Sabredenler Kulübü 2012 :)

kııısss allah gönlüne göre versin emi duygulandırdın beni :43: sizin için dua edicem diyince gerçekten içim bir hoş olldu kuzum allah razı olsun sağ sağlim sen de diğer kuzularımızda kurtulursunuz inşallah :16:

cnm etmez miyim hep ediyorum ama o an farklı işte...

amin cnm hepimizi tek nefeste kurtarsın allah bütün bekleyenlere nasip etsin...

kızlar günaydın herkese hayırlı bi gün olsun...

dün gece saat 1 e kadar temizlik pasta börek uğraştım bu gün lise arkladaşlarım gelecek..

sabah kalktığımdan beri başım fırfrı dönüyor hemde çok sık ve sürekli desem yeridir...

annemde vertigo hastalığı var aynı ona benziyor sadece mide bulantısı kusma yok...

korktum valla neyse umarım geçer yoksa akşam zorlanırım ben bu baş dönmesi ile..

soğan suyunda küründe 3, günüm ve hala adet gelmedi :( şişti göbeem elim ayağım kötü his...

neyse ben bu gün erken gitcem eve giremem falza bi slm verim dedim... geçmişe bakadım ...

allaha emanet olun... mujukss XXX

Merhaba kızlaarr :) nasılsınızz

selam kızlaar,doktordan geldim şimdi,beyzadem olacak hayırlısıyla inşallahh,sağlıkla sıhhatle...:nazar:

aa ne güzell hayırlı olsun canımm :) sağlıkla gelir ınsallah yuvanıza :)

slmmmmm
pek kimseler yok ama benim içimi dökmeye ihtiyacım var kızlar...
dün doktora gittim bebeğim iyiydi çok şükür ama benim şekerim biraz yüksek çıktı diyete başladım :(( biraz da gözüm korktu olabileceklere karşı açıkçası..oğlum 1 kg olmuş normalde kilosu iyi dedi ama uzun boylu olacakmış anne ve babası gibi kollar ve bacaklar normalden uzun çıktı o yüzden de zayıf bi bebek dedi bende onu iyi besleyecek ne var ne yoksa araştırmalara başladım 2 hafta sonra tekrar gidicem hem bebeğime kilo aldırıcam hem de şekerimi düşürücem inat ettim..bu kadarla da bitmedi benim sıpanın kordonu ensesinde duruyodu doğumda zorluk çıkarabilirmiş böyle giderse sezeryan gibi gözüküyo doğumum ki sezeryandan oldum olası korkuyorum...
tek iyi yanı oğlum ilk defa yüzünü gösterdi bize onda da ayakları kafasındaydı biraz uğraştık kıpırdatmak için işe yaradı sonunda ama çok güzel bir duyguydu anlatamam o anı :))
tek korkum şimdi o kordunu boğazına dolaması..allah korusun ama insanın içine korku düşüyor işte..
heh bir de bütün işlerim kaldı kızlar hiçbişey yapamıyorum çünkü anne tarafında ilk çocuklar hep erken doğuyor bizde..ben de 8 aylığım mesela doktor da önlem olarak hiçbirşey yapmayacaksın dedi..ben de ne kadar evin bu haline çıldırsam da bütün gün oturuyorum..
şimdilik benden bu kadar kızlar birçoğunuz sabah görürsünüz yazdıklarımı ben de sabah gelebilirsem görüşürüz..

canım şeker çıkmasına üzüldüm inşallah düşürürsün şekerını benımde düşük çıkıyo devamlı
doktor ıı ıı dio ama şeker düşünce çok halsizleşiyorum ben neyse yüksek olmasından iyidir
heralde...eğer erken doğum riski vasa aman aman yat uzan canım benım ya yorma kendını
inşallah zamanında gelir ama 28. haftana gelmıssın bile bundan sonrası inş. relaxx riskli zamanlar
gecti canım yine de dıkkat etmek en iyisi tabii yat dinlen hep...ben de hiç sezeryan olmak istemıyorum
ama bizim içidne son anda sürpriz olabilirmiş bakalım ıns normal doğururz sağlıkla gelirler ıns canım

evet aslında sağlıklı olsun da farketmez nasıl doğacağı korkumu yenerim elbet hoş 2 kez lürtaj olmuş hemde birini canlı hiç uyuşturulmadan olmuş biri olarak iki doğumdan da korkmuyorum zaten o kürtajdan daha kötü değilmiş ikisi de yaşayanlardan öğrendiğim kadarıyla... allah herşeyin hayırlısını nasip etsin diyorum..

buarada iyi ki varsınız kızlar :))

hayalimduamın da oğlu olacakmış ne güzel dün kendi derdimden göremedim cnm allah bir ömür boyu korusun oğlunu cnm :))

buarada yükleyebilirsem bende benim sıpanın görüntüsünü yüklemeye çalışıcam..ve şayet doğuma sağlıklı bir şekilde girmek nasip olursa hepiniz için o anda dua edicem..benim kuzenim de bana dua etmişti ve şimdi eğer vaktinde gelirse ondan tam 1 yıl sonra ben doğurucam :))
allah doğum sancısı çeken kadının dualarını kabul edermiş..benim duam da sizler için olacak inş...

Allah razı olsun tatlım, o zamanki duaların gerçekten çok kıymetli olacak bizim için...
Bu arada oğluna ba-yıl-dım :nazar::nazar: maşallah ne kadar da güzel görünüyor yaaaa. Rabbim inşallah kucağındayken de bir fotograf yüklemeni nasip eder.

kızlar günaydın herkese hayırlı bi gün olsun...

dün gece saat 1 e kadar temizlik pasta börek uğraştım bu gün lise arkladaşlarım gelecek..

sabah kalktığımdan beri başım fırfrı dönüyor hemde çok sık ve sürekli desem yeridir...

annemde vertigo hastalığı var aynı ona benziyor sadece mide bulantısı kusma yok...

korktum valla neyse umarım geçer yoksa akşam zorlanırım ben bu baş dönmesi ile..

soğan suyunda küründe 3, günüm ve hala adet gelmedi :( şişti göbeem elim ayağım kötü his...

neyse ben bu gün erken gitcem eve giremem falza bi slm verim dedim... geçmişe bakadım ...

allaha emanet olun... mujukss XXX

canım acaba soğan kürü mü yaptı, ne dersin? dikkat et kendine. baş dönmesi de sersem yapar adamı, zordur... Allah kolaylık versin elifcim, inşallah geçer de, misafirlerini ağırlamakta zorlanmazsın :16::16:

Merhaba kızlaarr :) nasılsınızz

aa ne güzell hayırlı olsun canımm :) sağlıkla gelir ınsallah yuvanıza :)

canım şeker çıkmasına üzüldüm inşallah düşürürsün şekerını benımde düşük çıkıyo devamlı
doktor ıı ıı dio ama şeker düşünce çok halsizleşiyorum ben neyse yüksek olmasından iyidir
heralde...eğer erken doğum riski vasa aman aman yat uzan canım benım ya yorma kendını
inşallah zamanında gelir ama 28. haftana gelmıssın bile bundan sonrası inş. relaxx riskli zamanlar
gecti canım yine de dıkkat etmek en iyisi tabii yat dinlen hep...ben de hiç sezeryan olmak istemıyorum
ama bizim içidne son anda sürpriz olabilirmiş bakalım ıns normal doğururz sağlıkla gelirler ıns canım

seni görmeyeli ne kadar zaman olmuş ayşeciğim yaaa, nasılsın? bebeğin nasıl? arada gel uğra buralara da, belki bize de bulaştırısın kuzum yaa. bak bende hala tık yok :1::1:

ben geldim,güzel hatunlar...herkes iyidir umarım...
hayalimduamın oğlu oluyormuş:nazar::nazar::nazar:inş rabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayıda nasip eder...bizde gitcez cuma günü bakalım...ne gösterecek kızmı-erkekmi...sağlıklı olsunda farketmez bizim için...
fridman için tam sevinecektimki,adet olmuş...rabbim inş çok bekletmeden gönderir kuzusunu...:24::24::24::24:
sdtive,sende toplantıya gitmiyormuşsun...çok sevindim inann...:16::16::16::16:
raraavis,geri sayım başlamış tatlı telaşlardasın şu anda ne güzel...rabbim sağlıkla hayırla kucağına almay nasip eder inş...bizim daha çok var...zaman çabuk geçsin istiyorum...biran önce kuzuma kavuşmak için...:emir_bebek::emir_bebek:
sinhus,rabbim kolaylığını verir inş...hem yumurtlama günlerin güzel geçer,hemde temizlik işin hallolur inş...
bende artık başlamak istiyorum temizliğe,eşimle annem kadın gelsin diyor temizlik için ama ben kendim yapmak istiyorum bakalım ne olcak....
betsel,canım umarım ileşmişsindir...
60gelsin-egemn,görüşemiyoruz tatlım umarım sizde iyisinizdir...unuttuğum varsa kusura bakmayın canlarım unutkanlık çok var...bazen buraya girince ne yazcağımı unutuyorum...:27::27::27:
kocişim bana dün hediye aldı,çok güzel bi kolye müjde olarak aslında o daha önce alcaktıda ben istemedim biraz ilerlemesini istedim hamileliğimin...bide çok sinirliyim ben özellikle 2 gündür hat safada sinirim kendime hakim olamıyorum...psikoloğun yolu görünüyor bana galiba...büyük bi ihtimal yarın giremem annem gelcek...cumada dra gidicem...dua edin olurmu canlarım sonuçlarım güzel çıksın 3lü test yaptırıcam...hepiniz aeo öptüm:54::54::54::54::54:ammada yazmışım ya:1::1::1::1:

tatlı telaşlar ama ayaklar şiş, bel koparken zor da oluyor :) son aylara bırakınca da böyle sıkıntılar olabiliyor tabii. ne güzel eşin hediye almış. ben de yüzsüzlük ettim doğum hediyesi istiyorum diye bakalım alacak mı :)
slmmmmm

pek kimseler yok ama benim içimi dökmeye ihtiyacım var kızlar...

dün doktora gittim bebeğim iyiydi çok şükür ama benim şekerim biraz yüksek çıktı diyete başladım :(( biraz da gözüm korktu olabileceklere karşı açıkçası..oğlum 1 kg olmuş normalde kilosu iyi dedi ama uzun boylu olacakmış anne ve babası gibi kollar ve bacaklar normalden uzun çıktı o yüzden de zayıf bi bebek dedi bende onu iyi besleyecek ne var ne yoksa araştırmalara başladım 2 hafta sonra tekrar gidicem hem bebeğime kilo aldırıcam hem de şekerimi düşürücem inat ettim..bu kadarla da bitmedi benim sıpanın kordonu ensesinde duruyodu doğumda zorluk çıkarabilirmiş böyle giderse sezeryan gibi gözüküyo doğumum ki sezeryandan oldum olası korkuyorum...

tek iyi yanı oğlum ilk defa yüzünü gösterdi bize onda da ayakları kafasındaydı biraz uğraştık kıpırdatmak için işe yaradı sonunda ama çok güzel bir duyguydu anlatamam o anı :))

tek korkum şimdi o kordunu boğazına dolaması..allah korusun ama insanın içine korku düşüyor işte..

heh bir de bütün işlerim kaldı kızlar hiçbişey yapamıyorum çünkü anne tarafında ilk çocuklar hep erken doğuyor bizde..ben de 8 aylığım mesela doktor da önlem olarak hiçbirşey yapmayacaksın dedi..ben de ne kadar evin bu haline çıldırsam da bütün gün oturuyorum..

şimdilik benden bu kadar kızlar birçoğunuz sabah görürsünüz yazdıklarımı ben de sabah gelebilirsem görüşürüz..

ruhsar, şimdi bizim hamilelikler birbirine yakın ya senin streslerinin hepsini ben de yaşıyorum. öncelikle şeker yüklemesinde mi yüksek çıktı. bana 50 gr'da yüksek dediler, 100 gr yükleme yaptılar hiç bir şey çıkmadı da ondan soruyorum. ama yüksek de olsa biraz diyetle vs. atlatırsın çok dert etmeyesin.
bebeğin kilosunu hiç kafana takma Allah onu orada bir güzel besliyor. zayıf doğsa da ne olacak? Allah'a şükür somali'dekileri bir düşünelim yiyecek yok ki beslensin çocuk. Zayıf doğarsa da sütünle beslenir inşallah. benim ki de o haftalarda o kilo civarıydı doktor zayıf demedi bile.
kordon işini de doktor tersini demiyorsa tabi, dert etme. doktorlar kendileri bebek yarım saat içinde kaç kere kordonu dolayıp tekrar açar diyor. şimdi o içeride fıldır fıldır yerinde durmuyordur ki kerata, açılır inşallah. :)
ya bir de herşeye muhalefet etti deme ama 28. haftada 8 aylığım deme. bana stres basıyor. ben şimdi 30 dayım 7.5 ay bitti diyorum. vakit yaklaştıkca korkuyorum ya ondan :) gerçi iş güç konusunda haklısın yapsam bile perişan oluyorum. bol bol dinlenerek anca birşeyler yapıyorum. Ben inanıyorum inşallah zamanından önce gelmeyecek benimki. akıllı uslu olacak miniğim.
ve son olarak o ne şirin yüz öyle maşallah ya. bana da profilden bir fotoğraf verdi. ben de şimdilik onunla yetiniyorum. geçen gün ilk defa rüyamda kucağımda gördüm. böyle bacakları şişko, mavi giymiş bir bebek diye. ama sırtı bana dönükdü yüzünü göremedim. uyanınca da sinir oldum ya! ben çok göz rengini merak ediyorum. babamız mavi gözlü ona çeker inşallah diyorum. hayırlısı bakalım.

neyse kızlar inşallah herkes iyidir bu arada. ben de yine kahvaltı saatimde buradayım. geceleyin kurt gibi açıkmışım şimdi sıradan aklıma geleni yiyorum. geceleri bebek beni uyandırmıyor ama ben çok sık uyanıyorum en ufak gürültüye uyandığım için.

kızlar hepiniz sağolsun ayrı ayrı cvp vermiştim herkese ama bu kk yine çıldırdı bütün yazdıklarım gitti maalesef :))

raavis cnm 50grmda yüksek çıktı 15 gün diyet sonrası 100gr yapılcak inşallah bnmde normale döner o zaman kadar..
8 aylığım derken ben 8 aylık doğmuşum onu dedim cnm yoksa soranlara 6 aylığım diyorum aslında 6,5 olmuşum bile :))
zaman çabuk geçiyor gerçekten inşallah vaktinde gelir bizim yaramazlar da peşpeşe doğururuz..
cnm vakit yaklaştıkça rüyalarımıza girmeye başlıyorlar ben de görmüştüm simsiyah saçlı tatlı bişey kucağımda hatta emziriyodum onu :))
senin de inşallah gönlüne göre olur babası gibi maviş olur gözleri..

buarada sdtive cnm çok sağol inşallah en tez zamanda sen de yaşarsın bizimle paylaşırsın cnm...

ayshe cnm şekerin düşük çıkması yüksekten daha iyi düştüğü zaman tatlı bişeyler yiyip dengelemen kolay olur..senin yaramaz da baya büyümüştür nasıl gidiyor hamilelik?

merhabalarrrr sabah kahvaltı için annemlerdeydimm ancak gelebildim :16: hoş gelmesem de olurdu hani :9:

akşama da misafirlerimiz arkadaşlarımız çaya gelecekler, tatliş bir de kızları var... :16: şimdi biraz evimi toparlıyorum dün temizlik yapmıştım :21:

ruhsarcım maşallah çoook şirin bir oğluşun olacak... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzummm...

egemcim oruçlarını da Rabbim kabul etsin maşallah, ben de günlerin kısalmasını bekliyorum :17:

ve sdtive cim dua gününde Rabbim tüm gönlündekileri sana versin kuzum... bu ay senin için en hayırlı ay olsun inş..

hepinizi çook öpüyorum...

selam kızlar,
başcağızım ağrıyor,uykum geldi,işte zorlardayım...:31::31::31:
istifra ettim,iğrendiğim cacık sayesinde,akşama menemen yapacağım...onu düşünüp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum,bir haftadır yumurta yemiyorum,süt içemiyorum,peyniri uzun zamandr ağzıma sokmadım,kaşar peyniri ile idare ediyorum şimdilk,hamilelik biraz zor ama buna da şükür.:nazar::nazar:

slm kızlar, kimsecikler yok ama ben de bi bakıp çıkcam zaten.
kendinize iyi davranın olur mu canlar :) öptümmm

sdtive, dua günümüş canım rabbim hakkında herşeyin en hayırlısını versin inş,hayırlı ve sağlık bir tosun annesi yapsın seni :34:

canım daha önce söylemiştim ama arada görmedin galiba. benim yeni beklenmeyen adet tarihim 3 ekim.
çalışmalara başladık biz de:6: bana da dua edin kızlar özellikle hamişler,bebeğim bu sefer sağlıklı bir şekilde gelsin anneciğine :16:

selam kızlar,
istifra ettim,iğrendiğim cacık sayesinde,akşama menemen yapacağım...onu düşünüp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum,bir haftadır yumurta yemiyorum,süt içemiyorum,peyniri uzun zamandr ağzıma sokmadım,kaşar peyniri ile idare ediyorum şimdilk,hamilelik biraz zor ama buna da şükür.:nazar::nazar:

kaşar peyniri en çok süt ihtiva eden peynirdir. Normalde 1 kg beyaz peynir 6-7 kilo sütten elde edilirken, 1 kg kaşar 10 kilo sütten aşağı olmaz. O nedenel aldığın protein ve kalsiyum fena değildir. Sadece buna bağlı olarak yağı da yüksektir, ona dikkat et.

slm kızlar, kimsecikler yok ama ben de bi bakıp çıkcam zaten.
kendinize iyi davranın olur mu canlar :) öptümmm

sdtive, dua günümüş canım rabbim hakkında herşeyin en hayırlısını versin inş,hayırlı ve sağlık bir tosun annesi yapsın seni :34:

amin tatlım. tosun gibi bebk olsun irilik bakımından :1::1: yoksa kız mı erkek mi dersen, şimdilik kız :34::34:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]12 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]:16: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]12 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]14 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sdtive arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

canım arkadaşım bugün dua gününmüş Rabbim sana sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşaallah.

kızlarrr bende gece kıvrandımm adet ağrım çok olur da benim :((( sabah uyudum saat 11.30a kadar yattım kalktım kahvaltı yaptım oturma odasını temizleyim dedim ama çok ağrım oldu Allahtan bitirdim. ama hala kendime gelemedim. sabah bal tarçın kürüme başladım inşaallah faydası olur. öpüyorum herkesi

kimsecikler yok,bi selam vereyim dedim...bugün annem bendeydi işlerimiz vardı giremedim...
sdtive,canım dua gününmüş Rabbim tez zamanda gönlünden geçen tüm güzellikleri hayırlı bir şekilde nasip etsin inş sana...
bizde yarın dra gitcez teyzoşlar,çok merak ediyorum bi taraftanda endişeleniyorum inş bi sorun olmaz...
koskoca 3hafta geçti,inş büyümüştür kuzum...dualarınızı esirgemeyin nolur kızlar...benim dualarım sizinle,öptüm hepinizi:54::54::54::54::54::54:

kızlar hepiniz sağolsun ayrı ayrı cvp vermiştim herkese ama bu kk yine çıldırdı bütün yazdıklarım gitti maalesef :))

raavis cnm 50grmda yüksek çıktı 15 gün diyet sonrası 100gr yapılcak inşallah bnmde normale döner o zaman kadar..
8 aylığım derken ben 8 aylık doğmuşum onu dedim cnm yoksa soranlara 6 aylığım diyorum aslında 6,5 olmuşum bile :))
zaman çabuk geçiyor gerçekten inşallah vaktinde gelir bizim yaramazlar da peşpeşe doğururuz..
cnm vakit yaklaştıkça rüyalarımıza girmeye başlıyorlar ben de görmüştüm simsiyah saçlı tatlı bişey kucağımda hatta emziriyodum onu :))
senin de inşallah gönlüne göre olur babası gibi maviş olur gözleri..

buarada sdtive cnm çok sağol inşallah en tez zamanda sen de yaşarsın bizimle paylaşırsın cnm...

ayshe cnm şekerin düşük çıkması yüksekten daha iyi düştüğü zaman tatlı bişeyler yiyip dengelemen kolay olur..senin yaramaz da baya büyümüştür nasıl gidiyor hamilelik?
ah ya ben de şu an 8 aylık hamileyim diyorsun sandım de niye acele ediyor bu kız diyorum :)) ben 100 gr şeker yüklemesinden önce iki günlüğüne şekeri tamamen kestim incir gibi çok tatlı meyveleri de yemedim. işte doktorun tavsiyesi ile tabi. geri normal yemeğimi yedim. çok şükür 50 grlıktan bile düşük çıktı 100 gr. zaten benim tatlı düşkünlüğüm hiç yok. şerbetli tatlılar falan olmasa da hayatta olur o derece uzağım o yüzden de şaşırmıştım. ama vcüt dengesi tamamen değiştiği içn şeker de çıkıyor her bir şey de :)
selam kızlar,
ah canım, geçecek hepsi inşallah, sonra son aylarda yemek yiyeceksin ama o zaman da nefesini daraltan miniğin yüzünden başka sıkıntıların olacak. böyle böyle derken bir bakmışsın beyzaden kucağına gelmiş, hepsini unutmuşsun :) ben hamileliğin çoğunda düzenli yumurta ve süt tüketemedim. Ama kendimi hiç de zorlamadım. Mutlaka besleniyordur o. zaten benim stokları tüketmiş biraz da vitamin takviyesi ile idare ediyoruz şimdi. bir arkadaşım hiç bir şey yiyemeyip, tüm hamileliği boyunca mide bulantısı ve çıkarmanın üzerine bir de serum de kendisine kötü geldiğinden serumla bile beslenememişti. şimdi çocuğu sapasağlam hiç bir problemi de yok. Allah koruyor ufaklıkları :)

kimsecikler yok,bi selam vereyim dedim...bugün annem bendeydi işlerimiz vardı giremedim...
sdtive,canım dua gününmüş Rabbim tez zamanda gönlünden geçen tüm güzellikleri hayırlı bir şekilde nasip etsin inş sana...
bizde yarın dra gitcez teyzoşlar,çok merak ediyorum bi taraftanda endişeleniyorum inş bi sorun olmaz...
koskoca 3hafta geçti,inş büyümüştür kuzum...dualarınızı esirgemeyin nolur kızlar...benim dualarım sizinle,öptüm hepinizi:54::54::54::54::54::54:

inşallah yarın doktordan güzel haberlerle dönersin :) her doktora gidiş bir heyecan bir stres di mi? ama ben karar verdim. bir daha hamile olursam bu kadar gitmiycem doktora. kurcalayıp duruyorlar. bir başında bir ortasında bir sonunda gitsen de olur gibime geliyor :)

canım benim inş hayırlı haberlerle dönersin... hem yarın mübarek gün, bu günün hürmetine sevinerek bize haberler yazarsın inş. canımm

huuu sayın topik nerelerdesiniz... aranıyorsunuzz hepiniz için kayıp ilanı verdim ona göree :19: :10:

ben de bu arada misafirlerimi gönderdim, o mini mini kız maşallah evin altını üstüne getirdi :9:

Rabbim hepimize nasip etsin inş... şu sıralar zaten yoğun düşüncelerdeyim, ya aynı şeyleri tekrar yaşarsam... neyse topiği boş bulmuşken karamsarlık yüklemeyeyim...

haydii iyi gecelerr hepinizee :16:

Back
X