Sabredenler Kulübü 2012 :)

yakaladım seniiiiiiiiiiiii :8::8: nerelerdesin sen yoksun hiç sesin soluğun çıkmıyor ne var ne yok. Ben yarın çalışmalara başlıyoruumm :1:
tabii tam yumurtlama dönemime misafirimde geliyooo :(

Son düzenleme:
huuu huuu ben geldiimm :66:

nasılsınız kızlarr...

hamişlerimizi tebrik ediyorumm çok sevindimm yaaa:54: :54:

yakaladım seniiiiiiiiiiiii :8::8: nerelerdesin sen yoksun hiç sesin soluğun çıkmıyor ne var ne yok. Ben yarın çalışmalara başlıyoruumm :1:
tabii tam yumurtlama dönemime misafirimde geliyooo :(

ben de tam sana yazıyordum tatlişiimmm :54:

okuldaydım eve gel yemek yap oarayı burayı topla derken ancak gelebildim bacım..
çalışmalara bugün başlayabiliriz biz :32: en önemli zamanlar boş geçecek yahu üzülüyorum

ben de tam sana yazıyordum tatlişiimmm :54:

okuldaydım eve gel yemek yap oarayı burayı topla derken ancak gelebildim bacım..
çalışmalara bugün başlayabiliriz biz :32: en önemli zamanlar boş geçecek yahu üzülüyorum

başla başla sakın bırakma :34: bakarsın tutar :16: Hem memleket havası yarar belkii ve bebiş gelir inşallah:8:

o alttan bakma işleri falan beni cok geriyor. korkuyorum hic yaptırmadıgım seyler diye :| umarım ona gerek kalmadan ultrasound'la goruverir...
AH CANIM onu bırde bana sor ben hamıleyım dıye gıttım 2. gebelığım ılk gebelığım 22 haftalıkken sonlandırıldı.umutla gıttım kese yok dedı.dış gebelık dedı deger yuksek dedı beynımden vuruldum. hafta sonra geleyım tekrar ulturasyon yap dedım .hayır dedı dış gebelıkse dk sonra ölsen ben sorumlu degılım dedı cıldıttı benı.alttan ulturasyon ıstemıyorum deıdm.kızdı. sonuç alttan baktı ve tmm bebeğin buırda dedı şuanda 33+3 haftalık hamıleyım.darısı başına canım.

AH CANIM onu bırde bana sor ben hamıleyım dıye gıttım 2. gebelığım ılk gebelığım 22 haftalıkken sonlandırıldı.umutla gıttım kese yok dedı.dış gebelık dedı deger yuksek dedı beynımden vuruldum. hafta sonra geleyım tekrar ulturasyon yap dedım .hayır dedı dış gebelıkse dk sonra ölsen ben sorumlu degılım dedı cıldıttı benı.alttan ulturasyon ıstemıyorum deıdm.kızdı. sonuç alttan baktı ve tmm bebeğin buırda dedı şuanda 33+3 haftalık hamıleyım.darısı başına canım.

a o neredeki doktor oyle? nasıl strese sokmus seni! Ben de şimdi ankara'da doktor da bakınıyorum. gerci bugun gittigim hanım hos bir hanımdı buna da devam edebilirim. Birde Şelale özmen'i çok tavsiye ediyor benim iki arkadaşım onunla doğum yaptı. Ne bileyim önce şu ikinci hcg değeri ne olacak ona bakalım ona göre de gerisini düşünmem gerekecek galiba. Ya da geç gelen kırmızılarla bu ay da hüsranla bitecek...

kızlarr... hamile kalan şanslı bayanlar :)) ben aranızda yeniyim.. adet döneminizden 1 hafta çnce neler yaşadınız anlatsanıza biraz.. kasık ve bel ağrılarınız olmuşmuydu?

Reglime bi kaç gün kaldı sinir stres oldum yine.Acabamı diye kendimi dinliyorum öyle belirti varmı diye oysaki her ay zaten bütün belirtiler psikolojik olarak oluyo.Aklımı bi türlü dağıtamıyorum benim durumumda olan varmııııııııııı

esracım .. şu an için ben varım.. ama kendime inanamıyorum.. yani eğer hamile değilsem ve bu bellirtileri benim beynim yapıyorsa gercekten kendimden korkuyorum.. :))) nasıl kendime bukadar acı yaratabilirim ki? bukadar kasık ağrısı ve bel ağrısı hemde nerdeyse yerğimden kalkamıycak kadar?? bunu ben mi yapıyorummm :(((

Reglime bi kaç gün kaldı sinir stres oldum yine.Acabamı diye kendimi dinliyorum öyle belirti varmı diye oysaki her ay zaten bütün belirtiler psikolojik olarak oluyo.Aklımı bi türlü dağıtamıyorum benim durumumda olan varmııııııııııı
ben bu ay o haldeyim işte.benim adetim düzensiz olduğu için her geçen gün ayrı bir stres oldum. iki kere idrar testi yaptım ikisinde de bir şey çıkmadı. bugün de doktora niye adet olamıyorum diye gittim hcg pozitif dediler. Ama bu ay dediğim gibi hiç olmadığı kadar göğüs büyümem oldu benim. resmen en az bir beden büyüdüler. Allah hayırlısını sana da bana da kim istiyorsa nasip etsin!

kızlaar yaa daha öncede demiştim ya annem beni rüyasında gördü diye yine görmüş elimde kocaman zarf bir sürü para dağıtıyomuşum :66: ayyyy böyle olunca çooooookkkkkkkk umutlanıyorum yaaa annem beni rüyasında gördükçe o görünce güzel şeyler oluyoda :D

:54:
biz çok güçlüyüz tatlımm değil mi? :21:

bende çalışmalara başlasam iyi olacak yolumuz uzuunnn :9:

tabiki...
alıştık zaten her defasında bu ayda olmadı diyerek umutları diğer aya bırakmya :))
bende sabırsızlanıyorum :))))
yeni çalışmalara başlayalım :31::31:

a o neredeki doktor oyle? nasıl strese sokmus seni! Ben de şimdi ankara'da doktor da bakınıyorum. gerci bugun gittigim hanım hos bir hanımdı buna da devam edebilirim. Birde Şelale özmen'i çok tavsiye ediyor benim iki arkadaşım onunla doğum yaptı. Ne bileyim önce şu ikinci hcg değeri ne olacak ona bakalım ona göre de gerisini düşünmem gerekecek galiba. Ya da geç gelen kırmızılarla bu ay da hüsranla bitecek...

evt ondan sonra adımımı atmadım:) şaunkı doktorum cok ıyı cokda anlayışlı.bayandı o gıttığım bayan kaıdn doğumculardan nefret edıyorum.bende samsundayım .hayırlısını ıste canım herşey allahtan.bak benım ılk gebelığım evlenır evlenmez 1ayın sonunda hamıle olduğumu öğrendım ama sonu guzel olmadı 5.5 aylık doğum yaptım.özurlu olduğu için.

Back
X