- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.721
canlarım... benim moraller bozuk, şimdi sizinle gülüp eğlenemicem diye yazmak istemedim
canlarım... benim moraller bozuk, şimdi sizinle gülüp eğlenemicem diye yazmak istemedim
Canım benim yaaa üzülmeen son pembe leke geldi demişsin ondan sonra birşey oldu mu?:26:
akşam yine geldi canım ya, reglim başlıcak heraldesanki sancım da var
üzülme bacım hayırlısı hem daha tam kırmızı görmeden hemen kendini harab etme böyle
kızlar ben kaçar öptüm herkesi Rabbim Hepimizin gönlünde olanı hakkımızda hayırlı kılarak nasip eylesin bizlere
kızlar ben kaçar öptüm herkesi Rabbim Hepimizin gönlünde olanı hakkımızda hayırlı kılarak nasip eylesin bizlere
iyi gecelerr fermiciiimmm
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ya çok tatlı ve komikler fıkra yerine video paylaşım dedim nolaarr bakmadan geçmeyiinnn
[video=youtube;T1h5QkBqTwo]http://www.youtube.com/watch?v=T1h5QkBqTwo&feature=related[/video]
mrb...birazdan dua etmeye başlayacağım cnm elimden geldiğince her gece ediyorum..bugün özellikle senin için de dua edicem zaten hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz dolaylı olarak ama bu uygulama çok güzel oldu hergün 1 kişiyi almak dualarının içine..sana sormak istedim cnm özel olarak isminle dua etmemi istersen özelden yazabilirsin vermek istemezsen nickinle ederim cnm..
mrb...birazdan dua etmeye başlayacağım cnm elimden geldiğince her gece ediyorum..bugün özellikle senin için de dua edicem zaten hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz dolaylı olarak ama bu uygulama çok güzel oldu hergün 1 kişiyi almak dualarının içine..sana sormak istedim cnm özel olarak isminle dua etmemi istersen özelden yazabilirsin vermek istemezsen nickinle ederim cnm..
Allah razı olsun canım. adımı yazmıştım listede de var.sanırım çıkmışsındır zaten :) evet evet bu uygulama süper oldu. Allah dualarımızı kabul eder de hepiciğimiz bebiş sahibi oluruz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?