- Konu Sahibi minikgelin
- #29.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel bir duayla güne başlayalım dedim. günaydın herkese,dünden beri yine keyfim yok, allahım hayra çevirsin
Eki Görüntüle 514786
canim teyze diyorsun ya, merak ettim, yaslari kac bu temizlige gelen ''teyzelerin''?günaydın herkese. valla benim de dünden beri keyfim yok. eşim bu aralar hep geç geliyor kendimi çok yalnız hissediyorum. evin içinde sıkılıp duruyorum. dünden beri dua ediyorum işte. bu duada çok iyi geldi Allah razı olsun. hatta bebiş de okurken tezahurat tekmeleri attı he he![]()
of kızlar bu son aylar çok zormuş hakkaten, şimdiden zor hareket ediyorum, eğilip kalkmak falan çok zorlaştı, uyku zaten bende hep problemdi, şükür Rabbime artık tam oldu :| beni de stresler basıyor daha iki ay var iyice karnım büyüyecek hiç hareket edemeyecek miyim diye diye kuruntular basıyor bana
şu an gidip yatasım var bir tek ama onu da istemiyorum öyle dengesiz bir ruh hali...
neyse kafayı dağıtmaya çalışıyorum işte. eve cam balkon yaptırmayı düşünüyoruz. araştırıyoruz herkes farklı bir fiyat söylüyor. neye göre fiyat değişiyor? ucuzları neden ucuz aşırı pahalılar neden öyle anlayamadım gitti. bir kere yapılacak bir şey ya insan sorunsuz olanından olsun istiyor.
bu arada bana temizliğe gelen teyze de beni ekti. zaten ne zamandır gelemiyordu. aslında bugün gelecekti ama öteki haftaya kaldı. artık evin pisliğinden sinir oluyorum. camlara falan bakmıyorum o derece. benim de sabrım tükendi bir başkasını araştırmaya başladım. deneme yanılma birini bulmam lazım belli ki. son aylarda ve dogumdan sonra öyle hemen insan iş güç koşturamıyor ki dua edin de iyi birileri denk gelsin şöyle düzenli alabileyim bari. zaten bu temizlik yapan teyzeler karaborsada resmen. iyi olanları hep meşgul diğerleri de öyle oluyor ki bazıları ben onu,bunu yapamam diyerek sana yaptırıyormuş:44:
işte böyle ufakufak şeylerden dolayı stres yaptım kendime. halbuki benim streslenmem yasakhastalığıma iyi gelmiyor. gebeliğin son trimesteri de riskli dönem. bir de ondan başıma iş çıkmasa bari. Şu cuma günü bir ferahlık versin Rabbim inşallah hepimize!!!
vaayy arkadaş ne kaddem ıssız bir topik olduk ne oluyo yaaa nideeen böyle olduk nideeeeeeeennnnnnn :84::84::84::84::84::84:
bugün yalnızım kocam arkadaşlarıyla buluşacak nasıl geçcekse gün bilmiyorum sabahdabn beri ders çalışıyorum azcik dinlenem yoruldumaslına bakınca daha 40 soru çözmüşüm çokda değil ama matematik olunca uğraştırıyo işte allah yardımcım veee yardımcımız olsun
bugün ne yesem bilmiyom tek başıma yaf burda da birileri gelse eccik iki çene yapsak iyi olcek ama kismede yok ki
hayalimduam da gelmez oldu artık oda yeni topik buldu kendine hamile kalan valla bırakıyo bizisonra ayşeyide çok merak ediyorum hep aklıma geliyo ama oda gelip nasıl olduğunu bize demiyo
geçen balımla sevgul34 e baktım doğumları yaklaşmış bile ama bizim onlardan hiiççç haberimiz yok
en sonunda bu topikde kimse kalmicak sanırım hamile olduktan sonra görüşmicez mi bir birimizin o kadar sıkıntısını dinlemişken mutluluğumuzu paylaşmicaz mı bunları düşününce hep aklıma şu söz geliyo üç çeşit arkadaş vardır ;
Birincisi ekmek gibidir.
hergün onu ararsın.
İkincisi ilaç gibidir.
lazım olduğunda ararsın.
Üçüncüsü mikrop gibidir.
o seni arayıp bulur.
burdaki arkadaşlığımız ilaç gibimi yani lazımsan işim düştüyse bulur seni mi diycez hiç bir birimizi sürekli merak edeip birbirimizden haberdar olmicaz mısanırım ben gerçek yaşamla sanalı karıştırıyorum belkide yalnız olduğum içindir tek burda konuşup burda sohbet ettiğim içindir neyse yaa konuyu nerden nereye getirdim en iyisi daha fazla saçmalamadan susayım herkesin yolu açık olsun ne diyem....
günaydın herkese. valla benim de dünden beri keyfim yok. eşim bu aralar hep geç geliyor kendimi çok yalnız hissediyorum. evin içinde sıkılıp duruyorum. dünden beri dua ediyorum işte. bu duada çok iyi geldi Allah razı olsun. hatta bebiş de okurken tezahurat tekmeleri attı he he![]()
of kızlar bu son aylar çok zormuş hakkaten, şimdiden zor hareket ediyorum, eğilip kalkmak falan çok zorlaştı, uyku zaten bende hep problemdi, şükür Rabbime artık tam oldu :| beni de stresler basıyor daha iki ay var iyice karnım büyüyecek hiç hareket edemeyecek miyim diye diye kuruntular basıyor bana
şu an gidip yatasım var bir tek ama onu da istemiyorum öyle dengesiz bir ruh hali...
neyse kafayı dağıtmaya çalışıyorum işte. eve cam balkon yaptırmayı düşünüyoruz. araştırıyoruz herkes farklı bir fiyat söylüyor. neye göre fiyat değişiyor? ucuzları neden ucuz aşırı pahalılar neden öyle anlayamadım gitti. bir kere yapılacak bir şey ya insan sorunsuz olanından olsun istiyor.
bu arada bana temizliğe gelen teyze de beni ekti. zaten ne zamandır gelemiyordu. aslında bugün gelecekti ama öteki haftaya kaldı. artık evin pisliğinden sinir oluyorum. camlara falan bakmıyorum o derece. benim de sabrım tükendi bir başkasını araştırmaya başladım. deneme yanılma birini bulmam lazım belli ki. son aylarda ve dogumdan sonra öyle hemen insan iş güç koşturamıyor ki dua edin de iyi birileri denk gelsin şöyle düzenli alabileyim bari. zaten bu temizlik yapan teyzeler karaborsada resmen. iyi olanları hep meşgul diğerleri de öyle oluyor ki bazıları ben onu,bunu yapamam diyerek sana yaptırıyormuş:44:
işte böyle ufakufak şeylerden dolayı stres yaptım kendime. halbuki benim streslenmem yasakhastalığıma iyi gelmiyor. gebeliğin son trimesteri de riskli dönem. bir de ondan başıma iş çıkmasa bari. Şu cuma günü bir ferahlık versin Rabbim inşallah hepimize!!!
mrb cnm sana cok hak verdimm bunu bazen bende yapıyorum reelle sanalı karıştırıyorum öyle candan sevdiğim arkadaşlarım vardı merak ediyorum ama onlardan hiç ses çıkmıyor bende onların yazdığı topiclere girip sizi merak ettim diyip konuşmalarını bölmek istemıyorum dediğin gibi azmı sey paylaştık gelin arada 2 kelam yazın yahu evet belki onlrara muhabbetlerimiz sıkıcı geliyordur ama biz burda bebekle ilgili bile konuşmuyoruz yok ateş tablom yok akıntım aştık artık bunları ama canları sağolsun Allahım sağ salim bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin ve bazen hamiş çıkınca bizden bunuda kaybettık demeden alamıyorum kendımı demek böyle oluyor cnm
yanlız hissatme cnm gel buraya sohbet et tabı cok fazlada duramazsın 2 ayın kaldı sonra bebişin kucağında öyle düşün bak biz daha ne olcaz onu bıle bılmıyoruz cam balkon bende istiyorum kucucuk mutfak balkonuma 2000 tl dedi yaww bana pahalı geldi şimdilik kaldi yahu benımde temızlıkçiden derdim var yazdan beri gelcek bana aradım yalovada tatıldeyım dedı gelınce ara dedım tamam dedı tık yok sonra ben aradım ay dedı tekrar yalovaya döndum abım rahatsız dedı gecmiş olsun cnm dönunce ara dedım aramadı gecen aradım 2 hafta sonrasına randevu verdı tmm dedım aldım butun temızlık malzemelerını sabah gelcektı kalktım msj ben amelıyat olcam inanmıyorsan filancaya sor amelıyattan sonra gelırım dedım heralde dalga gecıyor bu aradım kızım gelmıceken söyle bende başka bırını bulayım anamm lafın bini bin para olmuş yok olurmuda ha sen ha başkası bu amelıyatı bedava yaptırcam bulmuşken kaçırmim dedim falan gecmiş olsun işe başlayınca ara dedim bakalım ne olcak![]()
kuzum ne o öyle ya bence tek ayak üstünde kırk yalan söylemiş hem doğru bile olsa bence onu bekleme insan derki böl eböyle beni bekleme başkasını çağır ikinciye gelirim ben geri de anaaa ne o öyle senide zor durumda bırakıyo![]()
kuzum ne o öyle ya bence tek ayak üstünde kırk yalan söylemiş hem doğru bile olsa bence onu bekleme insan derki böl eböyle beni bekleme başkasını çağır ikinciye gelirim ben geri de anaaa ne o öyle senide zor durumda bırakıyo![]()
öyle kuzum anasını satayım burda kımseyı tanımıyorum ondan baska annemın ordan getiriyorum cok sıkıştın mı 50 tl de ayrı taksiye veriyorum hanımlara benım ev 6.cı kat yok cam silmem bilmem ne biri cocuğunla gelıo oda sacma sapan oluyr mecburum bu kadına
bu şekilde düşünenin tek ben olmadığını bilmek güzel açıkcası. Bilmiyorum bazen kızıyorum kendime ne saçmalıyosun tanımaza etmez seni seni mi düşünecek diye ama o kadar samimi içten yazılanlar ne oluyo o zaman demeden de geçemiyorumNeyse dediğin gibi Rabbim evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
ne yapalım her gidenin arkasından bakarız duamızıda eksik etmeyiz kalan sağlarda bizim deriz artık :)
ya hararetle konuya girdim iki konudanda muzdaripim die slm canlar yahu kımse yok ben yazayım havalar kapalı die bizim psikolojımız cökuntude sanırım ya sizinle bişey paylaşcam cok canım sıkılıyor benım 3 4 gundur gögüslerimde ikisindede aynı yerde bir sertlik hissediyorum ama bunlar daha önce varmıydı olması gereken bişey mı önceden bilmiyorum hiç kontrol etmezdim bi kaç gun önce kontrl edın diolar ya edeyım dedım gördum ben elledıkçe ağrıyorda offf psikolojıkmı bilmiyorum ağrı son 2 gundurde şişler ama adetime 7 gun kaldı şişlikler hadi ondan diyorum işin içinden cıkamıyorum geceleri tuhaf tuhaf rüyalar göruyorum takmaktan kafaya cok taktım elim sürekli orda eşime o sertliği gösterdim o bişey anlamadı kas olabılır dedi internetten arastırdım biraz offf bişey cıkcak die cok korkuyorum eşim şakaya gelmez hemen doktora gidelim dedi bende tırstım biraz dedim adet bi gecsin o zaman gideriz dedim kızlar cok korkuyorum yaaaaa ne olur dua edin bişey cıkmasın aklıma sacma sapan seyler gelıyor ya kötu bişeyse ya alınırsa ya bebeğim olduğunda emzıremezsemm diye offff canım sıkılıyor bugun gelsenız hepiniz azcık sohbet etsek kafamı dağıtsam![]()
anaa o kadında biliyosa durumu tamam rahat rahat ekiyo senivay arkadaş altı üstü bir temizlik ne kadar sıkıntı yaratıyolar sanki bedava yapıyolarmış gibi bide nazlanmıyolar mı sinir oluyo
duu bi olay geldi aklıma anlatam hemen geçen metrodan indik temizlik yapan adam orda duran banki altı kenara taak diye attı altına artık kim attıysa çiçek falan atmışlar güya pisletiyolar diye sinirleniyo arkadaş tamam kirletmesin doğru değil ama orası kirlenmese zaten sana ihtiyaç olmaz o zaman sende para kazanamazsın işin oysa yapıcan neye sinirleniyon böylede zoraki yaptırılıyomuş gibi artistlenmezle mi gıcık oluyom işine gelmiyosa çalışma aaaaaaaaaaaaa
ya hararetle konuya girdim iki konudanda muzdaripim die slm canlar yahu kımse yok ben yazayım havalar kapalı die bizim psikolojımız cökuntude sanırım ya sizinle bişey paylaşcam cok canım sıkılıyor benım 3 4 gundur gögüslerimde ikisindede aynı yerde bir sertlik hissediyorum ama bunlar daha önce varmıydı olması gereken bişey mı önceden bilmiyorum hiç kontrol etmezdim bi kaç gun önce kontrl edın diolar ya edeyım dedım gördum ben elledıkçe ağrıyorda offf psikolojıkmı bilmiyorum ağrı son 2 gundurde şişler ama adetime 7 gun kaldı şişlikler hadi ondan diyorum işin içinden cıkamıyorum geceleri tuhaf tuhaf rüyalar göruyorum takmaktan kafaya cok taktım elim sürekli orda eşime o sertliği gösterdim o bişey anlamadı kas olabılır dedi internetten arastırdım biraz offf bişey cıkcak die cok korkuyorum eşim şakaya gelmez hemen doktora gidelim dedi bende tırstım biraz dedim adet bi gecsin o zaman gideriz dedim kızlar cok korkuyorum yaaaaa ne olur dua edin bişey cıkmasın aklıma sacma sapan seyler gelıyor ya kötu bişeyse ya alınırsa ya bebeğim olduğunda emzıremezsemm diye offff canım sıkılıyor bugun gelsenız hepiniz azcık sohbet etsek kafamı dağıtsam![]()
inş önemli bişey değildir canım,adetin yaklaşıyormuş ondan olabilir. adetin geçer geçmez kontrol et baktın yine var hiç ihmal etme.ama aklına da en kötüsünü getirme.inş bişey yoktur,senin hüsnü kuruntundur![]()
hiç sorma ya biz evı aldığımızda fayanscı bulamadık anası satayım eşıme dedim çoçuğumuz olunca birini temızlıkçi birini fayanscı yapcaz dedim:
:
benımkı bana anlatıyor filancı cok pis her gittiğimde evi dağınık dedim ki filiz kadın senı kahve içmeye oturmaya cağırmıyo evi temız olsa zaten senı çağırmaz dedim galıba o zamandan beri benı sevmıo![]()