Sabredenler Kulübü 2012 :)

selam kızlar..

ben notebook ta çalıştığım için oda nete bağlı değil fatura işi hallediyom da :P bu günlerde pek hamarat oldum valla pazar günüden beri enerjim fazla geliyor sanki hafta sonu bir temzilik bir çamaşaır bir ütü derken akşam oldu birde yemek yaptım ohh mis gibi evden çıkmadık hiç..

dünde iş yerine gdlim sabah kahvesini arjadaşın yanında içtikten sonra işleri elime bir aldım bir aldım amannnn görmeyin bu güne iş bırakmadım bu günde akşam evde kesmem gereken faturaları kesersem kocişle romantik bir akşam geçirelim dedim :1:

eeee bu gün o mersindeydi özledim hasret gideririz yarına doktora gidecem çarşamba gel demişti doktor bakacak yumoş büyümüşse ilaçsız çatlatacak yoksa ilaç verecek gelecek adetim düzenli gelmesi için..

kızlar listeye batımıda yazdıramıyom tam tarihlerim belli değil biliyorsunuz ilaç kullanırsam 30 kasımda gelebilir adetim..

neyse ben işimin başına dönüyom diğer pc geçiyorum hadi allaha emanet olun.. hepinizi öpüyorum..

aramıza yeni katılan arjkadaşlareda hoşgediniz inş kendinize ve bizşler uğur getirirsiniz...

slm kızlar topiğimizi açtım bir taraftan dua ediyorum friedmanın listesini arıyorum tam duam bitti listenin sonunda sinhus yazıyor bi şaşırdım kendıme güzel bi dua etmiş oldum :1: napıyorsunuz bakem dun yoktum smear testimi almaya gittim bişey cıkmamış normal yazıyor cok şükür bunu atlattım sıra hormon ve hsg ye geldi inşallah onlarda bişey cıkmaz benden böyle sizden nbr

ooo maşallah kuzum darısı diğerlerine olsun inşallah :16: beni sorarsan benim de bugün kırmızılar geldi bir ara tamma bu ay başliyim didim sonra vazgeçtim geri sanırım ben rahat git gide alışıyom mu :26: ayyyyyyyyyy ya bebek fikrinden soğursam aneeeeeemmm ne olcek benim halımm :18: hayırlısı yaa ama ne yalan diyem azcık daha bekleyesim var bakak görek mevla neyler neylerse gözel eyler :34: öle işte benden bu kaddem

slm kızlar topiğimizi açtım bir taraftan dua ediyorum friedmanın listesini arıyorum tam duam bitti listenin sonunda sinhus yazıyor bi şaşırdım kendıme güzel bi dua etmiş oldum :1: napıyorsunuz bakem dun yoktum smear testimi almaya gittim bişey cıkmamış normal yazıyor cok şükür bunu atlattım sıra hormon ve hsg ye geldi inşallah onlarda bişey cıkmaz benden böyle sizden nbr

sinhusum kuzummm bende çoook sevindim işte bu :34: :32: geri kalan da tertemiz çıkacak :54: :54:

bendeniz de evde şuan da çamaşır, ütü, geri kalan ufak işler beni beklerr. herkesi ter tek öpüyorummm :54:

bitirir bitirmez gelirim inş.

merhaba sinhus.testinin temiz çıkmasna sevindim..
diğer testlerinde temiz çıkar inş.canım..
demek tedaviye başlamaya karr verdiniz.hayırlı olsun:38:
eşine herhangi bir test yapıld mı??

ay canım allah dualarını kabul etsin inşallah:16: testinin temiz çıkmasına çok sevindim,darısı diğer testlere inşallah:16:

sinhusum test sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim;Allah'ın izniyle diğer sonuçlar da güzel çıkar ve bebişin konar inşallah göbeğine.....

diğer arkadaşlarım canlarımmm Rabbİ'm sizin de bu güzel duyguyu tatmanızı nasip eder tez zamanda hayırlısıyla inşallah.

görüşürzzzzz ben çıktımmm

ooo maşallah kuzum darısı diğerlerine olsun inşallah :16: beni sorarsan benim de bugün kırmızılar geldi bir ara tamma bu ay başliyim didim sonra vazgeçtim geri sanırım ben rahat git gide alışıyom mu :26: ayyyyyyyyyy ya bebek fikrinden soğursam aneeeeeemmm ne olcek benim halımm :18: hayırlısı yaa ama ne yalan diyem azcık daha bekleyesim var bakak görek mevla neyler neylerse gözel eyler :34: öle işte benden bu kaddem

sğl cnm Amin . ya vazmıgectin ama yıprandın ya ondan soğumazsın zaman herseyin ilacı bikaç aya başlarsın belkı bidahaki aya bilem şu sıralar kimsenın gunu gününü tutmuyor ama bikaç ay veriyorum salmada kendını toparlan başla:4::4:

sinhusum kuzummm bende çoook sevindim işte bu :34: :32: geri kalan da tertemiz çıkacak :54: :54:

bendeniz de evde şuan da çamaşır, ütü, geri kalan ufak işler beni beklerr. herkesi ter tek öpüyorummm :54:

bitirir bitirmez gelirim inş.

sğl tatlım Amin inşallah iyi bugun temızlığı yapmış bitirmişsindir yarın belki çene çalcak fazla zamanın olur :34::54:

merhaba sinhus.testinin temiz çıkmasna sevindim..
diğer testlerinde temiz çıkar inş.canım..
demek tedaviye başlamaya karr verdiniz.hayırlı olsun:38:
eşine herhangi bir test yapıld mı??

sğl cnm inşallah verdik sonunda biz senle aynı zamanda başlamıştık ama 3 ay ara verdim bu süre zarfında sonra hadi doğal yol hadi doktor korkusu derken gittim bakalım daha başındayız bakalım ne olcak
cnm biz ocak ayında eşime sperm testi yaptırmıştık kendi kafamıza meraktan sonra onu yanımızda göturduk belkı görmek ister die sonra oda normal dedi eşimde tekrar yaptıralım mı dedi doktorda 1 sene gecmemiş üstünden gerek yok dedi başka bişey yapılcakmı dedi yok dedi bende var bişeyler de bakalım ne cıkcak inşallah diyorum uzun tedavı gerektiren bişey cıkmaz :18:

sinhusum test sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim;Allah'ın izniyle diğer sonuçlar da güzel çıkar ve bebişin konar inşallah göbeğine.....

diğer arkadaşlarım canlarımmm Rabbİ'm sizin de bu güzel duyguyu tatmanızı nasip eder tez zamanda hayırlısıyla inşallah.

görüşürzzzzz ben çıktımmm

sğl tatlım inşallah Aminnnnnnnnnnn

bugun gelmemişsin merak ettim inşallah kırmızıların gelmemiştir ve ovulasyon doğruyu göstermiş benı yanılmamıştır haber ver nutlaka

bugun gelmemişsin merak ettim inşallah kırmızıların gelmemiştir ve ovulasyon doğruyu göstermiş benı yanılmamıştır haber ver nutlaka

canim dun regl gunumdu yani ayin 13'u..ne gelen var ne giden...en son 12'si sabahi test yapmistim ve nagtif idi ve testleri bitirdim, kendimi tebrik ediyorum...
hafif sizilar disinda bisi yok...bugun golene kadar gelen bisi olmazsa mecbur arkamdan gulen cocugun calistigi dukkandan test alacagim...sonucu yazarim hemen...

sğl cnm inşallah verdik sonunda biz senle aynı zamanda başlamıştık ama 3 ay ara verdim bu süre zarfında sonra hadi doğal yol hadi doktor korkusu derken gittim bakalım daha başındayız bakalım ne olcak
cnm biz ocak ayında eşime sperm testi yaptırmıştık kendi kafamıza meraktan sonra onu yanımızda göturduk belkı görmek ister die sonra oda normal dedi eşimde tekrar yaptıralım mı dedi doktorda 1 sene gecmemiş üstünden gerek yok dedi başka bişey yapılcakmı dedi yok dedi bende var bişeyler de bakalım ne cıkcak inşallah diyorum uzun tedavı gerektiren bişey cıkmaz :18:

aslında geçen ocaktan bu yana neredeyse 1 yıl olmuş doktorun baktırması gerekirdi..
biz 1 yıl içinde neredeyse 4 kez baktırdık..gerçi eşinin ilk testinde problem olmadığı için baktırmamış ama yeni bir tedviye başlarken bakılsa daha iyi olabilirdi bence..

inşllah uzun sürmez canım bebişin gelir sana:38:

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]7 aralık
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]19 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]:49: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]8 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]9 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]12kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]13 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]14 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]19 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün 60gelsin (perihan) arkadaşımızın dua günü
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

sğl cnm Amin hepimizinkiini inşallah bu arada sık gelmıyorsun özledim ona göre:16:

evdeyim bacım keyif yapıyorum kaç gündür:1: puzzle yapıyorum,hamilelikle ilgili süper kitaplar aldım onları okuyorum,spor yapıyorum,yemek yapıyorum derkeeen anaa bi bakıyorum gün bitmiş:91: sen neler yapıyosun,ne zmn çekilcek hsg,adeti bekliyosun sanırım inşallah ciddi bişey yoktur uzun sürmez:31:

herkese günaydınn bu arada:32:

sdtive giderken bi bay bay bile diyemedi,ne zman gelcek söylemedi:25:

60gelsin canım bugün dua gününmüş rabbim hayırlısyla herşeyi gönlüne göre versin,tez zamanda sağlıkla ve hayırla yollasın meleğini:16:

Günaydın kızlarrr nasılsınızz ???
60gelsin canım RABBİm hakkındakini hayırlı eylesin.
tez zamanda bebişine kavuş inşallahh :16:

Back
X