ben geldim,güzel hatunlar...herkes iyidir umarım...
hayalimduamın oğlu oluyormuş

inş rabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayıda nasip eder...bizde gitcez cuma günü bakalım...ne gösterecek kızmı-erkekmi...sağlıklı olsunda farketmez bizim için...
fridman için tam sevinecektimki,adet olmuş...rabbim inş çok bekletmeden gönderir kuzusunu...

sdtive,sende toplantıya gitmiyormuşsun...çok sevindim inann...

raraavis,geri sayım başlamış tatlı telaşlardasın şu anda ne güzel...rabbim sağlıkla hayırla kucağına almay nasip eder inş...bizim daha çok var...zaman çabuk geçsin istiyorum...biran önce kuzuma kavuşmak için...

sinhus,rabbim kolaylığını verir inş...hem yumurtlama günlerin güzel geçer,hemde temizlik işin hallolur inş...
bende artık başlamak istiyorum temizliğe,eşimle annem kadın gelsin diyor temizlik için ama ben kendim yapmak istiyorum bakalım ne olcak....
betsel,canım umarım ileşmişsindir...
60gelsin-egemn,görüşemiyoruz tatlım umarım sizde iyisinizdir...unuttuğum varsa kusura bakmayın canlarım unutkanlık çok var...bazen buraya girince ne yazcağımı unutuyorum...

kocişim bana dün hediye aldı,çok güzel bi kolye müjde olarak aslında o daha önce alcaktıda ben istemedim biraz ilerlemesini istedim hamileliğimin...bide çok sinirliyim ben özellikle 2 gündür hat safada sinirim kendime hakim olamıyorum...psikoloğun yolu görünüyor bana galiba...büyük bi ihtimal yarın giremem annem gelcek...cumada dra gidicem...dua edin olurmu canlarım sonuçlarım güzel çıksın 3lü test yaptırıcam...hepiniz aeo öptüm

ammada yazmışım ya