geçmiş olsun! inşallah test sonucun da güzel çıkar, bebişin cinsiyetini öğrenirsin. inşallah güzel bir dr denk gelir seni böyle rahatlatan. valla drlar adamı ya sinir ediyor ya da lay lay lom moda sokuyor. o yüzden önemli. esasen sürekli dr takibinde olmak istememizin en önemli sebebi de bize bir nevi psikolojik destek olmaları. ama çok açıklama falan yapmazlarsa işte daha sinir oluyorsun. Rabbim sana da en iyisinden bir dr nasip etsin!!!
sorma ya bence de nazar değdi hem de kendi nazarımız. dr a gittik her şey yolunda falan. eşim de böyle güzel güzel konuştuk. sonra ben paaat yere yapıştım

biz de dedik kendi nazarımız değdi galiba sadaka falan da verelim. valla az kaldı ya di mi?:18: ben de bu sefer doktora gebeliğin ilk başlangıcını anlattım ve geç yumurtlama durumunu bahsettim bu doktor ondan habersizdi hatta geçen sefer gittiğimde endişelenmiş bana pek bir şey dememiş, bebek ultrason haftasına göre geriden geliyor diye :) şimdi 30. haftayı bitirmişim. bu gebelik takvimini değiştirmiyorum. ama bana kasım ortasından itibaren bekliyoruz dedi. yani o zaman 37 hafta oluyor işte. 41 e kadar yolu var ya. Artık beyfendi ne zaman içerideki keyfinden vazgeçerse bakıcaz
bu hafta biraz yoğunum ben yine. cuma günü nihayet bir aksilik olmazsa temizliğe kadın gelecek. ondan önce ben de ufak tefek ayrıntı işlerini yapmaya çalışıcam çünkü kesinlikle yetiştirmesi mümkün değil.
bu arada bir de üst komşudan bizim banyoya su akmış onu farkettim. hatta geçen hafta sürekli akmış da ben kaç gün sonra onun üstten geldiğini anladım. tam klozetin yanında bir su lekeleri oluyor böyle kirli birşeyler .her halde bizim klozet akıtıyor diyip siliyorum ama bakıyorum klozetin dibine kuru oluyor. kafam da basmıyor işte. günler sonra bir kafayı yukarı kaldırayım ki ne göreyim tavanda da leke var. belli ki üstten akmış! neyse bugün de komşuyla konuştum sağolsun ilgilenecek. inşallah bizden yana yapılacak bir iş çıkmaz valla kadın bulamıyorum bir de tamirci falan girerse eve kafayı yerim. ay neyse bu aralar böyle eften püften streslerle meşgulüm

bir de hamişlerden okuyan olursa onlara sorayım bari iki üç gündür bir göğsüme böyle hafif bıçak saplanması gibi bir sızı anlık olarak giriyor. geçenlerde de bu gebelik takviminde bu haftalarda süt gelebilir vs. gibi birşey yazıyordu. acaba süt mü gelecek hazırlık yapıyor? inşallah başka bir şey değildir.
neyse çok geç olmuş saat! herkeslere güzel güzel rüyalar olsun inşallah!!!