- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.541
babam geçen hafta evdeydi sonra yine gitti yazmıştım faceden hatırlarsan o gün arkadaşını aradı benim kız kadro bekliyordu falan bir gelişme varmı diye adam yanıma mutlaka uğrasın demiş eşimle birlikte annemlere geldik o gitti çalıştığı için ben kaldım adamın yanına gittim ki bu adam rektör yard. sonradan ne olduysa beklentin olmasın dedi bana üzüldüm sesim kısıldı konuşamadım döndüm baktım saat 12.00 randevum 13.30 da gideyim bahçede otururum kafam dağılır dedim çok sinirlerim bozuktu belki dedim bebek varsa iyi olurum ama o da yok beyaz akıntım başladı ve adetten önce başlar hep. çok mutsuzum
şaşkınanne cnmm tesgtine baktım çok silikte olsa var bişyler:) sen adetinden 1-2 gün önce yine yap idrar testi..
ama sana şunu söyleyeyim tüp bebek yaptırdıgımda adet oldum ya 8. gün önce evde test yaptım belirgin silik ikinci çizgi vardı nsl desem senin silik çizginin 10 kat koyusunu düşün ..ama negatif sonuc aldım ...evdeki testler beni hayatımda 3 kez yanılttı ikinci çizgi silikti..
ama sen çok erken test yapmıssın biraz daha bekle koyulaşabilir.. ama çokta kaptırma negatif olursa üzülmeni istemem tammı cm bnmm..
üzülme cnm rabbim saglık versin bende iş yerinde sözleşme alayım diye çok ugraştım keisn vercez dediler ama hala vermediler hep oyalıyorlar 1 senedir bekliyorum..tüp bebek olayı çıktıgından beri umrumdada deil sözleşme falan..herşeyde bi hayır var artık bunu daha iyi anladım...üzülme bebek için çok takıldıkca düşündükçe stres oluyrosun farkında olmadan..herşeyin çözümü var bakk imkansızdı biizm bebegimizin olması eşime kısır dedi doktorlar ama rabbim birsürü sperm bulmasını nasip etti doktora.. şimdi umudum var... şükretmeliyiz hep şükrediyorummm artık..nebilimmm rabbimmmm kendine yaklaştırsın bizi.. zorda kaldıgımızda dua etmeyelim sadece.. herzaman edelim..mutsuz olma..mutlu ol.. çok şükür işimiz gücümüz var aç deiliz açıkta deiliz sevdikleirmiz saglıklı sıhatlı..
ben bu sıra hep diyorum ailem ve sevdiklerim saglıklı sıhatli olsun bebegimde olursa katmerlenir mutlulugum ama ailemden biri hayatımdan eksilecekse bebek geldiginde.. istemem o bebegi..
nebilim babam bundan 3 sene önce beyin kanaması gecirdi iki kesz üstüste doktor kesin ölecek dedi.. o anı düşünüyorumda tarifi imkansız bşydi hayat amaçsızdı o an.. rabbimmmme binlerce şükür sakat bile olmadan sapasaglam geldi evine..of yazarken o gunu düşündümde kötü oldum yine
canım benim o testleri ben denemek için adetliyken yaptım pozitif çıkmıştı o yüzden güvenmiyorum pek hatta eşime anneme kimseye bişey demedim. şükürler olsun canım bende şükrediyorum ama olmam gereken yerde değilim çok emek harcadım ama olsun bir gün olur elbet vakti saati yetmemiş demekki.
bende bu ay da bebek yok gibi o kremsi akıntım yerini bol sulu akıntıya bıraktı adet geliyor dedi bana hayırlısı artık ne yapalım
yinede belli olmaz cnm sen adet günü test yap ama çok düşünmemeye çalış akıntını kendini kontrol etme.. olacagı varsa varya hoplasan zıplasan olur:)hadi güzelce duamızı edip uyuyalım:) rabbim gönlümüzden geceni nasip etsin:)
Günaydın kuzular...çoktandır gelemedim...
recsncimm keseyi görmüşsün tatlım,çok heyecanlandım senin adına,inşalllah bebeciği de görürsünüz keseciğin içinde ve kalp atışlarını da duyarsınız inşalllllahh...
egemncimm canım soğankürüne başlamışsın,deneyenler gerçekten iyi sonuçlar almıştı duyduğum kadarıyla,soğan kürüyle hamile kalanların yüzdesi de çok.soğan bebeği diye espri yapılıyordu hatta.RAbbi'M bunu sana vesile kılsın ve bebeğin rahmine konsun inşallah.
Şaşkınannecim....İnşallah o çıkan silik çizgi,bebeğinin yaşam çizgisi kadar netleşerek çıkmaya devam eder.
veee ben...pazartesi büyük gün benim için.Bebeğim hakkında eğriyi doğruyu öğrenme günü.İnşallah sağlıklıdır yavrum..keseyi,kalbi herşeyi görecek,duyacak kadar büyümüş olması lazım.Rabbi'm güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah inşallah...bu arada sabah bulantılarım başladı,henüz kusma yok,sadce ayıptır söylemesi öğürme var..hemen teçhizatı alıp,önlüyorum bu durumu.ama dün bulantı kısmında en yoğun gündü,bugün daha iyiyim,çünkü sabah kalkar kalkmaz tuzlu attım azıma.
Günaydın kuzular...çoktandır gelemedim...
recsncimm keseyi görmüşsün tatlım,çok heyecanlandım senin adına,inşalllah bebeciği de görürsünüz keseciğin içinde ve kalp atışlarını da duyarsınız inşalllllahh...
egemncimm canım soğankürüne başlamışsın,deneyenler gerçekten iyi sonuçlar almıştı duyduğum kadarıyla,soğan kürüyle hamile kalanların yüzdesi de çok.soğan bebeği diye espri yapılıyordu hatta.RAbbi'M bunu sana vesile kılsın ve bebeğin rahmine konsun inşallah.
Şaşkınannecim....İnşallah o çıkan silik çizgi,bebeğinin yaşam çizgisi kadar netleşerek çıkmaya devam eder.
veee ben...pazartesi büyük gün benim için.Bebeğim hakkında eğriyi doğruyu öğrenme günü.İnşallah sağlıklıdır yavrum..keseyi,kalbi herşeyi görecek,duyacak kadar büyümüş olması lazım.Rabbi'm güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah inşallah...bu arada sabah bulantılarım başladı,henüz kusma yok,sadce ayıptır söylemesi öğürme var..hemen teçhizatı alıp,önlüyorum bu durumu.ama dün bulantı kısmında en yoğun gündü,bugün daha iyiyim,çünkü sabah kalkar kalkmaz tuzlu attım azıma.
bugun kimse yok sanırım burda
ben varım :3.
nasılsın?
insan bide kafaya koydu mu bebeği her ay daha fazla sabırsızlanıyor, eğer dayanabilirsen bir ay daha bekle, baktın yine olmadı bi doktorla görüş aşılamaya falan gerek kalmaz inşallah
benimde çok korkak bir yapım vardır, herşeyden korkarımda hayvanlardan falan bahsettiğin kadar değil, yalnız bi ara, bir odadan diğer odaya geçemiyordum namaz kılarken arkamda bir şey var zannediyorum sonra esmaul husna da Ya selam ismi var bol bolll çekebildiğin kadar çek ben çok faydasını gördümm ya selam vesveseyi önluyor ve bol bol nas felak surelerini oku bişi kalmaz rabbimin izniyle...
bol bol nas-felak oku. onlar da hem kotulerin serrinden korunmak icin hem de rahatlatır seni :)
oh ne guzel!!
kızlar bişey sorcam;
şimdi bn netten araştırdım soğan kürü kistlere iyi geliyomuş,doktor beni adetin ilk 3 günü çağırdı,o zmana 1 hafta var daha bn bu süreçte soğan kürü yapayım diyorum..inşallah kist kaybolur,kaybolmazsa doktor hap vercek,bn o zmaan hem hapı kullanıp hem soğan kürünü yapayım mı? napıyım bi yol gösterin nolur
evet, her geçen ay daha fazla istiyorum bebişi, gelince çok kıymetli olacak herhalde
merhaba ben hemen daldımya meraktan çatlayacam. varikoselden sonra gebelik şansı hakkındaki fikirlerini, merak ediyorum.ameliyat sonrası morfolojisi yükselen var mıdır aceba
kızlar bişey sorcam;
şimdi bn netten araştırdım soğan kürü kistlere iyi geliyomuş,doktor beni adetin ilk 3 günü çağırdı,o zmana 1 hafta var daha bn bu süreçte soğan kürü yapayım diyorum..inşallah kist kaybolur,kaybolmazsa doktor hap vercek,bn o zmaan hem hapı kullanıp hem soğan kürünü yapayım mı? napıyım bi yol gösterin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?