Sabredenler Kulübü 2012 :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sularım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :52::52::52: gidem namaz kılam ayyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum sonra tuvaletimi temizliyem bu arada kızlar ya tuvaletin güzel kokması için kullandığınız bir ürün var mı ben mr muscle kullanıyorum ama istediğim gibi buram buram bahar kokmuyo :31: ay birden yazdığım çok komiğime gitti tuvaletten buram buram başka bişi kokar ama ossun ben bahar kokusu istiyom :60::60::60::60::60::60:

cnm ben normal wc şey kullanıyorum klazet için ama normaldede süper oluyo şu yapıştıtılıyor ya mr muscle nin her kutuda 3 tane var dikdörtgen şeklinde bi ürün wc nin şifon çekince suyun en çok aktığı yere yapıştıurıyorum onu ama yapıştırmadan önce oranın kuru olması lazım hem mis gibi kokuyor hem suda yavaş yavaş eriyor hijyenik bişi ayrıoca nette resmini bulursam gönderem du sana ben 3 kokulusunu da kullandım okyanuslusu. fresh bi koku. birde lavanta valla şiddetle tavsiye ederim...

ayyyy hadi bakalıımm hayırlısı olsunn yaaa çıkmayan candan ümit kesilmez hesabı kuzum olur olur valla belki süprizin geliyodur inşalaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh :16:

su doldurdum evde ne var ne yok herşeye ama yinede böyle giderde akşamda gelmezse diye sıkıntı yapıyorum bakalım hayırlısı ya :31:

ohh ne güzel darısı bana inşallaahh :16:

burada kıslar yaa ben sürekli rüyamda bebek görünüyorum korunurken hamiş mi kalcem ben yoksa :1: belki iki haftadır bebk görüyorum rüyamda bu gece bir erkek çocuğu gördüm ama nasıl tatlı çocuk maviş gözlü sarı oyyy ana kuzusu kucağıma bir geliyodu ki :16: hep böyle rüyalar görüyom bu bir işaretmi yoksa korunmayı bırakmı demek acab :26:

aminn inş cnm hayırlısı olurxsa sizlerin duasıyla olur zaten....

son 2 - 3 aydır arada boğazımda ağrı hiiisediyorum bu yaşıma kadar hiç dabemcik hissi yaşamamaıştım.... hatta doktor bayağı dalga geçti benle bademciklerin minicik dedi küçükken hiç şişmemiş iltihaplanan gözenekler bile minicikmiş :D

ama 2-3 aydır her yorgunluğumda yada dinlenmeden sıksık misafir geşldğinde üşeniyorum yoruluyorum ya boğazım şişiyor buda yeni çıktı başıma..

sabırlıyım cnm ne yapim hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum 4 yıl oldu evleneli dile kolay 2 yılı geçti çocuk düşüncesi 2 yıl 2 ay oldu rabbim dert verdiği zaman sabrınıda veriyormuş...

sanada çok geçmiş olsun kuzum izin alıp gidip dinlensen yarın yine bütün iş sanan kalacak ve yorulacaksın daha fazla çalışacaksın ama kötüysende git dinlen mis gibi

canım reflü rahatsızlığı da boğazı tahriş edip, yalancı boğaz ağrısı yapıyor biliyorsun değil mi? benim başıma gelmişti de ordan biliyorum. bademciklerim şişmez hiç, bir dönem boğazımın ağrısı geçmedi hiç. sonra diğer reflü şikayetlerim başlayınca anladım. ama sen eminsem bademciklerin olduğuna, bu söylediğime hiç takılma...

sabır güzel birşey vallahi, seni tebrik ediyorum :46::46:
canım ben aslında eve gidip yatmam gerekecek kadar kötüyüm, başım da ağrıyor, bütün kemiklerim de...parol aldım ama bana mısın demedi. fakat yarım saat sonra bir toplantım var çıkmam mümkün değil.

cnm ben normal wc şey kullanıyorum klazet için ama normaldede süper oluyo şu yapıştıtılıyor ya mr muscle nin her kutuda 3 tane var dikdörtgen şeklinde bi ürün wc nin şifon çekince suyun en çok aktığı yere yapıştıurıyorum onu ama yapıştırmadan önce oranın kuru olması lazım hem mis gibi kokuyor hem suda yavaş yavaş eriyor hijyenik bişi ayrıoca nette resmini bulursam gönderem du sana ben 3 kokulusunu da kullandım okyanuslusu. fresh bi koku. birde lavanta valla şiddetle tavsiye ederim...

bildim kuzum o ürünü ama klozet için değil ya onu biz kullanmıyoruz normal olanı kullandığımız için klozetim pek bir ak pak duruyo :9:

ayyy herkes geldi ama benim gitmem lazım kıslar öptüm hepiciniz beni özleyin emi yada geldiğim de özlemiş gibim yapın :9:hadi öptüm hepinizi :54:

kıslaaaaaaarrr varya dün bir film izledim gerçekten çok güzeldiii :52: izlemenizi tavsiye ederim sonunu bence daha farklı yapabilirlerdi ama herşeye rağmen güzeldi izlediğim film uçuş planı ve birde bu tarzda seven days(yedi gün) bu iki filmi izleyin ha valla pişman olmazsını zhaa :9: friedmandan garantili :9:
seven days i ben de izledim süpper bi film! dün de eşimle izledik süper bi aksiyon filmi "hepsini vur" mutlaka izle,bizim senle film tarzımız pek uyumlu:34: uçuş planı da bnm aklımda kalsın:34:
KIZLARRRR

ben geldim geçmişe çok bakamadım umarım herkesin herşeyi yolundadır...

ben sökütücü içtim bitti hala adet olmadım olmadığım gibi adet belirtisi bilem yok :(

kuruluık yok tam tersi arada oldum sanıp yıkarı çıkıyom akıntı ama değişik bişi

şimdide nette araştrıdım bu ilacı içip adetini bekleyip adet olamayıp test yapımnca hamiş çıkan var

şimdi şaştım kaldım bende kasığımda arada az sancı oluyor adet geldi diyom kalkıp wc çıkoyom yok birde 1 haftafır kocişi yaklaştırmıyom adet gelmek üzere o işi şey ederken

adetim gelirse olmaz diyip adamı erteledim ha bire..

ya birde doktor bana söktürücü verdi ya ben de bekledim belki yumoşum çatlarsa diye 5 gün sonra içmeye başladım acaba diyorum

ama şaştım kaldım yine yaaa

heveslenmek pek tarzım değil az çok tanıyorsunuz beni ama..

kk da tarlusal kullanıp adet olamayanlar topikine baktım 2 kişide benim gibi pco lu ve kullanıp adet olmayıp hanile olduklarını öğrenmişler..

allahımmmm hayırlısından banada bi süpriz evlat nasip etsin inş...

amanda çok konuştum gıııııı çenem düştü...

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm hemen yarın sabah ilk idrarla test yapıyosunnn:52::52: hakkında hayılısı olsun canım.ben de bat günü sürekli tuvalte gidip kontrol ediyodum kendimi normalde adet öncesi kuruluk yaşarım bu ay,bat günü daha azdı ama vardı yinede şimdilerde daha fazla bgn 6 haftalık olduk:nazar::nazar::nazar: herkese selaaaaaammmm bu arada çok başım ağrıyoooooooooooooooo:14::14::14:

ben mert ali'de eminim artık kızlar yaa hayırlısı olsun inşallah:16::16:

bence çok güzel hem anlamlı söylenişi zor değil..ben bi de şeye dikkat ederim isimde mesela yetişkinken de kullanılabilsin bi isim.ilaydayı falan o yüzden pek sevmem sadece bebek veya çocuk ismi gibi geliyo:31: ayy bnmki ne olcak acaba çok heyecanlı yaa,bu hamilelik işi çok heyecanlı,çok keyifli,ben çok sevdim bu işi:1::1: rabbim herkese nasip etsin inşallahhhhhhh:16::16::16::16:

bence çok güzel hem anlamlı söylenişi zor değil..ben bi de şeye dikkat ederim isimde mesela yetişkinken de kullanılabilsin bi isim.ilaydayı falan o yüzden pek sevmem sadece bebek veya çocuk ismi gibi geliyo:31: ayy bnmki ne olcak acaba çok heyecanlı yaa,bu hamilelik işi çok heyecanlı,çok keyifli,ben çok sevdim bu işi:1::1: rabbim herkese nasip etsin inşallahhhhhhh:16::16::16::16:

ayy canımm benimm,sen de o heyecanı yaşayacaksın cinsiyeti öğrendikten sonra hayırlısıyla inşallah.
Allah'ım herkese nasip etsin inşallah.

kuzular ben kaçıyoreee koli bantı geldi 30 koli onları teslim alayım müşterimin arabaıda geliyor ona yükletip teslimatımıyapayım geri gelemem sanırsam elemanlarımız hep işten çıktı yoğunluk olunca macbur yardıma gidiyorum.... hadi kaçıyorum öptüm sizleri....

bim'e de katı meyve sıkacağı geliyo cuma günü ihtiyacı olanlara duyurulur:1:

$380bed79-1ed7-41b6-aa36-c21efd416b84.webp

kuzular ben kaçıyoreee koli bantı geldi 30 koli onları teslim alayım müşterimin arabaıda geliyor ona yükletip teslimatımıyapayım geri gelemem sanırsam elemanlarımız hep işten çıktı yoğunluk olunca macbur yardıma gidiyorum.... hadi kaçıyorum öptüm sizleri....

kolay gelsin canııııımmm:6::6:

KOLAY GELSİN CANIMM
hayırlı haberlerle buluşalım inşallah.

Teşekkür ederim kızlar hepinize.. Şeker yüklemem de yapıldı çok şükür bir problem çıkmadı.
Hayalimduam umarım senin de test sonuçların güzel çıkar canım, hakkınızda hayırlısı olsun.. :16::16:

Rabbim en kısa zamanda başta buradaki arkadaşlarımın olmak üzere tüm isteyenlerin göbüşlerini bebişle doldurur inşallaaahhh :16::16::16:

nasılsınız kızlar.evimi temizledim.ancak gelebilme fırsatım oldu.
herkese iyi günler!
betsel, bu görüceğin son kırmızı olur da inşallah sonra 9 ay pedlerin yerini unutursun. 9 ayın sonunda da bir kırk gün bolca kullanırsın bebişin kucağındayken!!! :)
ben d ebiraz önce miniğin ilk giyeceği kıyafetleri yıkadım. güya bir torba ile makineye attım ama hepsi dağıldılar bit gibi şeyler topla topla makinadan pek sinir etti. tersine de çevirmiştim bir güzel düzeltip astım Allah'ım çok ufaklar bu kadar minik mi oluyordu bu bebeler ilk doğunca hatta 0-3 aylıklar bile çok ufak. ben yenidoğanı kucağıma almaya çok korkarım bu oğlanı nasıl alıcam bilemiyorum :) bir yerleri kırılcak gibime geliyor. tabi bir de bu çamaşırların ütüsü var ama bu belle nasıl yapılır ki! annem gelir mi acaba bir ağzını yoklayayım o da şehir dışında yoldan gelecek bir sürü çamaşır birikmişti gitmeden önce de. kadın çağırmayı düşünüyor bayramdan evvel ne ara gelip de ütülesin gariban...
işte böyle bu günlerde karnım iyice top gibi oldu benim ve belimin her gün gerildiğini hissediyorum. doğumdan sonra bir fırsat bulup bu belime baktırmaya karar verdim. yoksa beni çok etkileyecek. e kucağımda hep bebiş olacak mecbur onu taşımak ta zor olur büyüdükçe bu belle. dur bakalım ne olur!
ben de kendimi çok bunalmış hissediyorum. şimdiden aylar sonrası için gezi planları yaptım kafamda. ama nasip olur mu bilemiyorum pek tabi. bir yandan bebekle becerebilir miyim? diye düşünüyrum bir yandan da savaş çıkar mı korkusu oluyor. Allah hepimize iyi günler göstersin!

amiinnn canım benim.ne güzel dua etmişsin.inş bi dahaki aya ped alma greği duymam:1::1:biraz imkansız gibi görünüyo ama olsun hayali de güzel:1::1:

kızlarr yardımınıza ihtiyacım var....
olumlu ya da olumsuz MERT ALİ ismi nasıl sizce_?

çok güzel bi isim düşünmüşsün tatlım.iki isim koymayı seviyorum bende senin bulduğun ismler de birbirine yakışmış.adıyla büyüsün inş:16::16:

herkese günaydııın :21::21:
öncelikle betselin dua günüymüş, inşallah bu gelen kırmızılar son kırmızılar olur da, daha fazla beklemeden alır bebişini kucağına :16::16:

ben gece döndüm evime, 2 falandı uyuduğumda. şimdi gözlerimden uyku akıyor, başım da ağrıyor. işlerim de çok. bugün nasıl biter hiç bilmiyorum kızlar yaa
arabada bir sürü eve taşınıp yerleşecek şey var, gece yorgunluktan dokunmadık bile. gitmeden astığım çamaışırlar orta, ev de almış başını gidiyor. Ağlıycam yaa ama, ben yetişemiyorum ki herşeye :(

çok gelemem belki bugün, herkesten alıntılayıp da cevap yazamıyorum. Aleyynaa, bebişin kistleri yok olmuş sevindim, o boşluk da kaybolur hayırlısıyla...

amin kuzum inş hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza:16:
bu arada geçmiş olsun tatlım.bugünlük hiç bi iş yapma istersen.dinlen.dinlenmezsen hastalığının şiddeti daha da artabilir.diğer günler haftasonuna kadar yavaş yavaş halledeersin işlerini..

selamm kuzucum... Rabbim şifalar versin inş canım benim. belki size gelir kayınvaliden de bizimle olursun kuzum :16:
kırmızılar gitsin çalışmalara devam :26:
duana aminn diyorumm...

slm cnm .sağolasın.

sinhus cnm inş bi sorun çıkmaz güzel haberlerle gelirsin
egemn,hayalimduam bebişlerinizden güzel haberler alırsınız inş.aleyyna tatlım bebeğinin kistlerinin gitmesine sevindim.diğer sorun da allahın izniyle halolour inş:16:
friedman cnm sana da kolay gelsin:1::1:

Teşekkür ederim kızlar hepinize.. Şeker yüklemem de yapıldı çok şükür bir problem çıkmadı.
Hayalimduam umarım senin de test sonuçların güzel çıkar canım, hakkınızda hayırlısı olsun.. :16::16:

Rabbim en kısa zamanda başta buradaki arkadaşlarımın olmak üzere tüm isteyenlerin göbüşlerini bebişle doldurur inşallaaahhh :16::16::16:

oh oh gözün aydın:16: çok sevindim:)

betsel canım bgn de dua günün sanırım rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallahh,tez zamnada yollasın meleğini:54:

kıslaarr mercimek çorbam ince oldu yaf :31: acaba un çırpsam ve şöyl ebir kaynatsam nasıl olur kıvam bulur mu tadı değişirmi acaba bilgisi olan var miii :26:

Back
X