- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.501
5 gün kaldı canım senin ne kadar var? ama bu idrar testlerine güvenilmiyorki
ya benim 3 ay korunma sürecim var gebelik için son iki adet daha görmem gerek,16-17 temmuz bat ım. valla hep öyle diyorlar ama benim eczacıdan rastgele aldığım testler hep doğru çıktı. bi de ben en çok adete birkaç gün kala gelen lekenmeye güveniyorum belirti olarak,çünkü yerleşme kanaması oluyor o.ama ben sadece bir gebeliğimde yaşadım onu,her gebelikte farklı oluyor yani.
kızlar ya bişey sorucam.sizlerde korku oluyor mu?yani ben nerdeyse gölgemden korkar hale geldim sebebini bilemiyorum.zaten haşerlerden,büyük küçük tüm hayvan alemlerinden korkuyordum bu yeni bişey değildi ama artık baya baya psikopata bağlamış gibiyim.10 yaşındaki kardeşim ördek yavrusu almış seviyor besliyor eline alıyor,ben çığlık çığlığa kaçıyorum sakın benim yanıma getirme diye.bakmadığım tarafta bi hareket hissedersem zıplıyorum yine(tabi genelde ya rüzgar oluyor,ya bi sinek ya da gölgem)ya ben iyice işkillenmeye başladım bu durumdan.sebebi ve çözümü ne olabilir acaba.dua okuyorum sürekli kendime,üzerimde de taşıyorum.ama geçmiyor.sizde oluyor mu böyle şeyler???
haydeee kızlar şaşı bak şaşır oynuyoruz sabah ilk idrarım testte 2. çizgi hayalet çizgi gibi belli belirsizEki Görüntüle 462236
bebişini görebildinmi tatlım ?
gördüm canım rabbime şükürler olsun 5hafta 3günlükmüş miniğim, darısı sizlerin başına inş
2 hafta sonra çağırdı dr kalp atışları için heycandan hiçbişey soramadımm
yaramazlık yapmayada başladı mide bulantılarım biraz daha arttı özellikle sabah ve akşamları oluyor...
olsun ben razıyım ama yeterki bebeğim iyiy olsun
gördüm canım rabbime şükürler olsun 5hafta 3günlükmüş miniğim, darısı sizlerin başına inş
yaramazlık yapmayada başladı mide bulantılarım biraz daha arttı özellikle sabah ve akşamları oluyor...
olsun ben razıyım ama yeterki bebeğim iyiy olsun
bol bol nas-felak oku. onlar da hem kotulerin serrinden korunmak icin hem de rahatlatır seni :)kızlar ya bişey sorucam.sizlerde korku oluyor mu?yani ben nerdeyse gölgemden korkar hale geldim sebebini bilemiyorum.zaten haşerlerden,büyük küçük tüm hayvan alemlerinden korkuyordum bu yeni bişey değildi ama artık baya baya psikopata bağlamış gibiyim.10 yaşındaki kardeşim ördek yavrusu almış seviyor besliyor eline alıyor,ben çığlık çığlığa kaçıyorum sakın benim yanıma getirme diye.bakmadığım tarafta bi hareket hissedersem zıplıyorum yine(tabi genelde ya rüzgar oluyor,ya bi sinek ya da gölgem)ya ben iyice işkillenmeye başladım bu durumdan.sebebi ve çözümü ne olabilir acaba.dua okuyorum sürekli kendime,üzerimde de taşıyorum.ama geçmiyor.sizde oluyor mu böyle şeyler???
selam kızlar..
nasılsınız bakalım..
recsn rabbim tamamına erdirsin inşallah...
bende randevumu aldım..
cuma günü rahim filmini çektiricem inşallah..
sonrasında da tüp bebek merkezine gidip bi ön görüşme yapıcam..
eşimin tanıdığı bi doktor var..
ona gidip en azından bekleyelimmi yoksa başka yöntemler mi deneyelim onlarla ilgili konuşcaz..
uff istanbul felakte sıcak kızlar..
elim kolum kalkmıyo 2 gündür..
canım hakikaten şaşı bak şaşır hesabı bir çizgi var gibi ama göz yanılması da olabilir. daha regline 5 gün var, bu oldukça uzun bir zaman. belki en başıdır, bhcg çok düşüktür o yüzden böyle çıkmıştır. ne umutlan ne de strese sok kendini. bekle bakalım...
bu ay sen nedense daha bir sabırsızsın, dha bir tedirginsin. devamlı kendini dinliyorsun. kan testi de yaptırmıştın sen sanki 0,82 mi çıkmıştı? ne zamandı o? Bu testte silik de olsa çizgi oluşması için 20 civarı olması lazım değerin. Eğer o 0.82 dünse, bu pek mümkün görünmüyor. Bir iki tane daha konu açtın galiba belirtilerini durumunu sormak için. Hevesini ve sabırsızlığını anlıyorum tatlım ama kendi üstünde bu kadar stres ve baskı oluşturma. biraz rahatlamaya çalış. yanlış anlamıyorsun di mi beni, senin iyiliğin için söylüyorum
İnşallah Rabbim yüzünü güldürür
tatlım demek aldın randevu, hadi bakalım...
nerden aldın? şu acısız çeken yerden mi?
eşim diyor ki 2 ay daha deneyelim, olmazsa aşılamaya geçelim. henüz kendimi tedaviye hazır hissetmiyorum ama eşimde artık beklemek istemiyorum diyor. aşılamaya geçmeden önce de doktorumun rahim filmi isteyeceğine eminim. Ankara'da nerde çektiriliyor pek de bilmiyorum ama 2-3 ay içinde bebiş gelmezse, bana da o film yolları gözüküyor gibi... Hayırlısı artık.
Zaten deneyimlerini paylaşırsın kuzum, biz merak ederiz. sonucu da merak ederiz. mutlaka yaz bize.
tüp bebek için de görüş bakalım. nasıl bir yol önerecek doktorlar...
selam kızlar..
nasılsınız bakalım..
recsn rabbim tamamına erdirsin inşallah...
bende randevumu aldım..
cuma günü rahim filmini çektiricem inşallah..
sonrasında da tüp bebek merkezine gidip bi ön görüşme yapıcam..
eşimin tanıdığı bi doktor var..
ona gidip en azından bekleyelimmi yoksa başka yöntemler mi deneyelim onlarla ilgili konuşcaz..
uff istanbul felakte sıcak kızlar..
elim kolum kalkmıyo 2 gündür..
bacım geçmiş olsun,inşallah rabbim daha fazla bekletmeden yollar bebeğini..tüp bebekte hemen tutsun inşallah,rahimin de temiz çıkar inşallah...bizleri bilgilendir yine..hakkında hayırlısı olsunbu arada valla yaa havalar çok sıcak,ramazanda geliyo rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?