Sabredenler Kulübü 2012 :)

arkiler isme dua konusunda size sonuna kadar katılıyorum ben ELİF isme dua etmemiz daha samimi ve içten olacak bencede

bence de kullanma canım o ilacı. benim hormonları allak bullak etmişti o ilaç. her bünyeye iyi gelmiyor demekki. benim eşim de varikosel ameliyatı olmuştu 2 sene önce. senin eşin ne zaman oldu canım?

senin icin dua edip yasin okudum canim Rabbim kabul etsin Insaallah bidahaki ay yüzünü güldürür Mevlam

umudunu hic kaybetme sabret canim Hayirli evlat sahibi olmak kolay degil

senin icin dua edip yasin okudum canim Rabbim kabul etsin Insaallah bidahaki ay yüzünü güldürür Mevlam

umudunu hic kaybetme sabret canim Hayirli evlat sahibi olmak kolay degil

Allah razı olsun canım.insan zaman geçtikçe kaybediyor umudunu. ama zaman geçtikçe de daha dirençli oluyor kırmızıları görünce :))))

Allah razı olsun canım.insan zaman geçtikçe kaybediyor umudunu. ama zaman geçtikçe de daha dirençli oluyor kırmızıları görünce :))))

sakın canım sakın ümitsiz olma.ümitsizlik inançsızlığa sürükler insanı.bunlar şeytanın vesvesesi sana mantıklı göstermeye çalışıyo ümitsizliği.peygamber efendimiz bir hadisinde şöyle der:her ihtiyacınızı allah'tan isteyiniz.kopan ayakkabı bağınızı bile.ben bu konuları çok araştırdım canım.ben psikolojik danışmanım.modern psikologlar beğenmez ama en büyük terapi duadır ve allah'a sığınıp teslim olmak en büyük psikolojik destektir.ben dış gebelik geçirdiğimde çok sorguladım niye niye diye.ama sonra araştırdım dış gebelik tüpte bi problem olunca oluşuyomuş.belki benim o tüpüm alınmasaydı birkaç kez daha dış gebelik geçirecektim.allah bana arızalı olanı gösterdi ve onu ortadan kaldırdı çok şükür.

haklısın canım. uçan kuşu, bir bebeği,bir çocuğu görünce, ezanı duyunca bile hep Rabbimden istiyorum. ama bazen insan şeytana uyuveriyor

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]11 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]?? ocak
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)[/TD]
[TD]3 şubat[/TD]
[TD]27.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay[/TD]
[TD]5-7 şubat[/TD]
[TD]28.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat[/TD]
[TD]29.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar bana ismimle dua edin diyen arkadaşların nickinin yanına isimlerinide iliştiri verdim isminizle ederiz inşallah duaları. Batı aynı güne denk gelen arkadaşların dua günün aynı yaptım eğer öyle istemeyiz derseniz değiştirebilirim bunu yapmamın sebebi kalabalık olduğumuz için liste uzadıkça dua sırası ya kayma yapıyor yada sıra çok geç geliyor onun yerine bu şekilde yapıp hem daha çabuk sıra gelsin dedim hemde baştan alma işi daha daha kısa sürede olur diye düşündüm. Birde nartanesiii arkadaşımız rica etti bana cuma günü dua edebilir misiniz diye bu seferlik kırmadım kabul ettim ama bir daha böyle birşey yapmayalım kızlar herkes razı olmayabilir cadicuk canım senin sıran dua da geçti ya listede yokum diye küsme bana şu tahlillerin sonuçlandıktan sonra sen bize hayırlı haber verirsin inşallah listemize almayız seni (ama elbette ki dualarımız hep seninle )

CANIMMM dualarımı ettim Rabbim yar ve yardımcım olsun canım benimmm...

Son düzenleme:
adamın biri evine yalan makinası almış. oğluna "bugün nerdeydin"demiş. oğlu" bütün gün okuldaydım"deyince makina bipp bipp. babası "yalan söyledin" demiş. çocuk" tamam tamam arkadaşlarla sex filmine gittik" demiş. babası "tüüüü utanmaz ben senin yaşındayken hiç böyle şeyler yapmazdım" demiş makina bbiiiiiiipppp. annesi "babasının oğlu işte ne olacak" makina bippppppp bippppppp

biiiiiiiiippppppppppppppppppppp ayy topiğimizi çok seviyorum yaa her telden var fıkralar videolar dualar maaşallah nazar değmez inşallahh

he yaa kisme yok topikde acep herkes iş başında mııı :81:
biz kırmızı donlarda böle kimsesiz kaldık burda böle En iyisi fıkralarla şenlendirmek ortalığı

‎3 astronotun uzaya gönderilmelerine karar verilir. Bunlardan biri Alman, biri İngiliz biri de Temel. Uzay görevinin süresi ayları bulacağından her birinin en önemli ihtiyaçlarını sorulur.

Alman: Bol bira ister.

İngiliz: Bana bol bol viski.
...
En son Temel'e sorarlar. Temel: "Bana da bol bol sigara." der.

Astronotların istekleri yerine getirilir ve kendilerine görev boyunca sıkıntısını çekmeyecekleri kadar talep ettikleri her ne ise uzay mekiğine yüklenir, fırlatma yapılır ve görev başlar.

Aylarca süren görev sonunda dünyaya geri dönerler. Tabi aileler merakla bekliyor. Önce Alman iniyor, zaten iri yarı olduğu halde kocaman da bira göbeği yapmış. Sonra İngiliz iniyor, hala zil zurna sarhoş.

En sonunda uzay mekiğinden Temel'in inmesine sıra geliyor. Temel kapıda görünür görünmez fırlıyor ağzında sigarayla:

"Allahını seven bana ateş versin!!!"

bu fıkraya bayıldım

Dünya Genetik Projeler Yarışması yapılıyormuş. Tüm ülkelerden genetik
profesörleri yarışmaya çalışmaları ile katılmış. Önce Fransız profesörün
çalışmasının başına gelmişler. Jüri başkanı çalışmasının ne olduğunu sormuş.
Fransız profesör anlatmış:
- Ben inek genleri ile tavuk genlerini birleştirdim. Ortaya çıkan mahlukatın
... eti kırmızı et kadar lezzetli, beyaz et kadar sağlıklı oldu.
Ardından diğer çalışmalar için ülke ülke gezmeye baslamışlar. Sıra gelmiş
Türkiye'den bizim Laz profesöre.
Jüri başkanı:
- Sizin çalışmanız nedir? diye sormuş.
Laz profesör anlatmış:
- Ben karpuz genleri ile hamamböceği genlerini birleştirdim.
Birden tüm salondan kahkaha kopmuş ve başkan Laz profesöre:
- Bu çalışma ne işe yarar? diye sormuş.
Laz profesör:
- Acayip işe yarıyor, karpuzu kesiyorsun, çekirdekleri kaçısıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…