Sabredenler Kulübü 2012 :)

PAYYDDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS VAKTİ.......
ben kaçar kızlar,görüşmek üzere...tüm güzellikler sizle olsun...(bebiş dahil.):16::16::54::54:

Oooffffff yaaaaa aradım laboratuardaki adam yerinde yokmuş yaaa zaten çok heyecanlıyım nere gitti şimdi bu adam? Eğer pozitifse daha dışarı çıkacağım patik, biberon ya da emzik alıp hediye paketi yapacağım içine de not koyacağım yatak odasına bırakacağım eşim gelip yatak odasına girdiğinde görecek ayyy çok heyecanlı :52::52::52:

allahım yarabbim yaaa ne güzel süpriz yapıcan öyle valla canı gönülden diyorum inşallah sonucun pozitiftir inşallaaaaahhh. Yazını görünce çok duygulandım :43:

gelin yanıma hamiş aday adaylarım....hepimiz hamiş olacağız kızlar..döngümüz bozulacak...adetler 9 ay gelmeyecek.inşallh...:16::16::16:

İnşallah cnm :)) Ağzından bal damlıyor. Hani ben zaten bekliyorum ya "annneeee" diye içimden bağırmasını :) dur bakalım nereye kadar. Eşim kan içinde bekle deyince bekledim kaldım böyle :)) Yarında yoksa birşey, c.tesi idrar testini tekrarlarım. İnşallah, inşallah hepimize.

allahım yarabbim yaaa ne güzel süpriz yapıcan öyle valla canı gönülden diyorum inşallah sonucun pozitiftir inşallaaaaahhh. Yazını görünce çok duygulandım :43:

aDAMLA KONUŞABİLDİM SONUNDA ama 5 dk sonra ara dedi ay ölücem vallahi yaa :52: bir fikrim daha var o da çok güzel...

öncelikle tebriklerimi borç bilir,Allah sağlıkla kucağını almayı nasip eder inşallah bebişini.:49::49::emir_bebek:
Evet....Seni dinliyoruz canım....:103::103:

ara bence, kesin çıkmıştır...

hadi anlatsana, neler yaşamıştın öğrenmeden önce

allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin darısı bizlere olsuuuuuuuuuuuunnnnnnn olsunn :16:
:8: haydi anlat anlatttt :46::46:

Çok teşekkürler kızlar inş. sağlıklı sihhatli bir bebiş getiririm dünyaya :) 4 ay bekledim bebiş için ama herhangi bişey yapmadım olması için zamanını bekledi nasip böyleymiş ve oldu :) Adet tarihimden 1 hafta önce çok şiddetli baş ağrım oldu elim ayağım kesildi ve yatmak zorunda kaldım başağrısı sadece 2 saat sürdü ve geçti bir gariplik olduğunu anladım yani :) Diğer üm belirtiler aynı regl olucakmışım gibiydi.Kasık ve bel ağrıları gayet şiddetliydi...

ayyy yine aradım çıkmış ama uzman doktor tarafından henüz onaylanmamış 10 dk sonra dedi bunlar herhalde beni sabaha kadar oyalayacaklar :37::37:

Aleyna sonuç ne oldu canım çatladım meraktan

Bu arada kendi heyecanıma kapılıp yeni hamişleri tebrik etmeyi unuttum :52: rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip eder inşallah :16:

yaaa ama varya vallahi artık sabrım taşmaya başladı bu ne yaaaa 5 dk 10 dk 5 dk 10 dk kafayı mı yedirtcek bunlar bana yaaaa oynatmaya az kaldı :37::37::47::47:
eşim gelecek birazdan daha ortada birşey yok

Son düzenleme:
yaaa ama varya vallahi artık sabrım taşmaya başladı bu ne yaaaa 5 dk 10 dk 5 dk 10 dk kafayı mı yedirtcek bunlar bana yaaaa oynatmaya az kaldı :37::37::47::47:
eşim gelecek birazdan daha ortada birşey yok
canım çıkıcam inan senin sonucu bekliyorum ne oldu

kuzum benim adet pazar günü bitti 1 gün kupkuru 3 gündürde akıntı var. berrak değil, parmağımın arasına aldığımda uzamıyor elim yapışkan oluyor öyle bir akıntı rengide beyaz ve mat

canım seninki idraryolu enfeksiyonu olabilir

canım akıntın yumurtalamanın yakınlaşıp yakınlaşmadıgını gostermezz !!! Aman ha

sümüksü uzayan akıntın gelır heh yumurtlamaya başlamısım dersın

ama bunun ahrıucınde yumurtlamayla alakalı önceden gelen bi akıntı yok bu bilgiyi nereden aldın ben hiç

duymadım böyle bişey....ovulaqsyoın testlerı yapıcaksan bunalrı ovulasyon tarıhın

yaklaştıgı zaman yapmaya başlamalısın testleri

yumrutlamanın 16. Gun olduguna emın mısın ???? Nerede ve en şekılde hesapladın

normalde 11-12 gun başlar 16. Gec değil mi ??? Periyodun kaç gun ???

slm canım sohbetinize bende dahil olsam olurmu geçen ay ilk defa ovulasyon testi kullandım 19.gün ovulasyonum oldu ve ovulasyondan 10.gün adet oldum bu ayda 1 haftadır test yapıyorum negatif çıkıyor adetimin 21.günü ovulasyon testimde silik çızgi çıkıyor 4gün önce o sümüksü akıntı oldu dedim heralde ovulasyon olucak ama hala olmadı çok karışıgım çooook

Back
X