- Konu Sahibi minikgelin
- #29.061
hepinize günaydınn
friedman bacım eve gidince bakıcam belgesellerime tarihi de olması lazım,söylerim sana
betselcanım çok geçmiş olsun rabbim bütün hastalarımıza acil şifalar versin inşallah
sdtive bacımm sen ağlama,dayanamam
çok stres olmuşsun sen canım,bence ara vermekle en iyisini yaparsın hem bu süre zarfında diyet yapar kilo da verirsin,aklını başka yöne verirsin ve bi bakmışsın dönüşün muhteşem olmuş
vee recsn,eloserce,raraavis,sweet85 ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar nerelerdesiniz yahu:26:
ben hiç bi değişiklşik yok,ne zaman böyle batı beklesem fosss çıkıyo,belirti melirti hiç bişey yok,kafaya taktım stres oldum,bilgisayar yok,iş yok,kitap yok,acayip stres oldum kızlar yaa hep kendimi dinliyorum
hayırlısı olsun napıyım...bgn kızlarla(kızlarla diyince anlayın tamam mı,ikizim ve ablam:) buluşcaz bgn böyle geçicek,yarın heyecandan duramam zaten yerimde malum c.tesi konser ve sınav var,kalan 3 gün de konserin etkisiyle geçer zaten
bat 25 eylül
20.gün yumurtladım bu ay kimyasaldan dolayı gecikti,dolayısıyla 34.gün adet bekliyorum yani 25 eylül.peki buna rağmen gecikme olur mu acaba? eski konularda öyle yazmış bazıları 40.gün adet oldum falan diye
amaan ne biliyim gene çok uzattım sizi çok seviyorum beni özleyin emi

friedman bacım eve gidince bakıcam belgesellerime tarihi de olması lazım,söylerim sana

betselcanım çok geçmiş olsun rabbim bütün hastalarımıza acil şifalar versin inşallah

sdtive bacımm sen ağlama,dayanamam

vee recsn,eloserce,raraavis,sweet85 ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar nerelerdesiniz yahu:26:
ben hiç bi değişiklşik yok,ne zaman böyle batı beklesem fosss çıkıyo,belirti melirti hiç bişey yok,kafaya taktım stres oldum,bilgisayar yok,iş yok,kitap yok,acayip stres oldum kızlar yaa hep kendimi dinliyorum

amaan ne biliyim gene çok uzattım sizi çok seviyorum beni özleyin emi