Sabredenler Kulübü 2012 :)

friedmanimmm sen bişi söylemedin sanırsam bu konuda:44::44:

kuzum sessizce takip ediyodum çünkü sdtivenin dedikleri bana çok mantıklı geliyo onun üzerinen yorum ne yapılır bşilmem ama sonuç olarak sen o kadınla yaşicaksın anladığım kadarıyla bu yüzden bundan sonra bence çok fazla birşey deme çünkü konuşulan herşey sinirli olduğumuz anlarda tekrar dile geliyo ve ön alınmaz boyutlara taşınıyo bence sessizce tavrını koy ve eşine de çok yüz verme umarım yaşarken yaptığı hatayı çabuk anlar kendi de kii erkekler biraz eşlerinden ilgi göremeyince çok sinirli oluyolar herşey batıyo onlara yakında eşinede annesi batmaya başlar ben anneleri kçümsediğim iin demiyorum ama bu kendi annelerimiz için bile böyle herkes alıştığı kurduğu düzene alışıyo ev ev üzerine olmuyo malefes eskiler hala gelin kaynana bir arada yaşar ama gelinler arsız oldu diyolar fakat öyle değil artık herşey değişti iki tarafda melek olsa yinede yaşanmıyo bunu bir çok erkek anlamıyo anlaması lazım benim abim evlenmeden bile önce bize söyledi ben sizinle yaşamam diye ki ortada daha kız bile yoktu erkekde düşnmeli bunu. İnşallah herşey yoluna girer kuzum ama sen şuanını yaşa ve şimdiden kendini o duruma alıştır ki daha kötü olma yavru ceylan

aynen canım çok çok haklısın.bu iyi kötü olma kavgası değil,iyidir kendisine göre.ama bir arada yaşamak çok daha farklı bir drum.erkek için farketmeyebilir ama kadınlar için çok farkediyor,sonuçta evi dişi kuş yapar.İnşallah anlar beni.ve bu bizim evimizdeki düzen için geç olmaz inşallah..

kötüye alıştırıyorum kendimi,ama onu o evde düşününce,yine celalleniyorum.Neyse artık,zamana kaldı herşey.

sinirlenme kuzu sakin sakin üstesinden gelmeye çalış o miniğini düşün gerisini boşver çünkü ne kadar çabalasanda başa gelen çekilecek o yüzden bu dönem senin yapacağın en güzel şey duyma ve görme kolay değil ama dört beş ayın var en azından bu sürede o fikre alışırsan geldiğin de sudan çıkmış balığa dönmezsin bir de onlar geldiğinde sakın düzeninden taviz verme kuzum rahat ederse kurulur kalır sen taviz vermeyince belki kendide rahatsız olmaya başlar kendisi istemez çeker gider

ben artık kaçar kuzular akşam yemeği yapıcam daha ne yapacaksam onuda bilmiyom hayıllısı öptüm hepiciğinizi sıkmayın datlu canlarınızı iyi düşünün iyi olsun mutlu gnler hep sizinle olsuuunnnnnn

erkeklere göre hava hoş anneleriyle yaşamaları annelerinin evlerine hakim olmaya çalışmaları onları pek irdelemez farkında bile olmazlar. Hiç bir erkek (istisnalar hariç) annesiyle aynı evde yaşamaktan şikayetçi olmaz diye düşünüyorum. Valla allah sana kolaylık versin canım yardımcın olsun..

Ben çıkıyorum canlarım azıcık ortalığı toplayayım tocacım gelene kadar öpüyorum herkesi

eşimden şüpheliyim ben,o kurulu düzeni annesine göre düzenler,beni takacağını sanmıyorum.neyse hormonlar galiba yine.

ben artık kaçar kuzular akşam yemeği yapıcam daha ne yapacaksam onuda bilmiyom hayıllısı öptüm hepiciğinizi sıkmayın datlu canlarınızı iyi düşünün iyi olsun mutlu gnler hep sizinle olsuuunnnnnn

eşimden şüpheliyim ben,o kurulu düzeni annesine göre düzenler,beni takacağını sanmıyorum.neyse hormonlar galiba yine.

görüşürz canım...

ben de iyice mayıştım,uykucağızım geldi valla.

hassastır bana karşı sadece
ben de dedim ki madem olacaktı neden kredi çekip ev aldık,oturaydın ananın dizi dibinde.

ya cnm ne dersen de şuan eşin anlamayacak seni. sen şimdi onun gözünde anasını kötü biri olarak ilan etmiş, onu istemeyen birisin ve böyle devam ettiği sürece daha da anacı olur benden söylemesi..
allah biran önce sana bi çare yollasın cnm çünkü bu durumda senin moral bozukluğun bebeğine de yansıyor ben şimdi sana ne kadar takma desem de takacaksın onu da biliyorum..
kaynanan gelecek gibi gözüküyor cnm şuanda ve sen üsteledikçe daha da çıkmaza gireceksin. üsteleme bence gelirse gelsin de ama sıkıyı görsün biraz kaynanan öyle el üstünde tutma sakın esirgeme lafını içine atma hiçbirşeyi..o evin senin olduğunu ve düzeninin de senin istediğin gibi olacağını bilsin..
baktın evde bi eşyanın yerini mi değiştiriyor hemen eski yerine al, kendi düzenini koru ki o da bilsin orasının kendi evi olamayacağını.
nasıl rahat ediyosan öyle davran işten geldin yorgun musun uzat ayaklarını otur.. havalar ısınınca al çocuğunu annene git ya da çık dolaş..
hatta mümkünse evinde ona verebileceğin bi oda varsa oda ver bi de televizyon koy odaya anlasın fazla ayak altında istemediğini..
takmamaya çalış o yokmuş gibi davran öyle kavga ile değil ama güler yüzle alttan alttan belli et istemediğini..orasını kendi evi gibi benimseyemez düzen koyamazsa o da kendi evine gitmek ister eninde sonunda :)

aynen canımmm,sana tamamen katılıyorum.

benim de derdim bu yaaa...
diyetteyim ama evde yemek yok... dün akşam balık yedik, önceki gün de tavuk...bu akşam ne yiyeceğim ben yaa uff...eve zaten 7de gidiyorum..omlet yapıyım bari...

aynen canımmm,sana tamamen katılıyorum.

ayy canım benim çok sağolasın...şu anlık çözümü yok eve gelecek,çözüm eve geldikten sonraki tutum.Hayırlısı inşallah.

acıktııııııııııım ve evde yemek yoook her zaman et aldığım kasabım yakın olsa bir kıyma alıp köfte yapacağım hemen ama o da uzak, marketten de et almıyorum ben...
eve yakın marketler küçük, dondurulmuş ürün reyonları pek zengin değil, yoksa hazır köfte ya da nugget alırdım. yine de bir bakarım olmazsa

kizlar oglusum geliyor nasipse. Darisi bekleyen tum arkadaslarin basina en yakin zamanda ins

Bcm cok cok gecmis olsun guzelim sag salim alacaksin kucagina prensesini mucizeni insAllah
Umudsuzluk yok hersey guzel olacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…