- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.701
bende 2 tane yapmış .2 şer cm lik.zaten sona erdi.bi daha da kullanmak istemiyorum.çocuk sahibi olayım diye elim yüreğimde yok kist olcak yok adetim düzenim bozulcak hormonum bozulcak.bi dahakine göbekten iğne vururlar heralde.belki de hiç gerek kalmaz.eşim bu ay varikosel ameliyatı oldu.belki sonuç alırız doğal yolla.
bence de kullanma canım o ilacı. benim hormonları allak bullak etmişti o ilaç. her bünyeye iyi gelmiyor demekki. benim eşim de varikosel ameliyatı olmuştu 2 sene önce. senin eşin ne zaman oldu canım?[/Q
benim eşim 15 gün oldu ameliyat olalı.bizim sayı normaldi ama ileri hızı morfolojisi çok düşüktü.bakalım inşallah faydası olur.
bence de kullanma canım o ilacı. benim hormonları allak bullak etmişti o ilaç. her bünyeye iyi gelmiyor demekki. benim eşim de varikosel ameliyatı olmuştu 2 sene önce. senin eşin ne zaman oldu canım?[/Q
benim eşim 15 gün oldu ameliyat olalı.bizim sayı normaldi ama ileri hızı morfolojisi çok düşüktü.bakalım inşallah faydası olur.
inşallah canım inşallah. bu ne yaaa. önce eşimde varikosel var dedndi ameliyat oldu 3 ay bekleyin dendi. 3 ay geçince kadın doğumcular ya aşılama ya tüp bebek dedi ürologlar sakın tedavi olmayın sizin normal yolla olur bebeğiniz dedi. 2 arada 1 derede koca bir 2 yıl geçti. klomene başlayın dendi. klomen süper olan yumoşlarımı bozdu. bu kez de tüp bebek dendi. o da tutmadı. yaaa Rab sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
senin icin dua edip yasin okudum canim Rabbim kabul etsin Insaallah bidahaki ay yüzünü güldürür Mevlam
umudunu hic kaybetme sabret canim Hayirli evlat sahibi olmak kolay degil
Allah razı olsun canım.insan zaman geçtikçe kaybediyor umudunu. ama zaman geçtikçe de daha dirençli oluyor kırmızıları görünce :))))
sakın canım sakın ümitsiz olma.ümitsizlik inançsızlığa sürükler insanı.bunlar şeytanın vesvesesi sana mantıklı göstermeye çalışıyo ümitsizliği.peygamber efendimiz bir hadisinde şöyle der:her ihtiyacınızı allah'tan isteyiniz.kopan ayakkabı bağınızı bile.ben bu konuları çok araştırdım canım.ben psikolojik danışmanım.modern psikologlar beğenmez ama en büyük terapi duadır ve allah'a sığınıp teslim olmak en büyük psikolojik destektir.ben dış gebelik geçirdiğimde çok sorguladım niye niye diye.ama sonra araştırdım dış gebelik tüpte bi problem olunca oluşuyomuş.belki benim o tüpüm alınmasaydı birkaç kez daha dış gebelik geçirecektim.allah bana arızalı olanı gösterdi ve onu ortadan kaldırdı çok şükür.
CANIMMM dualarımı ettim Rabbim yar ve yardımcım olsun canım benimmm...
Allah razı olsun canım.inşallah sizin dualarınızla şubatta hamile kalabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?