Sabredenler Kulübü 2012 :)

selam cancağızlarım nasılsınız..:21::21:
ben de kayıptım kaç gündür.kayınvalidemlerdeydik.malum eşimin amcasının rahatsızlığından dolayı sık sık gidiyoruz.kayınpederim de önümüzdeki hafta ankaraya gidecek.biz de ya kayınvalidemi bize getireceğiz ya da biz oraya gideceğiz.oraya gidersek sizlerden ayrı kalıcam yine:((internet yok etrafta maalesef :(
benim de kırmızılar geldi.onlarla uğraşıyorum :)
sizlerden değişik bi haber yok galiba.
haftasonu diye kimse yok.yarın görüşürüz o zaman inş.çıkmadan duamı da edeyim;

Allahım evlat hasretiyle yanan bizlere en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip et
Hamiş olan arkadaşlarımıza güzel hamilelikler geçirmeyi,kolayca doğum yapmayı,sağlıcakla evlatlarını kucaklarına almayı nasip et:16::16::16:

AMİİİİİİİNNNNNN:16::16::16::16:

ben de kayıptım kaç gündür.kayınvalidemlerdeydik.malum eşimin amcasının rahatsızlığından dolayı sık sık gidiyoruz.kayınpederim de önümüzdeki hafta ankaraya gidecek.biz de ya kayınvalidemi bize getireceğiz ya da biz oraya gideceğiz.oraya gidersek sizlerden ayrı kalıcam yine:((internet yok etrafta maalesef :(

Allahım evlat hasretiyle yanan bizlere en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip et
Hamiş olan arkadaşlarımıza güzel hamilelikler geçirmeyi,kolayca doğum yapmayı,sağlıcakla evlatlarını kucaklarına almayı nasip et:16::16::16:

aaaaaammiiiinnnn inşallah canım canım inşallah:16::16::16:

Selam Tatlişkolarıımmm :16::16: Bugün nihayet 1 ay sonra minik şehzademi gördüm. 765 gram olmuş başındaki kistler kaybolmuş ama bu sefer de bir boşluk gözüktü tuhaf bir isim söyledi doktor adını telaffuz edemiyorum. 10 mm den büyük olursa riskliymiş ama bizimki 5mm civarı umarım büyümez daha fazla ve o da kaybolur. Sıpam aaayynııı babasına benziyor doktor bile babasına benzetti daha önce ayrıntılı ultrasona girdiğimizde de babasına benzetmiştik. Halbuki rüyamda hep bana benziyordu :1: hafta olarak da biraz önden gidiyoruz doğum tarihimiz gittikçe aşağı düşüyor bu gidişle aralık annesi olacağım :9: yarın da şeker yüklemesi yapılacak umarım şekerim yüksek çıkmaz ben de haberler böyle öpüyorum hepinizi iyi geceler herkese :3: :54:

selamm kuzucum... Rabbim şifalar versin inş canım benim. belki size gelir kayınvaliden de bizimle olursun kuzum :16:
kırmızılar gitsin çalışmalara devam :26:
duana aminn diyorumm...

bendeniz geldii :66:

alışveriş, çamaşır, ütü derken tabi gezmeyi de unutmayayım :1: günü bitirdik çok şükürr...

hepinizi öpüyorum:54:

kızlar nasılsınız ben 1 haftadır cok yoğundum evde yoktum giremedim gunduzleri geceleri girdim baktım az cok haberim var sizden bende anneme halama arkdaşa gittim bebiş görmeye gittim Allahım con özendim ya bide 3 gunluktu bi görsenız o kadar güzel ve tatlıydı ki hem özenerek baktım hem hüzünlenerek birazz içim buruldu o gün ve bebişe cok bağlandım cuma gunu gittim 2 gundur aklımda napıo die kucağıma aldığımda Allahım en yakın zamanda bize ve isteyen herkese ver dedim içime bir yumruk oturdu birileri olmasa hıçkıra hıçkıra ağlıcaktım o kucağımdayken neler hissettim bilirsiniz ama kuzucukta cok tatlıydı yaa nys kızlar yarında yokum gögüsümü göstercem inşallah bişey cıkmaz adetin bitmesini bekledim hayırlısı olsun artık kib hoşçakalın salı günü burda olcam herkes gelsinnnnn :54:

kızlar nasılsınız ben 1 haftadır cok yoğundum evde yoktum giremedim gunduzleri geceleri girdim baktım az cok haberim var sizden bende anneme halama arkdaşa gittim bebiş görmeye gittim Allahım con özendim ya bide 3 gunluktu bi görsenız o kadar güzel ve tatlıydı ki hem özenerek baktım hem hüzünlenerek birazz içim buruldu o gün ve bebişe cok bağlandım cuma gunu gittim 2 gundur aklımda napıo die kucağıma aldığımda Allahım en yakın zamanda bize ve isteyen herkese ver dedim içime bir yumruk oturdu birileri olmasa hıçkıra hıçkıra ağlıcaktım o kucağımdayken neler hissettim bilirsiniz ama kuzucukta cok tatlıydı yaa nys kızlar yarında yokum gögüsümü göstercem inşallah bişey cıkmaz adetin bitmesini bekledim hayırlısı olsun artık kib hoşçakalın salı günü burda olcam herkes gelsinnnnn :54:

kuzum benim aklımdaydın inan :31: kayıp ilanı bile vermiştim bak, isim yazmamıştım ama herkes kendini biliyor :34:
Rabbim inş bize de nasip eder tatlım... sabrımızı gösterip duamızı ediyoruz...

inş göğsünde de bir şey çıkmayacak :16: hayırlı haberlerini bekliyorum... tamam salı günü öğleden sonra buradayım beni de bekle... :34:

çook öpüyorum kuzum

Selam Tatlişkolarıımmm :16::16: Bugün nihayet 1 ay sonra minik şehzademi gördüm. 765 gram olmuş başındaki kistler kaybolmuş ama bu sefer de bir boşluk gözüktü tuhaf bir isim söyledi doktor adını telaffuz edemiyorum. 10 mm den büyük olursa riskliymiş ama bizimki 5mm civarı umarım büyümez daha fazla ve o da kaybolur. Sıpam aaayynııı babasına benziyor doktor bile babasına benzetti daha önce ayrıntılı ultrasona girdiğimizde de babasına benzetmiştik. Halbuki rüyamda hep bana benziyordu :1: hafta olarak da biraz önden gidiyoruz doğum tarihimiz gittikçe aşağı düşüyor bu gidişle aralık annesi olacağım :9: yarın da şeker yüklemesi yapılacak umarım şekerim yüksek çıkmaz ben de haberler böyle öpüyorum hepinizi iyi geceler herkese :3: :54:
canım çok sevindim yaa bebişin kitlelerinin geçmesine,boşluk da geçer inşallah rabbimin izniyle:16: bgn de inşallah şeker yüklemesinii kolaylıkla atlatırsın,inş yüksek çıkmaz:29:

bacıııımmm nerlerde diyorum ben de,merak ettim seni..rabbim en yakın zamanda hasretini dindirsin inşalllah:16: göğsünde de bişey çıkmıcak eminim,sonucu yaz bize de:34: ben yarın gelemiciim bakıma gidicem saçlarımı kestircem:12: hadi öptüm cnm:54:

Günaydınnlarrr bugünler geçsin,çabucak çarşamba olsun,çarşamba günü test sonuçlarım açıklancak....İnşallahhh herşey yolundadır,Rabbi'm korusun yavrularımızıı...:16::16:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]:49: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]8 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]9 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]12 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün betsel arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

günaydııınnn datlişkolarıııımmm :21::21: herkese güzel bşr hafta diliyorum. Bu akşam yemekli misafirim var onlar için hazırlancem çok gelemem burya ama herkes burda ossun emi bolca kaynatın :1:

kuzuuummm inşallah hayırlı haberlerle dönersin bize :16: merakta bırakma bizleri kuzu hemen gel burya :34:

bebaaaaaaaaaammm ayy çok sevindim yaa sonucun iyi olmasına inşallah o boşlukda diğer gittiğinizde kaybolmuş olur :16: böyle annişlerimiz güzel haberlerle gelincik ben çok mutlu oluyom ya la :32:

herkese günaydııın :21::21:
öncelikle betselin dua günüymüş, inşallah bu gelen kırmızılar son kırmızılar olur da, daha fazla beklemeden alır bebişini kucağına :16::16:

ben gece döndüm evime, 2 falandı uyuduğumda. şimdi gözlerimden uyku akıyor, başım da ağrıyor. işlerim de çok. bugün nasıl biter hiç bilmiyorum kızlar yaa
arabada bir sürü eve taşınıp yerleşecek şey var, gece yorgunluktan dokunmadık bile. gitmeden astığım çamaışırlar orta, ev de almış başını gidiyor. Ağlıycam yaa ama, ben yetişemiyorum ki herşeye :(

çok gelemem belki bugün, herkesten alıntılayıp da cevap yazamıyorum. Aleyynaa, bebişin kistleri yok olmuş sevindim, o boşluk da kaybolur hayırlısıyla...

herkese günaydııın :21::21:
öncelikle betselin dua günüymüş, inşallah bu gelen kırmızılar son kırmızılar olur da, daha fazla beklemeden alır bebişini kucağına :16::16:

ben gece döndüm evime, 2 falandı uyuduğumda. şimdi gözlerimden uyku akıyor, başım da ağrıyor. işlerim de çok. bugün nasıl biter hiç bilmiyorum kızlar yaa
arabada bir sürü eve taşınıp yerleşecek şey var, gece yorgunluktan dokunmadık bile. gitmeden astığım çamaışırlar orta, ev de almış başını gidiyor. Ağlıycam yaa ama, ben yetişemiyorum ki herşeye :(

çok gelemem belki bugün, herkesten alıntılayıp da cevap yazamıyorum. Aleyynaa, bebişin kistleri yok olmuş sevindim, o boşluk da kaybolur hayırlısıyla...

hoşgeldin canım:21: düğün ve yol yormuştur tabi akşam erken yat,dinlen şekerim..boşver evin işi bitmez rahat ol..c.tesi günü kadın geldi mi? memnun kaldın mı?

Back
X