sanırım kanda sonucum 166 çıktı ona göre söyledi doktor
evet canım bunları ben de biliyorum SAT a göre hesaplanıyor çünkü döllenmenin tam olarak ne zaman olduğu bilinmiyor. Evet saçma olabilir ama hepimiz buna göre takip etmek zorundayız gebeliğimizi.
inşaalahhh canımmmmmm ama kanda negatif çıkmıştı dün
Arkadaşlar sata göre hesaplanıyor çünkü, adetle birlikte yeni yumurta gelişmeye başlıyor, döllnediği tarih, yumurtanın yeterli olgunluğa ulaşıp çatladığı tarih. o nedenle, döllendiğinde yumurtanın belli bir hacmi var. ve o yumurtanın büyümeye başladığı ilk günden doğuma kadar geçen hafta tam 40 hafta. Bu nedenle, sonuçların tutarlı olması için sat referans alınıyor. yani adetinin bittiği gün hamile kalman gerekiyor mantığı yanlış. doktorlar bunu düşünerek vermiyor o tarihi. yumurta gelişimi adetle birlikte başladığı için veriyor...
hem bir önemi yok, önemli olan hamile olma durumuhamileler sağlıkla doğursun, olmayanlar da tez zamanda hamile kalsın inşallah
slm kızlar :)
transferim bu ayın 20-30 gibi olacakmış:)
nsl gececek bu zaman:)
bide oruç tutamıycam ilaçlardan dolayı allahım afetsin inşş kaza ederim hepsini sonra tutarım:)
bide oruç tutamıycam ilaçlardan dolayı allahım afetsin inşş kaza ederim hepsini sonra tutarım:)
minikgelin seni burda gördüğüme çok sevindim. mesaj sayım fazla olmadığı için sana özel mesaj atamadım aslında ilginç bir şey yaşamiştım onu söylemek istedin. geçen hafta kandil olduğu gün forumda yazılarınızı okuyordum okumaya o kadar geriden başladım ki ta 2011den itibaren seni okudukça merak ettim acaba hamile kaldın mı diye derken 2012 ye geldim ve konu kopanmış. o gece eve gttim ve namaz kıldım bebeği olmayanlar için dua ediyordum ve bi anda gözümün önüne ismin geldi, alla alla dedim tanımıyorum ben bu kzı ama demekki duaya ihtiyacı var ve sana çok dua ettim o gece..
ertesi gun sana yazmak istedim ama yazamadım, arkadaşlık isteğini de bu yüzden göndermiştim
inş cnmm inşşş hepimiz hamiş kalalım..çok istiyorum cokhadi hayırlısı kuzum inşaallah tutar bu sefer
minikgelin seni burda gördüğüme çok sevindim. mesaj sayım fazla olmadığı için sana özel mesaj atamadım aslında ilginç bir şey yaşamiştım onu söylemek istedin. geçen hafta kandil olduğu gün forumda yazılarınızı okuyordum okumaya o kadar geriden başladım ki ta 2011den itibaren seni okudukça merak ettim acaba hamile kaldın mı diye derken 2012 ye geldim ve konu kopanmış. o gece eve gttim ve namaz kıldım bebeği olmayanlar için dua ediyordum ve bi anda gözümün önüne ismin geldi, alla alla dedim tanımıyorum ben bu kzı ama demekki duaya ihtiyacı var ve sana çok dua ettim o gece..
ertesi gun sana yazmak istedim ama yazamadım, arkadaşlık isteğini de bu yüzden göndermiştim
kızzz yoksa minikle beni merak eden senmiydin geçen konuşmuşduk :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?