Sabredenler Kulübü 2012 :)

5 gün kaldı canım senin ne kadar var? ama bu idrar testlerine güvenilmiyorki

ya benim 3 ay korunma sürecim var gebelik için son iki adet daha görmem gerek,16-17 temmuz bat ım. valla hep öyle diyorlar ama benim eczacıdan rastgele aldığım testler hep doğru çıktı. bi de ben en çok adete birkaç gün kala gelen lekenmeye güveniyorum belirti olarak,çünkü yerleşme kanaması oluyor o.ama ben sadece bir gebeliğimde yaşadım onu,her gebelikte farklı oluyor yani.

canımmm bilmiyordum durumunu bende öyle çok leke falan gelmedi de adet ağrılarım var birde kremsi beyaz akıntı. inşaallah hayırlı haber alırız

benimde çok korkak bir yapım vardır, herşeyden korkarımda hayvanlardan falan bahsettiğin kadar değil, yalnız bi ara, bir odadan diğer odaya geçemiyordum namaz kılarken arkamda bir şey var zannediyorum sonra esmaul husna da Ya selam ismi var bol bolll çekebildiğin kadar çek ben çok faydasını gördümm ya selam vesveseyi önluyor ve bol bol nas felak surelerini oku bişi kalmaz rabbimin izniyle...

haydeee kızlar şaşı bak şaşır oynuyoruz sabah ilk idrarım testte 2. çizgi hayalet çizgi gibi belli belirsizEki Görüntüle 462236

canım hakikaten şaşı bak şaşır hesabı bir çizgi var gibi ama göz yanılması da olabilir. daha regline 5 gün var, bu oldukça uzun bir zaman. belki en başıdır, bhcg çok düşüktür o yüzden böyle çıkmıştır. ne umutlan ne de strese sok kendini. bekle bakalım...
bu ay sen nedense daha bir sabırsızsın, dha bir tedirginsin. devamlı kendini dinliyorsun. kan testi de yaptırmıştın sen sanki 0,82 mi çıkmıştı? ne zamandı o? Bu testte silik de olsa çizgi oluşması için 20 civarı olması lazım değerin. Eğer o 0.82 dünse, bu pek mümkün görünmüyor. Bir iki tane daha konu açtın galiba belirtilerini durumunu sormak için. Hevesini ve sabırsızlığını anlıyorum tatlım ama kendi üstünde bu kadar stres ve baskı oluşturma. biraz rahatlamaya çalış. yanlış anlamıyorsun di mi beni, senin iyiliğin için söylüyorum

İnşallah Rabbim yüzünü güldürür

yaramazlık yapmayada başladı mide bulantılarım biraz daha arttı özellikle sabah ve akşamları oluyor...
olsun ben razıyım ama yeterki bebeğim iyiy olsun

gördüm canım rabbime şükürler olsun 5hafta 3günlükmüş miniğim, darısı sizlerin başına inş
2 hafta sonra çağırdı dr kalp atışları için heycandan hiçbişey soramadımm

yaramazlık yapmayada başladı mide bulantılarım biraz daha arttı özellikle sabah ve akşamları oluyor...

e gözün aydın tatlım yaaa. çok sevindim.
eşinin annenin ameliyatları daha dün gibi. Rabbim çok bekletmedi seni, eminim sen de bol bol şükrediyorsundur zaten...
inşallah darısı bizim başımıza olur

gördüm canım rabbime şükürler olsun 5hafta 3günlükmüş miniğim, darısı sizlerin başına inş

çok sevindim canım kalp atışlarını da duyarsın inş sorunsuz bi hamileliğin geçer.o mide bulantıları da olacak artık yani annem beni unutmasın diye sürekli belirti gönderiyo kuzucuğunduana kocaman bi amiiiiiiiinnn diyorum inş biz de yaşarız bu güzel duyguları canım

böyle olmayayanları gördükçe cok seviniyorum kendim hamileymişim gibi en az.yüzümde kocaman bi gülümseme yaratıyor nasıl bi hasrettir bu ya.allah bizede nasip eder inşallah

bol bol nas-felak oku. onlar da hem kotulerin serrinden korunmak icin hem de rahatlatır seni :)

oh ne guzel!!

selam kızlar..
nasılsınız bakalım..
recsn rabbim tamamına erdirsin inşallah...
bende randevumu aldım..
cuma günü rahim filmini çektiricem inşallah..
sonrasında da tüp bebek merkezine gidip bi ön görüşme yapıcam..
eşimin tanıdığı bi doktor var..
ona gidip en azından bekleyelimmi yoksa başka yöntemler mi deneyelim onlarla ilgili konuşcaz..
uff istanbul felakte sıcak kızlar..
elim kolum kalkmıyo 2 gündür..

ayy hadi gözün aydın canımm,ben de duana kocaman bi amiiiiinnnn diyorum

tatlım demek aldın randevu, hadi bakalım...
nerden aldın? şu acısız çeken yerden mi?
eşim diyor ki 2 ay daha deneyelim, olmazsa aşılamaya geçelim. henüz kendimi tedaviye hazır hissetmiyorum ama eşimde artık beklemek istemiyorum diyor. aşılamaya geçmeden önce de doktorumun rahim filmi isteyeceğine eminim. Ankara'da nerde çektiriliyor pek de bilmiyorum ama 2-3 ay içinde bebiş gelmezse, bana da o film yolları gözüküyor gibi... Hayırlısı artık.
Zaten deneyimlerini paylaşırsın kuzum, biz merak ederiz. sonucu da merak ederiz. mutlaka yaz bize.
tüp bebek için de görüş bakalım. nasıl bir yol önerecek doktorlar...

merhaba ben hemen daldım ya meraktan çatlayacam. varikoselden sonra gebelik şansı hakkındaki fikirlerini, merak ediyorum.ameliyat sonrası morfolojisi yükselen var mıdır aceba

evet kuzum aldım randevuyu sonunda..
evet acısız çeken yerden aldım..
aldım ama tereddütlerimde var..
biliosunuz herhangi bi doktorun istemi yada tavsiyesi ile değil kendi kendimize çektiriyoruz bunu..
o yüzden tedirginim..
yani acelemi ediyorum çektirmek için..
tüp bebek için önce görüşüp sonra mı çektirsem..
uff bilmiyorum ya kafam karmakarışık..

bacım geçmiş olsun,inşallah rabbim daha fazla bekletmeden yollar bebeğini..tüp bebekte hemen tutsun inşallah,rahimin de temiz çıkar inşallah...bizleri bilgilendir yine..hakkında hayırlısı olsun bu arada valla yaa havalar çok sıcak,ramazanda geliyo rabbim yardımcımız olsun

kızlar bişey sorcam;
şimdi bn netten araştırdım soğan kürü kistlere iyi geliyomuş,doktor beni adetin ilk 3 günü çağırdı,o zmana 1 hafta var daha bn bu süreçte soğan kürü yapayım diyorum..inşallah kist kaybolur,kaybolmazsa doktor hap vercek,bn o zmaan hem hapı kullanıp hem soğan kürünü yapayım mı? napıyım bi yol gösterin nolur

kızlar bişey sorcam;
şimdi bn netten araştırdım soğan kürü kistlere iyi geliyomuş,doktor beni adetin ilk 3 günü çağırdı,o zmana 1 hafta var daha bn bu süreçte soğan kürü yapayım diyorum..inşallah kist kaybolur,kaybolmazsa doktor hap vercek,bn o zmaan hem hapı kullanıp hem soğan kürünü yapayım mı? napıyım bi yol gösterin nolur

sağol bacım..
teşekkür ederim güzel dilekler için..
inşallah tüm isteyenlere nasip etsin rabbim..
valla aslında ben ne yalan söyliyim direk tüp istiyorum ..
geçenlerde gittiğim bi doktor korkuttu biraz..
eşimde morfoloji sorunu var..%0 morfoloji.
doktor da dediki bu tip durumlarda gebelik gerçekleşse bile
bebekler ya tutunamıyo yada sağlıksız dünyaya geliyor..
bide bende pıhtılaşma var..
o yüzden direk tüp düşünüyorum beklemek yada diğer yöntemlerden ziyade..
ama maliyeti ve psikolojik baskısı..
falan filan işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…