- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.781
ohh olsun sana yarın koştur dur
cnm kocan sana deseydi ki annen gunduz gelsin geceleri kalmasın yol parasını verelim tepkin ne olurdu bide onun açısından düşün
yahu bu kadın temelli mi gelıyor anlamadım şimdi yoksa 1 aylık falan mı
haaa diyene baak sanki sen koşturmicaan sen de koştur dur yarın ohhh canıma değsiinn hıhhhh
ayy kendimi beş yaşında kavga eden bebeler gibim hissettim
temelli kuzum,temelli....herşeyim,bütün düzenimi değiştirecek eminim bundan.
vallahi kuzum ben seninle hemfikirim. ben kendi annemle bile devamlı birlikte kalarak yaşayamam. bak annem şimdi yeğenime bakmak için abimlerde kalıyor ve annem de mutsuz. evini arıyor kadın. eminim abimlere de kolay değildir. ama annemle abimlerin evi arası 40km yol...
ben şimdiden eşime diyorum, annenler bizim olduğumuz şehirde ev tutsun ben birlikte yaşamam diye. sakın yelkenlerini suya indirme bence haklısın sen... kvalide devalı kalınca siz asla "çekirdek aile" olamazsınız. yani k.valide değil annen de kalsa bu durum böyle
temelli mi nie ya bende sandım bebek doğunca yardım için gelip gitcekler tabıkıı kabul etme herkesın kendı duzenı var
işte aynennnn benim düşüncem de bu.tek vasıta ile geliniyor eve.Ben istemediğim söyledim,çok gücüne gitmişmiş fln.istemiyorumm dedim,anlamadı.mecbursun diyor,terbiyesini iyice bozdu.ben onla bir aile olamam,sorun onun iyi bir bakıcı olup olmayacağı değl.evimi şimdiden sahiplendi.şöyle yaparız böyle yaparız diyor...çok değişik bir his bu,çocuğumu bu denli sahiplenmesi beni kıskandırıyor biraz da.
perşembe de perişan gn demedeben çarşamba perşembe cuma ya böldum yapacaklarımı çarşamba çarşafa dolandıkaldı 2 gunum
GELECEK BAŞKA ÇAREM YOK....eşim bu konuda kesinlikle taviz vermiyor,bu halimle beni 2 gündür hiç aramadı.3.küs günümüzdeyiz.Annem de annem diyor.olayı başka boyutlara çekiyor.
işte aynennnn benim düşüncem de bu.tek vasıta ile geliniyor eve.Ben istemediğim söyledim,çok gücüne gitmişmiş fln.istemiyorumm dedim,anlamadı.mecbursun diyor,terbiyesini iyice bozdu.ben onla bir aile olamam,sorun onun iyi bir bakıcı olup olmayacağı değl.evimi şimdiden sahiplendi.şöyle yaparız böyle yaparız diyor...çok değişik bir his bu,çocuğumu bu denli sahiplenmesi beni kıskandırıyor biraz da.
hooopppp ağır olda molla desinler ne o bee hamile bir kadın böyle üzülürmü bu erkeklerin tehdit etme huyundan nefret ediyom bana mecbur gelecek gibi davranışları yokmu çay kaşığıyla boğasım geliyoGELECEK BAŞKA ÇAREM YOK....eşim bu konuda kesinlikle taviz vermiyor,bu halimle beni 2 gündür hiç aramadı.3.küs günümüzdeyiz.Annem de annem diyor.olayı başka boyutlara çekiyor.
perşembe de perişan gn demedehadibakalım hayıllısı ne diyem
hayalimduam kuzum temelli gelmesi demek senin düzeninin tamamen bozulması demek kayınbaban hayatta mı haliyle oda gelecek :26: sizin ilişkiniz bile aynı olmicak bu kötü birşey temelli gelmesindense yakın bir yere taşınsınkarşı komşun bile olsa en azından akşamları evinde olmamsı senin için iyi olur eşinle baş başa bebeğinle istediğingibi ilgilenirsin bilmiyorum am atemelli gelmesi fikri bana pek cazip gelmedi
eşim bunu şeref namus meselesi yaptı,annemi istemiyorsun,o masumcacık biri.zararsız,bize yemek yapacak,evi toplayacak......düşündükçe sinirlerim zıplıyor.ya kardeşim istemiyrum yemek fln yapmasın,evi toplamasın...bende ne safım sandım kadın gelcek sonra gitcek cnm eğer şimdi tavrını koymazan ilerde cok mutsuz olursun hep kv yaşanmaz ya offf kendımı düşündüm için daraldı
tahmin edebiliyorum, hem bebeğin hem de evim üzerinde hakimiyet onda olacakmış gibi hissediyorsun...
ama eşinin tavrı çok yanlış tatlım, mecbursun da ne demek. sen kocanın ağzına bakan bir kadın değilsin ki, kendi parasını kazanabilen, hayatını devam ettirebilen bir kadınsın. illa annem gelecek ve kalacak da ne demek oluyor. hangi devirde yaşıyoruz. olmaz öyle şey. annesi gelince yaşanan sıkıntıları yönetebilcek mi bakalım. saçma sapan davranacak eminim. sana huzurlu bir ortamı taahhüt edebiliyor mu? sen anneni istiyorsan ben de istiyorum, bebek doğunca gidip annemde kalıcam de
canım kocaman 2 insansınız, ve tam bir aile oluyorsunuz artık. elşin haksız ama farkında değil. onun huyunu suyunu en iyi sen bilirsin. güzelce konuş onunla... bir süre ilk 1-2 hafta gece kalması iyi olabilir ama sonrasında benim yalnız olmaya alışmam lazım de. evde annen ya da herhangi başka biri olursa hiç özeliniz olamayacağını anlat. istediğimiz zaman oynaşamayız, öpüşüp koklaşamayız. evimde kocama hasret mi yaşıycam de ne biliyim bul birşeyler. ama sorunu annesinde toplama. sizinle kalacak her kim olursa aynı sıkıntıların yaşanabileceğini söyle. annesine özel bir durum olarak anlamasın yani
ya aramasın cnm elınde sonunda arıcak ortak bır yol bulun evını sizin mahalleye taşısın mesela akşamları evıne gecsin odamı olmaz
Kızlaaarrr salı günü minik şehzademin odası geliyoooorrrr ayy çok heyecanlandıımmm
eşim bunu şeref namus meselesi yaptı,annemi istemiyorsun,o masumcacık biri.zararsız,bize yemek yapacak,evi toplayacak......düşündükçe sinirlerim zıplıyor.ya kardeşim istemiyrum yemek fln yapmasın,evi toplamasın...şeytanlık düşünüyorsam bilemiyorum ama bir de bana anneme laf fln söyleyemezsin demez mi?!!!! ben dedim ki ,ya bir durum olursa,tartışırsak ne olacak dedim,tartışmayacaksın dedi.2 gündür eve gitmiyorum.
eşim bunu şeref namus meselesi yaptı,annemi istemiyorsun,o masumcacık biri.zararsız,bize yemek yapacak,evi toplayacak......düşündükçe sinirlerim zıplıyor.ya kardeşim istemiyrum yemek fln yapmasın,evi toplamasın...şeytanlık düşünüyorsam bilemiyorum ama bir de bana anneme laf fln söyleyemezsin demez mi?!!!! ben dedim ki ,ya bir durum olursa,tartışırsak ne olacak dedim,tartışmayacaksın dedi.2 gündür eve gitmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?